Online Jaarprogramma voor Ondernemers

Het Jaar van je Leven

Wil jij ondernemen vanuit liefde en vervulling? Wil je van betekenis zijn voor je klant en een bijdrage leveren aan deze samenleving? En natuurlijk vind je het ook fijn om geld te verdienen en financiële vrijheid te bereiken. Dan is Het Jaar van je Leven echt voor jou.

Iedere dag is een nieuwe dag in Het Jaar van je Leven

Het Jaar van je Leven leven betekent dat je iedere dag je beste leven leeft. Iedere dag sta je op om met plezier en energie te beginnen aan een nieuwe dag en iedere dag eindigt met dankbaarheid voor wat je hebt gedaan. Pijn uit je verleden of zorgen voor je toekomst beperken je niet, maar je leeft in het nu. Je bent in flow. Je doet de dingen die je moet doen, vanuit het vertrouwen dat je altijd de resultaten bereikt waar je naar verlangt. 

Liefdevolle relaties, zakelijk succes, financiële vrijheid: het is allemaal beschikbaar voor jou. Het is er al, je hoeft er niet continu hard voor te werken. Je hoeft niet te jagen of altijd bezig te zijn. Je hoeft niet te streven of te strijden. Je hoeft niet te controleren. Je kan gewoon zijn wie je bent en dan ontdek je vanzelf wat je te doen staat. Er is een zo veel zachtere en liefdevollere manier om je ondernemerschap vorm te geven, dan steeds maar weer die prestaties neer moeten zetten. Het kan echt, ik weet het uit ervaring en ik vind het super om je hierin te begeleiden.

Toen ik begon met ondernemen waren mijn vragen:

R

Hoe verdien ik geld?

R

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan klanten?

Gaandeweg kwamen daar nog een paar vragen bij:

R

Hoe zorg ik dat ik in ‘s nachts slaap in plaats van leuke programma’s bedenk?

R

Hoe bewaak ik de tijd voor mijzelf, mijn lief, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn sport en alles wat ik naast mijn business wil doen?

R

Hoe combineer ik de business met het alleenstaande moederschap?

Kortom, hoe integreer ik deze business in mijn leven, en zorg ik dat het mijn leven niet beheerst?

Het was een hele zoektocht, maar ik heb het antwoord gevonden. Het was natuurlijk best fijn geweest als ik alles veel eerder had geweten. Daarom heb ik al die lessen die ik leerde én ging leven in dit waanzinnig mooie programma verwerkt. Voor jou.

Wat heb ik ontdekt? Het succes waar ik naar verlangde is oprecht zo totaal anders dan dat ik dacht. Ik sta er nog versteld van.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.
Het is heel anders dan je denkt.
En je hoeft niet harder te werken.

Toen ik begon met ondernemen waren mijn vragen:

R

Hoe verdien ik geld?

R

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan klanten?

Gaandeweg kwamen daar nog een paar vragen bij:

R

Hoe zorg ik dat ik in ‘s nachts slaap in plaats van leuke programma’s bedenk?

R

Hoe bewaak ik de tijd voor mijzelf, mijn lief, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn sport en alles wat ik naast mijn business wil doen?

R

Hoe combineer ik de business met het alleenstaande moederschap?

R

Kan ik nog op vakantie zonder continu de laptop open te willen klappen?

Kortom, hoe integreer ik deze business in mijn leven, en zorg ik dat het mijn leven niet beheerst?

Het was een hele zoektocht, maar ik heb het antwoord gevonden. Het was natuurlijk best fijn geweest als ik alles veel eerder had geweten. Daarom heb ik al die lessen die ik leerde én ging leven in dit waanzinnig mooie programma verwerkt. Voor jou.

Wat heb ik ontdekt? Het succes waar ik naar verlangde is oprecht zo totaal anders dan dat ik dacht. Ik sta er nog versteld van.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.
Het is heel anders dan je denkt.
En je hoeft niet harder te werken.

