Masterclass Succesvol
Ondernemerschap
Event: 26 februari

Ja, ik wil mijn plek reserveren!

Wil jij een succesvol bedrijf vanuit vertrouwen, vreugde en vrijheid?

Ik heb de afgelopen jaren honderden ondernemers op mijn events gehad en allemaal hebben ze iets gemeen:

R

Ze zijn geweldig leuk en getalenteerd

R

Ze durven het niet aan om te doen wat ze het allerliefste doen

R

Ze hebben te weinig klanten

R

Ze maken te weinig winst

R

Ze werken hard en hebben te weinig tijd voor zichzelf

En… ze willen het allemaal anders gaan doen. Maar ze weten niet hoe.

Ze willen net als jij een succesvol bedrijf. Leuke klanten, goede winst. Hoe fijn is het gewoon lekker te verdienen! Dat je je geen zorgen hoeft te maken over geld. Dat je meer tijd hebt voor jezelf. Dat het allemaal makkelijker gaat en dat het meer ontspannen is, zonder die continue stress en zorgen.

Alleen die mensen die de moed hebben daar een keuze in te maken, zijn in staat een succesvol bedrijf op te bouwen.

Ze maken de keuze in zichzelf en in hun bedrijf te investeren. Te leren hoe je een succesvol bedrijf opbouwt. Want ondernemen is een vak, dus je moet het leren. Het lukt dus niet als je het niet leert.

Ik ga je precies uitleggen hoe jij een succesvol bedrijf opbouwt. Daarom geef ik de masterclass Succesvol Ondernemerschap op dinsdag 26 februari.

Je moet het wel dóén.

De keuze maken voor een succesvol bedrijf betekent niet alleen het vak ondernemen leren, met alle bijbehorende strategieën. Het betekent ook alle kennis die je opdoet je eigen maken en toepassen.

De mensen die dit niet aandurven, moeten binnen het jaar hun bedrijf opheffen, gaan weer terug naar hun baan of ploeteren voort. Dat is mijn ervaring en dat is ook wat de cijfers van de Kamer van Koophandel zeggen.

Het enige wat je nodig hebt is moed.

Moed en doorzettingsvermogen. Vertrouwen in de toekomst. Succesvol ondernemerschap vereist dat je dagelijks je beste zelf inzet om de stappen te zetten die nodig zijn.

Het verandert je leven

Ik beloof je één ding. Deze masterclass verandert je leven compleet. Je krijgt inzichten waar je nog nooit van hebt gehoord en die je enorm verrassen. Het zijn inzichten die je vertrouwen geven, vreugde en vrijheid. En dat is de basis voor succesvol ondernemerschap.

Met hernieuwde energie ga je naar huis en je weet precies wat je moet om klanten aan te trekken die veel geld aan je betalen. Zodat je bedrijf wél slaagt.

Vertrouwen, Vreugde, Vrijheid: de basis voor succesvol ondernemerschap

We doen het samen

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen maatjes om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. En jij hoeft het niet alleen te doen, want ik help je en ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten. Daarom geef ik de masterclass Succesvol Ondernemerschap op 26 februari. Een geweldige kans.

Dit is wat je krijgt

R

Het businessmodel dat garant staat voor jarenlang zakelijk succes en financiële onafhankelijkheid.

R

Hoe marketing en sales wél werkt en bovendien ontzettend leuk kan zijn.

R

De mindset die jij nodig hebt om te slagen als ondernemer.

R

Het geheime wapen van alle succesvolle ondernemers met veel klanten en veel winst.

R

Een bewezen methodiek (al 5 jaar op rij): een stappenplan waarmee je maximale winst maakt en een prachtig, succesvol bedrijf kunt creëren.

OVER MIJ

Ik geloof  dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik.

Ik was een succesvolle werknemer

Jarenlang harkte ik de ene na de andere klant binnen. Deed ik miljoenenprojecten die allemaal veranderden in goud. Ik had de mooiste klanten in mijn portefeuille. Totdat ik werd ontslagen en in 2012 besloot mijn eigen bedrijf te beginnen. Met de ambitie de ene na de andere klant binnen te slepen en goud te gaan verdienen. Ik kwam van een koude kermis thuis, want het lukte niet. Integendeel, ik verloor veel geld, zelfvertrouwen, tijd, energie en plezier.

Mijn investeringen

Ik besloot te investeren in mezelf en opleidingen te volgen. Ik wilde leren van ’s werelds beste: Tony Robbins. Hij leerde mij veel wat ik niet wist. Ik was een uitstekende werknemer, maar als ondernemer was ik een beginneling. Van Tony Robbins en anderen leerde ik alles wat nodig is om  een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen. En het lukte: mijn bedrijf bleef groeien.

Nog een pijnlijke, maar waardevolle les

Ik had nog meer te leren. Na 23 jaar huwelijk gingen mijn partner en ik in 2014 uit elkaar. De scheiding gaf me ongelofelijk veel verdriet, maar het was ook het moment dat ik de keuze maakte het radicaal anders te gaan doen. Achteraf bleek mijn pijn een groot cadeau.

Nieuwe start vanuit vertrouwen

Ik besloot opnieuw te beginnen. Ik besloot te gaan leven en werken vanuit vertrouwen. Ik ontdekte dat hard werken niet opschiet, dat het niet werkt om als vrouw je mannetje te staan en dat geld geen zinvolle drijfveer is. Ik ontdekte dat ik alleen een succesvol bedrijf kan bouwen als ik werk vanuit vertrouwen. Vertrouwen dat ik ongelofelijk goed ben en van grote waarde. Dat wanneer ik vanuit het vertrouwen onderneem, het zakelijks succes vanzelf komt. Het is een bewuste levenswijze die me enorm veel vreugde en vrijheid geeft. Ik kan niet anders dan dit aan je doorgeven.

Ik begon in 2014 opnieuw. In een jaar had ik meer dan 100 klanten. De afgelopen jaren is mijn bedrijf uitgegroeid tot één van de meest succesvolle in mijn branche. Ik leer je hoe ik dat deed.

Wat als jij de keuze maakt?

Wat zou er gebeuren als jij de keuze maakt om in jezelf te investeren?

Besluit om je bedrijf tot een succes te maken en daar echt voor te gaan? Je weet dat je het kan, want je hebt immers enorm veel potentie.

Hoe zou het voelen als je meer vertrouwen ervaart, dagelijks vreugde voelt en de vrijheid hebt om te doen wat werkelijk je passie is?

Dit is wat ik je garandeer:

R

Een goedlopend bedrijf en een goede winst.

R

Een bedrijf dat voor jou zorgt, jou en je gezin onderhoudt en een zekere toekomst waarborgt.

R

De allerleukste klanten die waanzinnige resultaten halen met jouw kennis en ervaring.

R

Financiële vrijheid; meer dan genoeg geld beschikbaar om te investeren in jezelf en je bedrijf.

R

Alle tijd voor jezelf, je partner en je gezin.

Mijn coach en inspiratiebron Tony Robbins leerde mij hoe je meesterschap ontwikkelt in je bedrijf. Dat je door je hart te volgen ongekend succes bereikt, hij is daar immers al tientallen jaren een voorbeeld van. Ik ken nu worldclass marketingtechnieken, krachtige salesscripts en hoe je maximaal winst kunt maken. Het vertrouwen dat je iedere dag de juiste actie neemt, staat garant voor ongekend succes.

Dit is het moment om je keuze te maken

Het ondernemerschap is je grootste groeipad ooit. Dagelijks leert het je lessen en kom je uitdagingen tegen. De enige manier om deze uitdagingen het hoofd te bieden, is om te kiezen voor jezelf.

Daarbij: je kan het niet alleen. Alleen blijf je ploeteren. Je hebt hulp nodig van iemand die het pad al voor jou gelopen heeft.

Hoe fijn is het dat je op deze masterclass ondernemers ontmoet die hetzelfde pad lopen en dezelfde uitdagingen tegenkomen. Ondernemers waar je in de toekomst samen mee kan optrekken. Hoe vervullend is het dat jij de lessen die je leert weer door kan geven aan jouw klanten! Dat is de grootste winst van dit event. Zodat je maximaal impact maakt op jezelf, je klanten en de wereld.

Deze masterclass betekent een enorme boost voor jou en je bedrijf. Nu is je kans. Doe het nu en wacht niet langer. Het wordt een magische dag. Gun jezelf dit cadeau.

Geef je op voor dit geweldige event

Masterclass Succesvol Ondernemerschap

Bestel nu je ticket.
Investering: Met vroegboekkorting 97 euro
ipv 197 euro excl. btw

Het is een compleet verzorgde dag, inclusief een heerlijk en luxueus lunchbuffet.

Datum: 26 februari
Investering: met vroegboek korting 97 euro ipv 197
Tijden: 10 – 18 uur
Locatie: van der Valk Oostzaan – Amsterdam