Groei met je Bedrijf - Voor zzp'ers die verlangen naar Continuiteit

Groei met je Bedrijf

Leg een stevig fundament en creëer continuïteit!

Je werkt hard om je zaken op de rit te brengen. Je marketing, je website en alles wat daarbij komt kijken. Je netwerkt veel en probeert je diensten te promoten. 

Tot dusverre heeft je harde werken nog te weinig opgeleverd aan klanten en continuïteit. Er zit nog geen groei in, integendeel. Je vraagt je regelmatig af waar je het eigenlijk voor doet. Het lijkt of het anderen wel lukt en je snapt niet wat jij over het hoofd ziet. Je voelt je er vaak alleen voor staan, je hebt het gevoel dat iedereen wat van je wil en dat je geen enkel moment meer hebt voor jezelf.

Daarom is het nu tijd voor verandering. Het is tijd om een stevig fundament te bouwen en wél die groei te realiseren. Dat is precies waarom ik nu mijn vierdaagse opleiding Groei met je Bedrijf onder je aandacht breng. Want het is mijn missie je hierin te ondersteunen.

Groei met je Bedrijf

Je wil het plezier weer terug in je werk en prioriteit kunnen geven aan de dingen die nodig zijn om een succesvol bedrijf op te bouwen. Een bedrijf met leuke klanten, waar je geld aan verdient zonder dat het al je tijd opslokt. Je hebt behoefte aan rust en overzicht. Meer tijd voor jezelf. 

Dat kan. Maar het vraagt wel een stevig fundament. En het fundament van je bedrijf zit in de betekenis die jij geeft aan je ideale klant. Het fundament zorgt namelijk voor een continue stroom van ideale klanten. Het fundament bestaat uit vier pijlers, die we behandelen in de vierdaagse opleiding.

De blauwdruk. Wie is jouw klant, welke uitdagingen heeft je klant en waarmee kan jij je klant ondersteunen met je dienstverlening? Dat vormt een blauwdruk die je een compleet overzicht geeft van alles waarin jij voor je klant kan betekenen. Het is de basis voor de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Het businessmodel. Dit businessmodel zorgt ervoor dat jij je klanten voor lange tijd ondersteunt. Je klanten halen goede resultaten met je ondersteuning en ze blijven klant. Je hoeft minder te verkopen voor meer resultaat. Werken met dit businessmodel geeft rust en overzicht in je agenda. Je hebt voldoende tijd voor je klant en daarnaast voor de stappen die je zelf wil zetten.

Marketing en Sales. Marketing en Sales is nodig om zichtbaar te worden bij je ideale klant. De juiste marketing onderscheidt je van iedere ander en zorgt ervoor dat je een magneet bent voor je ideale klant. Uiteraard zorgt het ook voor continue verkoop die nodig is om te groeien. Marketing en Sales werken alleen goed als jij je businessmodel goed hebt staan. Zonder businessmodel zijn al je marketingactiviteiten losse flodders zonder enig effect.

Je financiën. Zonder geld geen succesvol ondernemerschap. In de groei van je bedrijf zijn je financiën altijd een uitdaging. Door de investeringen die nodig zijn gaat er meer geld uit dan erin komt. De kans dat het geld je klein houdt is groot en daarom is het belangrijk de juiste mindset te ontwikkelen. Een winstmindset.

Tijdens de vierdaagse opleiding Groei met je Bedrijf leggen we dit fundament. Het programma is uitermate geschikt voor ondernemers die gedreven zijn en mooie resultaten willen halen. Als je zakelijke groei wil realiseren door van betekenis te zijn voor je klanten.

Praktische Informatie

Je krijgt 4 opeenvolgende trainingsdagen van 10 – 18 uur, een uitgebreide voorbereiding en nabespreking.

Investering

Je investering is 3600 euro exclusief btw, exclusief koffie, thee, lunch, diner en eventuele overnachting.

Ik heb dit programma Groei met je Bedrijf ontwikkeld, omdat de meeste ondernemers goed zijn in hun vak, maar onvoldoende thuis zijn in het ondernemerschap. Je krijgt van mij de handvatten die je nodig hebt.

Vul de vragenlijst in en ontdek of dit programma bij je past