Vijfdaagse Challenge 5 – 9 september 2022

Groei met je Bedrijf

Vijfdaagse Challenge 5 – 9 september 2022

Groei met je Bedrijf

Dit is een Ultieme Kans voor jou om te Groeien! Bespaar meer dan 90% en meld je direct aan voor mijn challenge Groei met je Bedrijf ter waarde van 2.485 euro

Tijdens deze vijfdaagse behandel ik een aantal essentiële onderwerpen die enorme impact hebben op jouw zakelijke en financiële groei.

R

Hoe je goedbetalende klanten krijgt

R

Wanneer het verkopen ongelofelijk leuk is en goed lukt

R

Hoe je winst maakt en niet (meer) bespaart op je kosten.

R

Hoe je bedrijf voor jou zorgt in plaats van jij voor je bedrijf

R

Hoe je daadkrachtig bent en uitstel voorkomt

R

Hoe je minder doet en meer bereikt

Groei met je Bedrijf gaat over de groei die er al is. Je hoeft niet nog harder te werken om te groeien. Je hoeft alleen maar te kijken naar de groei die in essentie al aanwezig is. Wanneer je dit ontdekt bij jezelf, daar zorg voor draagt, dan manifesteert de groei waar jij naar verlangt zich vanzelf.

Groei met je Bedrijf gaat ook over continuïteit. Net als jouw leven zich continue ontwikkelt, kan jouw bedrijf en je bankrekening ook continu groeien. Het is niet ingewikkeld, je moet het weten en toepassen. 

Data: van 5 t/m 9 september 2022
Tijd: iedere dag van 14 – 16 uur
Locatie: Achter je computer
Opnames en templates: Ja, deze ontvang je achteraf

Groei met je Bedrijf

Toen ik begon met ondernemen waren mijn vragen:

R

Hoe verdien ik geld?

R

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan klanten?

Gaandeweg kwamen daar nog een paar vragen bij:

R

Hoe zorg ik dat ik ‘s nachts slaap in plaats van leuke programma’s bedenk?

R

Hoe bewaak ik de tijd voor mijzelf, mijn lief, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn sport en alles wat ik naast mijn business wil doen?

R

Hoe combineer ik de business met het alleenstaande moederschap?

R

Kan ik nog op vakantie zonder continu de laptop open te willen klappen?

Kortom, hoe integreer ik deze business in mijn leven, en zorg ik dat het mijn leven niet beheerst?

Het was een hele zoektocht, maar ik heb het antwoord gevonden. Het was natuurlijk best fijn geweest als ik alles veel eerder had geweten. Daarom heb ik de belangrijkste lessen die ik leerde én ging leven in deze waardevolle challenge verwerkt. Voor jou.

Wat heb ik ontdekt? De groei waar ik naar verlangde is oprecht zo totaal anders dan dat ik dacht. Ik sta er nog versteld van.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.
Het is heel anders dan je denkt.
En je hoeft niet harder te werken.

Toen ik begon met ondernemen waren mijn vragen:

R

Hoe verdien ik geld?

R

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan klanten?

Gaandeweg kwamen daar nog een paar vragen bij:
R

Hoe zorg ik dat ik ‘s nachts slaap in plaats van leuke programma’s bedenk?

R

Hoe bewaak ik de tijd voor mijzelf, mijn lief, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn sport en alles wat ik naast mijn business wil doen?

R

Hoe combineer ik de business met het alleenstaande moederschap?

R

Kan ik nog op vakantie zonder continu de laptop open te willen klappen?

Kortom, hoe integreer ik deze business in mijn leven, en zorg ik dat het mijn leven niet beheerst?
Het was een hele zoektocht, maar ik heb het antwoord gevonden. Het was natuurlijk best fijn geweest als ik alles veel eerder had geweten. Daarom heb ik de belangrijkste lessen die ik leerde én ging leven in deze waardevolle challenge verwerkt. Voor jou.

Wat heb ik ontdekt? De groei waar ik naar verlangde is oprecht zo totaal anders dan dat ik dacht. Ik sta er nog versteld van.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.
Het is heel anders dan je denkt.
En je hoeft niet harder te werken.

Dit is wat je krijgt (twv 2.485 euro)

Je bent als ondernemer ooit begonnen omdat je vrij en onafhankelijk wil zijn. Omdat je mensen wil helpen. Omdat je lekker wil verdienen. Omdat je gewoon voelt dat dit is wat je moet doen. Maar inmiddels ben je tot de ontdekking gekomen dat het allemaal niet zo eenvoudig is. Je zit vast in je volle agenda. Klanten komen wel, maar echt goed verdienen? Dat kan wel beter.

In deze challenge ontdek je waarom het niet lukt en hoe het wél kan.

Ondernemers die wel groeien en geld verdienen hebben niet meer talent dan jij. Ze zijn niet slimmer of beter en geluk komt ze ook niet aanwaaien. Net zo min als jij ongeluk hebt. Het enige verschil tussen hen en jou is dat zij informatie hebben die jij niet hebt. Dat zij dingen weten die jij niet weet. En dat ze die hebben toegepast in hun leven en in hun bedrijf.

Er is gewoon heel veel wat je niet weet over ondernemen. Daarom lukt het niet. Je weet niet eens wat je niet weet. Bovendien hoe zou je dat kunnen ontdekken? Je hebt dus iemand nodig die het wel weet. En dat is precies de reden dat ik je deze challenge (twv €2.458,-) aanbied.

Module 1: Groeien met het Enneagram (twv 497 euro)

In deze module maak je kennis met het Enneagram. Je ontdekt welke onbewuste overtuigingen jou stagneren. En je ontdekt waardoor je groeit.

Een gebruiksaanwijzing voor jezelf en je klant: wat is je verleiding, je vermijding, je verdediging en je verslaving?

 • Hoe ontwikkel je zelfvertrouwen?
 • Hoe stop je met reactief gedrag en leer je proactief handelen?
 • Naar welke signalen moet je goed luisteren?
 • Waarom stel je uit en hoe word je daadkrachtig?
 • Hoe neem je zelf de leiding in plaats van het aan je klanten over te laten?

Module 2: Aantrekkelijk Businessmodel (twv 497 euro)

In deze module krijg je het ideale businessmodel. Het maakt je werk eenvoudiger, schaalbaar en winstgevend. En daar wordt het hele ondernemerschap stukken leuker van.

• Waarom kan je stoppen met hard werken?
• Hoe verdien je meer door minder te doen?
• Hoe automatiseer je de boel eenvoudig, zodat jij de tijd hebt om je passie te doen?
• Hoe krijg je maximaal de tijd voor jouw passie?

Module 3: Genereer kwalitatief hoogwaardige leads (twv 497 euro)

In deze module leer je hoe je aan nieuwe en kwalitatief hoogwaardige leads komt. Leads zijn nieuwe potentiële klanten. Ze zijn kwalitatief hoogwaardig als ze komen, kopen en nooit meer weg gaan.

• Waarom wil je alleen ideale klanten?
• Hoe selecteer je de juiste klanten?
• Hoe trek je klanten naar je toe die bereid zijn voor je diensten te betalen?
• Welk onmisbaar onderdeel moet je direct duidelijk op je website zetten?
• Hoe worden leads betalende klanten?
• Waarom kan je beter focussen op bestaande klanten dan op nieuwe leads?

Module 4: Onweerstaanbare dienstverlening (twv 497 euro)

Focus op onweerstaanbare dienstverlening en je verkoopt het steeds weer opnieuw. Je hoeft niet te leuren en te sleuren, want je klanten willen het graag. Het is namelijk het beste wat je voor je klanten kan doen. Onweerstaanbare dienstverlening is een must-have, superaantrekkelijk en niet te missen.

• Waarom beperkt uurtje-factuurtje jou zo?
• Wat maakt je dienstverlening onweerstaanbaar?
• Welke prijs vraag je?
• Hoeveel bijeenkomsten en coachingsessies geef je?
• Hoe verwoord je het op je website?
• Hoe help je jouw klanten het beste?
• Wat is die template waarmee je jouw onweerstaanbare diensten maakt?

Module 5: Goed verkopen (twv 497 euro)

Offertes verstuur je na vandaag nooit meer. Je doet een aanbod, dat zo onweerstaanbaar is, dat je klant er altijd ja op zegt. Je kan er direct mee beginnen.

