Over Marielle van der Vlies

Inspirerend spreker, TOP Trainer en Succesvol Business Coach. Ik zit boordevol passie, ambitie en enthousiasme om jou te leren hoe ook jij succesvol onderneemt. Mijn beste resultaat bestaat uit mijn klanten die mooie resultaten halen.

Mijn naam is MARIELLE VAN DER VLIES ik geloof dat ieder mens, ongeacht zijn achtergrond, het vermogen heeft om als zelfstandig ondernemer succesvol te zijn.

Ik geloof ook dat iedere ondernemer door het volgen van zijn passie de wereld een beetje beter maakt. Door op jouw beurt weer anderen te helpen nieuwe stappen te zetten, lever je een bijdrage aan de wereld. Dit levert je voldoening in je werk op en daardoor ervaar je meer zelfvertrouwen als ondernemer en meer geluk in je leven. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan doen wat hij het allerliefste doet en hier vervolgens zijn geld mee kan verdienen.

Ik help jou als ondernemer met heel veel gemak en plezier je businessdoelen te halen. Ik leer jou HOE je succesvol onderneemt en ik geef je het stappenplan voor de nodige structuur en focus. 

Ik heb vijftien jaar werkervaring in de commerciële dienstverlening en daar heb ik honderden bedrijven geholpen met het implementeren van doelen, strategieën, projecten, programma’s en systemen. In 2012 ben ik begonnen met ondernemen en ik dacht in no-time hetzelfde succes te bereiken wat ik in mijn carrière had bereikt. Ik kwam van een koude kermis thuis, want dat lukte niet. Integendeel, ik verloor veel geld, zelfvertrouwen, tijd, energie en plezier. Ik ging opleidingen volgen en leerde van de beste: Tony Robbins, Brendon Burchard en Nisandeh Neta.

Heel veel trainingen later en veel ervaringen rijker weet ik hoe ik moet ondernemen. Ik heb heel veel geweldige klanten die ik help aan succes met hun bedrijf. Hier vind je een overzicht van mijn HAPPY CLIENTS. Ook heb ik mijn plezier en zelfvertrouwen weer terug. 

En dat is wat ik jou ook gun! Op weg naar de TOP! En daarom nodig ik je uit met mij mee te gaan op mijn reis naar de TOP. Zodat ik jou kan leren wat ik zelf heb geleerd. Zodat ook jij succes hebt met je bedrijf!

Download direct mijn GRATIS e-book ‘Maak van je Business een TOPbedrijf’. Hierin vind je de belangrijkste stappen die jij moet zetten op weg naar de TOP! Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Make it a HAPPY day!

Marielle

Ontdek 6 manieren om met gemak meer klanten te krijgen.

Praktisch handboek voor startende ondernemers.

Stuur mij DIRECT de preview!

Bestel DIRECT mijn boek!

Vlogs

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak
Meer Klanten Te Krijgen.

Praktisch Handboek voor Startende Ondernemers.