Met een website was ik er nog lang niet

“Toen ik begon met mijn bedrijf, dacht ik nog met een website, kaartjes en flyers wel klaar te zijn. Nou, dat bleek een grote misvatting.

Schrijf het op

Kit: “Met de blauwdruk kreeg ik structuur, direct al in een van de eerste trainingsdagen. Ineens was helder wat ik te bieden heb aan mijn klant. Ik weet heel veel, maar het zat in mijn hoofd. Als je het opschrijft, krijg je een overzicht van wat je in huis hebt, dat gaf heel veel zelfvertrouwen.

Vanuit deze blauwdruk heb ik zowaar een e-boek geschreven en een nieuwe website gemaakt. Een website die echt werkt. Nu schrijf ik iedere week een blog. Nooit gedacht dat ik dat kon in zo’n korte tijd.”

Ik ontmoette Kit precies een jaar geleden op een seminar dat ik gaf voor startende ondernemers en Kit zat vooraan. Vol aandacht en vastberadenheid. Na afloop kocht ze mijn boek, kwam naar mijn training en besloot te investeren in zichzelf met mijn jaarprogramma.

Het zat er wel in, maar het kwam er niet uit

Kit: “Ik had toen net mijn opleiding Psychosynthese afgerond en ik had een paar klanten, gelukstreffers. Groter worden lukte niet. Ik had met iemand een jaar lang aan een website gewerkt en die leverde niets op. Het was heel hard werken, ik deed heel veel en er gebeurde gewoon niks.

Terwijl ik wist dat ik veel in huis heb en dat ik iets heel moois in handen had. Ik wist ook dat ik veel voor mensen kan betekenen. Maar het kwam er niet uit. Ik had een professionaliseringsslag nodig. Ik wilde meer klanten hebben en van mijn bedrijf kunnen leven. En ik wilde meer rust: niet meer zo hard werken..”

Kies wie je Bent

Een paar weken geleden is de nieuwe website van Kit live gegaan: Kies wie je Bent.

Kit helpt in haar praktijk vrouwen die het nodige hebben meegemaakt in hun leven en verlangen naar rust en vrijheid. Ze helpt deze vrouwen weer te kiezen voor zichzelf.

Een weg naar vrijheid

Kit: “Deze vrouwen hebben trauma’s, rouwproblematiek en lopen al langer in de zorg. Maar ze weten nog steeds niet echt wie ze nou zijn. Ik help hen dat te vinden. Met mijn hulp voelen ze dat er een weg is naar vrijheid.

Mijn grootste inzicht

Mijn grootste inzicht is dat ik een doelgroep moet kiezen en niet iedereen willen helpen. Vervolgens vond ik het confronterend te zien dat het vaak over mij gaat. Ik moet terug naar mijn eigen pijn en ontdekken welke lessen ik daar zelf leerde, zodat ik ze door kan geven aan mijn klant. Ik snap mijn klant heel goed, juist omdat ik die pijn ook heb gevoeld. Dat om te zetten in de juiste taal vond ik heel moeilijk. Maar ik heb ontdekt dat ik goed kan schrijven en mijn eigen kennis kan vertalen naar het verhaal van mijn doelgroep.

Waarom je voor jezelf moet kiezen

Bezoekers hoeven op mijn website maar twee dingen te doen: het e-boek downloaden en hun mailadres achterlaten. Mijn e-boek gaat over kiezen voor jezelf en welke eerste stappen je hierin zet.

De KAISHI-methode

Ik heb inmiddels ook een eigen methode ontwikkeld: de KAISHI-methode. Het combineren van Aikido en Psychosynthese ontstond tijdens het jaarprogramma. Aikido is een oosterse krijgskunst, waarin ik de zwarte band heb en Psychosynthese is het principe van waaruit ik werk. Door mijn methode kan ik het gevoel van Aikido integreren in de psychosynthese en het hoofd, hart en handelen verbinden.

Meer structuur en professioneler

Mijn website ziet er professioneler uit, er hangen systemen achter waardoor een aantal dingen automatisch gaan. Het ziet er netter uit en het is makkelijker werken. Het is wel een enorme klus, maar nu het eenmaal staat, heb ik er dagelijks profijt van.

Keihard werken is niet de manier, ontdekte ik. Ik hou van hard werken, maar zonder doel en strategie en zonder ontspanning werkt het niet.

Juist de ontspanning en werken binnen een bepaald systeem geeft mij rust en balans. Met de systemen die ik heb geleerd, lukt dat steeds beter. Zo kan ik ook mijn klanten beter helpen.”

Waarom raad je ondernemers aan om deel te nemen aan het programma?

Kit: “Natuurlijk moeten ze het doen ☺. Ik heb dingen geleerd die ik nooit eerder heb gehoord. De begeleiding bij alle stappen is heel fijn. Je leert wat je het beste kan doen voor je klant. Daarbij is het fijn om het in een groep samen stappen te zetten; ondernemers onder elkaar. Echt een warm bad. Soms is het moeilijk en confronterend, maar wil je echt successen halen, dan moet je gewoon doorgaan en goed zijn voor jezelf. Want als je goed bent voor jezelf, heb ik geleerd, ben je goed voor je klant.

Verder ontwikkelen

Mijn volgende stap is verder automatiseren en systematiseren. Het eenvoudiger organiseren. Ik ga een online programma maken, een boek schrijven en mijn methode verder ontwikkelen. Kilometers maken, dat is echt het belangrijkste. En dan heb ik over vijf jaar een bloeiende business met veel klanten, ben ik financieel vrij en heb ik een eigen community van klanten die trouw zijn aan zichzelf. Ik blijf me verder ontwikkelen, alles wat ik leer kan ik weer doorgeven aan mijn klant.”

Wat een mooie stappen heeft Kit gezet! Ik voel me echt bevoorrecht dat ik mijn bijdrage kan leveren aan de vrijheid waar de klanten van Kit zo naar verlangen.

Kijk op haar website en download haar prachtige e-boek Kies wie je Bent.

Welke stappen ga jij zetten?

Je hebt het verhaal van Kit gelezen. Wat is nu de eerste stap die jij gaat zetten? Laat het weten, hieronder in het reactieveld.

Wil jij net als Kit jouw business ook zo stevig op de rit zetten? Investeren in jezelf? Inzichten opdoen waarvan je het bestaan niet weet? Je bent het aan jezelf en aan je klant verplicht.

Wanneer je mijn hulp hierin nodig hebt, meld je dan aan voor mijn exclusieve training Hoe Ik In Een Jaar Meer Dan 100 Klanten Kreeg. Je maakt kennis met het systeem dat Kit inmiddels heel goed toepast. Het systeem geeft je in korte tijd rust, klanten en omzet.

Meld je direct aan: Ja, ik kom naar je 100 klanten training.

Doe het snel, de training is bijna vol.

Ik ontmoet je graag op mijn training.

Hartelijke groet,

Marielle

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

 

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak Meer Klanten Te Krijgen

Praktisch handboek voor Startende Ondernemers. 

Ik geef toestemming voor:

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!