Voor Coaches die Topcoach willen zijn

Programma’s

Zakelijk Succes met het Enneagram

In deze korte en krachtige opleiding ontdek je hoe jij als coach jouw praktijk succesvol start en continuïteit aanbrengt in je cliëntenstroom. Ik reik je negen onmisbare stappen aan.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor startende coaches. Je werkt aan jezelf en aan je bedrijf. 

High Performance Coachopleiding

Voor coaches die topcoach willen zijn. Goed willen zijn in het coachvak én in het ondernemersvak.

Deze opleiding is geschikt voor coaches die startend zijn of al een coachbedrijf hebben. Je ontdekt hoe je topresultaat bereikt bij jezelf en bij je cliënt. Niet door nog harder te werken. Wél door zaken efficienter te doen en minder energie te verliezen.

Persoonlijke Coaching met het Enneagram

Je wil je leven en je werk op een andere manier vorm geven. De boel stagneert nu. Je wil uit de ratrace stappen en meer zin en betekenis aan je leven geven.

Dit is programma voor ondernemers die willen investeren in zichzelf en hun praktijk. Ook heel geschikt voor mensen die willen onderzoeken of ze hun eigen praktijk op willen starten en eerst grondig aan zichzelf willen werken. 

Dit is wat het Enneagram jou brengt

Het Enneagram biedt diepgaand inzicht in jezelf. Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt wat je valkuilen en beperkingen zijn en leert daar bewuster en beter mee omgaan.

Het helpt je in verbinding te zijn met anderen door echt te begrijpen hoe anders anderen zijn en hoe jij daar beter mee om kan gaan. Het zorgt voor meer geluk en bevrediging in je relaties, je werk en je leven.

Je bent voor je geluk en innerlijke balans minder afhankelijk van de mensen in je leven en van de situaties waarin je je bevindt. Je hebt keuzevrijheid en regie over jezelf en je leven.

Wanneer je inzicht hebt in jezelf, is het ook eenvoudiger het beste uit jezelf én uit anderen te halen door je kwaliteiten bewust in te zetten. Je ontwikkelt high performance eigenschappen, zoals effectief communiceren en samenwerken.

Het resultaat hiervan is meer innerlijke rust, meer energie, een gevoel van veiligheid en veerkracht en daardoor meer plezier in je leven.