Meesterschap met je Bedrijf

Meester over jezelf én over je bedrijf

Je ervaart het ondernemerschap regelmatig als een zoektocht. Een zoektocht naar hoe jij je ondernemerschap echt vorm wil geven. Al die marketingstrategieën voelen te veel als een truc en ook verkopen staat je vaak tegen. Je twijfelt regelmatig of je er wel mee door wil gaan. Want je hebt nog steeds geen antwoord op je vragen en groei blijft uit. 

De tijd is rijp voor verandering. Het is tijd om meesterschap te ontwikkelen. Meesterschap over jezelf en over je ondernemerschap. Dat is precies de reden dat ik mijn jaarprogramma Meesterschap met je Bedrijf onder je aandacht breng. Want het is mijn missie je hierin te ondersteunen.

Meesterschap met je Bedrijf

Je weet dat je goed bent in je vak en je weet dat je met je kennis een grote bijdrage kan leveren aan je klant. Maar goed zijn in je vak is niet genoeg om als ondernemer je geld te verdienen. Er is meer voor nodig.  

Meesterschap met je Bedrijf betekent dat jij meester bent over jezelf en je bedrijf en dat jij je niet laat leiden door alles wat er om je heen gebeurt. Het betekent ook dat je een bedrijf kan ontwikkelen dat jouw leven ondersteunt.

Ik vergelijk het ondernemerschap regelmatig met topsport. Het vergt vele uren van training, moed en doorzettingsvermogen. Pas als je veel vlieguren maakt bereik je de top. En om dit te kunnen heb je een goede coach nodig. Ik ben graag deze coach voor jou en dat is de reden dat ik het programma Meesterschap met je Bedrijf onder je aandacht breng.

 Je hebt geen invloed op de omstandigheden of op anderen. Ook niet als ondernemer. Sommige concurrenten zijn groter en sterker dan jij. Sommige ondernemers hebben meer klanten, meer geld of meer succes. Het enige wat je kan doen, is je eigen pad lopen en je focussen op wat jij te doen hebt. Het heeft geen zin je door anderen te laten intimideren of beïnvloeden. Doe wat jij moet doen.

Meesterschap met je bedrijf is goed zijn in je vak én goed zijn in ondernemen, ook al kost het soms bloed, zweet en tranen. Het vraagt steeds hetzelfde opnieuw te doen, steeds beter, steeds preciezer. Ieder keer weer bijslijpen. Dat is het doorzettingsvermogen dat je nodig hebt. 

Meesterschap begint bij jou. Ben je bereid om naar jezelf te kijken? Wil je ontdekken wie je bent en zien wat je kwaliteiten zijn? Wil je ontdekken wat je missie is en hoe jij die inhoud geeft? Ben je bovendien bereid obstakels als twijfel en onzekerheid te erkennen? Want alles wat je zoekt, is in jou zelf te vinden. Alles wat je zoekt is er al – dat is het mooie – ook de groei waar je naar streeft. In dit programma begeleid ik je om die ook werkelijk te realiseren.

Praktische Informatie

Je krijgt 6 trainingsdagen van 10 – 18 uur, een uitgebreide voorbereiding en nabespreking. De trainingsdagen vinden plaats in het van der Valk Oostzaan.

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep, om de week online begeleidingssessies en eens per week contact per mail, telefoon of Skype.

Je investering is 7997 euro exclusief btw, exclusief koffie, thee, lunch, diner en een eventuele overnachting.

De betaling dient voor de start van het jaarprogramma gedaan te zijn. Tegen extra vergoeding is het mogelijk in termijnen te betalen. 

Denk je dat deze opleiding de oplossing is voor jou? Dan nodig ik je uit om eerst kennis te komen maken op de ondernemersdag Succes met je Bedrijf.