Groei met je Bedrijf

Leg een stevig fundament en creëer continuïteit!

Je werkt hard om je zaken op de rit te brengen. Je marketing, je website en alles wat daarbij komt kijken. Je netwerkt veel en probeert je diensten te promoten. 

Tot dusverre heeft je harde werken nog te weinig opgeleverd aan klanten en continuïteit. Er zit nog geen groei in, integendeel. Je vraagt je regelmatig af waar je het eigenlijk voor doet. Het lijkt of het anderen wel lukt en je snapt niet wat jij over het hoofd ziet. Je voelt je er vaak alleen voor staan, je hebt het gevoel dat iedereen wat van je wil en dat je geen enkel moment meer hebt voor jezelf.

Daarom is het nu tijd voor verandering. Het is tijd om een stevig fundament te bouwen en wél die groei te realiseren. Dat is precies waarom ik nu mijn vierdaagse opleiding Groei met je Bedrijf onder je aandacht breng. Want het is mijn missie je hierin te ondersteunen.

Groei met je Bedrijf

Je wil het plezier weer terug in je werk en prioriteit kunnen geven aan de dingen die nodig zijn om een succesvol bedrijf op te bouwen. Een bedrijf met leuke klanten, waar je geld aan verdient zonder dat het al je tijd opslokt. Je hebt behoefte aan rust en overzicht. Meer tijd voor jezelf. 

Dat kan. Maar het vraagt wel een stevig fundament. En het fundament van je bedrijf zit in de betekenis die jij geeft aan je ideale klant. Het fundament zorgt namelijk voor een continue stroom van ideale en goedbetalende klanten. Het fundament bestaat uit drie modules die we behandelen in afzonderlijke modules: Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Groei en Financiële Vrijheid.

Module Persoonlijke Ontwikkeling 

In deze module besteed ik aandacht aan het bewust worden van je innerlijke dialoog. Je innerlijke dialoog is de oorzaak van twijfel en onzekerheid over je presentatie en je kwaliteiten. Die dialoog vraagt veel energie en gaat ten koste van de kwaliteit van je werk. Daarmee houdt je twijfel in stand, waardoor je business stagneert. Breng je innerlijke dialoog tot zwijgen en ontwikkel innerlijke rust. Want dan ontstaat flow in je zakelijke groei. 

Ook is er aandacht voor persoonlijke, zakelijke en financiële doelen. Je krijgt een bewezen succesvolle planningsmethodiek om je planningsvaardigheden te verbeteren. Je maakt een concreet plan hoe jij de doelen bereikt die je voor jezelf stelt. Je leert efficiënt en slim te werken.

De onderwerpen die in deze module aan bod komen: De 5 Groei Ingrediënten, Het Levenswiel, Planning, Persoonlijke Doelstellingen en Intenties (Het Jaar van je Leven), Missie.

Module Zakelijke Groei

In deze module staat het vak ondernemerschap centraal. Je krijgt alle tools en technieken die zorgen voor continuïteit en stabiliteit in je zakelijke groei. Je werkt in deze module met de SUCCES-methode, zoals in het boek Succes met je Bedrijf. Deze methode bestaat uit een eenvoudige en praktisch stappenplan dat je in deze module doorloopt.

De SUCCES-methode omvat de enige marketing- en salesstrategie die werkt. Voor jou en voor je klanten. Je ontwikkelt deze vaardigheden door vanaf dag 1 contact te zoeken met je klanten. Je leert hoe je klanten je fans worden en keer op je keer je waardevolle diensten kopen. Door in gesprek te zijn met je klanten ontwikkel je communicatieve vaardigheden.

In deze module krijg je bovendien alle tools en formats die nodig zijn om een ultieme website te creëren. Dat is een website die klanten oplevert en waar je bezoekers keer op keer terugkomen. Ook leer je hoe je in korte tijd krachtige teksten schrijft die je doelgroep graag leest. Hiervoor gebruik ik de Snelschrijfmethode.

De onderwerpen die in deze module aan bod komen: Ideale Klanten Strategie, Business Succes Model, Ultieme Sales- en Marketing Systeem, Positionering als expert, Ultieme Website, Producten en Diensten, Prijsbepaling

Module Financiële Vrijheid

In deze module maak je kennis met het geldsysteem waarmee je grip hebt op je geld en je bankrekening groeit. Je ontwikkelt een ondersteunende mindset over geld en hoe je die toepast in je bedrijf.

Je leert de juiste prijs te vragen voor je diensten en hoe die prijs is opgebouwd. Je krijgt inzicht in je onkosten, je winst en je cashflow. Je ontdekt hoeveel verkopen nodig zijn om je financiële doelen te behalen.

Je leert een financiële begroting te maken, waardoor je inzicht krijgt over de geldstromen in je bedrijf. Dit inzicht is nodig om de juiste besluiten over je investeringen te maken. Je leert je geld te plannen, op de juiste manier te investeren en te reserveren.

De onderwerpen die in deze module aan bod komen: Online dienstverlening, Winstgevende Webinars, Het Winst-Systeem, Happy Money, Financieel Dashboard, Financiële Onafhankelijkheid

Deze opleiding is uitermate geschikt voor ondernemers die gedreven zijn en mooie resultaten willen halen. 

Praktische Informatie

De opleiding Groeit me je Bedrijf bestaat uit 3 afzonderlijke modules van elk 3 trainingsdagen. Deze modules zijn ook los van elkaar te volgen.

Investering

Je investering per module is 4200 euro exclusief btw.

Ik heb dit programma Groei met je Bedrijf ontwikkeld, omdat de meeste ondernemers goed zijn in hun vak, maar onvoldoende thuis zijn in het ondernemerschap. Je krijgt van mij alle handvatten en begeleiding die je nodig hebt.

Vul de vragenlijst in en ontdek of dit programma bij je past