Happy Tribe Membership PKS BK - Succes met je Bedrijf

Happy Tribe

De Meest Krachtige
Community voor Ondernemers

Deze Happy Tribe Gaat Over Iets Veel Groters Dan Het Creëren Van Zakelijk Succes

Je bent goed in je vak, je weet heel goed hoe jij je klanten kan helpen als professional. Maar als ondernemer ben je een beginneling. Je stagneert. Je hebt te weinig klanten en maakt te weinig winst. Er zit te weinig continuïteit in je bedrijf.

Zo zijn wij ook begonnen. Ook wij waren beginnende ondernemers: we liepen vast in exact die dingen waar jij nu ook tegenaan loopt. Inmiddels zijn we jaren verder en ervaringen rijker. We hebben allen een zeer succesvolle business opgebouwd.

Het is onze missie jou te helpen!

Wij geloven dat je in je eentje misschien wel hard kan gaan, maar samen kom je veel verder.

R

Wij leren je een eenvoudige en direct toepasbare methode die we zelf al jarenlang gebruiken. Die levert je gegarandeerd een continue stroom klanten en winst op. En ongelofelijk veel voldoening. Het is niet ingewikkeld, maar je moet het wel weten. En toepassen, stapje voor stapje.

R

We begeleiden je in de toepassing van deze methode. Van toepassen leer je het namelijk pas echt. Daarin zit je groei. Juist als je fouten maakt, vastloopt en het even niet meer weet. Je krijgt van ons alle begeleiding en feedback die je nodig hebt.

R

Met deze Happy Tribe bieden we naast alle hulp bovendien een netwerk van gelijkgestemde ondernemers. We lopen allemaal hetzelfde pad. Hoe fijn is het als je elkaar treft in je uitdagingen en verlangens en elkaar daarin kan steunen! De Happy Tribe is beschikbaar voor jou zolang je lid bent.

Beste ondernemer,

Dagelijks krijg ik vragen van ondernemers: “Hoe kan ik continuïteit aanbrengen in mijn klantenstroom en mijn omzet?” “Hoe kan ik de gaten op mijn bankrekening vullen?” Natuurlijk beantwoord ik die vragen, maar wil jij daar ook antwoord op? Lees dan verder.

Mijn ervaring

In 2012 begon ik aan mijn avontuur als ondernemer. Ik had jarenlang in de commerciële dienstverlening gewerkt en ik dacht: dat kan ik. Ik had een prachtige website, was zeer gedreven, werkte hard en iedereen vond het geweldig wat ik deed. Maar het lukte niet en de klanten bleven uit. Het bracht me ongelofelijk veel frustratie en onzekerheid.

Ik wist niet wat ik over het hoofd zag en waarom het niet lukte. Pas toen ik de geheimen van het succesvol ondernemerschap ontdekte en die ging toepassen, kreeg ik klanten en ging ik geld verdienen. Daarnaast werkte ik met een fantastische businessmodel, waardoor ik een continue stroom klanten had en mijn omzet altijd groeide en nooit daalde.

Maar het harde werken bleef, ik voelde me nog steeds onzeker. De stemmetjes in mijn hoofd bleven zeggen dat anderen beter waren en dat ik niet goed genoeg was. Ik was beland in een ratrace van hard werken, waarbij ik het gevoel had dat ik er alleen voor stond. Op dat moment nam ik het besluit om het compleet anders te gaan doen. Toen had ik niet kunnen vermoeden hoe groot de impact daarvan was.

Je kan het niet alleen

Ik besloot mijn geld te investeren in opleiding en coaching. Ik ontdekte dat er heel veel was wat ik niet wist. En dat alles beperkte mij in mijn persoonlijke én zakelijke groei. Ik had anderen nodig om hier bewust van te raken, ik had anderen nodig om mijn blinde vlekken te tonen en ik had een coach nodig die mij hielp bij het toepassen van al die voor mij onbekende stappen. Deze begeleiding heeft mij het leven van mijn dromen gegeven. Zonder dat was het nooit gelukt.

En weet je wat zo mooi is? Ik geef al die mooie lessen door aan mijn klanten. Zodat ook jij het leven van hun dromen kan leven en het weer door kan geven aan jouw klanten. Want het doorgeven van jouw waardevolle lessen heeft pas echt impact.

Ik ga je helpen!

Dat is precies de reden dat ik je uitnodig om nu lid te worden van deze Happy Tribe. Jouw happiness zit ‘m niet alleen in je zakelijke succes, het is te vinden in je gevoel van zekerheid en je zelfvertrouwen. Maar daar moet je dan wel dagelijks je stappen in zetten en je moet ook weten wat je dan precies moet doen. Het is mijn missie om jou hiermee te helpen.

Samen werken

Er was nog een belangrijke stap die ik zette. Ik besloot samen te gaan werken met een aantal andere ondernemers. Experts die dezelfde missie hebben als ik. Die ook impact willen maken en andere ondernemers willen helpen in hun zakelijke en persoonlijke groei. Met elkaar hebben we al zo ontzettend veel mooie dingen neergezet. Het succes van de ander is jouw succes!

Samen kom je verder

Het doel van deze Happy Tribe is jou te helpen. Want je kan het gewoon niet alleen. Je kan heel goed zijn in je vak en toch stagneren als ondernemer. Dit is een zeer uitdagende tijd en jij kan het je niet permitteren om alleen te blijven ploeteren. Dan kun je namelijk al dat talent van jou onvoldoende vertalen in klanten, omzet en winst. En je weet al helemaal niet hoe je daarin continuïteit kan ontwikkelen. Wij weten dat wel en hoe fijn is het als jij samen met onze hulp en gelijkgestemde ondernemers stappen kan zetten.

We moeten het echt met elkaar doen, we hebben elkaar nodig en we moeten er voor elkaar zijn. Juist nu. Samenwerken geeft veel voldoening en verbinding, dat ervaar ik dagelijks. Dat is een heerlijke energie en een prachtig fundament voor jou om je zakelijke stappen om te zetten in een succesvol bedrijf.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in onze Happy Tribe!

Marielle

Happy programma zomeraanbod

In september ga ik van start met het gloednieuwe Happy Programma. Je bent meer dan welkom om hieraan deel te nemen. Ik heb daarom een aantrekkelijk zomeraanbod voor je. 

Happy Tribe

Wij geloven dat je in je eentje misschien wel hard kan gaan, maar samen kom je veel verder. Met deze Happy Tribe bieden we naast alle hulp een netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

We lopen allemaal hetzelfde pad. Hoe fijn is het als je elkaar treft in je uitdagingen en verlangens en elkaar daarin kan steunen! De Happy Tribe is beschikbaar voor jou zolang je lid bent.

Happy Website

Websites kunnen echt veel frustratie geven. Ik kom zelfs opvallend veel ondernemers tegen zonder website. En dat is echt een gemiste kans, want je hebt gewoon een website nodig. Daarom deze Happy Website.

Een Happy Website is een website waar jij happy van wordt. Omdat die mooi is, jou positioneert als professionele ondernemer, je zichtbaar maakt, onderscheidend is en vooral: klanten oplevert. Een website waar ook je klanten happy van worden. Omdat jouw website antwoord geeft op hun vragen en oplossingen biedt voor hun problemen. Met jouw website hebben ze eindelijk de expert gevonden die echt kan helpen.

Happy Online Programma Website

De crisis maakt heel duidelijk dat het een groot risico is om afhankelijk te zijn van één inkomstenstroom. Met een Happy Online Programma Website kan jij hier verandering in brengen.

Een Happy Online Programma Website is een website waar je online training- of coachingsprogramma staat. Daar word je heel happy van. Omdat het jouw route is naar financiële vrijheid. En ook je klanten worden hier happy van. Want al die waardevolle lessen die jij hen biedt zijn 24/7 door hen te raadplegen. Hoe cool is dat?

Opleiding van 4 weken

Beide modules bevatten een korte online opleiding van 4 weken. In deze 4 weken geef ik 4 online sessies waarin ik je meeneem in alle stappen die nodig zijn. Als jij tijdens deze weken alle stappen uit het programma zet, zijn in principe na 8 weken beide websites klaar.

In principe, want de praktijk is vaak weerbarstiger. Maar ik garandeer je dat het snel kan. Ik maakte mijn huidige website jaren geleden ook in 3 weken tijd. Inmiddels is mijn website uitgegroeid tot een veel bezocht platform.

Inclusief..

Bij dit Happy Programma krijg je de websites, een webbouwer, een supportafdeling en een grafisch designer. Het enige wat jij hoeft te doen zijn goede foto’s van jezelf te laten maken en de teksten te schrijven. En daar krijg je alle benodigde templates voor.

Je kan ervoor kiezen alleen een lidmaatschap van de Happy Tribe aan te gaan. En besluiten later – als je er aan toe bent – de websites aan te schaffen. Je kan alleen de websites aanschaffen als je lid bent van de Happy Tribe. De websites zijn van jou en je kan ze altijd overhevelen naar een andere webbouwer. De Happy Tribe en alle maandelijkse websitekosten kan je steeds per direct opzeggen, maar dan vervallen je voordelen ook per direct.

Je kan beide websites samen kopen, maar ook apart. Je kan ze zonder design nemen of met design. Je kan support inkopen, maar dat kan ook later. Wat je ook koopt, je wordt eerst lid van de Happy Tribe. Dat is de krachtigste en waardevolste plek waar we jou de begeleiding geven die je nodig hebt.

