Aanbevelingen

Jouw gedrevenheid in de presentatie is heel stimulerend en geeft mij veel impuls om in actie te komen volgens je aangereikte formats. Je werkt heel doelgericht, volgens heldere stappenplannen en opbouw van de training. Je durft door te vragen en tot de essentie te komen. Dank je voor alles en met name hoe je me in beweging hebt gekregen.

Rob Slijpen, Ondernemen met een lach

Marielle weet met een onweerstaanbare lichtheid en logica taaie vraagstukken met je op te lossen. Ze is wat ze zegt, doet zelf wat ze jou leert. Fris en met een twinkeling in haar ogen als ze je verder weet te brengen. Als je focus, structuur en implementatie zoekt: zij is je vrouw.

André de Jong, Academium

Wat heb je me op een goede manier ongelooflijk met mijn neus op de feiten gedrukt! Daar wil ik je heel graag voor bedanken. Echt heel fijn om op deze manier feedback te krijgen. Het heeft voor mij tot helderheid geleid over mijn doelgroep. Het resultaat is dat ik nu echt ga staan voor het werk dat ik te doen heb, met de doelgroep waar ik het meest mee verbonden ben. Ik wil je bedanken voor de impact die je sessies op mij hebben gehad.

Jantine van der Boom, Doorzicht Lifecoaching

Duidelijk een heldere uitleg. Direct en to-the-point. Marielle dwingt je naar jezelf te kijken en stappen te nemen.

Marielle Vergouwe, Kids op Gewicht

Ik ben de training van Marielle gaan doen omdat ik niet goed wist wat steeds mijn volgende stap moest zijn in de opbouw van mijn bedrijf. Dat heb ik nu geleerd. Ik weet wat ik heb te doen, waarom ik het ga doen, en hoe ik het kan aanpakken. Ik weet wie ik ben en wat ik kom brengen voor wie. Ik heb inzicht gekregen in het proces om zichtbaar te worden bij mijn doelgroep en hoe ik het vertrouwen kan winnen. En hoe ik ze uiteindelijk mijn klant maak met een onweerstaanbaar aanbod op het juiste moment. Ik weet nu hoe ik mijn producten wil opbouwen en welke middelen ik daarvoor inzet. En -misschien wel het belangrijkste – dat ik niet alles tegelijk kan en hoef te doen, maar dat het er om gaat om elke week een stap te zetten. Langzaam maar zeker nader ik zo mijn doelen. Naast al deze inhoud is het ook een feestje om Marielle naast me te hebben in dit proces. Ze is to the point, weet feilloos de juiste snaar te raken en doet dat met veel betrokkenheid en plezier. Ze inspireert me doordat ze haar eigen lessen ook zelf leeft (she walks her talk) en met veel humor haar lesson learned deelt. Make it a happy day wordt zo absoluut een happy year!

Miriam Luijken, Sparring Partner voor leading engineers in high-tech innovatie

Mooie inzichtgevende training. Marielle doet zelf precies wat ze je leert. Handige tools die héél bereikbaar zijn. Smaakt naar meer!

Karin van Kesteren, Coaching en Verandermanagement De Teamfabriek

Heldere uitleg. Motiverend. Weer veel zin om verder te gaan met haar online programma en de implementatie.

Aafke Dijkstra, Praktijk Andros

Marielle heeft mij in diverse sessies, zowel live als via Skype, geholpen om duidelijk te krijgen waar mijn passie precies zit en welke doelgroep daar het beste bij past. Dat doet ze op krachtige wijze en met een persoonlijke aanpak die mij hielp om onder ogen te zien dat de doelgroep waar ik mij in eerste instantie op richtte niet paste bij mijn passie. Vervolgens heeft ze me met raad en daad terzijde gestaan in de stappen richting mijn passie en de bijpassende doelgroep. En daarnaast vind ik Marielle ook een bijzonder fijn mens, recht voor zijn raap. Succes behaal je alleen als je implementeert en Marielle weet als geen ander hoe je dat doet!

Peter Scheerder, Helpt succesvolle, vrouwelijke business owners met het bereiken van hun Businessdoelen

Lichtelijk gespannen, maar vooral nieuwsgierig ben ik bij Marielle binnengelopen. In mij veel creatieve chaos, bij tijd en wijle focus op het enige, echt doel dat mij bij de Open Circles trainingen voor ogen staat: een product creëren waarbij ik mijn passie voor mijn vak kan inzetten voor het welbevinden van mijn toekomstige klanten. Dit klinkt al aardig gefocust, het is dan ook geschreven na een implementatiesessie met Marielle. Ze helpt je op een manier die nodig is om, in mijn geval, een uitweg te vinden uit de chaos. De eerste piketpaaltjes zijn in een bepaalde richting gezet en ik ga vrolijk, vol zelfvertrouwen, met de vrijgekomen werklust verder op dat pad. Wetende dat ik onderweg kan aankloppen bij Marielle voor suggesties.

Marieke de Hoop, Papiermakerij de Hoop

De training ‘Op weg naar de TOP’ geeft mij praktische handvatten voor het structureren van mijn dagelijkse activiteiten. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn doelgroep en wat ik hen wil aanbieden als dat hun probleem oplost. Dat ga ik nu eerst vragen. Verder heb ik templates en stappenplannen ontvangen voor mijn marketingsysteem. Ik hou van dit soort systemen! Dank je wel Marielle en je team.

Monique van der Schans, Her Balance Int.

Voor mij is het goed even een keer niet opgejut te worden door ideeën, maar eerst de plannen die er zijn strak in te delen. Nisandeh van Open Circles geeft mij altijd het gevoel dat ik het allemaal nu wil, maar ik denk meteen aan de tijd…. Jij geeft een helder plan hoe elke stap die ik wil zetten, een plek te geven. Zo kan ik met vertrouwen en geduld prioriteiten stellen, “want het komt allemaal goed”.

Elsje Visser, Gouden Appels

Ik vond de dag heel inspirerend door de interactie met de andere deelnemers. Veel inzichten gekregen in wat ik zelf doe en laat. Zoals het inzicht: al mijn acties moeten MIJN doelen dienen. Goed is te weten dat één actie per dag met maximale impact prima is, resulterend in maximale impact. Fijn om te horen dat andere ondernemers dezelfde uitdagingen hebben bij het ondernemen.

Debbie van Beek

Marielle heeft mij door te vragen naar wat mijn passie is en wat mijn business einddoel is compleet in verwarring gebracht. Om me vervolgens heel praktisch tot korte termijn acties te brengen. De verwarring is in 30 minuten omgeslagen in opluchting, gevoel van onmetelijke (internationale) kansen. Een topper met het hart op de juiste plek!

Guido Vrencken, Healthy Hospital Academy

Voor het eerste een training van Marielle gehad en wist niet wat ik kon of moest verwachten. Implementatie klinkt zo vanzelfsprekend en makkelijk, maar blijft toch altijd lastig. Door met Marielle te werken in een sessie wordt direct duidelijk waar je mee worstelt en wat de juiste stappen zijn om te nemen. Voor mij het belangrijkste punt: niet door blijven hollen, maar op tijd stil staan en zelfs af en toe een stap terug doen en opnieuw bekijken. Thanx!

Bianca van Rooij, Rooij Waterbodem Advies

Marielle, je bent heerlijk concreet, kordaat, doortastend, duidelijk en nodigt uit om dat ook te zijn. Door jouw vragen en uitleg weet ik nu dat het “content/inhoud” schrijven van mijn programma het belangrijkste is wat ik te doen heb. Ik heb inzicht in wat ik allemaal in mijn planning moet plaatsen en weet weer wat ik te doen heb èn dat het mogelijk is.

Anne Buiskool, Samen Wijzer

Ontdek 6 manieren om met gemak meer klanten te krijgen.

Praktisch handboek voor startende ondernemers.

Stuur mij DIRECT de preview!

Bestel DIRECT mijn boek!

Vlogs

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak
Meer Klanten Te Krijgen.

Praktisch Handboek voor Startende Ondernemers.