Dit is wat je krijgt in Het Jaar van je Leven

Je krijgt alles wat je nodig hebt om Het Jaar van je Leven te realiseren. Maar je kan het niet alleen, je hebt mensen nodig met wie je samenwerkt aan Het Jaar van je Leven. Daarom krijg je de allerbeste coaching voor liefdevolle relaties, zakelijke groei en financiële vrijheid.

Een betrouwbare en ervaren coach (twv €1.800,-)

Je hebt een betrouwbare coach nodig, die de resultaten al heeft geboekt waar jij naar verlangt. Ik ken de hobbels die jij tegenkomt en ik heb ze allemaal genomen. Iedere dag kies ik ervoor Het Jaar van mijn Leven te leven en al mijn dromen komen uit. Dat kan jij ook. Je kan me via de Facebookgroep iedere dag je vragen stellen. Binnen een paar dagen krijg je altijd antwoord.

Wekelijks op maandagochtend (twv €1.200,-)

Hoe fijn is het als je de week samen met een aantal gelijkgestemde ondernemers kan starten! Het zijn pittige tijden voor ondernemers en dan is het fijn als je samen kan komen, zonder dat anderen meteen een oordeel over je hebben. Dat zorgt voor onderlinge betrokkenheid. Tijdens deze samenkomsten delen we wensen en intenties. Wat heeft komende week je focus, waar ga je aan werken?

Om de twee weken op dinsdag twv €1.200,-

Je neemt deel aan een exclusieve Q&A. Hier kan je al je vragen stellen die je tegenkomt in Het Jaar van je Leven. Vragen over je business, je geld, je issues in relaties, je klant of samenwerkingspartner. Het zijn superwaardevolle bijeenkomsten waar ik al mijn kennis met je deel en inzicht geef in mijn eigen succesvolle stappen.

Regelmatige Masterclasses (twv €1.800,-)

Over geld, over je sales, over je website, over je high-end dienstverlening, over je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn zo ongelofelijk veel waaardevolle en uiteenlopende onderwerpen die ik met je wil delen. Dat doe ik tijdens de masterclasses. Deze zijn exclusief voor mijn klanten beschikbaar. 

Toegang video’s Succes met je Bedrijf (twv €1.200,-)

Je krijgt toegang tot alle video’s van Succes met je Bedrijf. Ik heb inmiddels een bestand met meer dan 500 video’s, dat ik op dit moment nog aan het ordenen ben om voor jou online te zetten. De video’s van de challenge Het Jaar van je Leven staan al voor je klaar. De rest van alle waardevolle video’s volgt. Je krijgt ook toegang tot de opnames van alle online masterclasses.

Je krijgt ook twee mooie cadeaus!

Ik weet dat het ondernemerschap behalve heel vervullend bij tijd en wijle ook heel moeilijk is. Dat het veel onzekerheid en stress kan geven. Dat het om moed vraagt om steeds weer al die noodzakelijke stappen te zetten. Ik wil je bedanken voor je doorzettingsvermogen en je bemoedigen in dit proces. Dat is de reden dat ik je mijn Opleiding Start met je Bedrijf (twv €1.997,- cadeau geef bij dit jaarprogramma. Ik vind het zelf heel erg leuk om je deze prachtige opleiding cadeau te doen, omdat ik weet hoeveel waarde het bevat.

Daarnaast ontvang je van mij een uitnodiging voor het Gesprek van je Leven (twv €497,-). Dit is een persoonlijk gesprek. Ik vind het heel fijn om persoonlijk kennis met je te maken en je te leren kennen. Ook voor jou als mijn klant is dat goed. Behalve een kennismaking met elkaar is dit gesprek ook een kennismaking met jouw Ware Zelf. Je ontdekt tijdens het gesprek een kant van jezelf die je nog nooit hebt gezien en je ontdekt ook welke blinde vlek daar altijd voor heeft gezeten. Je hebt de rest van je leven profijt van de inzichten die ik je geef tijdens het gesprek. 

Succesverhalen

Als creatief bedrijf barsten we vaak van de ideeën en willen we teveel tegelijk. Marielle helpt ons focussen en de juiste keuzes te maken, zodat onze activiteiten winstgevend zijn.

Joska Zinkweg

Filmmaker, Zand & Zink

Marielle laat je niet zomaar je bedrijf doen groeien, ze laat je als mens groeien. Als jij ervoor gaat neemt je persoonlijke ontwikkeling een énorme vlucht.

Marie-José Capello

Loslaatcoach, Jouw Innerlijke Kracht

Marielle, je bent heerlijk concreet, kordaat, doortastend, duidelijk en nodigt uit om dat ook te zijn. Door jouw vragen en uitleg weet ik nu wat ik te doen heb. 

Anne Buiskool

Mediator, Samen Wijzer

Vrijheid is mijn belangrijkste reden om een bedrijf te beginnen. Ik heb die vrijheid gevonden door te doen wat ik wil. Want vrijheid zit in jezelf. Dat wil ik ook doorgeven aan mijn klanten.

Simona van Leeuwen

Boekhouder, Blij met je Boekhouding

Door Marielle kwam ik er achter waar mijn onzekerheden en angsten zitten. En vooral dat het goed is om in actie te komen. Ze leerde me ook welke actie dat is. Het gaf me inzichten die ik niet kende.

Louise Wellens

Mediator, Voorkom Vechtscheiding

Van Marielle heb ik geleerd om mezelf en mijn werk op waarde te schatten. Ik was veel te bescheiden. Marielle zei: ‘Je mag in het licht gaan staan,’ maar ik wist toen nog niet hoe.

Eva Groslot

Paardencoach, Navenja

Ik heb al vele trainingen gevolgd en ik had al veel kennis. Maar ik wist nog niets van de implementatie: wat is mijn volgende stap? Ik kon als ondernemer verzuipen in alles wat ik dacht te moeten doen, waardoor ik uiteindelijk niets deed. Marielle hielp me iedere dag de juiste stap te zetten.

Femke de Caluwé

Succes met je Stichting

Marielle maakt je op pakkende en plezierige wijze bewust van welke actie er nodig is om je business te laten groeien. Het gaf me focus.

Marc de Walle

Dutch Dating Expert, Vind je Droomvrouw

Iedere ondernemer kan vanaf de allereerste dag betalende klanten hebben, is het eerste dat ik van Marielle leerde. En het is echt waar. 

Joycet Reinders

Business Coach, De Onafhankelijke Ondernemer

Over Mij

Ik geloof dat jij ook Het Jaar van je Leven kan leven, net als ik. Ik geloof dat ook jij jouw leven kan vullen met liefde en blijdschap, met innerlijke stabiliteit en zekerheid. En dat dit de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem is voor zakelijk en financieel succes. Ik geloof dat ook jij in staat bent een succesvol bedrijf op te bouwen, op jouw eigen unieke manier. En geloof dat ook jij de wereld een stukje mooier maakt en met al jouw kwaliteiten een zinvolle bijdrage levert aan deze samenleving. 

Ik leerde van de beste leermeesters. Tony Robbins, Nisandeh Neta, Brendon Burchard. Van hen leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen.

Ik ben opgeleid en geaccrediteerd in het Enneagram, ik volgde hiervoor de opleiding bij Jeannette van Stijn van Enneagram Nederland. Het Enneagram is het allerbeste model voor innerlijke ontwikkeling en groei, wat de basis vormt van zakelijk succes. Daarnaast volg ik al jaren de helende methodes en technieken van Taotraining van Reinoud Eleveld. Tot slot liet ik mij inspireren door mensen zoals Wayne Dyer, Louise Hay, Abraham Hicks, Joe Dispenza, Deepak Chopra en Neale Donald Walsch. Al deze mensen leerden mij dat mijn innerlijke reis de enige en universele weg is. Deze reis geeft mij dagelijks alle kracht en wijsheid. Het bevat onmisbare lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Experts, de allerbesten in hun vak. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen.