Het zomeraanbod is beschikbaar tot en met 28 augustus.

Grijp jouw kans!

De kracht van de Happy Tribe

Gelijkgestemde Ondernemers

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen anderen om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. Je hebt elkaar nodig. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten.

De Allerbeste Experts

Deze Happy Tribe heb ik opgericht samen met mijn zakenpartners Merijn Kegel en Ron Scheerder van Webalist. Merijn en Ron zijn expert op het gebied van online marketing en bekend met alle technische mogelijkheden. Daarnaast zijn we enkele andere zeer waardevolle samenwerkingen met topexperts opgestart en het is super dat jij daar nu ook van kan profiteren.

Met hart en ziel

Het is speciaal voor ondernemers die met hart en ziel ondernemen. Die het beste willen voor hun klant. Die hun diensten zowel offline als online willen vormgeven.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. Maar is juist heel haalbaar voor jou.

WAT klanten zeggen OVER de happy tribe

Ik ben ontzettend blij met de Happy Tribe en de online programma website die ik heb aangekocht. Omdat ik hierdoor juist nu in deze onzekere tijd mijn klanten, optimaal kan blijven helpen en ondersteunen. Deze kanalen bieden mij alle ins & outs en ondersteuning die ik nu nodig heb om kwaliteit te kunnen leveren!

Femke de Caluwé

Succes met je Stichting

De Happy Tribe is voor mij een mooie stimulans om in actie te komen. Er zijn gelijkgestemden waar je regelmatig contact mee hebt. Marielle en Ron geven op een fijne manier feedback en tips en het stimuleert mij heel erg om in beweging te blijven. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg enthousiast over ben!

Louise Wellens

Voorkom Vechtscheiding

Ik vind het fijn, ondersteunend en leerzaam om met andere ondernemers in een groep te zitten. Ik merk dat het mij optilt, motiveert en stimuleert om met andere top ondernemers de beste kwaliteit neer te zetten voor mijn klanten. Om echt verschil te maken. De liefdevolle aandacht voor elkaar is zeer ondersteunend. 

Kit de Haan

Kies wie je Bent

Je kan het je in deze tijd gewoon niet permitteren om alleen voort te blijven ploeteren. Je hebt experts om je heen nodig die je bijstaan en je ondersteunen met de implementatie. Want waar word je nou happy van? Mensen om je heen. Mensen die je helpen, zodat je er niet alleen voor staat.

Ondernemen is vallen, opstaan en weer doorgaan. Never, ever give up. Maar het is wel fijn als je mensen om je heen hebt die je ondersteunen in dit hele proces. Want soms is ondernemen gewoon een flinke uitdaging.

We doen het samen

Ik doe het niet alleen. Ik heb deze Happy Tribe opgericht samen met Merijn Kegel en Ron Scheerder. Al meer dan 5 jaar werken we met ongelofelijk veel plezier samen. Ook een aantal van mijn andere zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe en leveren een waardevolle bijdrage.

Merijn Kegel

Webalist

Creatieve denker, succesvol ondernemer, auteur en online-marketing‘whiz-kid’. Hij startte zijn eerste bedrijf Webalist Webmarketing in 2005. Inmiddels helpt de Webalist-groep meer dan 500 klanten – van ZZP-ers tot 900+ medewerker multinationals – om hun bedrijven uit te bouwen.

Merijn is meesterlijk goed in online marketing en altijd op de hoogte van alle benodigde snufjes en super efficiente laatste technieken.

Door zijn jarenlange ervaring, zijn successen en vooral ook zijn dieptepunten weet hij precies wat jij nodig hebt als ondernemer. 

Ron Scheerder

Webalist

Kent alle ins en outs van e-mailmarketing, van funnels, van passief inkomen. Altijd vriendelijk, geduldig en bereid om jou te helpen. Ron ziet in één oogopslag wat jij moet doen om meer klanten naar je website te trekken. Als jij er niet meer uit komt met je website, dan mail je Ron. En dan lukt het gegarandeerd wel.

Naast dit hele website gebeuren werkt Ron als vrijwilliger Stervensbegeleiding bij Hospice “De Liefde”. Hij ervaart het als erg bevredigend aanwezig te kunnen zijn voor mensen die hun laatste levensfase in gaan. 

“We moeten het echt met elkaar doen, we hebben elkaar nodig en we moeten er voor elkaar zijn. Juist nu. “

De kracht van de Happy Tribe

Gelijkgestemde Ondernemers

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen anderen om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. Je hebt elkaar nodig. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten.

