Leef jouw leven!

Ik geloof dat ook jij als zelfstandig ondernemer het leven van je dromen kan creëren. Dat je alles kan krijgen wat je hebben wil: een geweldig bedrijf, een goed inkomen en fijne klanten. Ik inspireer je graag aan de hand van mijn eigen verhaal. Want als ik het kan, kan jij het ook.

Topbaan

Ik heb jarenlang een managementpositie gehad in de uitzendbranche. Daar had ik een geweldige baan en leuke collega’s. Ik werkte fulltime, had een goed salaris en een groot huis. Plotseling werd ik ontslagen en kort daarop overleed ook mijn moeder. Ik zag mijn ontslag als een mooie kans om voor mezelf te beginnen en stopte al mijn verdriet in dit eerste bedrijf. Dat mislukte. Zelf voelde ik me ook mislukt en onzeker. Hoe kon het nou dat ik als geslaagde carrièrevrouw niet in staat was om mijn eigen bedrijf op te bouwen? Ik ontdekte dat ik werknemen iets anders is dan ondernemen.

Succes met mijn bedrijf

Ik ging ondernemerstrainingen volgen, deed de Business Mastery bij Tony Robbins en leerde alle tools en technieken om te ondernemen. Ik besloot opnieuw te beginnen en nu goed. Ik begon Succes met je Bedrijf, implementeerde al mijn lessen en dat werd al snel een succes. Ik kreeg geweldige klanten en iedere maand groeide mijn omzet. Maar nog steeds zat ik gevangen in de ratrace van hard werken om veel geld te verdienen en wilde ik controle over alles en iedereen.

Ik geloof dat jij ook het leven van je dromen kan creëren

Mijn wake-up call

Eind 2014 verliet mijn toenmalig partner mij voor een andere vrouw. Dat deed verschrikkelijk veel pijn, maar dat was wel het moment waarop ik wakker werd. Het moest anders. Ik leidde een leven waarin ik afhankelijk was van de goedkeuring en erkenning van anderen. Ik had het stuur van mijn leven uit handen gegeven. Ik moest de leiding terugpakken over mijn eigen leven en dat deed ik met de hulp van een persoonlijke coach.

Anderen helpen

De afgelopen jaren leerde ik dat ik echt het leven van mijn dromen kan creëren. Het lukte me om al mijn angst en onzekerheid los te laten. Ik zie mezelf nu als een mooie vrouw en een geslaagde ondernemer. Ik heb rust en liefde in mijn leven en doe wat ik het allerliefst doe: andere ondernemers helpen het leven van hun dromen te leven. Net als ik, leer ik jou te leven in vreugde, vrijheid en vertrouwen.

Ik wil jou inspireren

Het is mijn missie jou te inspireren. Dat je ervaart dat ook jij je dromen waar kan maken. Dat je hiermee van grote betekenis kan zijn. Laat de liefde toe en laat je angst en onzekerheid los. Doe waar je blij van wordt, iedere dag weer. De impact die je hiermee kan maken is immens. Op je eigen leven, op je geliefden en op je klanten. Zo wordt de wereld een stuk mooier.

Ik werk vanuit de verbinding met jou als ondernemer. Echt contact. Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Ik geef je graag mijn persoonlijke aandacht, dat werkt stimulerend, verdiepend en het geeft je energie. Daarnaast geef ik je duidelijkheid en verfrissende nieuwe inzichten en gereedschappen die je direct kan toepassen in je eigen ontwikkeling.

Ik wil jou inspireren

Het is mijn missie jou te inspireren. Ik wil dat jij ervaart dat ook jij je dromen waar kan maken. Laat de liefde toe en laat je angst en onzekerheid los. Doe waar je blij van wordt, iedere dag weer. De impact die je hiermee kan maken is immens. Op je eigen leven, op je geliefden en op je klanten. Zo wordt de wereld een stuk mooier.
Ik werk vanuit de verbinding met jou als ondernemer. Echt contact. Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Ik geef je graag mijn persoonlijke aandacht, dat werkt stimulerend, verdiepend en het geeft je energie. Daarnaast geef ik je duidelijkheid en verfrissende nieuwe inzichten en gereedschappen die je direct kan toepassen in je eigen ontwikkeling.

Vreugde, Vrijheid en Vertrouwen

Het ondernemerschap zie ik als een prachtig pad om je leven te leven in vreugde, vrijheid en vertrouwen. Dat is wie jij bent en jij bent de basis. Je maakt volledig gebruik van je mogelijkheden, je talent en je passie. Je hebt de kracht om daar dagelijks mee aan de slag te gaan en jezelf erin te ontwikkelen. Het resultaat is veel groter dan alleen een succesvol bedrijf. Je belangrijkste succes is namelijk de bijdrage die jij levert om de wereld mooier te maken.

Het leven van je dromen

Ik geloof dat jij ook het leven van je dromen kan creëren en dat jij op jouw beurt anderen weer kan helpen het leven van hun dromen te creëren. De keuze is aan jou. Natuurlijk help ik je hier graag bij met mijn verschillende programma’s. Kijk hier voor de mogelijkheden: Programma’s Succes met je Bedrijf

Mijn boodschap voor jou

Kies voor jezelf. Want wanneer jij voor jezelf kiest, kies je voor een liefdevol en gelukkig leven.

Zet hierin vandaag nog je eerste stap en meld je direct aan voor het Groei Gesprek. Dit gesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek ontdek je wat ik voor je kan betekenen.

Ik kijk ernaar uit je spoedig te ontmoeten!
Marielle