gratis online masterclass

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

gratis online masterclass

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Jouw eigen boek: droom of realiteit?

Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Misschien gaan de teksten al regelmatig door je hoofd. Misschien denk je vaak: dat zou ik op moeten schrijven. Of misschien neem je je al jaren voor om eindelijk dat boek eens te schrijven. Maar het is er nog niet van gekomen. Komt het er ooit van?

Misschien twijfel je. Je wil het wel, maar je hebt geen flauw benul hoe je het vorm kan geven. Dat wist ik ook niet. Misschien ben je bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Maar zoals het is met alles, geldt ook hiervoor: wanneer je je acties laat bepalen door je zorgen voor de toekomst, gebeurt er niets.

Denk liever net als Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Speciaal voor jou geven wij deze masterclass.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass:Schrijf je boek in 5 dagen.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Dit is wat je krijgt:

R

Het stappenplan voor het schrijven van je boek. Dit stappenplan maakt het schrijven stukken eenvoudiger.

R

Je ontdekt hoe je snel en krachtig schrijft. Je zal verbaasd staan over het gemak waarmee je schrijft.

R

Je ontdekt hoe je afrekent met je belemmeringen in het proces, waardoor het boek realiteit wordt, in plaats van een droom blijft.

Marielle van der Vlies

 

Schrijver en Businesscoach

Voor mij was een eigen boek een droom die uitkwam. Vanaf het moment dat ik mijn eigen business begon wist ik: ik ga een boek schrijven. Ik had toen nog geen idee hoe ik dat ging doen en waar het over moest gaan, maar de intentie was er. Twee jaar later was het boek er ook. De pallet met boeken die werd bezorgd, mijn eerste boek in handen, mijn boekpresentatie en het signeren: het was magisch. En vorig jaar bracht ik mijn tweede boek uit.

Ik schreef mijn boek in 15 uur. Iedere ochtend een hoofdstuk in een uur. Zo ontstonden 15 hoofdstukken. Allemaal goed. Geen enkel hoofdstuk heb ik aangepast of herschreven. Na 15 dagen kon ik de boel overdragen aan mijn redacteur en ging ik van start met de volgende stap: het uitgeven van mijn boek.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Schrijf je boek in 5 dagen.

Mirja Hennink
 

Schrijver en Schrijfcoach

Wanneer ik met jou aan tafel zit, zie ik in ons gesprek de inzet en toewijding, de passie. Ik hoor het verhaal over jou en waarom je je bedrijf ooit startte. Je spreekt zo bevlogen. Je wilt graag andere mensen helpen. Er hebt zoveel kennis. Je weet precies wat de ander nodig heeft. En zie daar: het verhaal. Geknipt om op papier te zetten. Je weet alleen niet hoe je dat doet en waar je de tijd vandaan haalt.

Iedereen kan schrijven

Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Als je passie hebt voor je vak, levenslessen en kennis wilt delen, dient je verhaal zich vanzelf aan. Wanneer je vanuit je hart schrijft, voelt het voor de lezer alsof je persoonlijk met ze praat. Je klanten willen namelijk niet je product zien. Ze willen jou zien. Wie is de persoon achter jouw onderneming? Je woorden hebben warmte, ze komen direct binnen. Daar zijn je klanten naar op zoek. Daarom willen je klanten met jou aan de slag.

Ga het doen. Schrijf je boek. Laat je eigen ‘ik’ zien.

Dit is een eenmalige superkans

Deze online masterclass is een introductie voor de 5-daagse training Schrijf je Boek in 5 Dagen die we  in juli geven. 

Dit is een eenmalige superkans

Deze online masterclass is een introductie voor de 5-daagse training Schrijf je Boek in 5 Dagen die we  in juli geven. 

Waarom is een boek zo waardevol?

Het proces van een boek schrijven is waardevol om een aantal redenen:

R

Het schrijven is een proces van vertrouwen en zekerheid ontwikkelen in jezelf. Stel je eens voor hoe jij je voelt als je jouw eigen boek in handen hebt!

R

Met jouw boek lever je een waardevolle bijdrage aan het leven van je klanten. Jouw verhaal, de inzichten die je deelt en de waardevolle lessen die je geeft zijn altijd een belangrijke bron van inspiratie voor anderen.

R

Een boek betekent een enorme boost voor je positionering als ondernemer. Het maakt je een autoriteit.

R

Je boek is je allerbeste visitekaartje.

R

Het is een marketinginstrument waarmee je lange tijd vooruit kan.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Meld je direct aan voor de masterclass Schrijf je boek in 5 dagen.