Enneagram Type Interview

Transformatie

Ben je druk en zoekend? Heb je geen tijd voor jezelf of voor anderen? Heb je regelmatig last van schuldgevoel of zelfkritiek? Maak je jezelf klein en onbelangrijk? Maak je je steeds weer zorgen over wat er gebeurt, over wat jij moet doen en over wat je van anderen verwacht? Wil je afscheid nemen van dat geploeter? Word je soms zo moe van al die zorgen? En heb veel tijd en energie nodig om de boel onder controle te krijgen?

Kortom, wil jij transformeren naar je beste zelf?

Dan is de Enneagram Type Analyse voor jou! Je ontdekt je ware potentie en haalt zo het maximale uit jezelf en je business. Je groeit van een gewoon naar een buitengewoon leven. Je maakt meters en ontdekt wat jou daarin beperkt en wat je drijft.

Vrij en blij
· Je wil je vrij voelen, veerkrachtig zijn en vertrouwen hebben.
· Je wil gewoon blij, zorgeloos en gelukkig zijn.
· Je wil weer stralen en genieten van je werk en dagelijkse dingen.
· Je wil het maximale uit jezelf en uit anderen halen.
· Je wil je plannen verwezenlijken,
· Je wil een goed draaiende business,
· Je wil dat het moeitelozer gaat,
· Je wil meer plezier in je leven en je werk en ervan genieten,
· Je wil het maximale uit jezelf en anderen halen,
· Je bent bereid daar de nodige kwaliteiten en vaardigheden voor te ontwikkelen.

Jij kan dit bereiken. Jij groeien om te worden wie je bent.

Ik geloof dat een blij en gelukkig mens veel eenvoudiger succesvolle resultaten haalt. En ook veel meer van betekenis is. Daarom krijg jij dit aanbod.

Hoe loop jij vast? Dat verschilt per type

Dit zijn persoonlijke ervaringen van verschillende typen van het Enneagram. Het Enneagram is een model dat 9 persoonlijkheidsstructuren onderscheidt. Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en je vindt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt je typische valkuilen en beperkingen en leert daar bewuster mee omgaan. Dit zijn de ervaringen van de Enneagramtypen.  

1.

Je moet veel van jezelf, je werkt hard en de lat ligt hoog.

2.

Je hebt geen idee wat je wil, je weet niet wat je passies zijn.

3.

Echte voldoening ontbreekt, ook op andere vlakken van je leven.

4.

Het moet unieker en interessanter voor je gevoel; er ontbreekt iets wezenlijks.

5.

De tijd vliegt aan je voorbij. Je hebt het idee dat je achter de feiten aanholt.

6.

Je twijfelt vaak – onzekerheid speelt sowieso een grote rol in je leven.

7.

Je hebt vele leuke en fascinerende plannen en ideeën. Maar uitvoeren lukt niet.

8.

Je hebt veel strijd in je leven.

9.

Je werkt hard, maar al je harde werk levert erg weinig op.

Wanneer je inzicht hebt in jezelf, kan je je kwaliteiten bewust inzetten en daarmee eenvoudiger het beste uit jezelf en uit anderen halen. Als je je kwaliteiten bewust inzet, kunnen jij en je business transformeren.

 

Wat is transformatie?

Transformatie kan ik het beste uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Je bent lekker op weg en je knalt ineens tegen een rotsblok. Je breekt al je botten en hebt tijd nodig om te herstellen. Waarom ligt die rots daar dan ook, denk je, waarom is die niet weggehaald! Je geeft de rots en de idioot die het daar liet liggen de schuld.

Als je hersteld bent, ga je opnieuw op weg en je knalt tegen dezelfde rots. Weer al je botten gebroken en weer een jaar nodig om te herstellen. Je vraagt je af waarom de rots daar in hemelsnaam nog steeds ligt. Je vindt het wel behoorlijk stom van jezelf dat je daar met dezelfde vaart weer tegenaan bent geknald, want je was net zo lekker bezig.

Een jaar later ga je opnieuw op weg en verdomd, daar is weer die rots. Het lijkt wel een gewoonte, want weer knal je er tegenaan. Kennelijk was je nog niet alert genoeg. Je hebt wel tijdig op de rem getrapt, dus de schade valt mee. Maar toch, het lijkt een patroon te worden. Je begint nu zo langzamerhand te begrijpen dat er iets aan de hand is, wat niet de schuld van de rots is.

Een tijd later ga je opnieuw op weg. Je weet nu dat de rots er ligt en dat jij het anders moet aanpakken. Deze keer ga je om de rots heen. Dat is niet gemakkelijk, het vraagt veel tijd en energie en vooral andere vaardigheden. Maar gelukkig kan je nu heelhuids verder.

Nog een tijd later ga je opnieuw op weg. Je hebt harde en pijnlijke lessen geleerd en je besluit een andere weg te nemen. De weg is nu vrij om moeiteloos te manifesteren.

Het Ware Zelf

Dit is transformatie: je ontdekt de weg van je Ware Zelf. Het is dé sleutel tot zakelijk succes en financiële vrijheid. Hopelijk begrijp je nu dat je met al die fantastische strategieën toch keihard tegen een rotsblok kan knallen. Het ligt niet aan de strategieën dat het niet werkt, het komt omdat jij de verkeerde weg neemt; de weg van het ego in plaats van de weg van het Ware Zelf.

Enneagram Type Analyse

De methode waarmee ik jouw Enneagramtype analyseer is ontwikkeld door psychiater David Daniels en schrijver en filantropist Helen Palmer. Beiden zijn founders van het Enneagram Professional Teachers Program van Enneagram Worldwide. Ik heb zelf mijn opleiding gevolgd bij Jeanette van Stijn van Enneagram Nederland en Enneagram Europe. Jeanette is opgeleid door David en Helen.

Enneagram Nederland is geaccrediteerd volgens de hoogste normen van de enige wereldwijd erkende koepel en de algemeen aanvaarde standaard op Enneagram-gebied, namelijk de International Enneagram Association.

Binnen Enneagram Worldwide/Nederland werken we met de Narrative Tradition, ofwel de Verhalende Traditie. Uit de verhalen die je vertelt, blijkt welk type je bent en wat je typische gedrag is. Dat maakt het heel praktisch, heel echt en heel erg kloppend. De indeling van de typen is gebaseerd op vele verhalen van vele mensen wereldwijd.

Tijdens het Type Interview stel ik je vragen en jij vertelt jouw verhaal. Uit jouw verhaal blijkt welk Enneagramtype dominant aanwezig is in jou.

Dit is hoe het werkt:

  • Door middel van een interview analyseren we welk Enneagramtype dominant aanwezig is in jou.
  • Ik geef je inzicht in jouw type, in de typische overtuigingen en patronen, dat zijn jouw blinde vlekken. Je ontdekt ook wat de gevolgen ervan zijn in jouw leven.
  • Ik geef je de noodzakelijke handvatten voor groei en ontwikkeling. Ik hou je een spiegel voor. Je moet iets veranderen, want als je blijft doen wat je deed, krijg je de resultaten die je kreeg. Om te transformeren moet je dingen anders gaan doen. Ik vertel je precies welke dat zijn.

over mij

Ik heb het zelf ondervonden. In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met het Enneagram. Mijn leven en mijn bedrijf lagen in die tijd behoorlijk overhoop. Mijn gevoel dat al mijn harde werk niets opleverde werd realiteit. Want wat je aandacht geeft groeit.

Bij het Enneagram kwam ik Thuis. Ik begreep wat mijn rol was geweest in al die toestanden en ik ontdekte hoe ik kon transformeren van een strenge, hardwerkende vrouw die haar mannetje stond naar een liefdevolle, stralende vrouw die volledig in haar kracht staat.

Met de handvatten van het Enneagram creëerde ik innerlijke rust, liefdevolle energie en daadkracht. Iedere dag zet ik hierin een stap en het geeft me sindsdien dagelijks plezier in mijn leven. Ik heb geleerd mijn kwaliteiten maximaal te benutten en mijn succesvolle business is daar een logisch gevolg van.

Jij kan dat ook. Ik kan je alle strategieën geven voor een continue klantenstroom en financiële vrijheid. Dat doe ik heel graag en dat kan ik goed. Maar weet dat deze strategieën pas echt effect hebben, als je inzicht hebt in het typische gedrag waarmee je jezelf en je groei beperkt.

Wil jij klanten?

Wil je moeiteloos klanten naar je toe trekken, leuke klanten, klanten die jou graag en goed betalen en waar je energie van krijgt?

Wil jij graag meer bereiken en betere resultaten halen, makkelijker en beter geld verdienen? Wil je naast de groei in je business ook meer tijd en meer grip op je tijd? Heb je geen idee hoe je dat moet realiseren, en blijf je maar tegen dat rotsblok aanknallen? Dat zorgt steeds opnieuw voor pijn en teleurstelling. En je moet steeds weer opnieuw beginnen. Het kán ook makkelijker, efficiënter en slimmer. Dat moet ook wel, want:

  • je hebt je klanten en het werk dat ze met zich meebrengen,
  • dan heb je een website, je marketing en ze zeggen dan ook nog dat je funnels moet maken en zichtbaar moet zijn op social media – je wordt al moe bij het idee,
  • daarnaast probeer je nog tijd vrij te maken om je vakkennis op peil te houden en de nodige trainingen te volgen,
  • tijd voor jezelf en je geliefden schiet er eigenlijk altijd bij in,
  • je weet niet hoe je daar meer structuur en overzicht in krijgt,
  • je wil graag groeien, maar je ziet niet hoe.

Het is een zoektocht. Je business kost tijd, energie en geld. Terwijl je leven juist een bron zou moeten zijn van tijd, energie en geld, dat is namelijk de natuur!

Het is zoveel eenvoudiger dan je denkt. Het Enneagram geeft je de handvatten om de ontwikkeling door te maken die jij nodig hebt, want ieder type heeft eigen leerpunten.

Meld je daarom aan voor deze Enneagram Type Analyse. En ontdek hoe je de groei doormaakt waar je zo naar verlangt. Het is totaal anders dan je denkt.

Investering

De investering voor de Enneagram Type Analyse is 297 euro. Na jouw betaling maak je direct een afspraak in mijn agenda voor een gesprek.

Samenvattend: Dit is wat het Enneagram jou brengt

Het Enneagram biedt diepgaand inzicht in jezelf. Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt wat je valkuilen en beperkingen zijn en leert daar bewuster en beter mee omgaan.

Het helpt je in verbinding te zijn met anderen door echt te begrijpen hoe anders anderen zijn en hoe jij daar beter mee om kan gaan. Het zorgt voor meer geluk en bevrediging in je relaties, je werk en je leven.

Je bent voor je geluk en innerlijke balans minder afhankelijk van de mensen in je leven en van de situaties waarin je je bevindt. Je hebt keuzevrijheid en regie over jezelf en je leven.

Wanneer je inzicht hebt in jezelf, is het ook eenvoudiger het beste uit jezelf én uit anderen te halen door je kwaliteiten bewust in te zetten. Je ontwikkelt high performance eigenschappen, zoals effectief communiceren en samenwerken.

Het resultaat hiervan is meer innerlijke rust, meer energie, een gevoel van veiligheid en veerkracht en daardoor meer plezier in je leven.