Hoe tevreden ben je met je resultaten?

Als je nu naar je omzet en je winst kijkt, hoe tevreden ben je dan? Heb je het geld verdiend dat je voor ogen had? Heb je jezelf maandelijks een goed salaris uit kunnen betalen en ook nog geld over om investeringen te doen?

Als je nu naar je klanten kijkt, hoe blij ben je dan? Had je de allerleukste klanten het afgelopen jaar? Hebben jouw klanten mooie resultaten gehaald? Zijn de klanten waar jij het jaar mee begon nog steeds je fan en klant bij jou?

Als je nu naar je vrije tijd kijkt, hoe vrij ben je dan? Heb je uren voor jezelf, doe je leuke dingen en heb je in het weekend tijd voor je partner, je kinderen, je vrienden en je familie?

Als je naar je persoonlijke ontwikkeling kijkt, welke groei heb je dan doorgemaakt dit jaar? Ben je je bewust geworden van de gedachten die je beperken in je ondernemerschap? Ben je uitdagingen aangegaan en heb je zelfvertrouwen opgebouwd?

Het levenswiel

Een tijd geleden maakte ik kennis met het levenswiel van Tony Robbins. Ik vind dit zo’n prachtige tool, omdat die zo goed past bij mijn visie. Wil je scoren met je bedrijf, dan moet je in balans zijn. Ik ben intensief met het levenswiel gaan werken, ook in de samenwerking met mijn klanten.

levenswiel8 levensgebieden

Het levenswiel bestaat uit 8 levensgebieden: persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei, geld, liefdesrelatie, familie, vrienden, gezondheid en vrije tijd.

1. Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling gaat over je emotionele bewustzijn en je innerlijke vervulling. Voel jij je gelukkig en vrij en werk jij eraan om dit te bereiken?

2. Zakelijke groei

In hoeverre is je bedrijf in staat jou te onderhouden? Haal je genoeg winst en salaris uit je bedrijf en staat dit in verhouding met het aantal klanten en de tijd die jij en je team erin stoppen? Is je bedrijf afhankelijk van jou of ontwikkel je systemen en content waardoor de waarde van je bedrijf groter wordt?

3. Geld

Heb je genoeg geld beschikbaar om de dingen te doen die je wilt doen? Is er geld om in jezelf te investeren, leuke dingen te doen en op vakantie te gaan?

4. Liefdesrelatie

Heb je een liefdesrelatie en werk je aan continue verdieping, verbinding en aantrekking? Liefde is een werkwoord; het vraagt dagelijkse aandacht.

5. Familie

Heb je een goed en liefdevol contact met je familie? Breng je tijd met hen door, staan ze voor je klaar en sta jij klaar voor hen?

6. Vrienden

Heb je vrienden waar je regelmatig mee afspreekt? Heb je dan ook echt contact, of is het oppervlakkig? Zijn ze er voor je in moeilijke tijden en ben jij er voor hen? Heb je genoeg tijd om met hen af te spreken?

7. Gezondheid

Voel je je gezond, fit en energiek? Slaap je voldoende en sta je dagelijks fris en fruitig op? Sport je wekelijks en eet je gezond? Ben je blij als je naar jezelf kijkt?

8. Vrije tijd

Heb je tijd voor jezelf? Tijd dat je niet op je horloge hoeft te kijken om thuis te komen voor de kinderen? Tijd om door te brengen met niets? Verveel je je wel eens? Of grijp je dan al gauw naar de telefoon en gaat daar je vrije tijd in zitten?

Jouw score als uitgangspunt voor komend jaar

Je geeft ieder gebied van het levenswiel een score en brengt op deze manier jouw leven in kaart. Je ontdekt waar de pieken en de dalen zitten. Een wiel draait het best als het mooi rond is. Heb je diepe dalen of hoge pieken, is het rond of draait je wiel langzaam? Dit heeft allemaal impact op je bedrijfsresultaten. Dus je bedrijf gaat lopen als jij bewust aandacht geeft aan het rond krijgen van je wiel.

Neem in deze laatste maand van het jaar de tijd om je levenswiel in te vullen en neem dit als uitgangspunt voor je doelen van het komend jaar.

Hoe draait jouw leven?

Nu ben ik heel benieuwd. Welk onderdeel van het wiel wil jij het komend jaar de meeste prioriteit geven? Laat het weten in het reactieveld onder mijn blog.

Dat is ook de reden dat ik mijn training Hoe Ik In Een Jaar Tijd Meer Dan 100 Klanten Kreeg geef. In deze training onthul ik jou het bewezen systeem waarmee je klanten krijgt. Je leert geen opdringerige verkooptrucs, maar hoe je echt waarde toevoegt.

Bouw aan een kwalitatief hoogwaardige business

Je leert wat ik doe om een eerlijke en oprechte band op te bouwen met je ideale klant. Je leert je te positioneren als de expert op je vakgebied. Waardoor jij als ondernemer een kwalitatief hoogwaardige business kan bouwen. Dat is namelijk waar ik voor ga: het resultaat van mijn klant. En als jij komend jaar jouw levenswiel wil laten draaien, kan je deze training niet missen.

Dus meld je direct aan. Ik heb nog enkele plaatsen beschikbaar.

Ja, ik wil 100 klanten.

Ik kijk ernaar uit je reactie te lezen en je te zien op mijn training.

Hartelijke groet,

Marielle

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

 

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak Meer Klanten Te Krijgen

Praktisch handboek voor Startende Ondernemers. 

Ik geef toestemming voor:

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!