sb_et_cpt_li_post_layout 19 verrassende tips om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken.

19 verrassende tips om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken.

doelen stellen, Implementatie, Motivatie | 2 reacties

Wat zijn jouw gedachten bij je beste jaar ooit? Ben je sceptisch of maakt het je nieuwsgierig? En krijg je er juist zin in om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken?

Mijn ontdekking van mijn beste jaar ooit

Vroeger leefde ik gewoon mijn leven. Of liever gezegd, ik overleefde mijn leven. Ik leefde in een ratrace van hard werken, geld verdienen en alles onder controle willen houden. Ik was me niet bewust dat ik ook een andere keuze had. Toen ik kennis maakte met mijn beste jaar ooit, ontdekte ik dat mijn leven mij veel meer te bieden heeft en dat het leven bedoeld is om geluk en liefde te ervaren. Pas toen ik mijn beste jaar ging leven ontdekte ik de grootte en reikwijdte van mijn potentie en de impact daarvan op mijzelf en anderen.

Dagelijkse vervulling en rijkdom

Vaak zeg ik tegen mijn klanten dat ze moeten stoppen met hard werken ten koste van zichzelf. Dat ze meer rust en balans in hun leven moeten vinden en goed voor zichzelf moeten zorgen. Iedere dag weer. Dan wordt iedere dag je beste dag, iedere week je beste week, iedere maand je beste maand en ieder jaar je beste jaar. En juist dat is hard werken. Maar het geeft wel dagelijks vervulling en rijkdom.

De grootste impact

Ook jij hebt de keus om van 2019 jouw jaar je beste jaar ooit te maken. Het is maar net waar je in gelooft en welke keuzes je dagelijks maakt. En als je dat besluit, is dat ook wat er gebeurt. Niet dat het leven je dan alleen leuke dingen geeft. Nee, het leven geeft je dat wat jij nodig hebt. En als jij je daaraan overgeeft, ontdek je dat de moeilijkste momenten de grootste impact hebben op jouw beste jaar ooit.

19 verrassende tips

Je hebt er zelf invloed op. En ik geef je 19 verrassende tips die je ondersteunen om het werkelijk waar te maken.

1. Geef prioriteit aan jezelf en de dromen die jij komend jaar wil waarmaken.

Het is jouw jaar, jij wil je dromen realiseren. Waardeer je eigen dromen, erken ze, zie ze en vertrouw er volledig op dat jij je dromen komend jaar gaat waarmaken.

2. Geloof het.

Weet dat jij je dromen waar kan maken. Wanneer je hierover twijfelt, gaan je dromen direct in rook op. Zeg het iedere dag tegen jezelf dat jij je dromen waar gaat maken.

3. Reken af met je beperkingen.

Het wordt tijd afscheid te nemen van je onzekere gedachten die je zakelijke en persoonlijke groei beperken. Neem een coach, zodat jij je gesteund weet om je beste jaar ooit te bereiken. Daarbij heb je iemand nodig die je helpt de noodzakelijke stappen buiten je comfortzone te zetten.

4. Bespreek je shit met de juiste persoon.

Belast alleen je coach met je onzekere gedachten en beperkende overtuigingen en de hieruit voortvloeiende emoties. Wees je bewust dat je schade toebrengt aan je relatie wanneer je dit met je partner bespreekt.

5. Ga mediteren.

Sta op om 6 uur in de ochtend, fris jezelf op met wat beweging en een glas warm water. Download een meditatie-app (bijvoorbeeld Insight Timer) en neem iedere ochtend een halfuur de tijd voor je meditatie. Het is je dagelijkse cadeau. 

6. Doe niets.

Gewoon eens een avond op de bank. Stuur partner en kinderen de deur uit. Trakteer jezelf op een avond zwijmelen bij Netflix of een goed boek.

7. Ga daten.

Met je eigen partner uiteraard of zoek een geschikt exemplaar als je die niet hebt. Zorg dat je er fantastisch uitziet en heb een fijne avond met elkaar.

8. Neem tijd voor je kinderen.

Zorg dat je aanwezig bent voor hen, geef ze aandacht, ga met ze in gesprek en luister naar hen. Geef ze het goede voorbeeld. Ook zij kunnen van hun jaar het beste jaar ooit maken.

9. Creëer duidelijkheid.

Laat geen onduidelijkheid bestaan over de plannen die jij hebt om er jouw beste jaar ooit van te maken. Bespreek dit met je partner, je kinderen en je klanten. Het maakt dat je een inspirerend voorbeeld bent.

10 Gebruik de telefoon.

Stop met appen en mailen. Ga bellen. Met je persoonlijke en je zakelijke relaties. Nodig ze uit voor een ontmoeting, ga de verbinding aan. Laat jezelf zien. Het gaat niet om de kwantiteit, het gaat om de kwaliteit.

11. Help je klanten hun dromen te bereiken.

Als jij jouw dromen prioriteit geeft, focus je op de dromen van je klant. Hoe paradoxaal is dat. Het bereiken van je zakelijke dromen is het resultaat van het focussen op het bereiken van de dromen van jouw klanten.

12. Neem afscheid van 'gratis'.

Investeer in jezelf. Koop nou eindelijk eens die dure training en investeer in een goede coach. Anders blijven de verkeerde klanten komen. Klanten die net zo min als jij bereid zijn om in zichzelf te investeren.

13. Focus.

Kies enkele strategieën die voor je werken en pas deze toe. Pas na 10.000 uur ontwikkel je meesterschap en zie je resultaat. Pas dan ben je eraan toe om nieuwe strategieën toe te passen.

14. Ga implementeren.

Stop met het volgen van allerlei succesvolle ondernemers. Je weet genoeg. Het enige wat je hoeft te doen is wat je hebt geleerd te implementeren, discipline opbrengen en er je beste jaar ooit van te maken, no matter what it takes.

15. Feliciteer anderen.

Wees blij als anderen successen halen, feliciteer hen en juich met hen mee. Neem afscheid van jaloezie en afgunst.

16. Verdubbel je prijzen.

Stop met goedkoop, start met waarde. Waardeer het resultaat van je klant in geld. Op basis hiervan bepaal jij je prijs.

17. Schrijf een boek.

Schrijven is helend en een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Daarbij word je met een boek een autoriteit op je vakgebied en kan je blijvend impact maken.

18. Vraag om feedback.

Van je partner, je kinderen, je klanten, je coach, je teamleden en je medewerkers. Beschouw de feedback van anderen als waardevolle input voor je zakelijke groei. Neem die feedback nooit persoonlijk. 

19. Ga voor kwaliteit in je leven en in je bedrijf.

Neem alleen genoegen met het allerbeste en niets minder.

Ik geloof dat jij er alleen je beste jaar van kan maken als je prioriteit geeft aan je eigen beste jaar. Je bent alleen verantwoordelijk voor jezelf. Investeer daarom ook in jezelf, in tijd, geld en energie. Het is een investering die zich terugverdient in je beste jaar ooit.

Ik ben benieuwd of jij nog een verrassende tip hebt om van jouw jaar je beste jaar ooit te maken. Ik lees het graag hieronder in het reactieveld.

Wil jij direct een concrete stap zetten in de realisatie van jouw beste jaar, meld je dan direct aan voor de live training Hoe Jij Dromen Waarmaakt In 2019.

In deze training ontdek je hoe jij je dromen waarmaakt. Niet door te dromen, maar vooral door te doen. Ik vertel je hoe ik mijn dromen waarmaak. Hoe ik vanuit de ratrace een leven creëerde van liefde en overvloed, mijn volledige potentie leef en daardoor financieel vrij werd.

Ik vertel de SUCCES-strategie die mijn business ongekend deed groeien. Ook jij kan je beste jaar ooit creëren, het leven van je dromen leven en een goedlopende business bouwen. Op de training vertel ik je hoe je dat doet.

Meld je hier direct aan: Hoe Jij Dromen Waarmaakt In 2019.

Doe het direct, want er zijn een beperkt aantal stoelen voor deze training beschikbaar.

Ik kijk ernaar uit je te zien op de training en je reactie te lezen hieronder.

Hartelijke groet,
Marielle

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

2 Reacties

 1. Marieke

  Mooie blog, Mariëlle! Ik ga met meerdere aan de slag 🙂 Tip 6 is een mooie – Doe niets. En 13 ook. En met 5 ben ik dankzij jou al begonnen!

  Antwoord
 2. Barbara

  Mooi tips Marielle. Dankjewel voor het delen. Welke ik ga doen? Focus op mijn bedrijf en tijd voor mijn gezin. Op naar een geweldig jaar!

  Liefs, Barbara

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *