gratis online masterclass 6 oktober 14 – 16 uur

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Dit is een eenmalige superkans

Deze online masterclass is een introductie voor de 5-daagse training Schrijf je Boek in 5 Dagen die we  in november geven.

gratis online masterclass

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Dit is een eenmalige superkans

Deze online masterclass is een introductie voor de 5-daagse training Schrijf je Boek in 5 Dagen die we  in november geven.

Jouw eigen boek: droom of realiteit?

Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Misschien gaan de teksten al regelmatig door je hoofd. Misschien denk je vaak: dat zou ik op moeten schrijven. Of misschien neem je je al jaren voor om eindelijk dat boek eens te schrijven. Maar het is er nog niet van gekomen. Komt het er ooit van?

Misschien twijfel je. Je wil het wel, maar je hebt geen flauw benul hoe je het vorm kan geven. Dat wist ik ook niet. Misschien ben je bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Maar zoals het is met alles, geldt ook hiervoor: wanneer je je acties laat bepalen door je zorgen voor de toekomst, gebeurt er niets.

Denk liever net als Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Speciaal voor jou geven wij deze masterclass op 6 oktober van 14 – 16 uur.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Schrijf je boek in 5 dagen.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Dit is wat je krijgt:

R

Het stappenplan voor het schrijven van je boek. Dit stappenplan maakt het schrijven stukken eenvoudiger.

R

Je ontdekt hoe je snel en krachtig schrijft. Je zal verbaasd staan over het gemak waarmee je schrijft.

R

Je ontdekt hoe je afrekent met je belemmeringen in het proces, waardoor het boek realiteit wordt, in plaats van een droom blijft.

Marielle van der Vlies

Schrijver, Businesscoach en Uitgever

Voor mij was een eigen boek een droom die uitkwam. Vanaf het moment dat ik mijn eigen business begon wist ik: ik ga een boek schrijven. Ik had toen nog geen idee hoe ik dat ging doen en waar het over moest gaan, maar de intentie was er. Twee jaar later was het boek er ook. De pallet met boeken die werd bezorgd, mijn eerste boek in handen, mijn boekpresentatie en het signeren: het was magisch. En vorig jaar bracht ik mijn tweede boek uit.

Ik schreef mijn boek in 15 uur. Iedere ochtend een hoofdstuk in een uur. Zo ontstonden 15 hoofdstukken. Allemaal goed. Geen enkel hoofdstuk heb ik aangepast of herschreven. Na 15 dagen kon ik de boel overdragen aan mijn redacteur en ging ik van start met de volgende stap: het uitgeven van mijn boek.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Schrijf je boek in 5 dagen.

Samen met Mirja geef ik de 5-Daagse Schrijfretraite en ondersteunen we je in het schrijven, redigeren en uitgeven van je boek. Waarbij Mirja het redactiewerk voor haar rekening neemt en ik alle zaken rondom het uitgeven van je boek.

Mirja Hennink

Schrijver, Schrijfcoach en Redacteur

Wanneer ik met jou aan tafel zit, zie ik in ons gesprek de inzet en toewijding, de passie. Ik hoor het verhaal over jou en waarom je je bedrijf ooit startte. Je spreekt zo bevlogen. Je wilt graag andere mensen helpen. Er hebt zoveel kennis. Je weet precies wat de ander nodig heeft. En zie daar: het verhaal. Geknipt om op papier te zetten. Je weet alleen niet hoe je dat doet en waar je de tijd vandaan haalt.

Iedereen kan schrijven

Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Als je passie hebt voor je vak, levenslessen en kennis wilt delen, dient je verhaal zich vanzelf aan. Wanneer je vanuit je hart schrijft, voelt het voor de lezer alsof je persoonlijk met ze praat. Je klanten willen namelijk niet je product zien. Ze willen jou zien. Wie is de persoon achter jouw onderneming? Je woorden hebben warmte, ze komen direct binnen. Daar zijn je klanten naar op zoek. Daarom willen je klanten met jou aan de slag.

Ga het doen. Schrijf je boek. Laat je eigen ‘ik’ zien.

Samen met Marielle geef ik de 5-Daagse Schrijfretraite en ondersteunen we je in het schrijven, redigeren en uitgeven van je boek. Waarbij ik je boek redigeer en Marielle je begeleidt bij alle zaken rondom het uitgeven.

Dit is een eenmalige superkans

Deze online masterclass is een introductie voor de 5-daagse training Schrijf je Boek in 5 Dagen die we  in november geven.

Dit is een eenmalige superkans

Deze online masterclass is een introductie voor de 5-daagse training Schrijf je Boek in 5 Dagen die we  in juli geven. 

Waarom is een boek zo waardevol?

Het proces van een boek schrijven is waardevol om een aantal redenen:

R

Je ontwikkelt de zekerheid dat wat je schrijft altijd goed en waardevol is. Je hoeft het niet te herschrijven of overnieuw te doen, het is direct perfect.

R

Je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van anderen. Jouw verhaal, jouw boodschap, jouw kennis is van waarde voor anderen.

R

Je ontdekt dat je meer kan en meer weet dan je nu denkt. Met het schrijven van je boek ontwikkel je je op zakelijk en/of persoonlijk vlak.

R

Je gaat zien dat jouw kennis en ervaring interessant is voor anderen om te lezen. Het is niet beter of minder dan boeken van anderen. Het is precies goed.

R

Je ervaart dat je boek al aanwezig is in jou. Je hoeft het enkel te zien bij jezelf. Je hoeft niet nog langer te wachten, het kan nu.

R

Met iedere letter die je op papier zet, groeit je zelfvertrouwen. De positieve reacties van je lezers bekrachtigen dit.

R

Je creatieve plannen worden een echt boek. Het plan wordt werkelijkheid. En je ontdekt dat je het nog leuk vindt ook.

R

Het schrijven van een boek is een mooie manier om je eigen gevoelens onder ogen te komen en deze bij jezelf te ontdekken. Het is een leerzaam proces. 

R

Je geeft jezelf een mooi cadeau in de vorm van een boek. Je zet jezelf daarmee op de eerste plaats.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Meld je direct aan voor de masterclass Schrijf je boek in 5 dagen.

Succesverhalen

Dit zijn de succesverhalen en ervaringen van ‘onze Schrijvers’.

De 5-daagse Schrijfretraite was een transformatie voor mij. Ik was niet zeker of het zou gaan lukken. Ik vond het reuze spannend. Ik had een blauwdruk klaar. In mijn boek deel ik mijn levensverhaal in combinatie met mijn levenslessen die ik leerde. Dat doe ik in de vorm van een methode.

Tijdens de vijf dagen kwam een nieuwe methode in mij naar boven den deze heeft mij geholpen mijn boek inderdaad in vijf dagen AF te schrijven! Ik voel me nog wat onwennig bij het idee het echt te publiceren, maar het gaat wel ECHT gebeuren met de fantatische ondersteuning van Marielle en Mirja. Ik heb veel over mezelf geleerd deze dagen en ik het iedereen aanbevelen.

Maria Geelen

Rebalancer, Coach

Ik heb net vijf dagen schrijfretraîte achter de rug bij Marielle en Mirja. In deze dagen heb in alle rust kunnen doorwerken aan de thema’s voor mijn boek. De meerwaarde van de retraîte zit hem er voor mij vooral in de goede ondersteuning en de rust. Er werd gezond voor ons gekookt, er was ruimte voor meditatie en we hoefden verder nergens naar om te kijken. Bezig zijn met je boek en dat is alles. En ook: niets moet en alles mag. Thuis is dit lastiger en had ik dit schrijfproces over langere periode uitgesmeerd. Ik beveel deze schrijfretraîte aan iedereen aan. Lieve Mirja en Marielle, bedankt voor alles!

Sandra Nascimento

Jurist, Happy Legal

Ik heb meegedaan aan de Schrijfretraite in Drenthe met Marielle en Mirja. Ik vond het een bijzonder leerzame ervaring en ik had niet verwacht dat ik zo’n basis zou kunnen leggen voor een werkelijk prachtig boek. Ik had mijn blauwdruk klaar en ik wist wat ik wilde. Ik vond het heel fijn telkens de stukken tekst te mogen voorleggen aan Marielle en Mirja. Hun tips op zowel schrijftechnisch als verdiepend vond ik zeer verhelderd en prettig. Het opende het potentieel en de schrijver in mij. De begeleiding, de stilte, de meditaties en de natuur helpen om te schrijven vanuit je essentie. Het was een ontzettend fijne liefdevolle groep en ik heb genoten van het heerlijke eten. Ik voel me supertrots op het resultaat en Marielle en Mirja ontzettend bedankt voor jullie bezielende begeleiding.

K.

Therapeut, Zenleraar

Schrijf je boek ik 5 dagen, kan dat? Uit eigen ervaring zeg ik dat het kan, het schrijven van de inhoud. Mits je goed voorbereid bent, want voorbereiding is het halve werk. Ik heb mijzelf 5 dagen laten onderdompelen in een prachtige omgeving onder begeleiding van Mariëlle en Mirja. De balans tussen het schrijven, ontspanning en meditaties was fijn.

Het schrijven van een boek is een proces en het is prettig dat ik hier volledig mijn eigen invulling aan kon geven met hun liefdevolle steun en ervaringen.

B.

Leefstijl- en Gewichtscoach