Als je niet aantrekkelijk genoeg bent, word je op Tinder zonder pardon binnen een seconde weggeveegd. Vervolgens komen ze nooit meer bij je terug.

Net als op Tinder moet je website je bezoeker in vuur en vlam zetten. Alleen dan gaat je bezoeker je website helemaal doorspitten en wil alles van je weten. Dan gaat hij je naam googelen en al je profielen op social media bekijken. Je wil dat hij zo snel mogelijk een date met je wil. Dus moet je website jou kunnen onderscheiden tussen al die andere aantrekkelijke deelnemers die ook smeken om aandacht bij jouw doelgroep.

Verleid je bezoekers

Je website is het middel voor leuke klanten om jou te gaan ontdekken. Zorg daarom dat je website tiptop in orde is. Verleid je bezoekers en zorg dat ze verliefd op je worden. Zorg dat ze op je website komen en er heel lang blijven rondneuzen. Zorg dat ze keer op keer op je website terugkomen. Verleid op social media je bezoekers om naar je website te gaan. Dat betekent dus dat ook je social media tiptop in orde moet zijn.

Hoe maak je een verleidelijke website?

Je leert een goede website te maken in de online training Krijg Klanten met je Website. Je kan je hieronder direct aanmelden:

Ik geef je 7 verleidelijke tips. Je kan ze ook toepassen bij het vinden van een partner of om je huidige relatie wat nieuw leven in te blazen ☺.

1. Wees aantrekkelijk

Zorg voor een goede foto. Kijk lachend in de camera. Geen iPhone-kiekjes op de skipiste of met je huisdier. Plaats die goede foto op je website en je socialmediaprofielen.

Beschrijf jezelf aantrekkelijk. Wees duidelijk welk type klanten jij aan wil trekken. Toon belangstelling in deze doelgroep, dat maakt je ook heel aantrekkelijk. Stel vragen, laat zien dat je hen begrijpt. Lappen tekst over jezelf zijn onaantrekkelijk, evenals te veel stockfoto’s of te veel aandacht en ruimte voor je logo.

2. Wees eerlijk

Je bezoekers houden van duidelijkheid. Zeg precies wat je doet, waarom je doet wat je doet en voor wie je dat doet. Wind er geen doekjes om. Je hoeft het ook niet eindeloos te herhalen. Zeg nee tegen bezoekers die je niet wil. Het is prima dat zij doorvegen naar een ander die hen wel wil hebben.

3. Wees jezelf

Ga je niet anders voordoen dan je bent. Natuurlijk zet je wel je beste beentje voor. Dus laat je beste zelf zien en laat je onzekerheid achterwege. Gebruik je eigen naam, verstop je niet achter schuilnamen of bedrijfsnamen. Praat gewoon tegen je bezoeker, alsof je elkaar al kent. Gebruik geen moeilijke woorden en hou de zinnen kort en eenvoudig. Daarmee maak je meer indruk dan met ingewikkeld doen.

4. Wees zichtbaar

Laat regelmatig van je horen. Zeker in de ‘verliefde’ fase. Als ze niets meer van je horen, gaan ze makkelijk naar een ander. Toon oprechte belangstelling. Stuur verleidelijke berichten met waardevolle boodschappen. Gebruik mail, LinkedIn en je Facebookpagina.

5. Maak een afspraak

Nodig je websitebezoeker uit te reageren of beter nog, nodig hen uit voor een afspraak met jou. Zo kun je elkaar live ontmoeten. Onder het genot van een bak koffie maak je verder kennis met elkaar. Wees geduldig en bouw het rustig op. Je hoeft niet meteen het bed in met elkaar.

6. Geef

Deel je waardevolle kennis met je bezoekers, zodat ze hiervan profiteren. Schrijf iedere week een interessant blogartikel dat je bezoeker graag wil lezen. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe verleidelijker je wordt. Google helpt je dan ook een handje. Altijd fijn, de steun van zo’n grote jongen. Heb je geen zin om te bloggen? Er zijn genoeg anderen die dat wel doen. Je bezoeker heeft de keus, zorg dus dat je regelmatig blogt en bovendien de beste bent. Teksten van anderen kopiëren is ook geen goed idee; Google straft je direct.

7. Wees trouw

Je bezoeker wil dat je er alleen voor hem bent. Vreemdgaan maakt je wel heel erg onaantrekkelijk. Kies dus voor één specifieke doelgroep. Ik vrees alleen dat ik je niet kan garanderen dat je bezoeker ook trouw is aan jou…

Kijk nog eens goed naar je website. Hoe verleidelijk is die?

Deel meteen de link van jouw website hieronder in het reactieveld. Het lijkt me heerlijk om verleid te worden door jou. Ik zal je vertellen of het gelukt is.

En vergeet je dus niet aan te melden voor de online training Krijg Klanten met je Website.

Ik zie uit naar je reactie!

Make it a HAPPY day!
Marielle

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak Meer Klanten Te Krijgen

Praktisch handboek voor Startende Ondernemers. 

Ik geef toestemming voor:

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!