Over Mij

Ik geloof dat jij ook Het Jaar van je Leven kan leven, net als ik. Ik geloof dat ook jij jouw leven kan vullen met liefde en blijdschap, met innerlijke stabiliteit en zekerheid. En dat dit de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem is voor zakelijk en financieel succes. Ik geloof dat ook jij in staat bent succesvol bedrijf op te bouwen, op jouw eigen unieke manier. En geloof dat ook jij de wereld een stukje mooier maakt en met al jouw kwaliteiten een zinvolle bijdrage levert aan deze maatschappij. 

Ik leerde van de beste leermeesters. Tony Robbins, Nisandeh Neta, Brendon Burchard. Van hen leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen.

Ik ben opgeleid in het Enneagram, ik volgde hiervoor de opleiding bij Jeannette van Stijn van Enneagram Nederland. Het Enneagram is het allerbeste model voor het innerlijk werk en wat de basis vormt van zakelijk succes. Daarnaast volg ik al jaren de helende methodes en technieken van Taotraining van Reinoud Eleveld. Tot slot liet ik mij inspireren door Wayne Dyer, Louise Hay, Abraham Hicks, Joe Dispenza, Deepak Chopra. Al deze mensen leerden mij dat mijn innerlijke reis de enige weg is. Deze reis geeft mij dagelijks alle kracht en wijsheid. Het zijn onmisbare lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Experts, de allerbesten in hun vak. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen.

Wat ondernemers zeggen over mijn coaching

Het waren niet echt de kwaliteiten die ik als ondernemer heb die ik graag wilde ontwikkelen maar meer mijn persoonlijke balans vinden. Grenzen stellen vind ik moeilijk en dat zorgt ervoor dat ik heel vaak uitgeput en oververmoeid raak. Marielle heeft mij geleerd om niet re-actief te reageren maar vooraf duidelijk te zijn naar mijn omgeving maar zeker ook naar mijn klanten. Dit zorgt ervoor dat ik mijn energie beter kan verdelen en ook ’s avonds nog productief kan zijn. Het is niet de hoeveelheid aan uren die je werkt maar de manier waarop. Elke dag even tijd voor jezelf nemen en op zoek gaan naar ontspanning. En vooral niet een ander laten bepalen hoe je jezelf voelt was voor mij een perfect advies.

Het blijft een proces dat veel oefening vraagt maar de handvatten die ik van Mariëlle heb ontvangen helpen mij daar zeer zeker bij.

Marielle kijkt echt naar hoe jij bent als persoon en sluit haar adviezen daarop aan, het was maatwerk en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Annette Kramer

Oprichter en eigenaar Weerd Binnenhuisadvies & Styling, Eigenaar Grando Keukens Enschede

Als registeraccountant en beëdigd bewindvoerder dacht ik twee jaar geleden genoeg kennis en kunde te hebben om een eigen onderneming te starten. Maar hoe laat je toekomstige cliënten weten hoe goed je bent in je werk? Dat bleek veel lastiger dat ik had verwacht.

In mijn zoektocht naar hulp vond ik Marielle. Zij heeft me geleerd om te zorgen dat mijn perfecte cliënten mij weten te vinden. Maar zij heeft me ook geleerd niet alleen mijn kennis te gebruiken voor het ondernemen, maar nog veel belangrijker ook mijn hart in de strijd te werpen. Twee goedlopende bedrijven, een paar honderd vaste cliënten en 4 personeelsleden verder, kan ik zeggen dat ondernemer met je gevoel een van de belangrijkste lessen is die ik heb kunnen leren.

Vanesse Koelé

DGA van ZZP Belastingadviseurs en eigenaresse van BilancioBudget Bewind rayon Nieuwegein.

