Aanbevelingen

Van Marielle heb ik geleerd om mezelf en mijn werk op waarde te schatten. Ik was veel te bescheiden. Marielle zei: ‘Je mag in het licht gaan staan,’ maar ik wist toen nog niet hoe.

Marielle heeft mij wel duidelijk gemaakt dat je als coach voor jezelf moet zorgen en geld moet vrijmaken voor nascholing en faciliteiten. Pas dan kun je echt waarde bieden aan je klant en dan moet je daar dus genoeg geld voor vragen. Uiteindelijk is het beter voor je klant en voor jezelf.

Lees hier het succesverhaal van Eva

Eva Groslot

Paardencoach, Navenja

Ik heb het jaarprogramma bij Marielle gevolgd. Zij maakt je op pakkende en plezierige wijze bewust van wat er voor nodig is om je business op te starten. Met respect voor haar deelnemers legt Marielle de vinger op de zere plek. Ik kon daardoor weer verder, no matter what! Ik vond het heel prettig dat zij zich wist te verplaatsen in mijn business, waardoor ik haar commitment voelde. Bedankt, Marielle!

Marc de Walle

Toegepast Psycholoog en Dutch Dating Expert, Vind je Droomvrouw

Van Marielle heb ik geleerd dat rijkdom in jezelf zit, en niet op je bankrekening. Dat inzicht is voor mij echt life changing geweest. Echt iets betekenen voor anderen is mijn drive, niet het geld.

Ik ben heel dankbaar dat ik Marielle tegen ben gekomen. Dankbaar zijn heb ik ook van Marielle geleerd, dat beoefen ik elke dag. Echt, als ik Marielle niet tegen was gekomen, was het gewoon weer mislukt. Ze heeft mij echt het jaar van mijn leven gegeven.

Simona van Leeuwen

Blij met je Boekhouding

hoe word je een topcoach

Verandering begint bij jezelf

Leer jezelf kennen met behulp van de Wijsheid van het Enneagram.

Het is met groot genoegen dat ik deze aanbeveling schrijf voor Marielle van der Vlies, die een cruciale rol heeft gespeeld in het succes van MakeDreamsWork.com, een website die ik de afgelopen anderhalf jaar heb ontwikkeld voor ESTIEM studenten.
Mariëlle heeft zich bewezen als een onmisbare partner gedurende het gehele proces. Haar expertise en toewijding hebben niet alleen bijgedragen aan het technische aspect van de website, maar ook aan het vormgeven van een team dat ondersteuning biedt op het gebied van design, huisstijl, marketing en webhosting. Haar vermogen om een team van experts om me heen te creëren heeft de algehele kwaliteit van het project aanzienlijk verhoogd.

De inspirerende “Begin van de Week” sessies en de maandelijkse Q&A’s die Marielle organiseert werken stimulerend. Deze sessies hebben een positieve invloed gehad op het succes van MakeDreamsWork.com. Marielle’s openheid creëerde een omgeving waarin alles bespreekbaar was. Dat heeft mij gemotiveerd gehouden. Ze fungeert als een stuwende kracht achter projecten, waarbij ze instructies geeft, prikkelt en zelfs dient als de nodige ‘stok achter de deur’. Haar leiderschap heeft me aangemoedigd om mijn grenzen te verleggen en het beste uit mezelf en mijn team te halen.

Daarnaast wil ik ook benadrukken hoe waardevol de schrijfretraite was die Marielle organiseerde. Tijdens deze retraite heb ik geleerd om snel en adequaat teksten te schrijven, wat waardevol is geweest voor mijn websites, waaronder MakeDreamsWork.com. Deze vaardigheden hebben geleid tot de publicatie van: “Design Your Future”. Ik ben dankbaar voor de bijdrage van Mariëlle aan het succes van MakeDreamsWork.com en de verdere ontwikkeling van mijn schrijfvaardigheden. Haar professionaliteit, kennis en toewijding hebben geleid tot een super website én hebben ook mijn persoonlijke en professionele groei gestimuleerd.

Marielle, hartelijk dank voor alles wat je hebt betekend gedurende deze periode. Je bent werkelijk een kanjer in jouw vakgebied.

George Begemann

Coach, Make Dreams Work

Jouw gedrevenheid in de presentatie is heel stimulerend en geeft mij veel impuls om in actie te komen volgens je aangereikte formats. Je werkt heel doelgericht, volgens heldere stappenplannen en opbouw van de training. Je durft door te vragen en tot de essentie te komen. Dank je voor alles en met name hoe je me in beweging hebt gekregen.

Rob Slijpen

Ondernemen met een lach

Bij Mariëlle volgde ik een 1-op-1 programma, waarin zij mij niet alleen enorm heeft geholpen nieuwe stappen te zetten in het uitbouwen van mijn onderneming, maar me vooral heeft doen inzien hoe belangrijk het is aan de slag te gaan met mijn innerlijke werk. Vanuit mijn oprecht beleefde visie over waar ik over vijf jaar wil staan en waar ik nu voor sta, werd voor mij ineens zonneklaar wat ik te doen heb om daar te komen. Daarin heb ik weer nieuwe stappen gezet in mijn eigen innerlijke ontwikkeling als man, partner, vader en ondernemer.

