5-Daagse Schrijfretraite

Aanbod: Bespaar 50%!

Jouw Eigen Boek in 5 Dagen

Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Misschien gaan de teksten al regelmatig door je hoofd. Misschien denk je vaak: dat zou ik op moeten schrijven. Of misschien neem je je al jaren voor om eindelijk dat boek eens te schrijven. Maar het is er nog niet van gekomen.

Het schrijven van je boek kan in 5 dagen. Dat is de reden dat we deze 5-daagse Schrijfretraite geven. Want tijdens deze dagen schrijf je jouw boek. Een boek van ongeveer 200 bladzijden.

Misschien ontbreekt het je aan tijd. Worden je dagen in beslag genomen door gezin, werk en allerlei andere zaken die op de agenda staan. Je wil het wel, maar het ontbreekt je aan de juiste focus.

Misschien twijfel je. Heb je geen flauw benul hoe je het vorm kan geven. Misschien ben je bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Maar zoals het is met alles, geldt ook hiervoor: wanneer je je acties laat bepalen door je zorgen voor de toekomst, gebeurt er niets.

Denk liever net als Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. En zeker met de methode die we hebben ontwikkeld en de focus tijdens de 5 dagen, heb je aan het eind van de Schrijfretraite jouw manuscript klaar.

Speciaal voor jou geven wij deze 5-Daagse Schrijfretraite

Want één ding is zeker: Het verhaal is er. Het boek zit al in jou. Je hoeft het alleen maar op te schrijven en je hoeft hier geen maanden of jaren over te doen. Het kan snel. Het kan in 5 dagen.

Is de tijd gekomen om je boek te schrijven? Schrijf je direct in voor de 5-Daagse Schrijfretraite. We hebben nu een prachtig aanbod!

De 5-Daagse Schrijfretraite geven we van vrijdag 10 november t/m dinsdag 14 november 2023 in Hof Christina in Vrouwenpolder. Een fijne plek om je 5 dagen terug te trekken en te focussen op het schrijven van je boek.

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Succesverhalen

Dit zijn de succesverhalen en ervaringen van ‘onze schrijvers’.

De 5-daagse schrijfretraite van Mirja en Marielle kan ik iedereen die een boek wil schrijven van harte aanbevelen. Zij creëren een veilige en vertrouwde omgeving om alles uit jezelf naar boven te halen. Ze hebben een prachtige structuur voor de basis ontwikkeld zodat je na 5 dagen ook echt met resultaten naar huis gaat. De balans tussen schrijven en coachen zit goed verankerd in het programma waardoor het vijf dagen lang een cadeautje voor jezelf wordt.

Jolanda Sprokholt

Fotograaf, Reisreportages

Grote ‘eye opener’, hoe de schrijversflow kan ontstaan. Open hart, open mind en laat het ontstaan! Ik heb fantastische ondersteuning en begeleiding mogen ontvangen van twee professionals met een hart van goud. Advies ‘nee’ over denken, voel het en gewoon doen. Het is een reis naar je innerlijke wijsheid die je nooit zou hebben zien aankomen!

Jennifer Martina

Licensed Avatar® Master- leadership and coaching development, Coach

Heb je de wens een boek te schrijven dan is het een goed idee mee te doen aan deze schrijfretraite. Na een gedegen voorbereiding online kom je gedurende 5 dagen bijeen om in gezelschap van anderen jouw droom te realiseren. Een goede blauwdruk geeft houvast bij het uitwerken en schrijven van je boek. Mirja en Marielle geven advies, de anderen stimuleren en activeren. Gegarandeerd dat in vijf dagen het boek van een gedachte werkelijkheid wordt.

Dorthe Schipperheijn

Coach, Mental Fitness Coaching Training

Ik ben blij en dankbaar met deze schrijfretraite. Het gaf me vertrouwen in mezelf, dat wat ik te vertellen heb van waarde is en dat het me gaat lukken mijn boek te schrijven en uit te geven. Iets wat ik een week geleden alleen maar van kon dromen. Ik heb veel geleerd. Dank voor de fijne begeleiding Mirja en Marielle.

Jordis Jakubczick

Owner at Somatic Dance Works en Somatic Healing

Ik heb met volle teugen genoten van deze schrijfretraite in een prachtige omgeving met goed gezelschap en uitstekende begeleiding. Onze dagen waren goed gevuld met schrijftijden, meditaties, besprekingen. En ‘last but not least’, de heerlijke maaltijden en de prachtige omgeving. Een voormalig klooster biedt de juiste omgeving voor een schrijfretraite. Het herhalen waard!

Marijke Mayer

Independent Translation and Localization Professional

Deze week heeft mij en Dorthe Schipperheijn opgeleverd dat de outline van ons boek klaar is. Mijn saboteur, de avoider, heeft weinig ruimte gekregen! Dankzij jullie kwamen we telkens weer op het rechte schrijverspad. Dank voor een fijne inspirerende week. Ons boek gaat echt ons boek worden!

Ellen Seffens

Trainer en Coach

In deze schrijfretraite begon ik met twijfel. “Een boek? Hoe dan?” Ik begon met makkelijke onderwerpen schrijven en in de loop van de week kwam de structuur van het boek vanzelf tevoorschijn. Acht hoofdstukken staan in de steigers. Ik ben erg blij! Mirja en Marielle zorgden voor een dagprogramma, ritme en structuur en steeds weer terug naar mijn schrijftafel zorgde ervoor dat ik 5 dagen doorging. En dan ontstaat er dus een boek. Obstakels, moeilijke momenten, daar hielpen jullie mij doorheen. Door de lastige onderwerpen aan te pakken is het een persoonlijk boek geworden.

Marianne Oudhof

Coach, Gezond Vanzelf

Soms komt er iets op je pad wat de perfecte omstandigheden zijn voor je eigen wens/droom. Al jaren was ik van plan om een boek te schrijven over mijn passie en drijfveren. Ik heb nul seconden getwijfeld toen ik zag ‘ Schrijf je boek in 5 dagen’. Ik ben heel ver gekomen, heb prachtige feedbacks en tips gekregen. Door het proces en hulp is mijn boek beter en mooier geworden en heb ik voldoende richting om het boek af te krijgen. Daarnaast was het ook echt een cadeautje om mijzelf de tijd te geven. Ik ben echt tot rust gekomen. Het was op een prachtige locatie in Zeeland en het eten was ook heerlijk!

Joyce van der Velden

Trainer, Coach, Maxwise

Ik kan het je aanbevelen om deze schrijfretraite te volgen. Je gaat nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Volgens een bepaalde methodiek word je stapsgewijs meegenomen in het schrijfproces. De nadruk ligt erop om de potentie en de kracht in jezelf ‘aan te boren’! Dit is een geweldig mooi proces om mee te maken. Deze ervaring gun ik iedereen.

Patricia de Regt

Vitaliteitscoach, Panavisie

De 5-daagse Schrijfretraite was een transformatie voor mij. Ik was niet zeker of het zou gaan lukken. Ik vond het reuze spannend. Ik had een blauwdruk klaar. In mijn boek deel ik mijn levensverhaal in combinatie met mijn levenslessen die ik leerde. Dat doe ik in de vorm van een methode.

Tijdens de vijf dagen kwam een nieuwe methode in mij naar boven en deze heeft mij geholpen mijn boek inderdaad in vijf dagen AF te schrijven! Ik voel me nog wat onwennig bij het idee het echt te publiceren, maar het gaat wel ECHT gebeuren met de fantastische ondersteuning van Marielle en Mirja. Ik heb veel over mezelf geleerd deze dagen en ik kan het iedereen aanbevelen.

Een hele leuke groep, veel herkenning, fijn de deelrondes tussendoor. Een hele mooie plek in Drenthe heeft zeker ook bijgedragen aan het geheel.

Maria Geelen

Rebalancer, Coach

Ik heb net vijf dagen schrijfretraite achter de rug bij Marielle en Mirja. In deze dagen heb in alle rust kunnen doorwerken aan de thema’s voor mijn boek. De meerwaarde van de retraite zit hem er voor mij vooral in de goede ondersteuning en de rust. Er werd gezond voor ons gekookt, er was ruimte voor meditatie en we hoefden verder nergens naar om te kijken. Bezig zijn met je boek en dat is alles. En ook: niets moet en alles mag. Thuis is dit lastiger en had ik dit schrijfproces over een langere periode uitgesmeerd. Ik beveel deze schrijfretraite aan iedereen aan. Lieve Mirja en Marielle, bedankt voor alles!

Sandra Nascimento

Jurist, Happy Legal

Schrijf je boek ik 5 dagen, kan dat? Uit eigen ervaring zeg ik dat het kan, het schrijven van de inhoud. Mits je goed voorbereid bent, want voorbereiding is het halve werk. Ik heb mijzelf 5 dagen laten onderdompelen in een prachtige omgeving onder begeleiding van Mariëlle en Mirja. De balans tussen het schrijven, ontspanning en meditaties was fijn.

Het schrijven van een boek is een proces en het is prettig dat ik hier volledig mijn eigen invulling aan kon geven met hun liefdevolle steun en ervaringen.

Bernadette Kasander

Leefstijl- en Gewichtscoach

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Jij gaat deze 5 dagen jouw boek schrijven

Je krijgt 5 dagen lang ondersteuning van twee experts, beide autoriteit op hun vakgebied. We hebben beide jarenlange ervaring in het schrijven en in het coachen en daarnaast meerdere boeken geschreven. Tijdens deze vijf dagen kan je volop gebruik maken van onze expertise.

De 5-daagse schrijfretraite bestaat uit 3 onderdelen

  • Het maken van de blauwdruk
  • Het schrijven van het boek
  • Het uitgeven van het boek

Er is deze dagen voldoende ruimte voor stilte en reflectie. Zodat het boek vanuit Flow en Vertrouwen ontstaat.

R

Het Maken van de Blauwdruk (twv €500,-)

Een blauwdruk is een overzicht van de inhoud van je boek; een inhoudsopgave. Daarmee is het voor jou veel eenvoudiger om geïnspireerd te schrijven en het maakt het ook eenvoudiger om het werkelijk te doen. Het boek zit wellicht al in je hoofd. De blauwdruk helpt om het boek vanuit je hoofd werkelijk op papier te zetten. 

Op basis van het format wat je van ons krijgt maak je de blauwdruk van jouw boek. Het format en de blauwdruk behandelen we tijdens de voorbereidende online sessie van maandag 16 oktober 2023 van 14 – 16 uur. Noteer deze datum in je agenda. Je ontvangt de opname van deze sessie in je mail.

Reserveer tijd in je agenda om je blauwdruk te maken, zodat je met je blauwdruk op de retraite verschijnt. Je kan voorafgaand aan de schrijfretraite je blauwdruk aan ons voorleggen. Je ontvangt onze feedback.

R

Het Schrijven van het Boek (twv €2.000,-)

Tijdens de 5-daagse schrijf je jouw boek. We begeleiden je gedurende deze 5 dagen in jouw schrijven. Om het ook werkelijk in deze 5 dagen te schrijven werken we met de Schrijfmethode. Dit is een methode waarmee je geautomatiseerd en geïnspireerd schrijft. Tijdens het schrijven word je geconfronteerd met jouw beperkende patronen en gedachten. Het is bijvoorbeeld niet goed genoeg of wie zit er op jouw boek te wachten. Het werken met de schrijfmethode is behulpzaam in het enkel waarnemen van deze patronen en toch door te gaan met schrijven.

Ook ontwikkel je je eigen methode. Denk hierbij aan de SUCCES-methode, deze behandelt Marielle in haar boek SUCCES met je Bedrijf. Of de MARIA-methode, die een van onze schrijvers maakte. Met deze methode onderscheid je jezelf. 

R

Het Uitgeven van het Boek (twv €500,-)

Nadat het boek is geschreven moet het uiteraard ook uitgegeven worden. We behandelen alle opties die er zijn en alle stappen die je daarin zet. 