Toen ik instapte in het het programma van Marielle was ik nog in de ideefase van mijn bedrijf. Ik had behoefte aan een sparringpartner, iemand die met me meedacht. Dankzij de begeleiding van Marielle had ik binnen een half jaar mijn bedrijf staan (inclusief website, e-boek, producten en een serie blogs). Zij heeft mij geholpen om mijn passie te vertalen naar een groeiend bedrijf.

Voor mij was de meerwaarde dat ik zelf het wiel niet hoefde uit te vinden. Vooral voor allerlei praktische dingen. Ik leer graag van mensen die zijn waar ik wil komen. Marielle heeft zelf een succesvol bedrijf neergezet. Dat was een belangrijke reden om voor haar als business coach te kiezen. En ik vind haar manier van werken prettig en inspirerend.

Ik heb van Marielle geleerd dat mijn bedrijf een weerspiegeling van mezelf is. Dat het goed is om tijd te maken voor mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling. Om af en toe achterover te leunen en dingen te laten gebeuren. Ik verbaas me er nog steeds over wat dat voor effect heeft op de ontwikkeling van mijn bedrijf.

De opleiding Groei met je Bedrijf leert je om balans te houden tussen hard en zacht werken. Je krijgt veel praktische tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar je leert ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Dat af en toe achterover leunen goed is, dat je naar je lijf mag luisteren. En dat eigen ondernemer zijn ook moeiteloos kan, als je maar elke dag een stapje zet.

Manita Lemmens

GELUKscoach, Ontdek je Stralende Zelf

Toen ik startte met mijn bedrijf zo’n 10 jaar geleden was dat meer toeval dan een echt gepland pad. Iemand vroeg mij te helpen met een opdracht en daar mocht ik dan een factuur voor sturen. En ja, dan moet je je wel in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Zo begon ik mijn bedrijf. Niet echt heel doordacht. Later ben ik serieus gaan nadenken over wat ik precies met mijn bedrijf wilde doen. Een idee is zo geboren. Maar je bedrijf ontwikkelen tot een succes is heel iets anders. Ik volgde trainingen, cursussen, webinars, las boeken en artikelen. Deed veel kennis op. En probeerde dat steeds toe te passen in mijn bedrijf. Maar toch lukte het niet goed om te groeien. Ik had zeker klanten, maar het bleef klein.

Marielle kwam op mijn pad en zij heeft mij geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. Met name hoe ik al mijn kennis omzet in actie. En met name in het laatste, de actie, de juiste aktie, zat voor mij een aandachtspunt. Ik werkte hard, maakte plannen, volgde alle strategieën en toch liep het nog niet.

In een persoonlijk gesprek met Marielle kwam ik erachter dat ik eerst zelf nog wat te doen had, voordat ik mijn klanten goed kon helpen. Als je je niet zeker voelt of je het echt wel kan, twijfelt of je een goede prijs voor je diensten mag vragen of steeds zoekt naar veiligheid in plaats van stappen zetten en lef tonen, heb je werk te doen. Aan jezelf.

Daar kwam ik achter door te gaan werken met het Enneagram. Daardoor leer je wie je bent en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Je herkent patronen die je in je leven steeds volgt vanuit overlevering of overtuiging. En waarom je altijd tegen dezelfde uitdagingen of problemen aanloopt. Je leert er anders mee omgaan. Je bent je bewust waar je gedrag uit voortkomt, welk effect het heeft op jouw en je omgeving en wat je uitstraalt. Daar reageert je omgeving of je klant op. Zit je vol energie, hou je van jezelf, weet je dat je een expert bent, ben je zeker, heb je focus en heb je daadkracht, dan trekt dat mensen aan. Je klanten komen als vanzelf. Je leert ook of je op de goede weg zit. Doe je wel iets wat bij je past?

