Gratis Business Succes Sessie - voor Zelfstandig Ondernemers

Wil jij meer klanten en omzet?

Denk je dat succes gaat over klanten krijgen omzet maken? ‘Hoe meer omzet, hoe groter het succes,’ toch? Denk je dat die klanten en het geld je zekerheid geven?

In deze sessie vertel ik je hoe je zekerheid bereikt. Maar het is anders dan je denkt. Zekerheid staat niet op je bankrekening, die zit in jou.

Ik zie de groei van je klanten en je bankrekening als het resultaat van je succes. Succes is je zeker voelen. Zeker weten dat je van grote waarde bent voor je klanten. Die waarde met hen delen en daar voldoening uit halen. Succes bestaat uit de resultaten die je klanten met jouw waarde krijgen. En van daaruit ontstaat je persoonlijke en zakelijke groei. Tijdens dit gesprek ontdek je hoe je die waarde zichtbaar maakt voor jouw klant.

Werk je te hard?

Je werkt hard om klanten en omzet te realiseren en de zaken op de rit te houden. Te hard. Je hebt al je tijd en energie nodig om je bedrijf te onderhouden. En je hebt geen idee hoe je meer balans in je agenda kan brengen. Je denkt dat je allerlei strategieën nodig hebt: funnels, Facebook en video’s. Je wordt al moe bij het idee.

Hoe fijn zou het zijn als je bedrijf jóú onderhoudt. Als je bedrijf je energie zou opleveren. Als je rust en ontspanning voelt en de dingen kan doen die jij graag wil, zowel zakelijk als privé.

Ook jij kan het!

Ik zeg je dat het kan. Ik ervaar het namelijk dagelijks. Rust en ruimte in je agenda. Genoeg tijd voor jezelf, je partner en je kinderen. Een continue stroom van klanten die prachtige resultaten halen. Superblij word ik ervan.

Niet dat het eenvoudig is of dat het snel gaat. Dat hoeft ook niet, de weg ernaartoe is het succes. En dat geeft ongelofelijk veel voldoening.

Ik heb mijn dromen waargemaakt

Ik deed een tweejarige ondernemersopleiding, volgde de Business Mastery van Tony Robbins, nam een high-end coach en ik leerde precies hoe ik een succes van mijn bedrijf kon maken. Alle lessen die ik leerde, bracht ik in praktijk. Al met al heeft die training en coaching me meer dan 100.000 euro gekost. Maar ik heb het allemaal in korte tijd terugverdiend. Meer dan dat: ik heb mijn dromen waargemaakt.

wil jij duurzame groei?

In deze sessie geef ik je één simpele strategie die werkt. Als je die consequent toepast, geeft het je zekerheid in jezelf en je ondernemerschap. Dat is je succes. Het resultaat daarvan is dat je duurzame groei realiseert met je bedrijf.

Jij kan het ook, maar stel je dan wel open voor een compleet andere manier van werken dan je gewend bent.

Deze sessie is voor zelfstandig ondernemers die toegewijd zijn aan hun klant en een positieve bijdrage willen leveren aan een liefdevolle wereld en een florerende economie. De sessie is een-op-een en online. Het is een kennismaking met mij en mijn manier van werken. Tijdens het gesprek ontdek je hoe ik jou kan helpen in de groei van jouw business.

Maar let op: ik heb maar een zeer beperkt ruimte in mijn agenda. Voorkom de teleurstelling van een lange wachttijd en boek direct.