Een gouden kerst. Een artikel over het gouden randje van pijn...

Een gouden kerst

7 reacties

gouden-kerstVorig jaar schreef ik nog dat ik een gouden kerst vierde, maar wel met een rouwrandje.

Dit jaar vier ik een GOUDEN kerst. Niet dat pijn niet meer bestaat in mijn leven. Nee, maar de pijn is niet meer rauw. Pijn is onderdeel van het leven. Het zijn cadeaus geworden die mij belangrijke lessen leren. Hierdoor ontstaat groei. En die groei is goud waard.

De dankbaarheid

Kerst is prachtig moment om even te bezinnen en terug te kijken naar het afgelopen jaar. Liefde, vrede en vernieuwing, belangrijke thema’s voor mij en mooi me hierop te bezinnen met de kerst. Terug te kijken naar mijn gouden jaar. De prachtige resultaten die ik haalde, persoonlijk en zakelijk. Dan voel ik vooral dankbaarheid.

De liefde

Dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke liefde die ik kan geven. Aan mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn klanten, mijn samenwerkingspartners. Door het te geven aan anderen ontstaat groei, bij mij en bij de ander.

De vrede

Dankbaarheid voor de harmonie die ik voel in mijzelf. Met heel mijn hart JA te kunnen zeggen tegen mezelf.

De vernieuwing

Dankbaarheid voor de transformatie die ik heb doorgemaakt. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, maar leef mijn beste zelf.

Mijn wens voor jou

Ik wens jou ook een gouden kerst. Dat je in dankbaarheid terug kijkt op jouw jaar. En dat je komend jaar jouw beker iedere dag weer vult met liefde, vrede en vernieuwing.

Ik ben jou dankbaar

Voor jouw aanwezigheid op mijn blog. Dat je mijn blogs leest en dat ik mijn liefde op deze manier aan jou kan doorgeven. Dat je reageert op mijn blog en de liefde op deze manier weer door geeft.

Ook nu zie ik uit naar je reactie en ben ik vooral benieuwd naar jouw wens voor de kerst. Voor jezelf en voor anderen. Deel het in het reactieveld hieronder.

Make it a HAPPY day!
Marielle

PS. In het nieuwe jaar ontmoet ik je graag weer persoonlijk. Behalve mijn liefde geef ik ook mijn kennis graag aan je door en help ik je met de groei van je bedrijf.

Klik hier om je direct aan te melden voor mijn gratis training: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gratis-training-succes-met-je-bedrijf-29602391550
Doe het direct, want ik heb maar enkele plaatsen beschikbaar, omdat ik met kleine groepen werk.

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

7 Reacties

 1. Katrien

  Lieve gouden kanjer,

  Jij kwam vorig jaar in mijn vizier. Ik wist dat ik je ooit zou ontmoeten. Dit jaar was het zover. Zonder dat ik er erg in had was je daar. Je bent voor mij een gouden parel! Je hebt mij geholpen en helpt mij nog steeds met mijn gouden jaar te realiseren. Ik voel dat dit gaat lukken in 2017. Jij staat me bij met al mijn vragen en hobbels. Je hebt me geleerd ze te omarmen en ze zelfs leuk te gaan vinden. Jij hebt me dingen laten doen die ik nooit durfde. Bedankt gouden Mariëlle.
  ?

  Antwoord
  • Marielle van der Vlies

   Dankbaar ben ik dat ik jou bij kon staan het afgelopen jaar. Dat we zo veel plezier hadden, dat jij zulke mooie stappen hebt gezet, dat je met vertrouwen uitkijkt naar 2017.

   Dank je wel lieve gouden Katrien.

   Antwoord
 2. Femke

  Marielle! Ik wens jou en je dierbare een hele mooie kerst en de beste wensen voor 2017!
  Ik ben dankbaar voor het feit dat o.a. jij en Sylvia op mijn pad zijn gekomen, waardoor ik afgelopen maanden zelf enorm gegroeid ben! Voor 2017 wens ik mijn dierbaren heel veel mooie en warme momenten samen en voor mezelf een mooi business jaar met een aantal persoonlijke lichtpuntjes!
  Liefs Femke

  Antwoord
 3. Veron Goemans

  Hi Mariëlle,

  Dit jaar is voor mij persoonlijk een jaar met een rouwrand. Maar dat laat onverlet dat er ook een mooie kerstwens kan zijn.

  Ik wens dat alle mensen, overal ter wereld, in vrede en in liefde met elkaar leven. Niet alleen tijdens de kerstdagen maar ook in heel 2017!

  Antwoord
 4. Anneke

  Hallo Marielle,

  ik kijk ook met dankbaarheid terug op 2016. Het is voor mij in veel opzichten een goed jaar geweest. Met een mooi pad voor mijzelf en voor mijn naasten. Ik ga graag op mijn ingeslagen pad verder.

  Maar ik heb wel veel rouwrandjes gezien om mij heen en in de buitenwereld. Dat raakt mij zeker.

  Wat ik voor 2017 wens is meer vrede in de wereld. Dat we als mensheid wat liever voor onszelf en voor de ander worden.

  Antwoord
 5. Marion Geelen-Landeo

  Dankjewel Marielle voor je mooie blog. Het is heerlijk je woorden te lezen. Ook als ik zelf terugkijk zie ik de groei die ik heb doorgemaakt afgelopen jaar en daar ben ik zo dankbaar voor. En daar heb jij aan meegeholpen, Marielle. En de mooie groep van ondernemers eromheen. Naast de liefde, vrede en dankbaarheid wens ik iedereen ook een heel vreugdevolle tijd toe!

  Antwoord
 6. Sylvia

  Lieve Marielle, ik heb bewondering voor de manier waarop jij jou leven cq bedrijf vorm hebt gegeven. Je hebt de moeilijke momenten om kunnen buigen naar kansen, chapeau Marielle. Uiteindelijk is dat toch de boodschap voor ons allen, de inzichten en kennis om buigen en het werkelijk leven. Dat maakt pas echt het verschil, je doet wat je zegt, dat is pas implementeren. Ik wens jou en je gezin, familie, klanten mooie feestdagen toe maar vooral een heel warm liefdevol hart. Sylvia ❤

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *