gratis online training

Ontdek de Wijsheid van het Enneagram

gratis online training

Ontdek de Wijsheid van het Enneagram

Ontdek de Wijsheid van het Enneagram

Het Enneagram is een model dat 9 aangeboren karakterstructuren onderscheidt. Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en je vindt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt je typische valkuilen en beperkingen en leert daar bewuster mee omgaan.

Wanneer je jezelf kent, dan begrijp je waarom je zo hard werkt. Waarom je zoveel moet van jezelf en waarom je lat zo hoog ligt. Dan snap je waarom je het zo moeilijk vindt om echt te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Dan ontdek je waarom je oordeelt over jezelf en anderen.

Hoe fijn zou het zijn als je meer liefde en zachtheid ervaart in je leven. Meer rust en meer ontspanning. Je wil werken vanuit je liefde voor het leven en je werk. Echt iets betekenen voor anderen. Voldoening halen uit de transformaties die je klanten maken. Het resultaat daarvan is zakelijk succes en financiële vrijheid. Dat is ook wat ik je gun.

Over mij

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met het Enneagram. Mijn leven en mijn bedrijf lagen in die tijd behoorlijk overhoop. Mijn gevoel dat al mijn harde werk niets opleverde werd realiteit. Want wat je aandacht geeft groeit.

Bij het Enneagram kwam ik Thuis. Ik begreep wat mijn rol was geweest in al de toestanden waar ik in verzeild was geraakt. Ik ontdekte hoe ik kon transformeren van een strenge, hardwerkende vrouw die haar mannetje stond naar een liefdevolle, stralende vrouw die volledig in haar kracht staat.

Met de handvatten van het Enneagram creëerde ik innerlijke rust, liefdevolle energie en daadkracht. Iedere dag zet ik hierin een stap en het geeft me sindsdien dagelijks plezier in mijn leven. Ik heb geleerd mijn kwaliteiten maximaal te benutten en mijn succesvolle business is daar een logisch gevolg van.

Ik gebruik de wijsheid van het Enneagram in mijn werk als coach en trainer. Ik ben gecertificeerd Enneagram Professional en Enneagram Type Interviewer.

Over mij

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met het Enneagram. Mijn leven en mijn bedrijf lagen in die tijd behoorlijk overhoop. Mijn gevoel dat al mijn harde werk niets opleverde werd realiteit. Want wat je aandacht geeft groeit.

Bij het Enneagram kwam ik Thuis. Ik begreep wat mijn rol was geweest in al de toestanden waar ik in verzeild was geraakt. Ik ontdekte hoe ik kon transformeren van een strenge, hardwerkende vrouw die haar mannetje stond naar een liefdevolle, stralende vrouw die volledig in haar kracht staat.

Met de handvatten van het Enneagram creëerde ik innerlijke rust, liefdevolle energie en daadkracht. Iedere dag zet ik hierin een stap en het geeft me sindsdien dagelijks plezier in mijn leven. Ik heb geleerd mijn kwaliteiten maximaal te benutten en mijn succesvolle business is daar een logisch gevolg van.

Ik gebruik de wijsheid van het Enneagram in mijn werk als coach en trainer. Ik ben gecertificeerd Enneagram Professional en Enneagram Type Interviewer.

Verandering begint bij jezelf

Er zijn talloze business coaches die je kan raadplegen en van velen krijg je vergelijkbare adviezen: gebruik dit model en je krijgt snel veel klanten. Maar dat werkt niet.

Verandering begint bij jezelf. En als jij verandert, dan verandert je business met je mee, immers de sleutel tot zakelijk succes zit in jezelf. Dan wordt het vanzelf duidelijk welke strategie jij wil toepassen om je ambities waar te maken. En dan weet je exact wat je daarin te doen staat.

Het is zoveel eenvoudiger dan je denkt. Het Enneagram geeft je de handvatten om de ontwikkeling door te maken die jij nodig hebt, want ieder type heeft eigen leerpunten.

Je ontdekt:

Waarom het wijs is om het Enneagram te ontdekken. De negen typen van het Enneagram. Je eigen type (en wellicht ook dat van de mensen om je heen). Hoe het Enneagram je helpt jezelf te ontwikkelen en te groeien.