• Waarom moet je nooit voor goedkoop gaan?
• Wat is het ideale salesscript?
• Wat zijn de salespagina’s voor op je website?
• Wanneer zeggen klanten ja en wanneer nee?
• Wanneer gaat je verkoop de mist in en vertrekken je klanten naar een ander?
• Waarom moet je nooit je prijs verlagen?

Bonus 1: Masterclass Meer en Makkelijk Verkopen (twv 497 euro)

Je krijgt direct toegang tot de masterclass Meer en Makkelijk Verkopen. Dan kan je direct na je aanmelding aan de slag met deze essentiële stappen. Het is gelijk een mooie voorbereiding op de challenge.

Bonus 2: Werkboek Ideale Klanten Strategie (twv 197 euro)

Je krijgt direct toegang tot het werkboek Ideale Klanten Strategie. Met dit werkboek kan je het profiel van je ideale klanten uitwerken. Welke klanten wil je wel en welke niet? Het is essentieel om dat heel helder voor jezelf te hebben, voor elke ondernemer.

Bonus 3: Implementatieplan (twv 197 euro)

Je krijgt een implementatieplan. Dat is een stappenplan alle lessen van de challenge toe te passen. Ik geef je namelijk wel heel veel inzichten, maar jij moet het doen. Dat kost tijd en aandacht. Gebruik daarvoor het implementatieplan, dat maakt het stukken makkelijker. Het helpt je focus te houden en structuur aan te brengen in je groei.

Succesverhalen

Als creatief bedrijf barsten we vaak van de ideeën en willen we teveel tegelijk. Marielle helpt ons focussen en de juiste keuzes te maken, zodat onze activiteiten winstgevend zijn.

Joska Zinkweg

Filmmaker, Zand & Zink

Marielle laat je niet zomaar je bedrijf doen groeien, ze laat je als mens groeien. Als jij ervoor gaat neemt je persoonlijke ontwikkeling een énorme vlucht.

Marie-José Capello

Loslaatcoach, Jouw Innerlijke Kracht

Marielle, je bent heerlijk concreet, kordaat, doortastend, duidelijk en nodigt uit om dat ook te zijn. Door jouw vragen en uitleg weet ik nu wat ik te doen heb. 

Anne Buiskool

Mediator, Samen Wijzer

Vrijheid is mijn belangrijkste reden om een bedrijf te beginnen. Ik heb die vrijheid gevonden door te doen wat ik wil. Want vrijheid zit in jezelf. Dat wil ik ook doorgeven aan mijn klanten.

Simona van Leeuwen

Boekhouder, Blij met je Boekhouding

Door Marielle kwam ik er achter waar mijn onzekerheden en angsten zitten. En vooral dat het goed is om in actie te komen. Ze leerde me ook welke actie dat is. Het gaf me inzichten die ik niet kende.

Louise Wellens

Mediator, Voorkom Vechtscheiding

Van Marielle heb ik geleerd om mezelf en mijn werk op waarde te schatten. Ik was veel te bescheiden. Marielle zei: ‘Je mag in het licht gaan staan,’ maar ik wist toen nog niet hoe.

Eva Groslot

Paardencoach, Navenja

Ik heb al vele trainingen gevolgd en ik had al veel kennis. Maar ik wist nog niets van de implementatie: wat is mijn volgende stap? Ik kon als ondernemer verzuipen in alles wat ik dacht te moeten doen, waardoor ik uiteindelijk niets deed. Marielle hielp me iedere dag de juiste stap te zetten.

Femke de Caluwé

Succes met je Stichting

Marielle maakt je op pakkende en plezierige wijze bewust van welke actie er nodig is om je business te laten groeien. Het gaf me focus.

Marc de Walle

Dutch Dating Expert, Vind je Droomvrouw

Iedere ondernemer kan vanaf de allereerste dag betalende klanten hebben, is het eerste dat ik van Marielle leerde. En het is echt waar. 

Joycet Reinders

Business Coach, De Onafhankelijke Ondernemer

Over Mij

Ik geloof dat jij ook de groei kan realiseren waar je naar verlangt, net als ik. De groei waar je naar verlangt is al aanwezig in jou, je hoeft er niet nog harder voor te werken. Wel anders, slimmer, efficienter. Andere dingen verkopen aan andere klanten. Dat is waar Groei met je Bedrijf over gaat.