De 5-Daagse Schrijfretraite geven we van vrijdag 10 november t/m dinsdag 14 november 2023 in Hof Christina in Vrouwenpolder. Een fijne plek om je 5 dagen terug te trekken en te focussen op het schrijven van je boek.

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Marielle van der Vlies

Schrijver, Businesscoach en Uitgever

Voor mij was een eigen boek een droom die uitkwam. Vanaf het moment dat ik mijn eigen business begon wist ik: ik ga een boek schrijven. Ik had toen nog geen idee hoe ik dat ging doen en waar het over moest gaan, maar de intentie was er. Twee jaar later was het boek er ook. De pallet met boeken die werd bezorgd, mijn eerste boek in handen, mijn boekpresentatie en het signeren: het was magisch. En vorig jaar bracht ik mijn tweede boek uit.

Ik schreef mijn boek in 15 uur. Iedere ochtend een hoofdstuk in een uur. Zo ontstonden 15 hoofdstukken. Allemaal goed. Geen enkel hoofdstuk heb ik aangepast of herschreven. Na 15 dagen kon ik de boel overdragen aan mijn redacteur en ging ik van start met de volgende stap: het uitgeven van mijn boek.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de 5-Daagse Schrijfretraite en in 5 dagen jouw boek gaat schrijven. 

Mirja Hennink

Schrijver, Schrijfcoach en Redacteur

Wanneer ik met jou aan tafel zit, zie ik in ons gesprek de inzet en toewijding, de passie. Ik hoor het verhaal over jou en waarom je je bedrijf ooit startte. Je spreekt zo bevlogen. Je wilt graag andere mensen helpen. Er hebt zoveel kennis. Je weet precies wat de ander nodig heeft. En zie daar: het verhaal. Geknipt om op papier te zetten. Je weet alleen niet hoe je dat doet en waar je de tijd vandaan haalt.

Iedereen kan schrijven

Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Als je passie hebt voor je vak, levenslessen en kennis wilt delen, dient je verhaal zich vanzelf aan. Wanneer je vanuit je hart schrijft, voelt het voor de lezer alsof je persoonlijk met ze praat. Je lezers willen jou zien. Wie is de persoon achter het boek? Je woorden hebben warmte, ze komen direct binnen. Daar zijn je lezers naar op zoek. Daarom kopen ze jouw boek.

Ga het doen. Schrijf je boek. Laat je eigen ‘ik’ zien.

De 5-Daagse Schrijfretraite geven we van vrijdag 10 november t/m dinsdag 14 november 2023 in Hof Christina in Vrouwenpolder. Een fijne plek om je 5 dagen terug te trekken en te focussen op het schrijven van je boek.

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Waarom deze Schrijfretraite onmisbaar is

Hoe cool is het om in 5 dagen je boek te schrijven! Het kan tijdens de 5-Daagse Schrijfretraite. Er zijn 9 redenen waarom het zo waardevol is naar de Schrijfretraite te komen:

R

Door te schrijven bekrachtig je dat je een goed en juist mens bent, het bevordert je positieve zelfbeeld en het vergroot je zelfvertrouwen.

R

Je geeft jezelf wat jij graag wil ontvangen. In plaats van dat je je eigen behoeften onderdrukt, vervul je ze. Het is dus een groot cadeau aan jezelf.

R

Je ontdekt dat je het echt kan. Jij bent in staat om in korte tijd een inhoudelijk goed en waardevol boek te schrijven.

R

Je ontdekt dat je net zo leuk, uniek en interessant bent als ieder ander. Je hoeft anderen niet op een voetstuk te plaatsen, want je kan het zelf ook.

R

Je ontdekt dat je een goed en waardevol boek schrijft, zonder dat je nog meer hoeft te weten dan dat je nu al weet. Je weet genoeg en je bent zelf de belangrijkste bron waar je uit put.

R

Je ontdekt dat je kan vertrouwen op jezelf. Want je kan meer en weet meer dan je denkt.

