Vijfdaagse Challenge 10 – 14 januari 2022

2022: Het Jaar van je Leven

Het nieuwe jaar ligt als een fris, leeg blad voor je neus. Hoe zorg jij dat je aan het eind van 2022 kan terugkijken op je zegeningen in plaats van op je mislukkingen?

Je ontdekt het tijdens de gloednieuwe en eenmalige vijfdaagse challenge Het Jaar van je Leven.

In deze challenge daag ik je uit om jezelf, je leven en je ondernemerschap eens grondig te onderzoeken. Ontdek waar ontwikkeling nodig is en waarin je wil groeien. De meest waardevolle voorbereiding voor Het Jaar van je Leven.

Meld je aan met onderstaande knop. Je krijgt de link om deel te nemen in je mail. Je zorgt dat je iedere dag tijdig achter je computer zit. Na de challenge krijg je toegang tot alle opnames.

Data: van 10 t/m 14 januari
Tijd: iedere dag van 14 – 15 uur
Locatie: Achter je computer

Niet hard werken

Ik kan je in ieder geval vast meegeven dat hard werken geen zegening is, net zo min als een volle agenda of afgewerkte to-dolijstjes. Want geeft het najagen van meer klanten en meer geld je werkelijk de groei waar je naar verlangt?

Kalmte, dát is pas een zegening. Je innerlijke dialoog tot zwijgen brengen. Jezelf vullen met liefde en blijdschap. Je eigen kwaliteiten kennen, erkennen en waarderen. Dáármee voel je je rijk en vervuld. Dát geeft innerlijke stabiliteit.

Het is de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem voor zakelijk succes en financiële groei. Wanneer je handelt vanuit deze innerlijke stabiele plek, manifesteren al je handelingen zich onmiddellijk in resultaat. En dan is iedere dag van het jaar een zegen.

Uiteraard gaat het ook over jouw ondernemerschap. Natuurlijk wil je leuke klanten hebben en geld verdienen. En natuurlijk wil je daar blij van worden en er voldoening uit halen. Want je werk vult wel een groot deel van je dag. Hoe geef je dat vorm? En hoe zorg je dat je acties altijd iets opleveren? Ik geef je praktische en direct toepasbare tips.

Zo ziet het jaar van je leven eruit

Dag 1: Het jaar van je Leven

10 januari van 14 – 15 uur

Hoe ziet Het Jaar van je Leven eruit? Je bepaalt je doelen. Dat zijn geen targets waar je jezelf op afrekent, maar heel krachtige wensen en intenties die Het Jaar van je Leven beschrijven.

Dag 2: De Planning

11 januari van 14 – 15 uur

Welke planning en acties heb je nodig om deze doelen te realiseren? Het is heel simpel, maar o, zo doeltreffend. Zie deze planning als een structuur waarbinnen Het Jaar van je Leven zich manifesteert. Het geeft je ongelofelijk veel focus.

Dag 3: De Flow

12 januari van 14 – 15 uur

Iedere dag krijg je opnieuw de kans op Het Jaar van je Leven. Door te leven zonder de pijn van gisteren of zorgen voor morgen. Dát is Flow. Dan krijg je dingen echt gedaan. Een moeiteloos Jaar van je Leven, hoe klinkt dat?

Dag 4: Het Businessmodel

13 januari van 14 – 15 uur

Hoe cool is het als jouw klanten profiteren van jouw flow? Ondernemen betekent immers van waarde zijn? Je maakt impact en boekt resultaat als je jouw meest waardevolle inzichten deelt met je klanten. Je krijgt een praktisch en direct toepasbaar businessmodel om dat te realiseren.

Dag 5: De Financiële Planning

14 januari van 14 – 15 uur

Het is de bedoeling dat je business jou onderhoudt, in plaats van dat jij je business onderhoudt. Je bent ondernemer en je wil geld op je bankrekening. Daarvoor maak je een financiële planning en je krijgt van mij de noodzakelijke formats.

De investering

De resultaten van Het Jaar van je Leven zijn onbetaalbaar:

  • De liefde die je voelt
  • De vervulling die je ervaart
  • Het plezier dat je hebt
  • De vrijheid die je hebt
  • De impact die je maakt
  • De resultaten die je boekt 

Wat is de waarde van dit alles? Het is niet in geld uit te drukken.

De content van deze challenge deel ik normaal alleen in mijn jaarprogramma. Deelnemers betalen hier 4200 euro voor. Maar ik heb besloten om deze challenge slechts voor 27 euro weg te geven. Waarom? Omdat ik zoveel mogelijk ondernemers de kans wil geven aan deze challenge mee te doen. Het is mijn cadeau aan jou, aan deze aarde, omdat ik denk dat wanneer iedereen Het Jaar van je Leven leeft, het voor iedereen gewoon een stuk mooier en liefdevoller is.

Alles wat je aan inzichten krijgt heeft zo’n grote waarde, dat gun ik iedereen. Deel daarom deze pagina met de ondernemers in je netwerk en stimuleer anderen ook mee te doen. Het is prachtig om het samen te volgen en de inzichten samen uit te werken.

Het Jaar van je Leven is een eenmalige kans. Als je die mist, moet je een jaar wachten. Dat zou zonde zijn.

Veelgestelde vragen

=

Hoe ziet het programma van de challenge eruit?

Iedere dag begin ik met een korte introductie van het onderwerp. Vervolgens deel ik de waardevolle inzichten, afgewisseld met opdrachten en oefeningen. Tussendoor doe ik een korte aandachtsoefening. We sluiten af met een vragenronde en interactie.

=

Hoe lang duurt de challenge?

Ik heb iedere dag van 14 – 15 uur gereserveerd. Het kan zijn dat we uitlopen, hou daarom tot 16 uur vrij in je agenda.

=

Krijg ik de opnames van Het Jaar van je Leven?

Ja, ik maak opnames van alle challengedagen, je krijgt ze achteraf.

=

Krijg ik de formats die je deelt?

Ja, je krijgt alle formats.

=

Geef je de challenge live?

Ja, en ik maak live-opnames van de trainingsdagen.

=

Is het mogelijk je tijdens de challenge vragen te stellen?

Alle sessies geef ik via Zoom. Het zijn interactieve sessies en er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

=

Moet ik me voorbereiden op de challenge?

Er is geen voorbereiding nodig.  

=

Krijg ik aan het eind van de challenge een aanbod voor een vervolg?

Ja, je krijgt uiteraard een onweerstaanbaar aanbod voor een vervolg. Het Jaar van je Leven duurt tenslotte langer dan vijf dagen 🙂