Martijn de Loor

Psycholoog en Sparringpartner voor bestuurders en toezichthouders

Sinds maart 2018 neem ik deel aan het Jaarprogramma Succes met je Bedrijf. Sindsdien is er veel veranderd. Ik had een aantal klanten. Ik had alleen geen strategie en geen doelgroep. Ik had wat diensten ontwikkeld en ik verkocht die meer bij toeval dan dat het leidde tot een klantenstroom en werkinkomen. Bij Marielle heb ik geleerd een doelgroep te kiezen, een blauwdruk voor mijn diensten te maken, een ebook beschreven, een website ontwikkeld en leren bloggen. Plus alle systemen die je nodig hebt om dit allemaal te implementeren.

Er staat nu een professioneel bedrijf wat aan het begin staat van een bloei die niet meer gaat stoppen. Marielle is een expert en zeer deskundig in het zien én te begeleiden in wat er nodig voor jouw bedrijf. Je mag haar alles vragen en je staat altijd voor je klaar. Het meest belangrijke vind ik dat ik ervaren heb dat ik als ik persoonlijk groei, mijn bedrijf ook groeit. Marielle leert je je leiderschap te nemen zowel persoonlijk als zakelijk en deze combinatie onherroepelijk tot een succesvol bedrijf. In ieder geval voor mij, omdat ik er helemaal voor ga. Dankjewel Marielle!!

Kit de Haan

Therapeut bij Kies wie je Bent

Marielle, je bent heerlijk concreet, kordaat, doortastend, duidelijk en nodigt uit om dat ook te zijn. Door jouw vragen en uitleg weet ik nu dat het “content/inhoud” schrijven van mijn programma het belangrijkste is wat ik te doen heb. Ik heb inzicht in wat ik allemaal in mijn planning moet plaatsen en weet weer wat ik te doen heb èn dat het mogelijk is.

Anne Buiskool

Relatiecoaching & Mediation, Goedgescheiden Ouders

Door het jaarprogramma van Marielle, heb ik focus. Vooral het afgelopen jaar viel alles ineens op zijn plek. Ik weet nu wat ik wil, waar ik heenga en wie ik kan helpen. 

Ik kan niet genoeg zeggen hoe waardevol het is dat Marielle mij coacht en ondersteunt. Want ik heb verschillende trainingen gevolgd en ik had al veel kennis. Maar ik wist nog niets van de implementatie: wat is mijn volgende stap? Ik kon als ondernemer verzuipen in alles wat ik dacht te moeten doen, waardoor ik uiteindelijk niets deed.

Marielle denkt superfijn mee en je krijgt constant feedback. Als je een serieuze ondernemer bent en je wil doorgroeien, volg dan haar trainingen. Dat is de investering meer dan waard, zowel voor jezelf als voor je bedrijf. Doe het gewoon!

Femke de Caluwé

Succes met je Stichting

Marielle laat je niet zomaar je bedrijf doen groeien, ze laat je als mens groeien. Als jij ervoor gaat neemt je persoonlijke ontwikkeling een énorme vlucht.

Waar vindt je een coach die áltijd voor je klaarstaat, die je een community geeft, die als jij knalt meeknalt, die je dan niet onnodig laat wachten. Die je stimuleert, je opvangt als je valt en vrolijk lacht dat dat er allemaal bij hoort, omdat ze zelf op diezelfde plek gevallen is.

Zoek je hulp bij het Succes maken van je Bedrijf, dat is Marielle je partner. Ze is ongelofelijk deskundig, heeft geen powerpoint of spiekbriefjes nodig. Ze stáát er. Ze is er. Ze haalt je volledig uit je comfort zone, maar hé dat is juist waar jij en jouw bedrijf groeien! Marielle is er voor jou en maakt samen met jou jouw bedrijf Succesvol.

Marie-José Capello

Loslaatcoach, Jouw Innerlijke Kracht

Marielle is een echte vakvrouw. Je merkt dat ze verstand van zaken heeft en deelt haar inzichten met jou. Het maakt dat ik me gelijk in actie gezet voel. Ze geeft houvast en prioriteit aan waar je mee aan de slag gaat. Je krijgt er gelijk zin in.

Simone Evers

Kindercoach, Jouw Krachtige Kind

Als creatief bedrijf barsten we vaak van de ideeën en willen we teveel tegelijk. Marielle helpt ons focussen en de juiste keuzes te maken, zodat onze marketingcampagnes ook iets opleveren.

Joska Zinkweg

Top Videomarketeer en Filmmaker

Een  heel naturel aanpak die mij inspireert om stappen te zetten in het zoeken naar mijn nieuwe doelgroep die mij beter past. Inspiratie voor het lezen van je boek en zelf advies uit te zetten.