Wanneer je met meer  ontspanning gaat ondernemen, dan ontstaat er andere groei, dan wanneer je dit doet vanuit stress. Wanneer je vanuit liefde en overvloed geeft, onstaat er andere groei dan wanneer je vanuit angst en tekort wil ontvangen. En deze liefde en ontspanning is de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem is voor zakelijk en financieel succes.

Ik geloof dat ook jij in staat bent een succesvol bedrijf op te bouwen, op jouw eigen unieke manier. En geloof dat ook jij de wereld een stukje mooier maakt en met al jouw kwaliteiten een zinvolle bijdrage levert aan deze samenleving.

Ik leerde van de beste leermeesters. Tony Robbins, Brendon Burchard. Van hen leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen.

Ik ben opgeleid en geaccrediteerd in het Enneagram, ik volgde hiervoor de opleiding bij Jeannette van Stijn van Enneagram Nederland. Het Enneagram is het allerbeste model voor innerlijke ontwikkeling en groei, wat de basis vormt van zakelijk succes. Daarnaast volg ik al jaren de helende methodes en technieken van Taotraining van Reinoud Eleveld. Tot slot liet ik mij inspireren door mensen zoals Wayne Dyer, Louise Hay, Abraham Hicks, Joe Dispenza, Deepak Chopra en Neale Donald Walsch. Al deze mensen leerden mij dat mijn innerlijke reis de enige en universele weg is. Deze reis geeft mij dagelijks alle kracht en wijsheid. Het bevat onmisbare lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Experts, de allerbesten in hun vak. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen.

Over Mij

Ik geloof dat jij ook de groei kan realiseren waar je naar verlangt, net als ik. De groei waar je naar verlangt is al aanwezig in jou, je hoeft er niet nog harder voor te werken. Wel anders, slimmer, efficienter. Andere dingen verkopen aan andere klanten. Dat is waar Groei met je Bedrijf over gaat. 

Wanneer je met meer  ontspanning gaat ondernemen, dan ontstaat er andere groei wanneer je dit doet vanuit stress. Wanneer je vanuit liefde en overvloed geeft, onstaat er andere groei dan wanneer je vanuit angst en tekort wil ontvangen. En deze liefde en ontspanning is de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem is voor zakelijk en financieel succes. Ik geloof dat ook jij in staat bent een succesvol bedrijf op te bouwen, op jouw eigen unieke manier. En geloof dat ook jij de wereld een stukje mooier maakt en met al jouw kwaliteiten een zinvolle bijdrage levert aan deze samenleving.

Ik leerde van de beste leermeesters. Tony Robbins, Brendon Burchard. Van hen leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen.

Ik ben opgeleid en geaccrediteerd in het Enneagram, ik volgde hiervoor de opleiding bij Jeannette van Stijn van Enneagram Nederland. Het Enneagram is het allerbeste model voor innerlijke ontwikkeling en groei, wat de basis vormt van zakelijk succes. Daarnaast volg ik al jaren de helende methodes en technieken van Taotraining van Reinoud Eleveld. Tot slot liet ik mij inspireren door mensen zoals Wayne Dyer, Louise Hay, Abraham Hicks, Joe Dispenza, Deepak Chopra en Neale Donald Walsch. Al deze mensen leerden mij dat mijn innerlijke reis de enige en universele weg is. Deze reis geeft mij dagelijks alle kracht en wijsheid. Het bevat onmisbare lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Experts, de allerbesten in hun vak. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen.

De investering

De resultaten van Groei met je Bedrijf zijn onbetaalbaar:

 • De inzichten die je krijgt
 • De ontspanning die je voelt
 • Het vertrouwen wat je krijgt
 • De stappen die je kan zetten
 • De vrijheid die je hebt
 • Het plezier dat je hebt
 • De resultaten die je boekt

En uiteraard de groei die daardoor ontstaat. Het resultaat is leuke klanten, geld op de bankrekening en plezier in je ondernemerschap.

De waarde van de vijfdaagse challenge Groei met je Bedrijf is 2.485 euro.

