Ik ben Marielle van der Vlies. Ik ben High Performance Businesscoach voor gepassioneerde ondernemers. Mensen die liefde hebben voor hun vak. Die de wereld willen verbeteren.

De meeste van mijn klanten werken te hard voor te weinig geld. Overworked and underpaid zoals één van mijn business mentoren ooit heel treffend zei. Als je te hard werkt voor te weinig geld, doe je jezelf, je business en je klanten tekort.

Het is heel gebruikelijk in onze samenleving om 24/7 beschikbaar te zijn en door te lopen op je tandvlees. Je hebt niet geleerd je grenzen te bewaken. Je hebt steeds het gevoel dat je tekort komt en je tekort wordt gedaan. Door je harde werken hoop je grip te krijgen op jezelf en anderen. Het lukt niet. Je wordt er doodmoe van.

Echte rijkdom zit van binnen

Rijkdom is beschikbaar voor elk mens

Ik geloof dat leuke klanten, een goedlopende business en financiële overvloed voor elke ondernemer bereikbaar zijn. Het is het resultaat van innerlijke rijkdom. Echte rijkdom zit van binnen.

Ik geloof dat wanneer jij de waarde in jezelf ziet, deze zich altijd manifesteert in een succesvolle business. Omdat je van toegevoegde waarde bent voor je klant. Wanneer je de waarde in jezelf ziet, is de kwaliteit van je dienstverlening hoog en vraag je een goede prijs.

Jouw rijkdom zit van binnen. Je ziet jezelf, je waardeert jezelf, je voelt liefde en ontspanning. Je laat wilskracht los. Je business ontstaat vanuit flow en overvloed. Ik geloof dat dit dé sleutel is tot zakelijk succes. En het mooie is, deze rijkdom is beschikbaar voor elk mens.

Mijn gereedschapskist

Na een succesvolle carrière van 20 jaar in de zakenwereld, begon ik in 2012 mijn eigen business. In de loop der jaren heb ik mijn gereedschapskist gevuld met de meest krachtige instrumenten voor persoonlijke en zakelijke groei.

In 2014 kwam het Enneagram op mijn pad. Het was liefde op het eerste gezicht. Het is zo’n prachtig instrument om te begrijpen hoe jij jezelf beperkt én hoe je liefde voor jezelf krijgt. Het geeft handvatten voor ontwikkeling en groei. Ik ben opgeleid en gecertificeerd in het Enneagram.

Daarnaast ben ik ingewijd in de Healing Tao. De Tao is zeer verwant aan het Enneagram, het komt uit dezelfde rijke bron. Het bevat krachtige inzichten, oefeningen en meditaties voor healing. Zodat je als mens in balans komt en als ondernemer in flow.

Het is mijn passie om jou te helpen. Als mens en als ondernemer. Wanneer jij de kracht van liefdevol ondernemerschap ervaart, dan komt je business in een stroomversnelling. Dan maak je impact en verbeter je de wereld.

Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om kennis te maken. Meld je aan voor de Masterclass Ontdek de Wijsheid van het Enneagram.