De eye opener voor het leven van haar dromen. Succesverhaal Marie-José

De eye opener voor het leven van haar dromen.

10 reacties

Ik had mijn praktijk al 9 jaar. Ik had wel klanten, maar niet echt een vloeiende stroom; ik kon er niet van leven. Ik zag mezelf niet als ondernemer, want ik bleef hangen in het idee van een baan met een praktijk erbij.

Na een zware tijd besloot ik echt voor mijn praktijk te gaan en om die succesvol te maken. Maar ik miste marketingvaardigheden:

 • Hoe zet ik mijn praktijk in de markt?
 • Hoe komt er een vloeiende stroom klanten op gang zodat ik een stabiel inkomen genereer?
 • Hoe pak ik mijn marketing aan?
 • Hoe ontwikkel ik prachtige programma’s?

Kortom: hoe krijg je meer klanten?

Ik volgde webinar na webinar. Het was het allemaal niet. Net toen ik het wanhopig op wou geven, kwam ik bij jouw webinar terecht. Een dag later hadden we elkaar aan de telefoon en de week daarna zat ik in Haarlem.

Toen ik had besloten om ja te zeggen tegen jouw programma, voelde ik me als een meisje dat zich op haar verjaardag verheugt. Ik wist gewoon dat jouw jaarprogramma de oplossing was. Het was me vanaf dag 1 duidelijk dat ik een heel goede keus had gemaakt. Een keus die heeft gemaakt dat ik nu het leven van mijn dromen leid. Een droom die alleen maar mooier kan worden.

Meer zelfvertrouwen

Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en ben een stuk gelukkiger geworden door echt stappen te zetten, omdat ik hierdoor ieder keer weer naar mezelf kijk. Bijvoorbeeld het schrijven heeft mij heel veel gebracht. Het verrast me wat er allemaal uit mijn hoofd komt. Door het allemaal te doen kom ik iedere keer weer verder. Ik ga elke keer uit mijn comfortzone, vooral zichtbaarheid vind ik heel moeilijk. Maar de veiligheid die jij creëert is ontzettend stimulerend. Dat maakt dat ik steeds weer in actie kom.

En toen moest ik ineens een onweerstaanbaar aanbod maken. Daar zag ik echt geen kop of staart aan. Hoe doe je zoiets?! Maar ik deed mijn huiswerk en tot mijn grote verrassing had ik ineens een prachtig traject. Tot mijn nog grotere verrassing zeiden de eerste drie mensen aan wie ik het aanbod deed meteen ja tegen mijn programma. Dus eind mei had ik drie keer een ja en bovendien mijn investering van het jaarprogramma terugverdiend. Inmiddels hebben mijn eerste klanten hun programma bij mij afgerond en hun resultaten zijn ongekend.

Heldere doelgroep

Marie-José Capello belde me een tijd geleden op wat ze moest doen. Ik kon die beslissing niet voor haar nemen, maar ik hoorde wel een enorme passie; ze had echt de behoefte om iets te betekenen voor haar klanten.

Ik vroeg haar naar haar verhaal. Hoe ze tot het ondernemerschap gekomen was en ze vertelde me van haar worstelingen, haar levenslessen en haar situatie. Al vertellende was haar doelgroep glashelder geworden en ze wist ineens ook wat ze moest doen.

Het roer om

Marie-José helpt als coach vrouwen die het roer om willen gooien, omdat ze vastlopen. Hun relaties lopen stroef, hun bedrijf loopt niet en ze voelen dat het anders moet, maar ze weten niet hoe. Marie-José heeft een coachingsprogramma ontwikkeld om deze vrouwen te ondersteunen en vooruit te helpen.

Een paar weken geleden ging haar nieuwe website in de lucht: https://jouwinnerlijkekracht.nu/. Download ook haar e-boek, want daarin deelt ze waardevolle tips.

Dé eye opener: om je bedrijf te laten groeien moet je zelf groeien.

Ik ben mijn bedrijf en als ik mij focus op mijn groei, dan groeit mijn bedrijf vanzelf met mij mee. Ik kan door alleen mijn natuurtalenten te leven mijn bedrijf laten bloeien. Mijn manier van zijn is mijn grootste kracht, dat was dé eye opener. Vervolgens kan ik alle tools en technieken die ik heb geleerd hierop toepassen.

Ga het doen!

Het werkt echt. Het offlinecontact is van enorme meerwaarde. Dat merk ik bij mezelf en ook bij mijn mededeelnemers. Samen oefeningen doen en elkaar helpen. De samenwerkingen die dan ontstaan zijn doorslaggevend. Daardoor haal je echt resultaten en het motiveert enorm. Het is ongelofelijk waardevol om met een groep ondernemers hetzelfde pad te lopen.

Ik heb zoveel bereikt in zo’n korte tijd. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Maar ik heb ook keihard gewerkt en was bereid offers te brengen en nee te zeggen. Ik waardeer daarnaast enorm dat jij altijd voor mij klaarstaat. Dat is een groot cadeau.

Wat is jouw ambitie?

Marie-José was nog maar drie maanden met mijn programma bezig en haar eerste successen kwamen al binnen. Ik ga haar over vijf jaar bezoeken op haar eigen trainingslocatie aan zee. Dat is namelijk haar ambitie. Uiteraard heeft ze dan ook ruim de tijd om met mij koffie te drinken ☺.

Ik ben heel benieuwd wat jouw ambitie is na het lezen van dit blog. Deel dat hieronder in het reactieveld.

Het is onze gezamenlijke missie – van mij én van mijn deelnemers – om echt van betekenis te zijn voor onze klanten. De impact hiervan is ongekend. De wereld wordt hier mooier van, rijker, liefdevoller en bewuster. En daar doen we het voor.

Wil jij ook zo’n geweldige website?

Het succesverhaal van Marie-José is ter gelegenheid van de lancering van haar nieuwe website. Die is twee weken geleden de lucht ingegaan en ze heeft inmiddels ook de eerste aanmeldingen voor haar kennismakingssessie ontvangen.

Jouw website is een onmisbaar gereedschap in je business. Je hebt een website nodig die bezoekers trekt, houdt en converteert tot betalende klanten. Zo’n website heeft Marie-José.

Wil jij dat ook? Meld je direct aan voor de online training Krijg Klanten met je Website.

Ik kijk uit naar je reactie en wil je graag ontmoeten bij mijn training.

Hartelijke groet,
Marielle

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

10 Reacties

 1. Marie-José

  Voor de tweede keer in mijn leven wordt een grote droom van mij vervuld ❤️
  Deze droom is hard werken, maar ik zou nooit meer anders willen. Het pad van persoonlijke ontwikkeling brengt mij én mijn klanten meer dan ik ooit had kunnen wensen.

  Antwoord
  • Marielle van der Vlies

   Wat mooi Marie-José, dankjewel voor het delen.
   XX

   Antwoord
 2. Barbara

  Geweldige blog. Mooi om de resultaten van jullie allebei te lezen Marielle en Marie-José. Daar word ik enorm blij van en dat worden jullie klanten vast ook.

  Bedankt voor het delen!

  Warme groet, Barbara

  Antwoord
  • Marielle van der Vlies

   Ik word ook heel blij van jouw resultaten Barbara.
   XX

   Antwoord
 3. Saskia van de Riet

  Mooi gedaan, Marielle, dit testimonial blog. Echt een win-win-win-win, voor jou, voor Marie-José, voor jouw klanten en voor Marie-José’s klanten.
  Saskia
  xx

  Antwoord
  • Marielle van der Vlies

   Zo is het. Dankjewel Saskia voor je compliment.
   xx

   Antwoord
 4. Veron Goemans

  Mooi om te lezen hoe iemand, in dit geval Marie-José, zo snel een switch kan maken en de juiste route vindt.

  Mijn ambitie hangt niet zozeer samen met dit blog, ik had ‘m al voordat ik het blog las.

  Ik geloof dat elke ondernemer een prachtig boek in zich heeft en ik wil zoveel mogelijk ondernemers helpen om dat boek geschreven en verkocht te krijgen.

  Antwoord
  • Marielle van der Vlies

   Ja mooi he Veron? De kracht die Marie-José gevonden heeft in zichzelf. Vind ik ook bewonderenswaardig. En wat ik ook zo mooi vind is dat ze dit nu weer doorgeeft aan haar eigen klanten. Dat is waar het ondernemerschap over gaat.
   Dankjewel voor het delen Veron.

   Antwoord
 5. Kit

  Wauw wat mooi. Echt prachtig. Gefeliciteerd Marie Jose en jij Marielle voor dit succes. Super leuk om naar het interview te luisteren. Op naar nog maar meer klanten, grote impact en vervulling.

  Wat leuk die trainingslocatie aan zee. Dan kom ik zeker een keer kijken!

  Liefs Kit

  Antwoord
  • Marielle van der Vlies

   Ja mooi he Kit? Hier word ik gewoon zo blij van. Heerlijk om dit ook mijn blog te kunnen plaatsen.

   Liefs Marielle

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *