Masterclass Implementatie AVG

Verplichte kost voor ondernemers

De AVG. De nieuwe privacywetgeving die je per 25 mei 2018 geïmplementeerd moet hebben. Maar ‘wat’ dan precies? Leer het in deze super praktische Masterclass Implementatie AVG en voorkom boetes en gedoe.

Wat leer ik je in de Masterclass AVG?

Waarom niets doen geen optie is.
Hoe je de privacy van jouw klanten beschermt, daar is de wet tenslotte voor
Wat de impact is van deze wet op jouw business in het algemeen
Wat de impact is op jouw marketing specifiek
Welke wijzigingen je op je website moet aanbrengen
Welke procedures je voor 25 mei geïmplementeerd moet hebben.

Ga voor kwaliteit!

Ik ga voor kwaliteit, voor mijzelf en voor mijn klanten. Ik zie deze wet als een prachtkans om de kwaliteit van het ondernemerschap een boost te geven. Maar het  vraagt van jou dat je aan de bak gaat, je verdiept in de materie en het implementeert. Dit kost tijd, aandacht en energie. Daarom is deze training alleen geschikt voor types die kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Oh trouwens.. wel handig om na 26 april tijd in je agenda te reserveren, zodat je zonder stress alles op orde kan brengen.

Neem geen risico!

Lang geleden.. in mijn leven als werknemer implementeerde ik ook de toenmalige wet- en regelgeving omtrent privacy, het is bekend terrein voor mij.. En ik weet wat de risico’s en consequenties zijn als je de boel niet op orde hebt: hoge boetes. Deze wet is al vanaf 2016 van kracht en reken maar dat ze gaan controleren vanaf 25 mei 2018. Neem geen risico en breng je zaken op orde.

De inhoud van de training heb ik ontwikkeld in samenwerking met enkele juristen en AVG experts.

De praktische zaken.

Wanneer? Op 26 april 2018
Hoe laat? Van 10 – 13 uur
Waar? In Haarlem, A. Hofmanweg 1A

Jouw investering.

Je investering voor deze Masterclass is 197 euro exclusief btw.

Op deze Masterclass zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.