JAARPROGRAMMA ‘SUCCES MET JE BEDRIJF’

Resultaten waar je nooit van had durven dromen!

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Je wil je bedrijf het komende jaar op poten krijgen, want je wil echt impact maken met je bedrijf. Je wil leuke klanten krijgen en een goedgevulde bankrekening. Je wil dagelijks plezier hebben in het ondernemerschap en genieten van de groei die je doormaakt van je bedrijf.

Je weet niet hoe je het moet aanpakken. Je voelt je onzeker en je twijfelt. Is ondernemen wel voor jou weggelegd?

Je hebt geen rust. Je werkt hard en bent veel met je werk bezig. Je hebt te weinig tijd voor jezelf, voor je partner en je kinderen.

Continu voel je druk op je schouders van de noodzaak om geld te verdienen. Je zoekt naar nieuwe manieren om klanten te krijgen. Je verkoopt wel wat, maar je kan jezelf nauwelijks een salaris uitbetalen.

Continu voel je druk op je schouders van de noodzaak om geld te verdienen. Je zoekt naar nieuwe manieren om klanten te krijgen. Je verkoopt wel wat, maar je kan jezelf nauwelijks een salaris uitbetalen.

Voor wie is het jaarprogramma?

Dit jaarprogramma is voor ambitieuze ondernemers die er echt voor willen gaan. Je hebt de ambitie om echt iets neer te zetten, je wil impact maken en je bent bereid tijd, geld en energie te steken in je eigen ontwikkeling als ondernemer. Je bent bereid jezelf open te stellen en je eigen verhaal, kennis en talent als uitgangspunt te nemen in de opbouw van je bedrijf.

Je wil leren en implementeren, zodat je maximaal profiteert van dit programma. Ik doe er alles aan je hierin te begeleiden.  Want dat is mijn passie. Ik ga ervoor dat jij mooie resultaten haalt met jouw bedrijf en impact maakt op jouw klanten. Maar dat moet jij zelf ook willen. Alleen als jij hier echt gaat is dit een geschikt programma voor jou.

Wat kun je verwachten van het jaarprogramma:

Je maakt impact en ontdekt je drijfveren. Je doet iets waar je echt blij van wordt. Gun jezelf om hier dagelijks mee bezig te zijn. Je leert de discipline daarvoor op te brengen. En dat is veel makkelijker is als je het leuk vindt.

Je wordt zichtbaar. Je deelt je passie en je kennis met mensen die jij graag als klant hebt. Je laat jezelf zien en maak echt verbinding, zodat ze graag je klant willen worden.

Je gaat echt verkopen Je ontwikkelt producten en diensten die je klanten keer op keer van je afnemen voor een goede prijs. Zo worden je klanten je grootste fans en bevelen ze je aan bij anderen.

Je creëert een website die klanten oplevert. Je hebt de juiste website nodig. Een website die jou ondersteunt en waar je bezoekers keer op keer op terugkomen.

Ervaringen van andere deelnemers

Ik had me net inschreven bij de Kamer van Koophandel en moest nog helemaal beginnen. Ik wil graag leren ondernemen in alle facetten. Hoe zet ik een bedrijf op? Welke stappen moet ik nemen om zichtbaar te worden? Hoe vind ik mijn doelgroep en hoe bereik ik ze? Alles dus.

Ik leerde dat lief en zacht zijn voor mijzelf mij verder helpt mijn onderneming op te zetten dan alleen maar doorrammen, Daar word ik, mijn gezin en mijn bedrijf namelijk niet blij van. Terwijl ik juist een succesvol bedrijf wil! Door zachter te werken voel ik me veel rustiger en kan daardoor er meer voor gaan.

Je moet dit echt DOEN! Marielle geeft heel veel, je leert ontzettend veel van haar, ze staat altijd voor je klaar en ze geeft je een schop onder je kont als je dat nodig hebt. En geloof me, dat heb je af en toe gewoon nodig en Marielle voelt precies aan wanneer! Ze is een topvrouw en expert op haar gebied. 

Barbara Kuipers

Barbara Kuipers Loopbaancoaching

Mijn bedrijf bestaat al meerdere jaren. Veel klanten of laat staan een stroom van klanten heb ik nooit gehad. Vanaf ongeveer 2015 ik wel elke maand inkomsten uit mijn bedrijf. Daar kon ik de lopende kosten mee betalen en mijn opleiding van betalen. Ik had een cursus ontwikkeld in opdracht en heb deze meerdere malen aan kleine groepjes verkocht. Ik had totaal geen zicht op mijn doelgroep en erg weinig klanten. Ik deed voornamelijk wat ik leuk vond en heb heel hard gewerkt aan een website, ontwikkeling van mijn praktijkinhoud en logo etc. Dat bracht echter geen klanten en geen geld. Eerder frustratie en wanhoop, omdat ik zo lang bezig ben.