Ik startte mijn bedrijf als communicatieadviseur. Switchte naar tekstschrijver in de volle breedte van het woord. Maar steeds voelde het niet goed. Sinds ik met Marielle aan de slag ben, heb ik focus en inzicht. En doe ik wat ik het liefste doe: mensen helpen met het schrijven van hun non-fictie boek. Iets waarvan ik altijd zei: dat ga ik nooit doen want dat kan ik helemaal niet! Het gekke is dat waar je grootste weerstand ligt, is misschien jouw gouden kans. Want waarom heb je die weerstand?

Marielle hielp mij om helderheid te krijgen in welk type van het Enneagram ik zit en hoe ik met mijn aandachtspunten om kan gaan en ze kan ontwikkelen. Ben je er van bewust, dan kun je er naar handelen. En doe je iets anders of je doet even helemaal niets. Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel, zit ik meer in mijn gevoel dan in mijn hoofd, kijk ik op een intensere en opener manier om mij heen, heb ik meer zekerheid, loopt mijn bedrijf veel beter en heb ik meer klanten die bij mij passen. Wil je stappen zetten in jouw eigen ontwikkeling en in je bedrijf en ervaar je belemmeringen dan raad ik Marielle van harte aan.

Mirja Hennink

Tekstschrijver, Ik Ben Tekstschrijver

De reden mij bij je aan te melden was omdat ik een professioneler bedrijf wilde. Ik had een jaar gewerkt aan een website en ik had sporadisch klanten. Ik had geen strategie of marketingsysteem waar ik mee werkte. Ik werkte adhoc aan opdrachten wat er toevallig op mij af kwam. Ik voelde me gefrustreerd omdat ik niets wist hoe aan klanten te komen.

Na de start van het programma wilde ik vooral de tools leren om mijn bedrijf voor mij te laten werken, hoe ik marketing inzet en hoe ik het financieel moet inrichten. Plus dat ik de grote wens had om een Online Programma te maken.

Het grootste leerpunt dat ik heb opgedaan is dat succes in mij zit en dat ik hier contact mee wil maken dat ik alle ideeën die mij beperken moet loslaten. In het programma heb ik die ook leren loslaten en ontdekt dat rust de sleutel tot succes is. Plus dat ik mijn eigen leven een aantal zaken op de rit moest zetten om zakelijk te groeien. Ik heb mijn relaties verbeterd, persoonlijk veel over mezelf geleerd, mijn relatie met geld verbeterd en leren vertrouwen op wat ik ten diepste in mijn hart wil bijdragen aan de wereld en dit handen en voetjes gegeven in mijn onderneming.

Het is de beste keuze die je kunt maken! Althans als een ambitieuze ondernemer bent met een passie en een droom. Dan is de plek waar alles bij elkaar komt. Je hebt persoonlijke groei nodig voor succes en bedrijfsmatig moet je veel leren hoe je bedrijf in te richten. In de opleiding Groei met je Bedrijf ontwikkel je beide hand in hand.

Kit de Haan

Business Coach, Meditatieleraar, Zenmonnik, Kies wie je Bent

Onweerstaanbaar Aanbod

Alle onderdelen bij elkaar opgeteld is de totale waarde van het Jaarprogramma Het Jaar van je Leven is €9.694,-. Het is een ongelofelijk waardevol programma, hoewel ik ook snap dat het een grote investering is.

Ik doe je graag een onweerstaanbaar aanbod. Je betaalt geen €9.694,-, je betaalt €197,- per maand. Of eenmalig €1997,-.

Het Jaar van je Leven is een jaarlidmaatschap. Je gaat dit aan voor een jaar en het is niet tussentijds opzegbaar. Na een jaar kan je per maand verlengen. Of je besluit – zoals de meeste mensen doen – nogmaals het complete Jaar van je Leven te volgen.

12 maanden voor de prijs van 10!

Of bespaar jezelf ruim 350 euro door het hele jaar ineens te betalen.
(Meest gekozen optie)