Implementatie Expertsessie - Meld je DIRECT aan!

GRATIS implementatiedag

Je hebt zo veel talent, zo veel kennis in huis en je bent echt een expert op je vakgebied. Je weet dat je mogelijkheden veel groter zijn dan je huidige resultaten.

  • Je hebt te weinig klanten en je weet niet wat je moet doen om meer klanten te krijgen.
  • Je werkt hard, maakt veel uren.
  • Dit alles gaat ten koste van je zelfvertrouwen en het plezier in het ondernemen. Het wil maar niet lukken, ondanks al je pogingen.

Kom naar mijn GRATIS Implementatiedag.

Want ik leer jou hoe jij in 7 stappen wèl succes hebt met je bedrijf. Stappen die heel gemakkelijk zijn. Maar je moet ze wel weten. En je moet het ook doen. Consequent en consistent. Hierdoor groei je met de dag. En niet alleen jij, ook je zelfvertrouwen en ook je klanten.

Ik leer je de stappen te zetten die ik zelf keer op keer weer zet. Waardoor ik in korte tijd veel succes heb bereikt.

Implementeren is doen. De JUISTE dingen doen.

Waardoor je energie gaat stromen en je een gelukkige en succesvolle ondernemer wordt.

In mijn sessie leer ik je:

  • Hoe je je doelgroep kiest. De doelgroep van geweldige klanten die jou gelukkig maken.
  • Hoe je deze doelgroep als een magneet naar je toe trekt. Moeiteloos.
  • Hoe je producten ontwikkelt die makkelijk verkopen.
  • Hoe ze keer op keer van je blijven kopen, waardoor jouw resultaten groeien.

Het levert je structuur op, focus en rust in je hoofd. Ik geef je een stappenplan. Waardoor jij exact weet welke jij moet zetten om klanten te krijgen. Hoe fijn is dat?

Kom naar mijn GRATIS Implementatiedag!

Wat jij van mij leert is echt onbetaalbaar. Weet je waarom? Omdat als jij dit echt implementeert in je leven en je bedrijf het je vrijheid oplevert. In je leven en in je bedrijf.

Normaal vraag ik 997 euro voor mijn trainingen. Maar deze Implementatiedag bied ik je gratis aan. Omdat ik graag met je kennis wil maken en omdat ik je hetzelfde succes gun als wat ik heb bereikt de afgelopen jaren.

Het enige wat ik vraag is een kleine vergoeding van 17 euro in de onkosten. Voor de koffie, de thee en de huur van de zaal.

Gratis, maar niet voor niets… Want na de sessie is het aan jou om de stof die ik je leer verder te implementeren. Dat lukt alleen als jij er ècht voor wilt gaan en ècht bereid bent te investeren in jezelf. In tijd, energie en geld.

Praktische zaken

Tijd: dinsdag van 10.00 – 17.00 uur.

Locatie: Belcanto (verzamelgebouw), Surinameweg 2, Haarlem (gratis parkeren).

Koffie, thee en eenvoudige lunch: inbegrepen

Neem NU actie!

Wil je SUCCES met je bedrijf? Wil je er ECHT voor gaan? Ben je toe aan meer lol, uitbreiding van je netwerk en nieuwe inspiratie? Direct aanmelden!

De sessies zijn in een kleine setting met maximaal 20 personen, je hebt direct contact met mij. Er wordt veel gelachen, gedeeld en geleerd. En ze zijn snel vol. Dus reserveer direct je stoel en klik op de knop hieronder.

Tot gauw!
Marielle

Ontdek 6 Manieren Om Met Gemak
Meer Klanten Te Krijgen.

Praktisch Handboek voor Startende Ondernemers.