Ik wilde marketingtools leren en mijn bedrijf professioneler maken. En leren hoe ik meer klanten naar binnen moet halen. Vanaf het moment dat ik begonnen met dit Jaarprogramma Succes met je Bedrijf is er veel gebeurd. Het belangrijkste inzicht is wel dat ik een doelgroep moet kiezen. En dat die doelgroep over mij gaat. Dat ik het product ben in mijn bedrijf en dit moet gaan bevragen bij mijn doelgroep. Ik zie en ervaar wat een enorme groei dit geeft. Ik heb besloten hier helemaal voor te gaan. Ik hou van oneindig groeien en leren en heb dit nu gevonden in het ondernemerschap. Hier ben ik ongelooflijk trots op. Dit heb ik kunnen bereiken door de vorm,  begeleiding en enorme inspiratie die ik vind bij Marielle.

Dit programma Succes met je Bedrijf moet je doen! Als je er al over nadenkt: meteen doen! Het brengt je ongelooflijk veel. Je maakt daadwerkelijk stappen, je bedrijf gaat groeien. Belangrijk hierin vind ik nog te zeggen dat als je volgt wat Marielle aanbiedt dat het dan werkt. Ze weet heel goed wat ze doet om precies jou naar je succes te brengen met je bedrijf en je leven. Zeg jij hier JA tegen. Succes gegarandeerd. Ik heb ja gezegd en ik groei als een gigantische. Dit stopt voor mij niet meer en ik ben  er super blij mee…

Kit de Haan

Bewustzijnspraktijk Kaishi

Als life coach geniet ik dagelijks van alle moois dat er in mijn praktijk gebeurt. Ik leef dan ook mijn passie en werk met hart & ziel.

Op zoek naar de nodige ondersteuning in mijn marketing kwam ik “toevallig” 22 februari 2018 bij een webinar van Marielle terecht. Ik had al heel wat webinars gevolgd en wou het eigenlijk opgeven, gaat het dan alleen maar om de dollartekens? Ik was er eigenlijk al klaar mee en besloot dat dit het laatste webinar was dat ik zou volgen.

En wat gebeurde er…

Ik luisterde naar een gepassioneerde vrouw die gewoon in Jip en Janneke taal rustig en duidelijk en zonder poespas vertelde wat een bedrijf nodig heeft om succesvol te worden. En ja ook een praktijk als de mijne. Ze is zelf de mist ingegaan en heeft haar lessen omgezet in haar business Succes met je Bedrijf. Het was een al herkenning, zij sprak mijn taal.

De volgende dag een telefoongesprek, ze stelde mijn één vraag en destilleerde uit mijn antwoord direct mijn doelgroep. Ok, het was duidelijk, deze Marielle kon mij qua marketing op het juiste spoor zetten én ze had een fantastisch aanbod 🙂

Twee weken later zat ik in Haarlem, de eerste twee trainingsdagen van het Jaarprogramma Succes met je Bedrijf. Al vanaf de eerste dag voelde ik dat ik precies op de juiste plek was beland.

Marielle doet wat ze zegt, geeft wat ze belooft, she walks her talk. Vriendelijk, aardig én héél resoluut leidt ze je door de stappen die jouw bedrijf tot een succes maken.

We zijn nu 2 maanden bezig.

We zijn nu 2 maanden bezig. Ik heb, bijvoorbeeld, een doelgroep, een blauwdruk, teksten voor een nieuwe website, een e-boek geschreven ik ben blogs aan het schrijven én ik ben mezelf keer op keer aan het overtreffen. Ze laat je uit je hoofd halen wat erin zit.

Marielle laat je namelijk niet zomaar je bedrijf doen groeien, ze laat je als mens groeien. Als jij ervoor gaat neemt je persoonlijke ontwikkeling een énorme vlucht.

Waar vindt je een coach die áltijd voor je klaarstaat, die je een community geeft, die als jij knalt meeknalt, die je dan niet onnodig laat wachten. Die je stimuleert, je opvangt als je valt en vrolijk lacht dat dat er allemaal bij hoort, omdat ze zelf op diezelfde plek gevallen is.

Zoek je hulp bij het Succes maken van je Bedrijf, dat is Marielle je partner. Ze is ongelofelijk deskundig, heeft geen powerpoint of spiekbriefjes nodig. Ze stáát er. Ze is er. Ze haalt je volledig uit je comfort zone, maar hé dat is juist waar jij en jouw bedrijf groeien! Marielle is er voor jou en maakt samen met jou jouw bedrijf Succesvol. En ja, zo is ze zelf ook Succesvol. Win win win 🙂

Marie-José Capello

Life coach / Human Pin Code Practitioner