Een vliegende start met Succes met je Bedrijf

Mijn naam is Marielle van der Vlies en ik help coaches aan Topresultaten, zowel persoonlijk als professioneel. Ik ben High Performance Coach, gecertificeerd Enneagram Professional en Cosmic Healer. Ik leer je te leven en te werken vanuit je ware potentie. 

In 2014 begon ik Succes met je Bedrijf. Ik maakte met mijn business een vliegende start. In een jaar tijd kreeg ik meer dan 100 klanten, ik was er zelf verbaasd over. Ik had geen ervaring als ondernemer en geen ervaring als coach, maar ik had wel een sterke drijfveer om een wezenlijke bijdrage te leveren. Destijds al had ik voornamelijk coaches en therapeuten als klant. Ze komen bij mij, omdat ze in een ratrace zijn beland van hard werken en presteren. Terwijl ze verlangen naar meer zingeving en betekenis.

Destijds was mijn coaching en training vooral gericht op de vaardigheden en strategieën om een praktijk op de rit te krijgen en die goed onder de knie te krijgen.

Mijn business kreeg een vliegende start, maar mijn leven lag overhoop. Om de puinhopen die in mijn leven waren ontstaan op te ruimen, ging ik op zoek naar een coach. Ik kwam terecht bij een Enneagram Coach. Ik leerde erg veel van haar over mezelf en over het Enneagram.

Bij het Enneagram kwam ik Thuis

Ik begreep wat mijn rol was geweest in al de toestanden waar ik in verzeild was geraakt. Ik ontdekte mijn eigen typische patronen en hoe ik kon transformeren van een strenge, hardwerkende vrouw die haar mannetje stond naar een liefdevolle, stralende vrouw die volledig in haar kracht staat.

Ik geloof dat jij ook het leven van je dromen kan creëren

Gecertificeerd Enneagram Professional

Met de handvatten van het Enneagram kreeg ik mijn leven in evenwicht. Het is een practice die je dagelijks moet beoefenen, dat doe ik. Ik ervaar innerlijke rust, voel liefde en vertrouwen. Bovendien voel ik een heel krachtige energie. Geen wilskracht, wel daadkracht, vrouwelijke kracht, Yin en yang zijn in balans. Iedere dag zet ik hierin een stap en het geeft me sindsdien dagelijks plezier in mijn leven. Ik ontwikkel  mijn high-performance kwaliteiten en benut ze. Mijn succesvolle business is daar een logisch gevolg van.

Het Enneagram heeft zijn oorsprong in de mystieke wijsheden van 2500 jaar terug en het heeft zich in de loop der eeuwen ontwikkeld tot het huidige model. In mijn coaching- en trainingswerk hanteer ik de Verhalende Traditie, zoals die is ontwikkeld door psychiater David Daniels en psychotherapeut Helen Palmer. Zij zijn de founders van het Enneagram Professional Teachers Program van Enneagram Worldwide.

Ik ben gecertificeerd Enneagram Coach en Counselor, gecertificeerd Enneagram Type Interviewer en gecertificeerd Enneagram Professional. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Jeanette van Stijn van Enneagram Nederland en Enneagram Europe. Jeanette is opgeleid door David en Helen. Enneagram Nederland is geaccrediteerd volgens de hoogste normen van de enige wereldwijd erkende koepel en de algemeen aanvaarde standaard op Enneagram-gebied: de International Enneagram Association.

Bewustzijnsontwikkeling is de sleutel tot succes

In mijn eigen proces heb ik ontdekt dat bewustzijnsontwikkeling de echte sleutel is tot succes op alle vlakken van je leven. Je kan succes bereiken door hard te werken en ambities na te jagen. Dat put je uit. Ik heb ervoor gekozen daar verandering in te brengen. Ik heb leren leven vanuit mijn Ware Natuur, vanuit wie ik in Essentie Ben. Dat maakt mij een gelukkig en blij mens. Mijn zakelijk succes is daar een logisch gevolg van.

Dat betekent niet dat het gewoon gebeurt, je moet alsnog dingen doen als ondernemer. Een goed en eenvoudig businessmodel implementeren. Marketing bedrijven, verkopen, een website maken, teksten schrijven, gesprekken voeren, leveren aan je klanten en winst maken. Maar als je dat doet vanuit je Ware Natuur, heb je veel meer energie. Dan komt het vanuit een liefdevolle plek. Dan is het energiegevend in plaats van uitputtend. Dan ben je simpelweg veel meer in flow.

Bewustzijnsontwikkeling is de sleutel tot succes

In mijn eigen proces heb ik ontdekt dat bewustzijnsontwikkeling de echte sleutel is tot succes op alle vlakken van je leven. Je kan succes bereiken door hard te werken en ambities na te jagen. Dat put je uit. Ik heb ervoor gekozen daar verandering in te brengen. Ik heb leren leven vanuit mijn Ware Natuur, vanuit wie ik in Essentie Ben. Dat maakt mij een gelukkig en blij mens. Mijn zakelijk succes is daar een logisch gevolg van.

Dat betekent niet dat het gewoon gebeurt, je moet alsnog dingen doen als ondernemer. Een goed en eenvoudig businessmodel implementeren. Marketing bedrijven, verkopen, een website maken, teksten schrijven, gesprekken voeren, leveren aan je klanten en winst maken. Maar als je dat doet vanuit je Ware Natuur, heb je veel meer energie. Dan komt het vanuit een liefdevolle plek. Dan is het energiegevend in plaats van uitputtend. Dan ben je simpelweg veel meer in flow.

Enneagram Procesmodel

Mijn coaching en training is gebaseerd op het Enneagram Procesmodel. Dat transformatieve model zorgt voor echte transformatie. Daarin onderscheidt het Enneagram zich van zoveel andere modellen: het geeft handvatten voor echte ontwikkeling en groei; voor blijvende verandering. Het Enneagram gaat door waar andere modellen stoppen.

Healing Tao

Daarnaast werk ik met de helende technieken van de Healing Tao. Die zijn verwant aan het Enneagram, want ze komen uit dezelfde eeuwenoude bron. De Healing Tao bevat een aantal zeer waardevolle oefeningen, meditaties en visualisaties met een voedend effect op je bewustzijn. Daardoor ontwikkelt je bewustzijn zich sneller, wat weer een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van je high-perfomance kwaliteiten.

Mijn eigen SUCCES-methode

Mijn ondernemersopleiding heb ik gevolgd ik bij Open Circles Academy, de Business University. Ik heb ook de Business Mastery bij Tony Robbins gevolgd. Ik heb mijn eigen SUCCES-methode ontwikkeld en het boek Succes met je Bedrijf geschreven – een praktisch handboek waarin ik mijn SUCCES-methode behandel. Talrijke ondernemers hebben mijn SUCCES-methode geleerd en hebben daar dagelijks veel profijt van.

Je kan jaren doen over je ontwikkeling. Maar dat hoeft niet. Je kan ook meters maken. Zowel mijn SUCCES-methode, het Enneagram, als de Healing Tao ondersteunen je daarin. Met mij heb je een businesscoach die zowel 25 jaar commerciële ervaring heeft, als Enneagram Professional is, als Cosmic Healer. Een unieke combinatie :-).

Wanneer jij meters wil maken, maak dan direct een afspraak in mijn agenda.