6 Manieren om met Gemak Meer Klanten te krijgen.

Ben jij Startend Ondernemer en wil je graag meer klanten? Omdat je weet dat je veel voor hen kan betekenen? Zou je graag je resultaten willen verbeteren? Meer geld op je bankrekening?

Maar je weet niet hoe je dat moet bereiken. HOE krijg je die klanten? Misschien ben je al wel een tijdje bezig en je denkt: kan ik het wel? Of misschien lukt het wel, maar diep van binnen weet je dat je mogelijkheden veel groter zijn dan je resultaten op dit moment.

Je werkt hard en dat is prima, je bent tenslotte ondernemer. Maar je bent ondernemer geworden om meer vrijheid te hebben en echt een bijdrage te leveren, terwijl je nu het gevoel hebt juist gevangen te zitten in dat wat niet lukt.

Speciaal voor jou organiseer ik een Training Succes met je Bedrijf.

Tijdens mijn training leer ik je de tools en technieken die je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te bouwen. Een bedrijf dat ook zonder jou doordraait.

De training zet je aan tot actie, iedere dag weer. Want alleen door te doen bereik je resultaten en haal je je doelen. Daarbij leer ik je welke stappen je kunt zetten en hoe je ze zet.

Ik geef je een eenvoudig stappenplan waarin je in 6 stappen leert:

  1. Wie je klanten zijn.
  2. Hoe je ze bereikt.
  3. Hoe je goedverkopende producten en diensten ontwikkelt.
  4. Hoe gemakkelijk verkopen is.
  5. Waarom ze steeds weer bij je terug komen.
  6. Waarom ze alleen van jou willen kopen.

Deze krachtige training is bedoeld voor ambitieuze types: ondernemers die willen groeien, in zichzelf willen investeren en resultaten willen halen. In hun zakelijke én persoonlijke leven. Ondernemers die bereid zijn hier echt voor te gaan.

Praktische zaken.

Tijd: dinsdag van 13.30 – 17.00 uur.
Locatie: Onder de Toren, A. Hofmanweg 1A, Haarlem (gratis parkeren).
Koffie en thee: voor eigen rekening, te verkrijgen in het café.

Meld je DIRECT aan.

Normaal vraag ik 497 euro voor deze training. Maar voor deze training vraag ik alleen een vergoeding in de onkosten van 27 euro. Omdat ik je hetzelfde succes gun als wat ik heb bereikt de afgelopen jaren.

Na de sessie is het aan jou om de stof die ik je leer verder te implementeren. Dat lukt alleen als jij er ècht voor wilt gaan en ècht bereid bent te investeren in jezelf. In tijd, energie en geld. Uiteraard ontvang je tijdens de training een onweerstaanbaar aanbod voor mijn programma’s.

Ik heb een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze training. Boek daarom DIRECT jouw stoel want vol = vol!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op de training!

Make it a HAPPY day!
Marielle