Over Marielle van der Vlies

Inspirerend spreker, TOP Trainer en Succesvol Business Coach. Ik zit boordevol passie, ambitie en enthousiasme om jou te leren hoe ook jij succesvol onderneemt. Mijn beste resultaat bestaat uit mijn klanten die mooie resultaten halen.

Mijn naam is MARIELLE VAN DER VLIES en ik help jou als ondernemer het leven van je dromen te leven. Want ook jij kan het: ondernemen. Je hebt alleen nog een hoop te leren op het gebied van ondernemerschap.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan doen wat hij het allerliefste doet en hier vervolgens zijn geld mee kan verdienen.

Ik geloof dat ieder mens, ongeacht zijn achtergrond, het vermogen heeft om als zelfstandig ondernemer succesvol te zijn.

Ik geloof ook dat iedere ondernemer door het volgen van zijn passie de wereld een beetje beter maakt. Door op jouw beurt weer anderen te helpen nieuwe stappen te zetten, lever je een bijdrage aan de wereld. Dit levert je voldoening in je werk op en daardoor ervaar je meer zelfvertrouwen als ondernemer en meer geluk in je leven.

Wat leer ik jou?

Ik leer jou hoe jij als ondernemer in korte tijd een mooie omzet maakt en geweldige klanten krijgt. help jou als ondernemer met heel veel gemak en plezier je businessdoelen te halen. Ik leer jou HOE je succesvol onderneemt en ik geef je het stappenplan voor de nodige structuur en focus.

Waarom kan ik jou helpen?

Ik heb vijftien jaar werkervaring in de uitzendbranche. Ik had een topbaan en werkte samen met vele directeuren, managers, teams en medewerkers van Shell, ING, De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam en KLM. Allemaal supergave klanten. Echt, ik hield van mijn werk en mijn klanten en samen maakten we omzetten van miljoenen. Ook binnen het bedrijf stuurde ik grote projecten aan, zoals een fusie en de implementatie van een heel nieuw ICT-platform voor meer dan 6.000 medewerkers. Nog steeds heb ik profijt van alle lessen die ik hier leerde. En mijn klanten ook.

In 2012 ben ik met mijn eerste bedrijf en ik dacht in no-time hetzelfde succes te bereiken wat ik in mijn carrière had bereikt. Ik kwam van een koude kermis thuis, want dat lukte niet. Integendeel, ik verloor veel geld, zelfvertrouwen, tijd, energie en plezier. Ik ging opleidingen volgen en leerde van de ’s werelds beste: Tony Robbins, Brendon Burchard en Abraham Hicks. Ook investeerde ik in een high-end coach. Ik leerde echt ondernemen. Ik leerde hoe je een goede omzet krijgt en een geweldig succes creërt. En het lukte. Inmiddels heb ik honderden klanten geholpen.

Nu, in 2018, kan ik zeggen dat ik de beste ben in mijn vakgebied. Dat ik een waanzinnig goede trainer ben en dé persoon om jou te helpen in het ondernemerschap. Ik heb een prachtig team van experts, coaches en trainers om mij heen die mij hierin ondersteunen.

Ik heb heel veel geweldige klanten die ik help aan succes met hun bedrijf. Hier vind je een overzicht van mijn HAPPY CLIENTS.

Ik gun het jou!

Ik weet dat jij het ook kan, en ik gun het je ook. Succes met jouw bedrijf!  Ik vertel je graag mijn verhaal en inspireer ik je graag. Omdat het mijn passie is andere ondernemers te leren ondernemen. Te leren het beste uit zichzelf te halen en daardoor hun dromen waar te maken.

Download direct de preview van mijn boek Succes met je Bedrijf. Hierin vind je de belangrijkste stappen die jij moet zetten om jouw business succesvol op poten te zetten. Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt de preview van mijn boek direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Make it a HAPPY day!
Marielle

Ontdek 6 manieren om met gemak meer klanten te krijgen.

Praktisch handboek voor startende ondernemers.

Stuur mij DIRECT de preview!

Bestel DIRECT mijn boek!

Vlogs

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak
Meer Klanten Te Krijgen.

Praktisch Handboek voor Startende Ondernemers.