Enneagram Zoom Workshop

Wijsheid met het Enneagram

Onmisbare basis voor ontwikkeling en groei 

Het Enneagram is een krachtig model dat diepgaand inzicht in jezelf biedt. Dit inzicht is een onmisbare basis voor ontwikkeling en groei voor jezelf en voor je bedrijf.

De Zoom Workshop: Wijsheid met het Enneagram is een kennismaking met het Enneagram en met jezelf.

Het is mooie workshop als je jezelf beter wil leren kennen en wil ontdekken wat je voortdrijft en wat je tegenhoudt.

Klanten vragen mij bijvoorbeeld:

R

Hoe komt het dat ik zoveel doe en dat toch het resultaat uitblijft?

R

Hoe krijg ik meer tijd en ruimte voor mezelf?

R

Wát moet ik nu doen? en Hóé moet ik het doen?

R

Ik plan en ik voer alle noodzakelijke acties uit – hoe kan het dan dat ik toch blijf piekeren en mijn hoofd onrustig is?

R

Hoe kom ik van mijn geldzorgen af?

R

Hoe kan ik mijn gedrag aanpassen? Ik moet bijvoorbeeld veel van mijzelf en daar wil ik vanaf.

R

Hoe kom ik in de flow en maak ik me geen zorgen meer?

Het Enneagram geeft inzicht

In 2014 kwam ik in aanraking met het Enneagram. Het was oprecht een gevoel van thuiskomen. Vanaf het eerste moment heeft dit model mij zo ongelofelijk veel inzicht gegeven in mijzelf.

  • Ik ontdekte waarom ik het bijvoorbeeld zo moeilijk vond om mijn mening te uiten en me duidelijk uit te spreken.
  • Ik ontdekte waarom ik altijd zo hard werkte.
  • Ik ontdekte waarom iedereen over mijn grenzen ging, of beter gezegd: waarom ik iedereen over mijn grenzen liet gaan.

Als je ontdekt wat je patronen zijn, weet je waarom je doet wat je doet en dan weet je ook wat je kan doen om jezelf te ontwikkelen. Dan ontstaat er groei en kan je al je dromen waarmaken.

Het Enneagram is een prachtig hulpmiddel

In 2016 kwam ik in contact met Jeanette van Stijn, oprichter en eigenaar van Enneagram Nederland en Enneagram Europe. Ik was direct fan van haar. Deze vrouw heeft ongelofelijk veel ervaring in het werken met het Enneagram en ze is bovendien een heel fijn mens. Vorig jaar deed de kans zich voor de Enneagram Masteropleiding bij haar te volgen, een intensieve driejarige opleiding. Het eerste deel van mijn opleiding heb ik inmiddels afgerond en ik ben gecertificeerd Enneagram Professional. Het is een mooi moment mijn wijsheid hierover met jou te delen. 

Het Enneagram geeft inzicht

In 2014 kwam ik in aanraking met het Enneagram. Het was oprecht een gevoel van thuiskomen. Vanaf het eerste moment heeft dit model mij zo ongelofelijk veel inzicht gegeven in mijzelf.

  • Ik ontdekte waarom ik het bijvoorbeeld zo moeilijk vond om mijn mening te uiten en me duidelijk uit te spreken.
  • Ik ontdekte waarom ik altijd zo hard werkte.
  • Ik ontdekte waarom iedereen over mijn grenzen ging, of beter gezegd: waarom ik iedereen over mijn grenzen liet gaan.

Als je ontdekt wat je patronen zijn, weet je waarom je doet wat je doet en dan weet je ook wat je kan doen om jezelf te ontwikkelen. Dan ontstaat er groei en kan je al je dromen waarmaken.

Het Enneagram is een prachtig hulpmiddel

In 2016 kwam ik in contact met Jeanette van Stijn, oprichter en eigenaar van Enneagram Nederland en Enneagram Europe. Ik was direct fan van haar. Deze vrouw heeft ongelofelijk veel ervaring in het werken met het Enneagram en ze is bovendien een heel fijn mens. Ik besloot de Enneagram Masteropleiding bij haar te volgen, een intensieve driejarige opleiding. Het allermooiste aan dit besluit is, dat ik dit proces samen met mijn lief ben aangegaan: we volgen beiden deze opleiding. Dat heeft een enorme verdieping in onze relatie gebracht.

Bewustzijnsontwikkeling

Het is niet zo vreemd dat het Enneagram in mijn werk vaak een onderwerp van gesprek is. Het geeft een diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent en wat je beperkt om dat ook echt te leven. Bewustzijnsontwikkeling is de sleutel tot zakelijk succes – de kern van mijn werk. Het Enneagram is een model dat bewustzijnsontwikkeling ondersteunt. Ik heb het met mijn klanten vaak over overvloed, moeiteloosheid en flow. Je wil graag dat je intenties zich manifesteren en dagelijkse stappen zetten die ergens toe bijdragen. Dat kan je alleen realiseren met bewustzijnsontwikkeling.

Zakelijke groei

Het Enneagram is een model wat voort is gekomen uit eeuwenoude geschriften en psychologische inzichten. In het huidige werk wordt het gebruikt voor ontwikkeling en groei op alle vlakken van het leven. De bewustzijnsontwikkeling die je door middel van het Enneagram kan maken is de basis van zakelijke groei en financiële vrijheid.

