enneagram

Gratis Masterclass

Ontdek de Wijsheid van het Enneagram

Hoe zou jij je voelen als je met plezier dagelijks je business runt. Omdat je vertrouwen hebt in jezelf, liefde ervaart in jezelf. Omdat je wéét dat je van toegevoegde waarde bent. 

Nu werkt je hard. Je lat ligt hoog. Je moet veel van jezelf. Je resultaten vallen tegen. Je wordt er zo moe van, zo ongelofelijk moe. Je verlangt naar innerlijke rust. Naar tijd voor jezelf. Je wil een goedlopende business zonder er nog harder voor te hoeven werken. Je wil het anders, maar je weet niet hoe.

In de gloednieuwe Masterclass Ontdek de Wijsheid van het Enneagram ontdek je waarom je zo hard werkt en waarom je lat zo hoog ligt. En je ontdekt ook waarom je dit nooit resultaat oplevert.

Mis deze masterclass niet!

Deelname is Gratis

enneagram

Dit is wat je krijgt

Veel business coaches geven vergelijkbare adviezen: gebruik dit model en je krijgt snel veel klanten. Maar dat werkt niet.

Verandering begint bij jezelf. Wanneer jij verandert, verandert je business. Het Enneagram geeft de handvatten die jij nodig hebt. Wanneer jij jouw enneagramtype weet, dan weet je exact wat je moet doen voor een succesvolle business.

Het Enneagram is een eeuwenoud model dat 9 aangeboren karakterstructuren onderscheidt. Elk enneagramtype heeft zijn eigen beperkende patronen ontwikkeld. Het enneagram geeft bewezen succesvolle handvatten voor ontwikkeling en groei. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Je ontdekt:

;

De negen karakterstructuren van het enneagram

;

Je eigen enneagramtype. En dat van de mensen om je heen.

;

De blinde vlekken die je beperken in je leven en je business

;

Handvatten voor ontwikkeling en groei

Deelname is Gratis

over Marielle

In 2014 ontdekte ik het Enneagram. Het was een gevoel van Thuiskomen. Eindelijk begreep ik waarom ik zo hard werkte en het gevoel had dat mijn harde werken niets opleverde. Met het enneagram werd ik mezelf. Van een strenge, hardwerkende vrouw die haar mannetje staat, veranderde ik in een liefdevolle, stralende vrouw die volledig in haar kracht staat.

Ik zie mijn eigen waarde, ervaar innerlijke harmonie en liefde. Ik geniet van mijn eigen leven, voel me thuis. Ik zie hoeveel ik voor anderen kan betekenen. Met ontzettend veel plezier zet ik daar elke dag mijn stappen in. Zakelijk succes en financiele vrijheid zijn de cadeaus die daar een logisch gevolg van zijn.

Dit is ook bereikbaar voor jou. Ik geef je alle strategieën voor zakelijk succes en financiële vrijheid. En weet dat de sleutel daartoe in jou is te vinden. Het Enneagram is het gereedschap wat ik gebruik in mijn coaching.

Ervaringen van klanten in het Enneagram

Vanwege allerlei lichamelijke klachten kwam ik bij Marielle terecht. Ik vermoedde zelf dat er een onderliggende reden was voor de klachten die ik al erg lang ervaar en was benieuwd of Marielle me daarbij zou kunnen helpen door me helderheid te bieden in het enneagramtype dat ik heb. We hadden een uitgebreid gesprek waarin Marielle me veel vragen stelde, doorvroeg, selecteerde, kennis deelde en heel goed luisterde om ook onder mijn woorden te kunnen horen. Ze nam daar alle tijd voor en ik voelde me erg gezien en gehoord, zonder ook maar enig oordeel. Het oordeel dat er was kwam vooral van mezelf, toen uiteindelijk mijn type duidelijk was; Ik heb de bepaler als overheersend type. En als ik ergens nog niet mee in vrede ben, dan is het dat dwingende, overheersende stuk van mezelf. Terugkijkend op mijn leven is mijn gevecht daarmee een rode draad.

Marielle kon zeer duidelijk de overige thematiek duiden, zoals de neiging mijn kwetsbaarheid te overschreeuwen, mijn neiging controle te willen houden, en dat dat nou eenmaal niet helpend is, bij een lichaam dat haar kwetsbaarheid op verschillende manieren toont. Ook kon ze al binnen dit ene gesprek duiden wat ik kan oefenen om de strijd in mijn leven minder groot te maken. Sindsdien spookt de informatie steeds door mij heen, herken ik het in mijn dagelijkse leven, en voel ik de acceptatie groeien, ontdek ik ook de schoonheid, de kracht. Natuurlijk zijn mijn lichamelijke klachten daarmee allemaal niet opgelost, maar ik voel wel dat gezonde energie zijn weg baant.

Het is verrassend hoe het Enneagram en Marielles aandacht, inzicht en rust me weer in beweging heeft gekregen. Juist doordat een ànder je type destilleert kun je zelf niet stiekempjes bijsturen naar het type dat je bijv. graag, of liever, zou willen zijn. Ook al is het type dat het best bij je past een type dat je hèbt, niet bènt, voelt het best naakt. Maar is dat ook niet wat we allemaal graag zouden willen zijn? Ik wel, in ieder geval.

Jolanda

Therapeut

Wat bijzonder om in zo’n korte tijd zo veel inzicht te krijgen in mezelf. Marielle weet in korte tijd met gerichte vragen tot mijn kern te komen. Het type waar we op uitkomen lijkt inderdaad goed overeen te komen en, belangrijker nog, het geeft handvatten in het omgaan met mijn valkuilen. O ja, en ook fijn om de sterke kanten van mijn type uit te lichten 🙂 Ik vond Marielle heel prettig en betrokken. Daarnaast heeft ze ook genoeg afstand waardoor het gemakkelijker wordt om goed naar mezelf te kijken. Het smaakt naar meer.

Linda Mebus

Massage, Yoga, Kunst en training, Edulin

Wauw, wat heb ik weer veel geleerd en veel inzichten gekregen van Marielle. Dank je wel!! Wat ik zo bijzonder vind is dat ik meteen heel bruikbare tips heb gekregen om toe te passen in mijn dagelijkse leven EN in mijn business. Echt een aanrader!

Marja Nijskens

Nijskens Afscheidsbloemen

Ik heb veel uit mijn Enneagram type analyse gehaald. Ik kom uit de wereld van welzijn en zorg en ben ook ZZP-er. Maar Ik ben nooit eerder aan de slag gegaan met karakter typen, zoals in mijn Enneagram analyse. Mooi vind ik dat ik gaandeweg blinde vlekken ontdek waar ik nu bewuster mee omga. Mooi dat ik dat samen met Marielle ontdek, door de manier waarop ze met het Enneagram werkt. Wat bijzonder vind ik dat je niet aan mijn lot wordt overgelaten, want sommige ontdekkingen kunnen in eerste instantie confronterend zijn. Maar ze weet op een professionele wijze je handvatten toe te reiken waardoor je echt verder kan. Ik raad Marielle ten zeerste aan.

Jennifer Martina

Ben in contact gekomen met Marielle en daarmee het Enneagram. Marielle haar manier van benadering, presentatie en uitleg stond mij aan. Hierop besloten een Enneagram Type Interview in te plannen en inmiddels gehad.

Ik wou dat ik dit eerder in mij leven had gedaan. Echt in 1,5 uur kom je voorbij je geeigende wijze van denken en reageren. Hoe interessant!
Ik ga er zeker een vervolg aan geven.

Inne IJntema

Sales - Business Development

Eigenlijk zou ik Marielle het liefste levenscoach willen noemen

Dankzij Marielle kwam ik in contact met het fenomeen enneagram. Ik had er nog nooit eerder van gehoord. De kernboodschap was dat jij mogelijk onbewust een rol speelt. En dat je niet opereert vanuit je essentie oftewel je authentieke ik. Mijn doel was gelijk om daar bij mezelf een vinger achter te krijgen. Het liefste deed ik dat bij Marielle, maar die bood destijds nog geen enneagramtraject aan. Dus ging ik extern te rade. Eerst met een serie avondcursussen en daarna zelfs met een individuele coach. Toen stopte ik ermee omdat het maar niet duidelijk werd welk ennaeagramtype ik nu was.

Zonder dat ik het wist ontwikkelde Marielle ze zich tot een gecertificeerde enneagramcoach. Daarop bood ze aan om mij verder op weg te helpen. Het was een weldaad dat ze me een uur lang allerlei vragen stelde. Om vervolgens mijn ennaeagramtype aan te geven. Dit is nu typisch Marielle. Geen oeverloze lange sessies maar gelijk to the point. Nu weet ik over welke onbewuste talenten ik beschik. Nu weet ik wat mijn onbewuste valkuilen zijn. Nu weet ik in essentie wie ik ben. Nu weet ik of mijn houding en gedrag richting de buitenwereld overeenkomt met mijn authentieke ik. Ik ben geholpen.

Waarom past een enneagramtraject bij Marielle als businesscoach? Vanuit haar optiek is het cruciaal dat je vanuit je essentie gaat ondernemen. Anders mis je de geloofwaardigheid richting je klanten. Je authenticiteit is niet alleen zakelijk gezien belangrijk. Privé natuurlijk ook! Beiden vullen elkaar ook aan. Dat Marielle bewust insteekt op zowel je zakelijke als privé ontwikkeling is kenmerkend voor haar aanpak. Eigenlijk zou ik haar het liefste levenscoach willen noemen. Marielle is echt top! Alles wat ze doet en zegt snijdt hout, alles is super concreet en alles komt ook nog eens voort uit een goed hart.

Tom Huizenga

Schrijfcoach

Ik heb mijzelf leren kennen. Zo kan ik nu als type 9 mijn onderhuidse boosheid, behoefte aan harmonie en focus op de ander beter plaatsen. Ook heb ik inzicht gekregen in mijn blinde vlekken. Verder krijg je van Marielle concrete ontwikkeltips, zoals in mijn geval opkomen voor mezelf, mezelf zichtbaar maken en uitspreken wat ik te zeggen heb. Kortom, een absolute aanrader!

Richard de Rooij

Wandelcoach

Wil je meer weten over je eigen aangeleerde gedrag en de wijze waarop jij altijd reageert (patronen), dan is dit een heel waardevolle sessie. Vervolgens laat zij zien hoe je daar vrij van kunt komen en je eigen keuzes kunt maken vanuit wie jij werkelijk bent. Ik ervaar als ondernemer dat dit me enorm helpt bij de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf.

Jolanda Kluft

Wandelcoach

Mis deze kans niet!

Je hebt nu de kans om je aan te melden voor deze superwaardevolle masterclass. En te ontdekken hoe jij een business ontwikkelt die bij je leven en je wensen past.

enneagram

Deelname is Gratis