10.000 Startende Ondernemers

12 reacties

10000-startende-ondernemersJe kan:

  • Comfortabele doelen stellen, die je haalt op de automatische piloot.
  • Ambitieuze doelen stellen, waarbij je soms twijfel en onzekerheid voelt. Is dat echt haalbaar? Ja het kan echt.
  • Onhaalbare doelen stellen, die je meteen weer doorstreept omdat je bij voorbaat weet dat het niet haalbaar is.

Ik hou van ambitieuze doelen. Doelen die mij scherp houden, mij dagelijks triggeren. Die mij helpen mijn missie te leven. Waarvan ik soms denk, kan ik het echt? Doelen geven mij duidelijkheid en focus.

Mijn doel voor 2017: 10.000 startende ondernemers zijn in het bezit van mijn boek.

Waarom?
Omdat ik het belangrijk vind dat zij de waardevolle lessen leren die ik deel in mijn boek.
Omdat ik hen hetzelfde succes gun als wat ik heb bereikt.
Omdat ik ze alle fouten en ellende wil besparen waar ik mee te dealen heb gehad.
Omdat ik 10.000 een mooi getal vind en dit doel mij dagelijks tot actie aanzet.

Mijn tips voor jou als het gaat om doelen stellen:

  1. Volg je hart. Daar zit jouw kracht, jouw bijdrage.
  2. Bedenk waarom je dit doel graag wilt halen. Wat is je missie?
  3. Laat je huidige situatie los. Je uitdagingen van dit moment zijn vooral bedoeld om van te groeien. Haal de belangrijkste les hier uit.
  4. Maak het ambitieus.
  5. Maak het concreet en meetbaar.
  6. Hou het SUPERSIMPEL. Want juist dat maakt dat je er echt voor kan gaan.

Wil je je doelen halen?

Dan moet je er voor willen gaan. Dat moet je ECHT willen. En hier iedere dag mee aan de slag willen gaan. Er ook iedere dag van genieten. Je volledig kunnen overgeven in het vertrouwen dat je doel gaat halen.

Ik ben benieuwd. Wat is jouw belangrijkste doel voor 2017? Wil je het met mij delen? Ik zou het geweldig vinden als je dat hieronder op wilt schrijven in het reactieveld. Al is het alleen maar dat jouw commitment voor je eigen doel groter wordt door het te delen op mijn blog. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen mijn blog te lezen en je reactie achter te laten.

Uitnodiging GRATIS Training Succes met je Bedrijf.

Verder nodig ik je graag uit voor mijn gratis training “Succes met je Bedrijf”. Tijdens deze training leer ik je de SUCCES stappen waardoor jij geweldige klanten krijgt om mooie resultaten te behalen.

Meld je direct aan. Want ik heb voor aankomende training nog enkele plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer info en om je direct aan te melden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gratis-training-succes-met-je-bedrijf-29602391550
Ik kijk er ontzettend naar uit je te ontmoeten op mijn training!

Make it a HAPPY day!
Marielle

 

 

 

12 Reacties

  1. Tony Rekelhoff

    Nieuwe ronde nieuwe wegen.

    Structureel bloggen en 52.000 € op de teller.
    10 kg van mijn gewicht af.

    Jaarplanner is gemaakt dus 2017 kom maar op.
    Een jaar lang groei en bloei.

    Antwoord
  2. Monique

    Mijn huis is opgeruimd en af.
    We zijn een hecht thuis-team.
    Ik ga met voldoening naar mijn werk.
    Daardoor ontstaat meer rust en balans waardoor in 2018 wellicht ruimte ontstaat voor ambitieuzere carrieredoelen.
    De grootste uitdaging zal liggen in het bewaken van mijn grenzen en het klein houden van mijn doelen.

    Antwoord
  3. Matthea

    Ik heb 1000 werkende moeders op m’n lijst!

    Antwoord
  4. Marion Geelen-Landeo

    De uitdagende doelen liggen voor mij voornamelijk op het combineren van alle doelen die ik belangrijk vind tesamen. Op dit moment ligt mijn focus op de relatie met mijn man: een liefdevolle en ondersteunende relatie met hem te hebben waarin we elkaars volle potentie uitnodigen. Dit in combinatie met een goed lopend bedrijf, liefdevolle ondersteunende relaties met mijn kinderen (thuis een heus team met elkaar te vormen), een opgeruimd overzichtelijk huis, een fit, sterk, ontspannen lichaam waarmee ik minstens 200 jaar jong wordt in excellente gezondheid en financiele onafhankelijkheid. Heel concreet in 2017 een vaste huurder voor mijn bedrijfspand erbij en 4 clienten in de week die mijn individueel programma ‘in 3 maanden van je rugklachten af’ volgen.

    Antwoord
  5. ris

    Mijn doel voor 2017 is, is om 2017 en voor de rest van mijn leven mijn passie als schoonheidsspecialiste in alle vertrouwen op te zetten en een succes te maken. Want wat goed ik voor mij is ook goed voor anderen en de wereld.

    Waarom?

    Omdat ik met mijn behandelingen mensen laat voelen en ervaren dat het grootste schoonheidskracht in de kern van de ziel ligt en dat zij daar makkelijk bij kunnen om het te gebruiken. inner is your outer beauty.

    Antwoord
  6. Tineke

    Heldere blog weer Marielle! Goed om naast de comfortabele doelen ook realistische ambitieuze doelen te stellen en er op te vertrouwen dat ik die kan halen!

    Antwoord
  7. Jantine

    Hi Marielle, fijne tip om je huidige situatie los te laten! Dat helpt enorm om vooruit te kijken. Mijn allerbelangrijkste doel is om voldoening, overvloed en vrijheid te ervaren. En nu concreet en meetbaar :-): we willen met ons gezin over een jaar graag verhuizen naar een huis met wat meer ‘speelruimte’ voor iedereen, een belangrijk, gezamenlijk doel. Om dat haalbaar te maken, is stabiele groei in mijn bedrijf een voorwaarde. Dus ik weet nu welke omzet, hoeveel klanten, hoeveel trainingen en trajecten ik mag verkopen om dit doel te bereiken. Ik heb er zin in! Groet, Jantine.

    Antwoord
  8. Kamiel

    Mijn doel voor 2017 is dat ik 250 ondernemers heb geholpen aan mijn nieuwe e-bookproduct dat nu bijna klaar is voor de launch.

    Antwoord
  9. Saskia van de Riet

    Super blog – helder, warm, handig… ik voel me altijd in mijn kracht gezet door je, als ik je blogs lees. Dat wou ik maar even gezegd hebben 😉

    Mijn belangrijkste doel voor 2017 is om mijn boek over Bloggen te schrijven en uit te geven.

    Antwoord
  10. Jessie

    Ik denk ook dat je jezelf alleen met ambitieuze doelen echt uitdaagt. En dan wil je best een sprintje trekken aan het eind van het jaar om dat doel te behalen. Jij veel succes met de 10.000 boeken. Ik ga voor verdrievoudiging van mijn mailinglijst.

    Antwoord
  11. Marjoline Kampinga

    M’n doel voor 2017 is om elke dag een klant te hebben waar ik blij van word.

    Antwoord
  12. Cecil Westerhof

    Ik denk dat het goed is om voornamelijk ambitieuze doelen te hebben. Maar ik denk dat het ook goed is om een aantal comfortabele doelen te hebben. Wanneer je dan geen puf hebt door alles wat over je heen komt, iets dat we allemaal van tijd tot tijd hebben, dan heb je toch iets om aan te werken.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *