gratis online masterclass

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die we in november geven.

gratis online masterclass

Schrijf Je Boek in 5 Dagen

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die we in november geven.

Jouw eigen boek: droom of realiteit?

Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Misschien gaan de teksten al regelmatig door je hoofd. Misschien denk je vaak: dat zou ik op moeten schrijven. Of misschien neem je je al jaren voor om eindelijk dat boek eens te schrijven. Maar het is er nog niet van gekomen. Komt het er ooit van?

Misschien twijfel je. Je wil het wel, maar je hebt geen flauw benul hoe je het vorm kan geven. Misschien ben je bang voor wat er allemaal mis kan gaan. Maar zoals het is met alles, geldt ook hiervoor: wanneer je je acties laat bepalen door je zorgen voor de toekomst, gebeurt er niets.

Denk liever net als Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Speciaal voor jou geven wij deze Gratis Online Masterclass.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Schrijf je boek in 5 dagen.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Dit is wat je krijgt:

R

Het stappenplan voor het schrijven van je boek. Dit stappenplan maakt het schrijven stukken eenvoudiger.

R

Je ontdekt hoe je snel en krachtig schrijft. Je zal verbaasd staan over het gemak waarmee je schrijft.

R

Je ontdekt hoe je afrekent met je belemmeringen in het proces, waardoor het boek realiteit wordt, in plaats van een droom blijft.

Marielle van der Vlies

Schrijver, Businesscoach en Uitgever

Voor mij was een eigen boek een droom die uitkwam. Vanaf het moment dat ik mijn eigen business begon wist ik: ik ga een boek schrijven. Ik had toen nog geen idee hoe ik dat ging doen en waar het over moest gaan, maar de intentie was er. Twee jaar later was het boek er ook. De pallet met boeken die werd bezorgd, mijn eerste boek in handen, mijn boekpresentatie en het signeren: het was magisch. En vorig jaar bracht ik mijn tweede boek uit.

Ik schreef mijn boek in 15 uur. Iedere ochtend een hoofdstuk in een uur. Zo ontstonden 15 hoofdstukken. Allemaal goed. Geen enkel hoofdstuk heb ik aangepast of herschreven. Na 15 dagen kon ik de boel overdragen aan mijn redacteur en ging ik van start met de volgende stap: het uitgeven van mijn boek.

Want één ding is zeker: Je hoeft niet maanden of jaren te doen over het schrijven van je boek. Het kan snel. De eerste stap die je neemt is het besluiten dát je het gaat doen en je aanmelden voor de masterclass: Schrijf je boek in 5 dagen.

Samen met Mirja geef ik de 5-Daagse Schrijfretraite en ondersteunen we je in het schrijven, redigeren en uitgeven van je boek. Waarbij Mirja het redactiewerk voor haar rekening neemt en ik alle zaken rondom het uitgeven van je boek.

Mirja Hennink

Schrijver, Schrijfcoach en Redacteur

Wanneer ik jou, de ondernemer, spreek hoor ik het verhaal waarom je je bedrijf ooit startte. Je wilt graag andere mensen helpen. Je hebt zoveel kennis. Je weet precies wat de ander nodig heeft. Je praat zonder onderbreking. En zie daar: het verhaal. Geknipt om op papier te zetten. Of je wil je levensverhaal op papier zetten. Wat je hebt meegemaakt, waar je nu staat, hoe je dat is gelukt. Wat je in de toekomst voor je ziet en wat je wil gaan doen. Omdat je lessen leerde van je levensverhaal. En daar anderen mee willen inspireren. Prachtige levensverhalen die je kunt delen in een boek.

Iedereen kan schrijven

Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Als je passie hebt voor je vak, levenslessen en kennis wilt delen, dient je verhaal zich vanzelf aan. Wanneer je vanuit je hart schrijft, voelt het voor de lezer alsof je persoonlijk met ze praat. Je klanten willen namelijk niet je product zien. Ze willen jou zien. Wie is de persoon achter jouw onderneming? Daar zijn je klanten naar op zoek. Dit is ook het geval als je je levensverhaal wil vertellen. Je lezer wil graag horen welk pad jij hebt bewandeld. Om steun te ervaren en te leren.

Ga het doen. Schrijf je boek. Laat je eigen ‘ik’ zien.