De content van deze challenge deel ik normaal alleen met deelnemers van mijn Exclusieve Jaarprogramma Groei met je Bedrijf. Mijn klanten investeren veel tijd, energie en geld om deel te kunnen nemen aan dit exclusieve programma en halen hier prachtige resultaten mee. 

Ik geef je nu de kans deze vijfdaagse mee te doen voor 197 euro. De content die ik met je deel is uniek. 

Alles wat je aan inzichten krijgt heeft zo’n grote waarde, dat gun ik iedereen. Deel daarom deze pagina met de ondernemers in je netwerk en stimuleer anderen ook mee te doen. Het is prachtig om het samen te volgen en de inzichten samen uit te werken.

Groei met je Bedrijf is een eenmalige kans. Als je deze groei mist, moet je wachten. Dat zou zonde zijn.

Wat ondernemers zeggen over mijn coaching

Het waren niet echt de kwaliteiten die ik als ondernemer heb die ik graag wilde ontwikkelen maar meer mijn persoonlijke balans vinden. Grenzen stellen vind ik moeilijk en dat zorgt ervoor dat ik heel vaak uitgeput en oververmoeid raak. Marielle heeft mij geleerd om niet re-actief te reageren maar vooraf duidelijk te zijn naar mijn omgeving maar zeker ook naar mijn klanten. Dit zorgt ervoor dat ik mijn energie beter kan verdelen en ook ’s avonds nog productief kan zijn. Het is niet de hoeveelheid aan uren die je werkt maar de manier waarop. Elke dag even tijd voor jezelf nemen en op zoek gaan naar ontspanning. En vooral niet een ander laten bepalen hoe je jezelf voelt was voor mij een perfect advies.

Het blijft een proces dat veel oefening vraagt maar de handvatten die ik van Mariëlle heb ontvangen helpen mij daar zeer zeker bij.

Marielle kijkt echt naar hoe jij bent als persoon en sluit haar adviezen daarop aan, het was maatwerk en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Annette Kramer

Oprichter en eigenaar Weerd Binnenhuisadvies & Styling, Eigenaar Grando Keukens Enschede

Als registeraccountant en beëdigd bewindvoerder dacht ik twee jaar geleden genoeg kennis en kunde te hebben om een eigen onderneming te starten. Maar hoe laat je toekomstige cliënten weten hoe goed je bent in je werk? Dat bleek veel lastiger dat ik had verwacht.

In mijn zoektocht naar hulp vond ik Marielle. Zij heeft me geleerd om te zorgen dat mijn perfecte cliënten mij weten te vinden. Maar zij heeft me ook geleerd niet alleen mijn kennis te gebruiken voor het ondernemen, maar nog veel belangrijker ook mijn hart in de strijd te werpen. Twee goedlopende bedrijven, een paar honderd vaste cliënten en 4 personeelsleden verder, kan ik zeggen dat ondernemer met je gevoel een van de belangrijkste lessen is die ik heb kunnen leren.

Vanesse Koelé

DGA van ZZP Belastingadviseurs en eigenaresse van BilancioBudget Bewind rayon Nieuwegein.

Toen ik instapte in het het programma van Marielle was ik nog in de ideefase van mijn bedrijf. Ik had behoefte aan een sparringpartner, iemand die met me meedacht. Dankzij de begeleiding van Marielle had ik binnen een half jaar mijn bedrijf staan (inclusief website, e-boek, producten en een serie blogs). Zij heeft mij geholpen om mijn passie te vertalen naar een groeiend bedrijf.

Voor mij was de meerwaarde dat ik zelf het wiel niet hoefde uit te vinden. Vooral voor allerlei praktische dingen. Ik leer graag van mensen die zijn waar ik wil komen. Marielle heeft zelf een succesvol bedrijf neergezet. Dat was een belangrijke reden om voor haar als business coach te kiezen. En ik vind haar manier van werken prettig en inspirerend.

Ik heb van Marielle geleerd dat mijn bedrijf een weerspiegeling van mezelf is. Dat het goed is om tijd te maken voor mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling. Om af en toe achterover te leunen en dingen te laten gebeuren. Ik verbaas me er nog steeds over wat dat voor effect heeft op de ontwikkeling van mijn bedrijf.

