Aanbevelingen

Heldere uitleg. Motiverend. Weer veel zin om verder te gaan met haar online programma en de implementatie.

Aafke Dijkstra

Praktijk Andros

Wat heb je me op een goede manier ongelooflijk met mijn neus op de feiten gedrukt! Daar wil ik je heel graag voor bedanken. Echt heel fijn om op deze manier feedback te krijgen. Het heeft voor mij tot helderheid geleid over mijn doelgroep. Het resultaat is dat ik nu echt ga staan voor het werk dat ik te doen heb, met de doelgroep waar ik het meest mee verbonden ben. Ik wil je bedanken voor de impact die je sessies op mij hebben gehad.

Jantine van der Boom

Doorzicht Lifecoaching

Dankzij jouw directheid in verbondenheid is elk advies weer een gift uit je hart. Vanuit je eigen ervaring en vooral door je diep in te leven in mijn uitdagingen ben je de effectieve mentor voor mij. Onophoudelijk daarbij de vinger te leggen op elk inconsequent stukje in mijn business en meteen sturing te geven naar het hoe dan wel.

Remko Zuidema

Professional en Beleidsadviseur Aardgasvrij en Circulair Bouwen

Bij Mariëlle volgde ik een 1-op-1 programma, waarin zij mij niet alleen enorm heeft geholpen nieuwe stappen te zetten in het uitbouwen van mijn onderneming, maar me vooral heeft doen inzien hoe belangrijk het is aan de slag te gaan met mijn innerlijke werk. Vanuit mijn oprecht beleefde visie over waar ik over vijf jaar wil staan en waar ik nu voor sta, werd voor mij ineens zonneklaar wat ik te doen heb om daar te komen. Daarin heb ik weer nieuwe stappen gezet in mijn eigen innerlijke ontwikkeling als man, partner, vader en ondernemer.

Martijn de Loor

Psycholoog en Sparringpartner voor bestuurders en toezichthouders

Jouw gedrevenheid in de presentatie is heel stimulerend en geeft mij veel impuls om in actie te komen volgens je aangereikte formats. Je werkt heel doelgericht, volgens heldere stappenplannen en opbouw van de training. Je durft door te vragen en tot de essentie te komen. Dank je voor alles en met name hoe je me in beweging hebt gekregen.

Rob Slijpen

Ondernemen met een lach

Sinds maart 2018 neem ik deel aan het Jaarprogramma Succes met je Bedrijf. Sindsdien is er veel veranderd. Ik had een aantal klanten. Ik had alleen geen strategie en geen doelgroep. Ik had wat diensten ontwikkeld en ik verkocht die meer bij toeval dan dat het leidde tot een klantenstroom en werkinkomen. Bij Marielle heb ik geleerd een doelgroep te kiezen, een blauwdruk voor mijn diensten te maken, een ebook beschreven, een website ontwikkeld en leren bloggen. Plus alle systemen die je nodig hebt om dit allemaal te implementeren.

Er staat nu een professioneel bedrijf wat aan het begin staat van een bloei die niet meer gaat stoppen. Marielle is een expert en zeer deskundig in het zien én te begeleiden in wat er nodig voor jouw bedrijf. Je mag haar alles vragen en je staat altijd voor je klaar. Het meest belangrijke vind ik dat ik ervaren heb dat ik als ik persoonlijk groei, mijn bedrijf ook groeit. Marielle leert je je leiderschap te nemen zowel persoonlijk als zakelijk en deze combinatie onherroepelijk tot een succesvol bedrijf. In ieder geval voor mij, omdat ik er helemaal voor ga. Dankjewel Marielle!!

Kit de Haan

Therapeut bij Kies wie je Bent

Marielle, je bent heerlijk concreet, kordaat, doortastend, duidelijk en nodigt uit om dat ook te zijn. Door jouw vragen en uitleg weet ik nu dat het “content/inhoud” schrijven van mijn programma het belangrijkste is wat ik te doen heb. Ik heb inzicht in wat ik allemaal in mijn planning moet plaatsen en weet weer wat ik te doen heb èn dat het mogelijk is.

Anne Buiskool

Samen Wijzer

Als creatief bedrijf barsten we vaak van de ideeën en willen we teveel tegelijk. Marielle helpt ons focussen en de juiste keuzes te maken, zodat onze marketingcampagnes ook iets opleveren.

Joska Zinkweg

Top Videomarketeer en Filmmaker

Mooie inzichtgevende training. Marielle doet zelf precies wat ze je leert. Handige tools die héél bereikbaar zijn. Smaakt naar meer!

Karin van Kesteren

Coaching en Verandermanagement De Teamfabriek

Duidelijk een heldere uitleg. Direct en to-the-point. Marielle dwingt je naar jezelf te kijken en stappen te nemen.

Marielle Vergouwe

Kids op Gewicht

‘Iedere ondernemer kan vanaf de allereerste dag betalende klanten hebben’, is het eerste dat ik van Mariëlle leerde. En het is echt waar. Met haar SUCCES-methode leert Mariëlle je stap voor stap hoe je jouw doelgroep bepaalt, hoe je die bevraagt zodat je jouw diensten kunt ontwikkelen en het allerbeste aanbod kunt doen. En hoe je, als dat staat, exponentieel kunt gaan groeien. Toen ik Mariëlle leerde kennen, had ik meteen vertrouwen dat dit mijn weg naar SUCCES is. And it is!

Door gewoon door te gaan waar anderen stoppen, kom je je belemmerende gedachten, ideeën en gedragspatronen tegen. En het is noodzakelijk dat die tegenkomt want daar zit je groei.

Toen ik mijn SUPER methode lanceerde had ik in drie maanden tijd 30 klanten! Dat is mijn grootste SUCCES. En nu ben ik, dankzij de voortdurende support en aanmoediging van Mariëlle, écht aan het doorbreken en niet meer te stoppen. Ik beveel het écht iedereen aan.

Joycet Reinders

Coach en Trainer over de afhankelijkheidsparadox, De Onafhankelijke Ondernemer

Ik ben de training van Marielle gaan doen omdat ik niet goed wist wat steeds mijn volgende stap moest zijn in de opbouw van mijn bedrijf. Dat heb ik nu geleerd. Ik weet wat ik heb te doen, waarom ik het ga doen, en hoe ik het kan aanpakken. Ik weet wie ik ben en wat ik kom brengen voor wie. Ik heb inzicht gekregen in het proces om zichtbaar te worden bij mijn doelgroep en hoe ik het vertrouwen kan winnen. En hoe ik ze uiteindelijk mijn klant maak met een onweerstaanbaar aanbod op het juiste moment. Ik weet nu hoe ik mijn producten wil opbouwen en welke middelen ik daarvoor inzet. En -misschien wel het belangrijkste – dat ik niet alles tegelijk kan en hoef te doen, maar dat het er om gaat om elke week een stap te zetten. Langzaam maar zeker nader ik zo mijn doelen. Naast al deze inhoud is het ook een feestje om Marielle naast me te hebben in dit proces. Ze is to the point, weet feilloos de juiste snaar te raken en doet dat met veel betrokkenheid en plezier. Ze inspireert me doordat ze haar eigen lessen ook zelf leeft (she walks her talk) en met veel humor haar lesson learned deelt. Make it a happy day wordt zo absoluut een happy year!

Miriam Luijken

Sparring Partner voor leading engineers in high-tech innovatie

Marielle weet mij als geen ander te motiveren tot focus en structuur in mijn ondernemerschap. Met veel verstand van zaken en met een knipoog legt ze de vinger op de zere plek waardoor het maken van de belangrijkste keuzes simpel en voor de hand liggend wordt. En… ze levert mij geweldige tools voor het succesvol implementeren daarvan. Investeren in sparren en werken met Marielle levert me winst op: in euro’s, in tijd en in mijn gemoedsrust. Uiteindelijk is dat onbetaalbaar.

André de Jong

Oprichter en Rector Academium, academie voor magistraal coachen, Academium

Voor het eerste een training van Marielle gehad en wist niet wat ik kon of moest verwachten. Implementatie klinkt zo vanzelfsprekend en makkelijk, maar blijft toch altijd lastig. Door met Marielle te werken in een sessie wordt direct duidelijk waar je mee worstelt en wat de juiste stappen zijn om te nemen. Voor mij het belangrijkste punt: niet door blijven hollen, maar op tijd stil staan en zelfs af en toe een stap terug doen en opnieuw bekijken. Thanx!

Bianca van Rooij

Rooij Waterbodem Advies

Ontdek je Ideale Klant

Ontdek hoe je ideale klant je betalende klant wordt.
6 eenvoudige stappen