Leiderschap Programma

Breng je bedrijf naar een ongekend hoog niveau

“If you want the best the world has to offer, offer the world your best.”
Neale Donald Walsh

Wanneer jij streeft naar meer klanten en meer winst zal je het juist niet ontvangen. Het gaat om innerlijke rijkdom. Want pas als jij dagelijks investeert in je innerlijke groei, zal je ontvangen wat je toekomt.

Hoeveel rijkdom heb jij wel niet aan je klant te bieden? Je kent je eigen potentie als ondernemer. Je weet hoeveel je kan betekenen voor je klanten. Jij wil werkelijk impact maken, dat zijn geen loze woorden voor jou.

Kwaliteit voor je klant

Deze tiendaagse vervolgopleiding is een programma van hoge kwaliteit. De focus ligt niet alleen op je groei als ondernemer, maar ook op de groei voor je klanten. De waarde die jij levert aan je klant.

Het programma stimuleert je een kwalitatief hoogwaardig bedrijf te ontwikkelen. Je leert kwalitatief hoogwaardige programma’s voor je klant te ontwikkelen voor een goede prijs. Je ontdekt een ongekende flow van creëren en ontwikkelen. Je groeit naar een bedrijf dat doordraait, ook zonder dat je daar continu zelf aanwezig bent.

Inspiratie en energie
Deze vervolgopleiding is bovendien een bron van inspiratie en energie. Het stimuleert je op onderzoek uit te gaan, uitdagingen aan te nemen en risico’s te nemen.

Rust en balans

Dit jaar staat in het teken van een bijdrage leveren. Aan je eigen leven, aan je bedrijf en aan je klanten. Je gaat voor kwaliteit en je neemt geen genoegen met minder. Jouw succes zit in het resultaat van je klant en je succes staat ook op je bankrekening in de vorm van winst.

Het wordt een jaar waarin vreugde en vervulling centraal staan. Je wordt steeds weer uitgedaagd verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en de ander zijn verantwoordelijkheid terug te geven. Neem afscheid van de verslavende ratrace van hard werken en creëer meer rust en balans in je leven. In dit programma is ruim aandacht voor meditatie, mindfulness en liefdevolle energie.

Persoonlijke begeleiding

Deze resultaten zijn alleen maar mogelijk met persoonlijke begeleiding en intensief contact. Ik ga voor kwaliteit en ik zet al mijn kennis, ervaring en mijn hele netwerk in voor jou en je klanten.

Je maakt alleen een forse winst als je bereid bent flink te investeren in jezelf.

Wat kun je verwachten van de leiderschapstraining

“The path to success is to take massive, determined action.”
Tony Robbins

Het resultaat

Het resultaat van deze opleiding is dat je leert vanuit het perspectief van de klant te handelen. Wat is de missie van je klant? Je leert oog te hebben voor de impact op het grotere geheel in plaats van alleen jij en je klant.

In het aanschouwen van het grotere geheel ontstaat ruimte om andere keuzes te maken en andere betekenis te geven aan de gebeurtenissen van jou en je klant.

Je krijgt van mij de tools en technieken aangereikt die hiervoor nodig zijn.

Aan het eind van het cursusjaar sluit je het jaar af met een presentatie en een aantal interviews met klanten.

Het begeleidingsprogramma

Om je zo goed mogelijk te begeleiden in alle noodzakelijke stappen is er exclusief voor de deelnemers van deze opleiding een Facebookgroep. In deze groep kan je dagelijks je vragen stellen en feedback vragen.

Tijdens de opleiding vindt er maandelijks een Q&A plaats en verder werk je in kleine groepen.

Jouw investering.

De waarde van dit jaarprogramma is niet in geld uit te drukken. Ik heb mijn 20 jaar werkervaring en kennis er in gestopt. De investeringen die ik zelf heb gedaan voor mijn persoonlijke en zakelijke groei zijn inmiddels meer dan 100.000 euro. Ook dat is wat jij terug ziet in dit programma.

Je investering voor dit programma is 5800 euro exclusief btw. Dit is inclusief koffie, thee en lunch en exclusief diner en eventuele overnachtingskosten.

De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling.

Op deze coaching zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.