Enneagram Introductie Training

Ontdek je Ware Natuur

Voor coaches die Topcoach willen zijn

Deze Enneagram Introductie Training is voor jou als:

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Jij jezelf wil leren kennen. En vanuit jouw Ware Natuur wil leven en werken, dat je in flow bent.

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je het Enneagram wil leren kennen en en wil ontdekken wat jouw dominante Enneagramtype is.

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je de kwaliteiten wil ontwikkelen van een Topcoach

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je de ambitie hebt goede resultaten te behalen, zowel persoonlijk als professioneel

Succes met je Bedrijf - beelmerk

Je wil onderzoeken wat het Enneagram voor jou en je werk kan betekenen

Als coach werk je met mensen. Je begeleidt en ondersteunt anderen in hun ontwikkeling en groei. Dan moet je goed weten waar je mee bezig bent en kwaliteit leveren, want ‘harm can be done’. Dit is de reden dat ik klanten begeleidt met het Enneagram.

Het Enneagram is een krachtig instrument wat je gebruikt voor je eigen innerlijk werk. Dat levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van jouw werk als coach, counselor, therapeut of dienstverlener. Wanneer jij innerlijk stevig en stabiel bent, bied je jouw cliënt een veilige plek. Het zorgt voor goede resultaten voor jezelf en voor je cliënt.

Natuurlijk wil je naast jouw eigen innerlijke stabiliteit een goedlopende praktijk. Continuiteit in je klantenstroom, goede inkomsten, werken aan financiële vrijheid. Alle Enneagramtypen leren ons veel over succesvol ondernemerschap. In mijn werk als High Performance Businesscoach reik ik je hiervoor 9 krachtige stappen aan. 

over mij

Ik ben High-Performance Business Coach. Ik coach en train coaches en therapeuten die op topniveau willen werken, high-performance kwaliteiten willen ontwikkelen en topresultaat willen bereiken. Niet door nog meer te doen of nog harder te werken. Niet door jezelf nog verder uit te putten. Maar door te Zijn; Je Ware Natuur te Zijn.

In mijn coaching en training is het Enneagram mijn instrument. Werken met het Enneagram betekent dat je Je Ware Natuur leert kennen en begrijpen. Je ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt je typische valkuilen en beperkingen en leert daar bewust mee omgaan.

Wanneer je zaken in je leven en je werk wil veranderen, moet jij veranderen. Je denkt vaak dat je jezelf kent, maar dat is niet waar. Je kent je gedrag, maar dat is niet wie je van nature bent.

Ik werk volgens de hoge standaarden van de International Enneagram Association. Daarmee waarborg ik de kwaliteit van mijn werk als coach en trainer.

Topresultaat met het Enneagram

Vaak staat het ego aan het stuur van je business. Dan werk je hard, heb je drive om te scoren en wil je controle over je resultaat. Je wil meer, meer en nog meer. Of het lukt je juist niet, want je vindt jezelf nooit goed genoeg. Ook dat is het ego.

Ik ken de ratrace van het harde werken zelf ook erg goed. De hoge lat, het streng zijn voor mezelf. Jarenlang sleepte ik de typische overtuiging ‘alles wat ik doe levert niets op’ met me mee. Het zorgde voor een hoop ellende.

Mijn leven was ernstig uit balans geraakt. Ik wilde uit deze ratrace van moeten presteren en jagen naar meer. Ik wilde tijd en ruimte voor mezelf. Ik wilde de grip en controle over mijn eigen leven terug.

In het werken met het Enneagram ontdekte ik mijn typische overtuigingen en hoe deze mij beperkten. Ik leerde mezelf echt kennen en vanuit mijn Ware Natuur mijn leven te leven. Mijn leven transformeerde. 

Wanneer je inzicht hebt in Je Ware Natuur, kan je je kwaliteiten bewust inzetten en daarmee eenvoudig het beste uit jezelf en uit anderen halen. Je ontwikkelt high-performance kwaliteiten. Als je die kwaliteiten bewust inzet, kun jij met je werk transformeren.

Dit zijn typische ervaringen van mijn klanten:

1.

“Ik moet veel van mezelf. Ik moet dingen goed doen. Ik moet goed voor mezelf zorgen. Ik moet netjes en tijdig met mijn klanten communiceren. Ik moet sterk zijn. Ik moet me voorbereiden. Ik moet opschieten. Ik moet…”

2.

“Er zijn zoveel mensen die mijn hulp vragen. Ik probeer anderen altijd te helpen en er zijn ook veel mensen die mijn hulp nodig hebben. Ik heb het gevoel dat ik steeds achter de feiten aan ren en het nooit helemaal goed doe.”

3.

“Ik heb het druk, ik houd van mijn werk en ik vind het gaaf dat ik mijn doelen bereik. Dat laat ik ook graag zien aan anderen. Maar mijn gezin klaagt dat ik te veel werk en ik zou het fijn vinden meer waardering te krijgen voor mijn prestaties en mijn harde werken.”

4.

“Ik heb vaak het gevoel dat ik tekort schiet en dat ik iets mis. Anderen lijken dat ‘iets’ wel te hebben. Anderen lijken altijd succesvoller, interessanter en gelukkiger te zijn. Dat raakt me diep.”

5.

“Ik weet nog niet genoeg, het is nog te vroeg voor mij. Ik heb meer tijd nodig om dingen te begrijpen en over dingen na te denken. Pas als ik het echt goed begrijp kan ik aan dingen beginnen. Afmaken duurt vaak erg lang.”

6.

“Ik ben zeer toegewijd en plichtsgetrouw. Maar ik twijfel eigenlijk altijd en vind het erg moeilijk om besluiten te nemen. Doe ik het wel goed? Dat maakt me onzeker.”

7.

“Ik vind het ondernemerschap een leuk en afwisselend avontuur. Ja, natuurlijk is het wel eens moeilijk, maar het is zonde van de tijd daar lang bij stil te staan. Ik barst van de leuke plannen, maar dingen komen nooit af.”

8.

“Mensen vinden mij dominant. Ik ben ook iemand die zegt waar het op staat en ik verwacht ook van anderen dat ze dat doen. Ik heb een hekel aan slachtoffergedrag en om de hete brij heen draaien. Maar ik heb wel veel strijd in mijn leven.”

9.

“Het werk dat ik moet doen lijkt nooit af te komen en levert me te weinig op. Ik vind het ook moeilijk om nee te zeggen en keuzes te maken. De dingen die ik moet doen blijven toch vaak lang liggen.”

Investering

Je investering voor deze introductietraining is slechts 47,- euro (excl. btw). Het is een kennismaking met mij en met het Enneagram. Het is een onmisbare training voor coaches die willen werken aan topresultaat, voor zichzelf en voor hun klant. Tijdens de trainingsdag ontvang je een mooi aanbod voor een vervolg.

Praktische Zaken

Datum: 12 april 2023
Tijd: 14 – 17 uur
Locatie: Elementenstraat 5, Amsterdam
Parkeren: Voor de deur, 2,50 per uur
Koffie en thee: inclusief

Samenvattend: Dit is wat het Enneagram jou brengt

Het Enneagram biedt diepgaand inzicht in jezelf. Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt wat je valkuilen en beperkingen zijn en leert daar bewuster en beter mee omgaan.

Het helpt je in verbinding te zijn met anderen door echt te begrijpen hoe anders anderen zijn en hoe jij daar beter mee om kan gaan. Het zorgt voor meer geluk en bevrediging in je relaties, je werk en je leven.

Je bent voor je geluk en innerlijke balans minder afhankelijk van de mensen in je leven en van de situaties waarin je je bevindt. Je hebt keuzevrijheid en regie over jezelf en je leven.

Wanneer je inzicht hebt in jezelf, is het ook eenvoudiger het beste uit jezelf én uit anderen te halen door je kwaliteiten bewust in te zetten. Je ontwikkelt high performance eigenschappen, zoals effectief communiceren en samenwerken.

Het resultaat hiervan is meer innerlijke rust, meer energie, een gevoel van veiligheid en veerkracht en daardoor meer plezier in je leven.