Samen met Marielle geef ik de 5-Daagse Schrijfretraite en ondersteunen we je in het schrijven, redigeren en uitgeven van je boek. Waarbij ik je boek redigeer en Marielle je begeleidt bij alle zaken rondom het uitgeven.

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die we in november geven.

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die we in november geven.

Waarom is een boek zo waardevol?

Het proces van een boek schrijven is waardevol om een aantal redenen:

R

Je ontwikkelt de zekerheid dat wat je schrijft altijd goed en waardevol is. Je hoeft het niet te herschrijven of overnieuw te doen, het is direct perfect.

R

Je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van anderen. Jouw verhaal, jouw boodschap, jouw kennis is van waarde voor anderen.

R

Je ontdekt dat je meer kan en meer weet dan je nu denkt. Met het schrijven van je boek ontwikkel je je op zakelijk en/of persoonlijk vlak.

R

Je gaat zien dat jouw kennis en ervaring interessant is voor anderen om te lezen. Het is niet beter of minder dan boeken van anderen. Het is precies goed.

R

Je ervaart dat je boek al aanwezig is in jou. Je hoeft het enkel te zien bij jezelf. Je hoeft niet nog langer te wachten, het kan nu.

R

Met iedere letter die je op papier zet, groeit je zelfvertrouwen. De positieve reacties van je lezers bekrachtigen dit.

R

Je creatieve plannen worden een echt boek. Het plan wordt werkelijkheid. En je ontdekt dat je het nog leuk vindt ook.

R

Het schrijven van een boek is een mooie manier om je eigen gevoelens onder ogen te komen en deze bij jezelf te ontdekken. Het is een leerzaam proces. 

R

Je geeft jezelf een mooi cadeau in de vorm van een boek. Je zet jezelf daarmee op de eerste plaats.

Is de tijd gekomen om nu wel dat boek te schrijven? Meld je direct aan voor de masterclass Schrijf je boek in 5 dagen.

Succesverhalen

Dit zijn de succesverhalen en ervaringen van ‘onze schrijvers’.

Soms komt er iets op je pad wat de perfecte omstandigheden zijn voor je eigen wens/droom. Al jaren was ik van plan om een boek te schrijven over mijn passie en drijfveren. Ik heb nul seconden getwijfeld toen ik zag ‘ Schrijf je boek in 5 dagen’. Ik ben heel ver gekomen, heb prachtige feedback en tips gekregen. Door het proces en hulp is mijn boek beter en mooier geworden en heb ik voldoende richting om het boek af te krijgen. Daarnaast was het ook echt een cadeautje om mijzelf de tijd te geven. Ik ben echt tot rust gekomen. Het was op een prachtige locatie in Zeeland en het eten was ook heerlijk!

Joyce van der Velden

Trainer, Coach, Maxwise

Mijn boek is AF!

De 5-daagse Schrijfretraite was een transformatie voor mij. Ik was niet zeker of het zou gaan lukken. Ik vond het reuze spannend. Ik had een blauwdruk klaar. In mijn boek deel ik mijn levensverhaal in combinatie met mijn levenslessen die ik leerde. Dat doe ik in de vorm van een methode.

Tijdens de vijf dagen kwam een nieuwe methode in mij naar boven en deze heeft mij geholpen mijn boek inderdaad in vijf dagen AF te schrijven! Ik voel me nog wat onwennig bij het idee het echt te publiceren, maar het gaat wel ECHT gebeuren met de fantastische ondersteuning van Marielle en Mirja. Ik heb veel over mezelf geleerd deze dagen en ik kan het iedereen aanbevelen.

Een hele leuke groep, veel herkenning, fijn de deelrondes tussendoor. De mooie locatie heeft zeker ook bijgedragen aan het geheel.

Maria Geelen

Rebalancer, Coach, Ruggensteun voor Ondernemers

Ik heb net vijf dagen schrijfretraite achter de rug bij Marielle en Mirja. In deze dagen heb in alle rust kunnen doorwerken aan de thema’s voor mijn boek. De meerwaarde van de retraite zit hem er voor mij vooral in de goede ondersteuning en de rust. Er werd gezond voor ons gekookt, er was ruimte voor meditatie en we hoefden verder nergens naar om te kijken. Bezig zijn met je boek en dat is alles. En ook: niets moet en alles mag. Thuis is dit lastiger en had ik dit schrijfproces over een langere periode uitgesmeerd. Ik beveel deze schrijfretraite aan iedereen aan. Lieve Mirja en Marielle, bedankt voor alles!

Sandra Nascimento

Jurist, Happy Legal

Ik kan het je aanbevelen om deze schrijfretraite te volgen. Je gaat nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Volgens een bepaalde methodiek word je stapsgewijs meegenomen in het schrijfproces. De nadruk ligt erop om de potentie en de kracht in jezelf ‘aan te boren’! Dit is een geweldig mooi proces om mee te maken. Deze ervaring gun ik iedereen.

Patricia de Regt

Vitaliteitscoach, Panavisie

Ik kan het iedereen aanbevelen om in 5 dagen afgezonderd te gaan zitten om je eigen verhaal goed en in alle rust uit te werken. In ons dagelijks leven van allerlei hectiek is het soms lastig om dit voor elkaar te krijgen. De goede begeleiding van experts en gelijkgestemden zorgen er voor dat je helemaal in flow komt en dat het boek daadwerkelijk ook helemaal af is.

Berend Boudewijn

Growth Mentor, Bottomlines

De schrijfretraite is de ideale manier om je boek te schrijven. Rust, ruimte, natuur, goede verzorging. En gelijkgestemden. Het creëert iets stimulerends. Ik heb er meer uitgehaald dan een boek. Ik weet beter waarom ik het schrijf en waarom ik mijn bedrijf heb opgericht. Dit moet je meemaken.

George Begemann

Executive Coach

Ik heb zeker genoten van de schrijfretraite. Heel ontspannen en toch intensief bezig zijn met het doel dat je wilt bereiken, namelijk je eigen boek schrijven. De blauwdruk is de basis om met je boek te beginnen. Deze krijg je al voor de schrijfretraite waarmee je al aan de slag kunt gaan. De inspiratie die je krijgt van de mensen om je heen geeft je zo’n fijn gevoel. En niet te vergeten, de begeleiding is optimaal!

Yvonne Sadhoe

Gepensioneerd Onderwijzeres

Ik heb meegedaan aan de Schrijfretraite met Marielle en Mirja. Ik vond het een bijzonder leerzame ervaring en ik had niet verwacht dat ik zo’n basis zou kunnen leggen voor een werkelijk prachtig boek. Ik had mijn blauwdruk klaar en ik wist wat ik wilde. Ik vond het heel fijn telkens de stukken tekst te mogen voorleggen aan Marielle en Mirja. Hun tips op zowel schrijftechnisch als verdiepend vond ik zeer verhelderend en prettig. Het opende het potentieel en de schrijver in mij. De begeleiding, de stilte, de meditaties en de natuur helpen om te schrijven vanuit je essentie. Het was een ontzettend fijne liefdevolle groep en ik heb genoten van het heerlijke eten. Ik voel me supertrots op het resultaat en Marielle en Mirja ontzettend bedankt voor jullie bezielende begeleiding.

K.

Therapeut

Ik beveel je aan om deze schrijfretraite te volgen als je, zoals ik, al heel lang de wens had om dat te doen. Je eigen boek schrijven. Mirja en Marielle zijn beiden zo’n goede, deskundige begeleiders dat je warme vleugels over je boek heen voelt. Vijf dagen focus en in flow je boek schrijven. Een droom kwam uit!

Danielle de Groot

Receptioniste

Schrijf je boek ik 5 dagen, kan dat? Uit eigen ervaring zeg ik dat het kan, het schrijven van de inhoud. Mits je goed voorbereid bent, want voorbereiding is het halve werk. Ik heb mijzelf 5 dagen laten onderdompelen in een prachtige omgeving onder begeleiding van Mariëlle en Mirja. De balans tussen het schrijven, ontspanning en meditaties was fijn.

Het schrijven van een boek is een proces en het is prettig dat ik hier volledig mijn eigen invulling aan kon geven met hun liefdevolle steun en ervaringen.

B.

Leefstijl- en Gewichtscoach

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die we in november geven.

Dit is een superkans!

Deze Gratis Online Masterclass is een introductie voor de 5-daagse Schrijfretraite die we in november geven.