Programma’s

Enneagram Type Interview

In dit gesprek ontdek je jouw dominante Enneagramtype. Jouw Enneagram Type is je aangeboren karakterstructuur. En jouw karakter heeft zich in de loop van jouw leven gevormd door alle patronen die je hebt ontwikkelt. 

In dit gesprek krijg je inzicht in je patronen en hoe deze je beperken in je leven en je werk.

Coaching met het Enneagram

Je wil je leven en je werk op een andere manier vorm geven. De boel stagneert nu. Je wil uit de ratrace stappen en meer zin en betekenis aan je leven geven.

Dit is programma voor dienstverleners die willen investeren in hun leven en hun werk. Ook heel geschikt voor mensen die willen onderzoeken of ze hun eigen business op willen starten en eerst grondig aan zichzelf willen werken.

Dit is wat het werken met het Enneagram brengt:

R

Je leert jezelf kennen en begrijpen. Je blinde vlekken worden helder en je begrijpt waarom je steeds tegen hetzelfde aanloopt.

R

Je begrijpt dat anderen anders zijn en anders naar de wereld kijken. Je leert mensen te zien voor wie ze werkelijk zijn in plaats van hen te beoordelen op hun gedrag. Dit zorgt voor meer geluk en plezier in je relaties, je werk en je leven.

R

Je neemt de leiding over je eigen leven. Je bent voor je geluk en zekerheid niet afhankelijk van de mensen in je leven en van de situaties waarin je je bevindt. 

R

Wanneer je inzicht hebt in jezelf is het ook eenvoudiger het beste uit jezelf én anderen te halen. Je bent je bewust van je kwaliteiten en zet deze in. Zo ontstaat er meer kwaliteit in je leven en je werk. 

R

Het resultaat hiervan is innerlijke rust, meer energie, innerlijke zekerheid en meer plezier in je leven.