Een gebruiksaanwijzing voor jezelf

Er zijn talloze businesscoaches die je kan raadplegen en van velen krijg je vergelijkbare adviezen: gebruik dit model en je krijgt snel veel klanten. Maar dat werkt dus niet. Want ondernemer 1 kan een businessmodel bouwen en snel veel klanten krijgen en ondernemer 2 kan exact hetzelfde businessmodel bouwen en er geen klanten mee krijgen. Simpelweg omdat dat model voor ondernemer 1 wel werkt en voor ondernemer 2 niet. Het Enneagram geeft je een gebruiksaanwijzing voor jezelf en voor anderen. 

Je ontdekt tijdens deze Zoom Workshop Wijsheid met het Enneagram:

de belangrijkste theorie van dit model

de 9 typen van het Enneagram

je eigen type (en wellicht ook dat van de mensen om je heen)

hoe het Enneagram je helpt jezelf te ontwikkelen en te groeien

Er valt ongelofelijk veel te vertellen over het Enneagram zelf. Er zijn bibliotheken over volgeschreven. Google het eens als het je interessant vindt. Deze workshop gaat vooral over wat het Enneagram voor jou kan betekenen in je dagelijkse leven en werk. We zijn op aarde om een liefdevol leven te leven en wijze besluiten te nemen. Wat beperkt jou daar in en hoe kan je dat werkelijk leven? Doe het voor jezelf, voor je geliefden en voor Moeder Aarde. 

Enneagram Zoom Workshop

Voordat het zover is geef ik deze Enneagram Zoom Workshop exclusief voor klanten van Succes met je Bedrijf. En is is nog kosteloos ook :-). Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn.

 Je ontdekt tijdens deze workshop:

de belangrijkste theorie van dit model

de 9 typen van het Enneagram

je eigen type (en wellicht ook dat van de mensen om je heen)

hoe het Enneagram je helpt jezelf te ontwikkelen en te groeien

Er valt ongelofelijk veel te vertellen over het Enneagram zelf. Er zijn bibliotheken over volgeschreven. Google het eens als het je interessant vindt. Deze workshop gaat vooral over wat het Enneagram voor jou kan betekenen in je dagelijkse leven en werk. We zijn op aarde om een liefdevol leven te leven en wijze besluiten te nemen. Wat beperkt jou daar in en hoe kan je dat werkelijk leven? Doe het voor jezelf, voor je geliefden en voor Moeder Aarde.

Ervaringen van andere deelnemers

Marielle hielp mij om helderheid te krijgen in welk type van het Enneagram ik zit en hoe ik met mijn aandachtspunten om kan gaan en ze kan ontwikkelen. Ben je er van bewust, dan kun je er naar handelen. Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel, zit ik meer in mijn gevoel dan in mijn hoofd, kijk ik op een intensere en opener manier om mij heen, heb ik meer zekerheid, loopt mijn bedrijf veel beter en heb ik meer klanten die bij mij passen. Wil je stappen zetten in jouw eigen ontwikkeling en in je bedrijf en ervaar je belemmeringen dan raad ik Marielle van harte aan.

Mirja Hennink

Tekstschrijver en Schrijfcoach, Ik ben Tekstschrijver

Ik heb de Enneagram Zoom Workshop gevolgd. Wauw, wat heb ik weer veel geleerd en veel inzichten gekregen van Marielle. Dank je wel!! Wat ik zo bijzonder vind is dat ik meteen heel bruikbare tips heb gekregen om toe te passen in mijn dagelijkse leven EN in mijn business. Echt een aanrader, deze workshop!

Marja Nijskens

Nijskens Afscheidsbloemen

Ik kan je deze Enneagram Workshop van harte aanbevelen. Je krijgt in korte tijd inzicht in je eigen type en leert zo jezelf beter kennen. Zo kan ik nu als type 9 mijn onderhuidse boosheid, behoefte aan harmonie en focus op de ander beter plaatsen. Ook krijg je inzicht in je blinde vlekken en kwaliteiten. Verder krijg je van Marielle concrete ontwikkeltips, zoals in mijn geval opkomen voor mezelf, mezelf zichtbaar maken en uitspreken wat ik te zeggen heb. Kortom, deze workshop is een absolute aanrader!

Richard de Rooij

Wandelcoach

Wil je meer weten over je eigen aangeleerde gedrag en de wijze waarop jij altijd reageert (patronen), dan geeft Marielle op een heel heldere manier uitleg over het Enneagram en de types die daarin voorkomen. Vervolgens laat zij zien hoe je daar vrij van kunt komen en je eigen keuzes kunt maken vanuit wie jij werkelijk bent. Ik ervaar als ondernemer dat dit me enorm helpt bij de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf.

Jolanda Kluft

Wandelcoach

Meld je direct aan

Ik geef deze Enneagram Zoom Workshop op 17 mei van 9 – 12 uur. Het is een interactieve en live workshop via zoom. Je ontvangt na de workshop de opname.

Dus grijp jouw kans en meld je direct aan!

Datum: 17 mei
Investering: 97 euro exclusief btw
Tijd: 9 – 12 uur
Locatie: Achter je Computer
Opname: Ja