De opleiding Groei met je Bedrijf leert je om balans te houden tussen hard en zacht werken. Je krijgt veel praktische tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar je leert ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Dat af en toe achterover leunen goed is, dat je naar je lijf mag luisteren. En dat eigen ondernemer zijn ook moeiteloos kan, als je maar elke dag een stapje zet.

Manita Lemmens

Coach, Ontdek je Stralende Zelf

Toen ik startte met mijn bedrijf zo’n 10 jaar geleden was dat meer toeval dan een echt gepland pad. Iemand vroeg mij te helpen met een opdracht en daar mocht ik dan een factuur voor sturen. En ja, dan moet je je wel in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Zo begon ik mijn bedrijf. Niet echt heel doordacht. Later ben ik serieus gaan nadenken over wat ik precies met mijn bedrijf wilde doen. Een idee is zo geboren. Maar je bedrijf ontwikkelen tot een succes is heel iets anders. Ik volgde trainingen, cursussen, webinars, las boeken en artikelen. Deed veel kennis op. En probeerde dat steeds toe te passen in mijn bedrijf. Maar toch lukte het niet goed om te groeien. Ik had zeker klanten, maar het bleef klein.

Marielle kwam op mijn pad en zij heeft mij geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. Met name hoe ik al mijn kennis omzet in actie. En met name in het laatste, de actie, de juiste aktie, zat voor mij een aandachtspunt. Ik werkte hard, maakte plannen, volgde alle strategieën en toch liep het nog niet.

In een persoonlijk gesprek met Marielle kwam ik erachter dat ik eerst zelf nog wat te doen had, voordat ik mijn klanten goed kon helpen. Als je je niet zeker voelt of je het echt wel kan, twijfelt of je een goede prijs voor je diensten mag vragen of steeds zoekt naar veiligheid in plaats van stappen zetten en lef tonen, heb je werk te doen. Aan jezelf.

Daar kwam ik achter door te gaan werken met het Enneagram. Daardoor leer je wie je bent en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Je herkent patronen die je in je leven steeds volgt vanuit overlevering of overtuiging. En waarom je altijd tegen dezelfde uitdagingen of problemen aanloopt. Je leert er anders mee omgaan. Je bent je bewust waar je gedrag uit voortkomt, welk effect het heeft op jouw en je omgeving en wat je uitstraalt. Daar reageert je omgeving of je klant op. Zit je vol energie, hou je van jezelf, weet je dat je een expert bent, ben je zeker, heb je focus en heb je daadkracht, dan trekt dat mensen aan. Je klanten komen als vanzelf. Je leert ook of je op de goede weg zit. Doe je wel iets wat bij je past?

Ik startte mijn bedrijf als communicatieadviseur. Switchte naar tekstschrijver in de volle breedte van het woord. Maar steeds voelde het niet goed. Sinds ik met Marielle aan de slag ben, heb ik focus en inzicht. En doe ik wat ik het liefste doe: mensen helpen met het schrijven van hun non-fictie boek. Iets waarvan ik altijd zei: dat ga ik nooit doen want dat kan ik helemaal niet! Het gekke is dat waar je grootste weerstand ligt, is misschien jouw gouden kans. Want waarom heb je die weerstand?

Marielle hielp mij om helderheid te krijgen in welk type van het Enneagram ik zit en hoe ik met mijn aandachtspunten om kan gaan en ze kan ontwikkelen. Ben je er van bewust, dan kun je er naar handelen. En doe je iets anders of je doet even helemaal niets. Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel, zit ik meer in mijn gevoel dan in mijn hoofd, kijk ik op een intensere en opener manier om mij heen, heb ik meer zekerheid, loopt mijn bedrijf veel beter en heb ik meer klanten die bij mij passen. Wil je stappen zetten in jouw eigen ontwikkeling en in je bedrijf en ervaar je belemmeringen dan raad ik Marielle van harte aan.

Mirja Hennink

Schrijfcoach, Tekstschrijver, Ik Ben Tekstschrijver

De reden mij bij je aan te melden was omdat ik een professioneler bedrijf wilde. Ik had een jaar gewerkt aan een website en ik had sporadisch klanten. Ik had geen strategie of marketingsysteem waar ik mee werkte. Ik werkte adhoc aan opdrachten wat er toevallig op mij af kwam. Ik voelde me gefrustreerd omdat ik niets wist hoe aan klanten te komen.

Na de start van het programma wilde ik vooral de tools leren om mijn bedrijf voor mij te laten werken, hoe ik marketing inzet en hoe ik het financieel moet inrichten. Plus dat ik de grote wens had om een Online Programma te maken.

Het grootste leerpunt dat ik heb opgedaan is dat succes in mij zit en dat ik hier contact mee wil maken dat ik alle ideeën die mij beperken moet loslaten. In het programma heb ik die ook leren loslaten en ontdekt dat rust de sleutel tot succes is. Plus dat ik mijn eigen leven een aantal zaken op de rit moest zetten om zakelijk te groeien. Ik heb mijn relaties verbeterd, persoonlijk veel over mezelf geleerd, mijn relatie met geld verbeterd en leren vertrouwen op wat ik ten diepste in mijn hart wil bijdragen aan de wereld en dit handen en voetjes gegeven in mijn onderneming.

Het is de beste keuze die je kunt maken! Althans als een ambitieuze ondernemer bent met een passie en een droom. Dan is de plek waar alles bij elkaar komt. Je hebt persoonlijke groei nodig voor succes en bedrijfsmatig moet je veel leren hoe je bedrijf in te richten. In de opleiding Groei met je Bedrijf ontwikkel je beide hand in hand.

Kit de Haan

Therapeut, Meditatieleraar, Zenmonnik, Kies wie je Bent

Dit is een Ultieme Kans voor jou om te Groeien!

Bespaar meer dan 90% en meld je direct aan voor mijn challenge Groei met je Bedrijf ter waarde van 2.485 euro.

De challenge bestaat uit 5 modules die elk 497 euro waard zijn. Het programma heeft daarmee een totale waarde van 2.485 euro. Maar jij betaalt maar een fractie van de prijs. En dan heb ik het nog niet eens over de bonussen die ik voor je in petto heb.

De kennis die ik met je ga delen is enorm waardevol, het is kennis die ik normaal gesproken alleen deel met de deelnemers van mijn meest exclusieve jaarprogramma. In de challenge krijg jij ook deze waardevolle kennis. Met de inzichten die je dan krijgt kan je direct je omzet verhogen. Dat maakt dat deze challenge zoveel waard is.

Groei met je Bedrijf is een eenmalige kans. Het komt nooit meer terug voor deze prijs. 

Data: van 5 t/m 9 september 2022
Tijd: iedere dag van 14 – 16 uur
Locatie: Achter je computer
Opnames en templates: Ja, deze ontvang je achteraf

Veelgestelde vragen

=

Hoe ziet het programma van de challenge eruit?

Iedere dag begin ik met een korte introductie van het onderwerp. Vervolgens deel ik de waardevolle inzichten, afgewisseld met opdrachten en oefeningen. 

=

Hoe lang duurt de challenge?

Reserveer iedere dag van 14 – 16 uur.

=

Krijg ik de opnames van Groei met je Bedrijf?

Ja, je ontvangt achteraf de opnames van alle challengedagen. Je hebt levenslang toegang tot deze opnames en kan kijken wanneer het jou past.

=

Krijg ik de templates die je deelt?

Ja, je ontvangt alle templates die we behandelen. Deze kan je gebruiken om de onderwerpen die ik behandel uit te werken voor jezelf.

=

Geef je de challenge live?

De sessies zijn vooraf opgenomen. Het is mijn ervaring dat de kwaliteit van vooraf opgenomen sessies even hoog is. 

=

Is het mogelijk je tijdens de challenge vragen te stellen?

Je krijgt na afloop van de challenge en link om je aan te melden voor een live Q&A. Tijdens deze sessie kan jij je vragen stellen krijg je direct antwoord. 

=

Moet ik me voorbereiden op de challenge?

Er is geen voorbereiding nodig.  

=

Wanneer ontvang ik de link om deel te nemen?

Je ontvangt deze uiterlijk maandagochtend in je mailbox. Heb je deze niet ontvangen, mail dan naar support@succesmetjebedrijf.nl

=

Krijg ik aan het eind van de challenge een aanbod voor een vervolg?

Ja, je krijgt uiteraard een onweerstaanbaar aanbod voor een vervolg. Groei met je Bedrijf duurt tenslotte langer dan vijf dagen 🙂