Ans Goedemans

Kans Voedingsadvies

‘Iedere ondernemer kan vanaf de allereerste dag betalende klanten hebben’, is het eerste dat ik van Mariëlle leerde. En het is echt waar. Met haar SUCCES-methode leert Mariëlle je stap voor stap hoe je jouw doelgroep bepaalt, hoe je die bevraagt zodat je jouw diensten kunt ontwikkelen en het allerbeste aanbod kunt doen. En hoe je, als dat staat, exponentieel kunt gaan groeien. Toen ik Mariëlle leerde kennen, had ik meteen vertrouwen dat dit mijn weg naar SUCCES is. And it is!

Door gewoon door te gaan waar anderen stoppen, kom je je belemmerende gedachten, ideeën en gedragspatronen tegen. En het is noodzakelijk dat die tegenkomt want daar zit je groei.

Toen ik mijn SUPER methode lanceerde had ik in drie maanden tijd 30 klanten! Dat is mijn grootste SUCCES. En nu ben ik, dankzij de voortdurende support en aanmoediging van Mariëlle, écht aan het doorbreken en niet meer te stoppen. Ik beveel het écht iedereen aan.

Joycet Reinders

Coach en Trainer, Je Zorgonderneming voor Elkaar

Duidelijk een heldere uitleg. Direct en to-the-point. Marielle dwingt je naar jezelf te kijken en stappen te nemen.

Marielle Vergouwe

Kids op Gewicht

Mooie inzichtgevende training. Marielle doet zelf precies wat ze je leert. Handige tools die héél bereikbaar zijn. Smaakt naar meer!

Karin van Kesteren

Coaching en Verandermanagement De Teamfabriek

Heldere uitleg. Motiverend. Weer veel zin om verder te gaan met haar online programma en de implementatie.

Aafke Dijkstra

Ik ben de training van Marielle gaan doen omdat ik niet goed wist wat steeds mijn volgende stap moest zijn in de opbouw van mijn bedrijf. Dat heb ik nu geleerd. Ik weet wat ik heb te doen, waarom ik het ga doen, en hoe ik het kan aanpakken. Ik weet wie ik ben en wat ik kom brengen voor wie. Ik heb inzicht gekregen in het proces om zichtbaar te worden bij mijn doelgroep en hoe ik het vertrouwen kan winnen. En hoe ik ze uiteindelijk mijn klant maak met een onweerstaanbaar aanbod op het juiste moment. Ik weet nu hoe ik mijn producten wil opbouwen en welke middelen ik daarvoor inzet. En -misschien wel het belangrijkste – dat ik niet alles tegelijk kan en hoef te doen, maar dat het er om gaat om elke week een stap te zetten. Langzaam maar zeker nader ik zo mijn doelen. Naast al deze inhoud is het ook een feestje om Marielle naast me te hebben in dit proces. Ze is to the point, weet feilloos de juiste snaar te raken en doet dat met veel betrokkenheid en plezier. Ze inspireert me doordat ze haar eigen lessen ook zelf leeft (she walks her talk) en met veel humor haar lesson learned deelt. Make it a happy day wordt zo absoluut een happy year!

Miriam Luijken

Sparring Partner voor leading engineers in high-tech innovatie

Marielle weet mij als geen ander te motiveren tot focus en structuur in mijn ondernemerschap. Met veel verstand van zaken en met een knipoog legt ze de vinger op de zere plek waardoor het maken van de belangrijkste keuzes simpel en voor de hand liggend wordt. En… ze levert mij geweldige tools voor het succesvol implementeren daarvan. Investeren in sparren en werken met Marielle levert me winst op: in euro’s, in tijd en in mijn gemoedsrust. Uiteindelijk is dat onbetaalbaar.

André de Jong

Oprichter en Rector Academium, academie voor magistraal coachen, Academium

Wat heb je me op een goede manier ongelooflijk met mijn neus op de feiten gedrukt! Daar wil ik je heel graag voor bedanken. Echt heel fijn om op deze manier feedback te krijgen. Het heeft voor mij tot helderheid geleid over mijn doelgroep. Het resultaat is dat ik nu echt ga staan voor het werk dat ik te doen heb, met de doelgroep waar ik het meest mee verbonden ben. Ik wil je bedanken voor de impact die je sessies op mij hebben gehad.

Jantine van den Boom

Lifecoach, Je Bruisende Zelf

Dankzij jouw directheid in verbondenheid is elk advies weer een gift uit je hart. Vanuit je eigen ervaring en vooral door je in te leven in mijn uitdagingen ben je de effectieve mentor voor mij. Onophoudelijk daarbij de vinger te leggen op elk inconsequent stukje in mijn business en meteen sturing te geven naar het hoe dan wel.

Remko Zuidema

Professional en Beleidsadviseur Aardgasvrij en Circulair Bouwen