Waarom heb jij nog geen e-book?

4 reacties

Ben jij ondernemer? Wil je klanten krijgen en geld verdienen? Dan kan je niet zonder e-book. Te vaak zie ik nog een website zonder.
Onmisbaar marketingtool.
Een e-book is een onmisbare marketingtool om weg te geven aan je potentiële klanten. Waarom is het onmisbaar?
Je weet wie je potentiële klanten zijn, want je ontvangt na het downloaden hun naam en e-mailadres.
Je kan daarmee een band opbouwen met hen.
Dan kun je hen aanbiedingen doen.
Zo worden deze mensen je betalende klanten en verdien je geld.

Ga je e-book schrijven.
Dus wil je geld verdienen, ga dan je e-book schrijven. En kom niet aanzetten met ‘ik kan het niet’, ‘ik weet het niet’ of ‘ik wil het niet’. Begin al helemaal niet met ‘iedereen heeft al een e-book’. Ja, dat klopt. Iedere succesvolle ondernemer heeft tig e-books. Omdat het namelijk klanten oplevert.
Het is een eitje!
Gelukkig is het schrijven van een e-book heel eenvoudig. Het kan in 3 uur. Ik leer je hoe:
Begin met het grootste probleem van je doelgroep. Bijvoorbeeld een team dat niet functioneert, een kind dat niet lekker in zijn vel zit of een ondernemer met slapeloze nachten.
Neem één van je favoriete klanten in gedachten die last heeft van dit grote probleem.
Als jij het grootste probleem van deze klant voor ogen hebt, bedenk dan welke 7 eenvoudige tips je kan geven om dit probleem op te lossen. Misschien heb je al vaker deze tips gegeven, dat is niet erg. Herhaling is juist goed. Elke keer haalt je klant er weer iets anders uit.
Doe net alsof je klant tegenover je zit en geef de 7 tips. Vertel waarom het zo belangrijk is met deze tips aan de slag te gaan en wat je klant precies moet doen. Dus in het geval van de klant met slapeloze nachten vertel je waarom het zo belangrijk is om ruim voor het slapen gaan de computer uit te zetten, hoeveel uur van tevoren je dat adviseert te doen en wat je in die tijd wél kan doen voor een goede nachtrust. Hou het eenvoudig en klein.
Je voelt ‘m al. Wat je normaal vertelt, schrijf je nu op. Precies zoals jij het zou zeggen tegen je klant.

Dat staat er in je e-book. Eenvoudige tips voor je doelgroep, die helpen bij het oplossen van hun probleem. Dat het niet het volledige probleem oplost is duidelijk, maar dat hoeft ook niet. Het is een eerste stap waar jij hen bij helpt. Dat creëert vertrouwen en daarom vragen ze je ook voor het zetten van de vervolgstappen. En daarmee verdien je geld.
Wat is jouw grootste uitdaging?
Nu ben ik heel benieuwd: wat is jouw grootste uitdaging in het schrijven van je e-book? Laat me dat weten in het reactieveld hieronder. Als dank geef ik je graag mijn tips, zodat jij mooie stappen kan zetten.
Uitnodiging TOP-sessie Schrijf je E-book
Zelf heb ik in korte tijd tientallen e-books en een boek geschreven. Ik schrijf snel door de methode die ik gebruik. Graag deel ik deze methode met je en help je met het schrijven van je e-book. Daarom organiseer ik een TOP-sessie “Schrijf je e-book”. Tijdens deze TOP-sessie leer ik je hoe je snel schrijft en ga jij het ook daadwerkelijk doen. Je gaat met je e-book naar huis!

Klik hier om je direct aan te melden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-top-implementatiedag-schrijf-je-e-book-32185330189

Doe het direct, want deze sessie is meestal in no-time volgeboekt en ik heb nog maar enkele plaatsen beschikbaar in de zaal.

Ik kijk ernaar uit je reactie te lezen en je te ontmoeten op de training!

Make it a HAPPY day!
Marielle

4 Reacties

  1. Femke

    Mijn grootste uitdaging is en blijft het op papier zetten van content. Ik doe zoveel verschillende dingen dat ik soms niet weet waar ik moet beginnen. En dat is het hem nou juist, moet gewoon beginnen!

    Antwoord
    • Marielle van der Vlies

      Ja, lieve Femke, zo is het: doen. Ik weet zeker dat jij het kan. Heel goed zelfs. Ik zie je graag in mijn webinar!
      Liefs Marielle

      Antwoord
  2. Linda

    Mijn grootste uitdaging, dat ik dit ook werkelijk zou kunnen. Waar begin ik en wat zet ik er in?

    Antwoord
    • Marielle van der Vlies

      Daar ben je niet alleen in, Linda. In mijn webinar ga je ontdekken hoe je dat wel kan!
      Liefs Marielle

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *