START MET JE BEDRIJF

Voor een succesvolle Start met je Bedrijf

Wat heb je ervoor over om succesvol van start te gaan met je bedrijf? Zonder al die fouten die andere ondernemers maken? Zonder ten onder te gaan aan hard werken, financiële druk en grote stress? Het succes waar jij van droomt is ook voor jou bereikbaar.

Succesvol ondernemerschap is een vak en dat kan je leren. Goed zijn in je vak is niet genoeg. Als het je tot dusverre nog niet is gelukt, is er iets wat je nog niet weet. Je moet het leren. Want wil je succes hebben met jouw bedrijf, dan moet je ook heel goed zijn als ondernemer.

In deze opleiding Start met je Bedrijf krijg je alle inzichten en kennis die nodig zijn om goed van start te gaan. 

Start met je bedrijf

Het duizelt je soms wat er allemaal moet gebeuren om je zaken goed op de rit te krijgen. Je komt tijd tekort en ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel informatie over ondernemerschap en je weet niet welke stappen de juiste zijn. 

In deze online training behandelen we in zes online trainingen de zes onmisbare stappen om succesvol van start te gaan.

Week 1: Jouw Klant. Je leert je ideale klant kennen, de persoon waar jij graag dagelijks mee werkt. Je ontdekt wat de uitdagingen en verlangens zijn van je klanten en welke betekenis jij hierin kan krijgen.

Week 2: Jouw Diensten en Jouw Prijs. Je leert de juiste diensten te ontwikkelen en hier de juiste prijs voor te bepalen. De diensten die je ontwikkelt sluiten exact aan op de behoeften van je klant en zijn daarom zeer gewild. 

Week 3: Jouw Verkopen. Je leert dat verkopen heel eenvoudig is. Je krijgt de tools in handen om het verkoopgesprek goed voor te bereiden, de juiste prijs te bepalen en tijdens het gesprek standvastig te blijven. Zodat je goed verkoopt. 

Week 4: Jouw Website. Je leert hoe je een website maakt waar klanten keer op keer terugkomen. Je leert welke rol e-mailmarketing en social media hierin speelt en hoe je dit kan automatiseren. Je ontdekt welke bijdrage Google kan leveren aan je zichtbaarheid en hoe jij dat inricht.

Week 5: Jouw Timemanagement. Je ontdekt dat er tijd is voor iedere actie. Je leert een planning te maken die je helpt bij het uitvoeren daarvan. Je ontdekt hoe je ervoor zorgt dat je al die acties altijd gedaan krijgt, zonder stress. Je leert overzicht te creëren en prioriteit aan te brengen.

Week 6: Jouw Financiën. Je ontdekt hoe je overzicht krijgt op je inkomsten en je uitgaven. Je leert met dit overzicht te werken en je ontdekt hoe je dit gebruikt om verdere groei van je bedrijf te realiseren. Je leert hoe je ervoor zorgt dat je altijd geld beschikbaar hebt om de investeringen te doen die je wil.

Dit online programma Start met je Bedrijf is uitermate geschikt voor startende ondernemers die succesvol van start willen gaan en de ambitie hebben goede resultaten te halen.

Praktische zaken

Je kijkt de video’s, komt in actie en gebruikt alle aangeboden tools en formats. Je start aan jouw succesvolle business door iedere dag een paar stappen te zetten. Je stelt vragen in de Facebookgroep of in de live Q&A’s. Je hebt levenslang toegang.

Investering

Je investering is 1997 euro exclusief btw.

Er is geen enkel ander programma wat je stap voor stap laat zien hoe je vanuit het niets een succesvol bedrijf realiseert. Meer dan 100 tevreden klanten zijn het daarmee eens. Wacht niet, meld je aan en ga succesvol van Start met je Bedrijf!