Voor Coaches die Topcoach willen zijn

Ontdek je Ware Natuur

Je bent een coach, je bent goed in je vak en je werkt hard. Maar de boel is uit balans geraakt. Je hebt wel klanten, maar niet genoeg. Je hebt ook regelmatig stemmen in je hoofd die zeggen dat jij niet goed genoeg bent.

Je bent bang. Je hebt stress. Je stelt uit.

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd, dat je de grip en controle kwijt bent.
Je zit vast in een ratrace van altijd maar doorgaan met hetzelfde, van moeten presteren en jagen naar meer.

Daar wil je uit

Je zou graag de tijd en de ruimte willen om je praktijk echt goed neer te zetten; je zou aan je bedrijf willen werken en een Topcoach willen worden. Je verlangt ook naar tijd voor jezelf en voor je geliefden. Je zou meer in je kracht willen staan.

Je wil in je Kracht staan

Ik nodig je uit voor deze onmisbare training: Ontdek je Ware Natuur.

over mij

Ik ben High-Performance Business Coach. Ik coach en train coaches en therapeuten zoals jij die op topniveau willen werken, high-performance kwaliteiten willen ontwikkelen en topresultaat willen bereiken. Niet door nog meer te doen of nog harder te werken. Niet door jezelf nog verder uit te putten. Maar door te Zijn; Je Ware Natuur te Zijn.

Wanneer je zaken in je leven en je werk wil veranderen, moet jij veranderen. Je denkt vaak dat je jezelf kent, maar dat is niet waar. Je kent je gedrag, maar dat is niet wie je van nature bent.

Topresultaat met het Enneagram

In mijn coaching en training is het Enneagram mijn instrument. Werken met het Enneagram betekent dat je Je Ware Natuur leert kennen en begrijpen. Je ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt je typische valkuilen en beperkingen en leert daar bewust mee omgaan.

Ik ken de ratrace van het harde werken zelf ook erg goed. De hoge lat, het streng zijn voor mezelf. Jarenlang sleepte ik de typische overtuiging ‘alles wat ik doe levert niets op’ met me mee. Het zorgde voor een hoop ellende.

Wanneer je inzicht hebt in Je Ware Natuur, kan je je kwaliteiten bewust inzetten en daarmee eenvoudig het beste uit jezelf en uit anderen halen. Je ontwikkelt high-performance kwaliteiten. Als je die kwaliteiten bewust inzet, kun jij met je werk transformeren.

Vaak staat het ego aan het stuur van je business.

Dan werk je hard, heb je drive om te scoren en wil je controle over je resultaat. Je wil meer, meer en nog meer. Of het lukt je juist niet, want je vindt jezelf nooit goed genoeg. Ook dat is het ego.

Het ego is een destructieve kracht, maar Je Ware Natuur is een constructieve kracht. Je hoeft niet van het ego af, je hoeft het alleen in balans met Je Ware Natuur te brengen.

Wanneer jij als topcoach een goedlopende praktijk neer wil zetten, is het tijd om het anders te gaan doen. Stop met de ratrace, die put je uit. Want ben je echt een gelukkig en blij mens?

Het kan anders.
Ik help je. Meld je direct aan voor deze onmisbare training: Ontdek je Ware Natuur.

Dit is wat je krijgt

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je maakt kennis met de Wijsheid van het Enneagram. Wat is het Enneagram wel en wat is het nadrukkelijk niet.

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je maakt kennis met de 9 Enneagramtypen. Je herkent je eigen type en van de mensen om je heen. 

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je ontdekt jouw ware natuur en het potentieel daarvan. Die is veel groter dan je nu weet.

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je ontdekt de enorme kracht en pracht van het Enneagram als intrument en hoe jou dit ondersteunt in jouw ontwikkeling en groei.

Dit zijn ervaringen van mijn klanten:

1.

“Ik moet veel van mezelf. Ik moet dingen goed doen. Ik moet goed voor mezelf zorgen. Ik moet netjes en tijdig met mijn klanten communiceren. Ik moet sterk zijn. Ik moet me voorbereiden. Ik moet opschieten. Ik moet…”

2.

“Er zijn zoveel mensen die mijn hulp vragen. Ik probeer anderen altijd te helpen en er zijn ook veel mensen die mijn hulp nodig hebben. Ik heb het gevoel dat ik steeds achter de feiten aan ren en het nooit helemaal goed doe.”

3.

“Ik heb het druk, ik houd van mijn werk en ik vind het gaaf dat ik mijn doelen bereik. Dat laat ik ook graag zien aan anderen. Maar mijn gezin klaagt dat ik te veel werk en ik zou het fijn vinden meer waardering te krijgen voor mijn prestaties en mijn harde werken.”

4.

“Ik heb vaak het gevoel dat ik tekort schiet en dat ik iets mis. Anderen lijken dat ‘iets’ wel te hebben. Anderen lijken altijd succesvoller, interessanter en gelukkiger te zijn. Dat raakt me diep.”

5.

“Ik weet nog niet genoeg, het is nog te vroeg voor mij. Ik heb meer tijd nodig om dingen te begrijpen en over dingen na te denken. Pas als ik het echt goed begrijp kan ik aan dingen beginnen. Afmaken duurt vaak erg lang.”

6.

“Ik ben zeer toegewijd en plichtsgetrouw. Maar ik twijfel eigenlijk altijd en vind het erg moeilijk om besluiten te nemen. Doe ik het wel goed? Dat maakt me onzeker.”

7.

“Ik vind het ondernemerschap een leuk en afwisselend avontuur. Ja, natuurlijk is het wel eens moeilijk, maar het is zonde van de tijd daar lang bij stil te staan. Ik barst van de leuke plannen, maar dingen komen nooit af.”

8.

“Mensen vinden mij dominant. Ik ben ook iemand die zegt waar het op staat en ik verwacht ook van anderen dat ze dat doen. Ik heb een hekel aan slachtoffergedrag en om de hete brij heen draaien. Maar ik heb wel veel strijd in mijn leven.”

9.

“Het werk dat ik moet doen lijkt nooit af te komen en levert me te weinig op. Ik vind het ook moeilijk om nee te zeggen en keuzes te maken. De dingen die ik moet doen blijven toch vaak lang liggen.”

Topresultaat

De keuze is aan jou: blijf je doorploeteren vanuit het ego?
Of wil je vooruit door stil te staan bij Je Ware Natuur?

Het resultaat is Topresultaat

Het is een universele wet dat leven vanuit Je Ware Natuur meer oplevert dan leven vanuit het ego. Omdat meebewegen met de stroom van de natuur grotere kans geeft op de resultaten die je wenst. Met minder inspanning en minder verlies van energie.

Investering

Normaal gesproken betaal je 497 euro voor een trainingsdag. Je investering voor deze middag is slechts 47,- euro (excl. btw). Het is een kennismaking met mij en met het Enneagram. Het is een onmisbare training voor coaches die topresultaat willen. Uiteraard heb je meer nodig dan alleen deze dag, tijdens de trainingsdag krijg je daarvoor een mooi aanbod.

Inclusief cadeau!

Bij deze training ontvang je de online training Ontdek de Wijsheid van het Enneagram (twv 97 euro) cadeau.

Praktische Zaken

Datum: 12 april 2023
Tijd: 14 – 17 uur
Locatie: Elementenstraat 5, Amsterdam
Parkeren: Voor de deur, 2,50 per uur
Koffie en thee: inclusief

Samenvattend: Dit is wat het Enneagram jou brengt

Het Enneagram biedt diepgaand inzicht in jezelf. Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt wat je valkuilen en beperkingen zijn en leert daar bewuster en beter mee omgaan.

Het helpt je in verbinding te zijn met anderen door echt te begrijpen hoe anders anderen zijn en hoe jij daar beter mee om kan gaan. Het zorgt voor meer geluk en bevrediging in je relaties, je werk en je leven.

Je bent voor je geluk en innerlijke balans minder afhankelijk van de mensen in je leven en van de situaties waarin je je bevindt. Je hebt keuzevrijheid en regie over jezelf en je leven.

Wanneer je inzicht hebt in jezelf, is het ook eenvoudiger het beste uit jezelf én uit anderen te halen door je kwaliteiten bewust in te zetten. Je ontwikkelt high performance eigenschappen, zoals effectief communiceren en samenwerken.

Het resultaat hiervan is meer innerlijke rust, meer energie, een gevoel van veiligheid en veerkracht en daardoor meer plezier in je leven.