R

Je maakt de keus om er echt voor te gaan, zodat je creatieve ideeën werkelijk vorm en inhoud krijgen. Anders blijft het bij creatieve ideeën.

R

Met een boek stel je je kwetsbaar op en dat maakt je heel sterk. Je ontdekt dat dat lezers inspireert en stimuleert.

R

Je zet jezelf op de eerste plaats en creëert tijd en ruimte voor jezelf, zonder dat je wordt afgeleid door allerlei andere zaken.

De 5-Daagse Schrijfretraite geven we van vrijdag 10 november t/m dinsdag 14 november 2023 in Hof Christina in Vrouwenpolder. Een fijne plek om je 5 dagen terug te trekken en te focussen op het schrijven van je boek.

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Investering

De normale investering voor deze 5-daagse Schrijfretraite is 3.000,- euro exclusief btw. Deze prijs is exclusief verblijfskosten van 600,- euro.

We realiseren ons heel goed dat het een flinke investering is. Maar het is een investering in een droom die je waar gaat maken. We hebben deze investeringen zelf ook gedaan. En we doen je nu een onweerstaanbare aanbieding en kan je jezelf 50% besparen. Dat is een geweldige kans!

Waarom is een investering in deze schrijfretraite zo belangrijk?

Je leest dit niet voor niets. Kennelijk heb je de behoefte en het verlangen om een boek te schrijven. Waarmee je jouw verhaal met de wereld deelt en impact maakt. Het is fijn als je experts hebt die je begeleiden in dit proces. Iemand die je directe feedback geeft, die je een spiegel voorhoudt, die je voorziet van praktische en direct toepasbare tips.

Misschien denk je dat je het ook alleen kan. En misschien kan je dat ook. Als je geen last hebt van allerlei zaken die het schrijven moeilijk maken en zorgen voor stagnatie in plaats van vooruitgang:

  • twijfels
  • onzekerheden
  • perfectionisme
  • oordelen
  • angst
  • besluiteloosheid

Dat kan er zomaar voor zorgen dat je het boek waar je van droomt nooit schrijft. Ook de ratrace van hard werken, te veel moeten van jezelf en je altijd volle agenda is bepaald niet behulpzaam bij het schrijven van een boek.

Maak de keus om het te doen

Als je echt wil dat het boek er komt, moet je de keus maken om het werkelijk te doen. Laat het niet bepalen door twijfels of onzekerheden. Twijfels en onzekerheden zijn er nou eenmaal. Je kan er ondanks dat voor kiezen om toch te gaan schrijven. Je zal ontdekken dat die twijfels juist verdwijnen door te schrijven en door het echt te doen.

Wij weten uit eigen ervaring dat het mogelijk is je boek in 5 dagen te schrijven. Dat het een goed boek is wat je lezer graag leest. Onze deelnemers schrijven hun boek ook snel en goed.

Kan je daarbij wel een duw in de rug gebruiken?

We raden je aan om vandaag nog te investeren in de 5-daagse Schrijfretraite. Die investering geeft je 3000 redenen om wél dat boek te schrijven. Een flinke duw in de rug om wél je dromen waar te maken.

Het is een manier om tegen jezelf te zeggen: “Ik zet me in voor mijn boek. Ik ga het schrijven. Ik weet dat ik deze potentie heb.”

Maak van 10 t/m 14 november tijd vrij in je agenda. We verblijven in Hof Christina in Vrouwenpolder. Perfect om je vijf dagen terug te trekken om je boek te schrijven. Ideale omstandigheden om jouw droom waar te maken.

De keus is aan jou

Jij hebt wellicht al jaren het plan om dat boek te schrijven. Hebt het al grotendeels in je hoofd. Het boek komt er nooit als je niet vandaag besluit om deze investering te doen. Dat weten we op basis van onze jarenlange ervaring. Dan blijft het gewoon bij een plan. Wat ook prima is, je maakt uiteraard zelf een keus.

De 5-Daagse Schrijfretraite geven we van vrijdag 10 november t/m dinsdag 14 november 2023 in Hof Christina in Vrouwenpolder. Een fijne plek om je 5 dagen terug te trekken en te focussen op het schrijven van je boek.

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Succesverhalen

Dit zijn de succesverhalen en ervaringen van onze schrijvers.

Ik kan het iedereen aanbevelen om in 5 dagen afgezonderd te gaan zitten om je eigen verhaal goed en in alle rust uit te werken. In ons dagelijks leven van allerlei hectiek is het soms lastig om dit voor elkaar te krijgen. De goede begeleiding van experts en gelijkgestemden zorgen er voor dat je helemaal in flow komt en dat het boek daadwerkelijk ook helemaal af is.

Berend Boudewijn

Growth Mentor, Bottomlines

Ik wist precies welk boek ik wilde schrijven. Maar ik hikte er enorm tegen aan om ook echt eraan te beginnen. Mirja en Marielle hebben mij over die drempel geholpen. Zij boden een veilige, warme omgeving die uitnodigde om aan het verhaal te beginnen. Zij stonden de hele week naast mij en gaven mij het vertrouwen dat ik dit kan. Behalve de retraite zelf was de voorbereiding met de blauwdruk ook heel prettig en waardevol. Door de blauwdruk vooraf te maken was ik de drempel al over gestapt voordat ik er zelf erg in had.

Esther van der Klis

Auteur

Ik ben voor de tweede keer op schrijfretraite bij Mirja en Marielle. De schrijfretraite beveel ik van harte aan vanwege de rust en de ruimte. In deze vijf dagen staat niets je in de weg om een mooie basis te maken met je boek. Ik kijk uit naar het volgende boek en de volgende retraite!

Sandra Nascimento

Advocaat, Gewichtsconsulent, Vitaliteitscoach

Twee pittige dames met elk een heel eigen vakgebied. Betrouwbaar en eerlijk. Vijf dagen lang beschikbaar om je te kneden en te prikkelen en weer vlot te trekken. Veel van jullie geleerd!

Nynke van der Bij

Opleider Emotiecoach bij Nynke van der Bij en Emotie Academie

De schrijfretraite is de ideale manier om je boek te schrijven. Rust, ruimte, natuur, goede verzorging. En gelijkgestemden. Het creëert iets stimulerends. Ik heb er meer uitgehaald dan een boek. Ik weet beter waarom ik het schrijf en waarom ik mijn bedrijf heb opgericht. Dit moet je meemaken.

George Begemann

Executive Coach

Ik heb zeker genoten van de schrijfretraite. Heel ontspannen en toch intensief bezig zijn met het doel dat je wilt bereiken, namelijk je eigen boek schrijven. De blauwdruk is de basis om met je boek te beginnen. Deze krijg je al voor de schrijfretraite waarmee je al aan de slag kunt gaan. De inspiratie die je krijgt van de mensen om je heen geeft je zo’n fijn gevoel. En niet te vergeten, de begeleiding is optimaal!

Yvonne Sadhoe

Gepensioneerd Onderwijzeres

Ik beveel je aan om deze schrijfretraite te volgen als je, zoals ik, al heel lang de wens had om dat te doen. Je eigen boek schrijven. Mirja en Marielle zijn beiden zo’n goede, deskundige begeleiders dat je warme vleugels over je boek heen voelt. Vijf dagen focus en in flow je boek schrijven. Een droom kwam uit!

Danielle de Groot

Receptioniste

Ik heb meegedaan aan de Schrijfretraite met Marielle en Mirja. Ik vond het een bijzonder leerzame ervaring en ik had niet verwacht dat ik zo’n basis zou kunnen leggen voor een werkelijk prachtig boek. Ik had mijn blauwdruk klaar en ik wist wat ik wilde. Ik vond het heel fijn telkens de stukken tekst te mogen voorleggen aan Marielle en Mirja. Hun tips op zowel schrijftechnisch als verdiepend vond ik zeer verhelderend en prettig. Het opende het potentieel en de schrijver in mij. De begeleiding, de stilte, de meditaties en de natuur helpen om te schrijven vanuit je essentie. Het was een ontzettend fijne liefdevolle groep en ik heb genoten van het heerlijke eten. Ik voel me supertrots op het resultaat en Marielle en Mirja ontzettend bedankt voor jullie bezielende begeleiding.

K.

Therapeut

We hebben deze week een superaanbieding!
Je bespaart 50%! Het is alleen deze week geldig!

Onweerstaanbaar Aanbod

Normaal betaal je 3.000 euro. We hebben alleen deze week een prachtig aanbod voor je. Als je nu je plek reserveert bespaar je jezelf 50%. Het is een kans die nooit meer terug komt.
Het aanbod is exclusief de verblijfskosten. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Kies hieronder je betaalplan om direct je plek te reserveren. Doe het wel direct, want vol is vol.

Betaling Ineens

Ja, ik doe mee en maak gebruik van het onweerstaanbare aanbod! Ik betaal nu 1.500,- euro exclusief btw en verblijf.

Je bespaart hiermee 1.500,- euro!

Voordeligste Keus

Betaling in 3 Termijnen

Ja, ik doe mee en maak gebruik van het onweerstaanbare aanbod! Ik betaal de investering in 3 termijnen van 550,- euro (exclusief btw en verblijf)

Je bespaart hiermee 1.350 euro!

Praktische Zaken

Datum: 10 t/m 14 november 2023
Locatie: Hof Christina, Vrouwenpolder, Zeeland
Investering: normale prijs 3.000,- euro exclusief btw en verblijf
Onweerstaanbaar Aanbod: 1.500,- euro exclusief btw en verblijf
Verblijfskosten: €600,- voor overnachting, ontbijt, lunch en diner

De 5-Daagse Schrijfretraite geven we van vrijdag 10 november t/m dinsdag 14 november 2023 in Hof Christina in Vrouwenpolder. Een fijne plek om je 5 dagen terug te trekken en te focussen op het schrijven van je boek.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Wat als ik wel weet dat ik een boek ga schrijven, maar nog niet helder heb waarover?
Antwoord: Dat is de reden waarom een blauwdruk zo ontzettend fijn is. Dan krijg je helder waarover je boek gaat en hoe je dat in alle hoofdstukken gaat vatten. Op maandag 16 oktober hebben we de voorbereidende sessie gepland waarin we uitgebreid de blauwdruk behandelen. Deelnemers ontvangen na afloop de opname hiervan. Hiermee ga je de inhoud helder krijgen. Besef je goed, je kan het niet van tevoren bedenken, het ontstaat zoals een geplant zaadje groeit.

Vraag: Houdt de locatie rekening met dieetwensen?
Antwoord: Ja. Als je ons van tevoren aangeeft wat je dieetwensen zijn, dan geven we dat door. Ook kan je jouw eigen spullen meenemen en deze bewaren in de koelkast.

Vraag: Wat zijn de kosten van het uitgeven van het boek?
Antwoord: Wat de kosten zijn van het uitgeven van het boek is afhankelijk van de manier waarop je het aanpakt en het aantal boeken wat je laat drukken. Je kan het zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wil. De stappen die je in het hele proces van uitgeven zet, behandelen we uitgebreid tijdens de Schrijfretraite.

Vraag: Hoeveel tijd kost het om een boek uit te geven?
Antwoord: Ook dat is afhankelijk van de manier waarop je het aanpakt. Marielle heeft zelf 3 maanden over het uitgeven gedaan. Tijdens de schrijfretraite gaan we hier uitgebreid op in.

Vraag: Kunnen jullie me ook helpen bij het uitgeven van mijn boek?
Antwoord: Ja, dat kunnen we heel goed. Mirja is redacteur en Marielle is uitgever. We hebben ook afspraken met boekdrukkers en grafisch ontwerpers. Je krijgt tijdens de Schrijfretraite een heel mooi aanbod.

Vraag: Kan ik je bellen om te overleggen?
Antwoord: Ja, dat kan. Bel Marielle op 06-23658758 of Mirja op 06-23964277