De Allerbeste Experts

Deze Happy Tribe heb ik opgericht samen met mijn zakenpartners Merijn Kegel en Ron Scheerder van Webalist. Ron en Merijn zijn expert op het gebied van online marketing en bekend met alle technische mogelijkheden. Daarnaast zijn we enkele andere zeer waardevolle samenwerkingen met topexperts opgestart en het is super dat jij daar nu ook van kan profiteren.

Met Hart En Ziel

Het is speciaal voor ondernemers die met hart en ziel ondernemen. Die het beste willen voor hun klant. Die hun diensten zowel offline als online willen vormgeven.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. Maar is juist heel haalbaar voor jou.

Over Mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik leerde het ondernemerschap van ’s werelds besten: Tony Robbins, Nisandeh Neta, Brendon Burchard, Ken Honda. Van hem leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen.

Ik liet mij inspireren door Wayne Dyer, Louise Hay, Deepak Chopra, Michael Singer en vele anderen. Ze leerden mij dat het succes begint bij mij. Bij het vertrouwen wat ik voel en de voldoening die het geeft van betekenis te zijn voor anderen. Het zijn ongelofelijk waardevolle lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik heb een coach, een zakelijk adviseur, een communicatie adviseur, een operationeel manager. Zeer deskundige ondernemers die mij met liefde bijstaan in mijn werk en mijn leven. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe.

Hier word jij happy van

Dit Is Wat Je Krijgt

Je krijgt toegang tot een besloten Happy Tribe Facebookgroep. Dit is de plek waar je gelijkgestemde ondernemers treft. Het is ook de plek waar jij jouw begeleiding en feedback kan vragen. We zijn dagelijks in deze Happy Tribe Facebookgroep aanwezig.

Je krijgt toegang tot het Happy Tribe online programma. Dit is een besloten website omgeving die onbeperkt toegankelijk is voor de leden. In dit online programma vind je waardevolle video’s, tools, formats, opnames van de sessies. Alles wat jij nodig hebt is 24/7 online beschikbaar.

Je kan deelnemen aan de Happy Implementatiesessie en Happy Q&A’s. Je loopt namelijk vast en tegen vragen aan. Deze sessies zijn bedoeld om jou te helpen. De sessies worden eens per twee weken via zoom gegeven. Het zijn live uitzendingen en je kan vooraf je vragen stellen. Daardoor zijn het kwalitatief zeer hoogwaardige sessies. 

We stellen ons uitgebreide netwerk voor je open en nodigen onze zakenpartners uit hun kennis met jou te delen. Dat doen we door middel van Happy Masterclasses waar jij als lid kosteloos aan kan deelnemen. Normaal gesproken zou je daar veel geld voor moeten betalen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Sales, Hoog in Google, Winst, LinkedIn, FacebookAds. Allemaal relevante onderwerpen die door experts aan jou worden uitgelegd. 

Je kan gebruik maken van aantrekkelijke en onweerstaanbare aanbiedingen die uitsluitend beschikbaar zijn voor leden van Happy Tribe. Zo kan je bijvoorbeeld een Happy Website of een Happy Online Programma Website kopen. Deze websites kosten normaal gesproken €1497,- per website. Als lid van de Happy Tribe krijg je €1000,- korting! Je investering is slechts €497,- per website. Je kan support uren inkopen, je kan design inkopen. Van hoge kwaliteit en voor waanzinnig aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen zijn alleen beschikbaar voor de leden van de Happy Tribe.

Het mooiste cadeau wat we je kunnen geven

Merijn, Ron en ik hebben – evenals een aantal van onze andere zakenpartners – onze businesstrainingen gevolgd bij Nisandeh Neta van Open Circles Academy. Superwaardevolle trainingen waar wij duizenden euro’s voor hebben betaald. Nisandeh is niet meer actief in Nederland, maar zijn trainingsmateriaal is online beschikbaar op het online platform BizKaizen.

BizKaizen bevat al het live opgenomen trainingsmateriaal van Nisandeh Neta. 

Gratis Toegang!

Hoe cool is het dat Merijn met Nisandah af heeft kunnen spreken dat jij als lid van de Happy Tribe toegang krijgt tot BizKaizen!

 

Over Mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik leerde het ondernemerschap van ’s werelds besten: Tony Robbins, Nisandeh Neta, Brendon Burchard, Ken Honda. Van hem leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen.

Ik liet mij inspireren door Wayne Dyer, Louise Hay, Deepak Chopra, Michael Singer en vele anderen. Ze leerden mij dat het succes begint bij mij. Bij het vertrouwen wat ik voel en de voldoening die het geeft van betekenis te zijn voor anderen. Het zijn ongelofelijk waardevolle lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik heb een coach, een zakelijk adviseur, een communicatie adviseur, een operationeel manager. Deskundige ondernemers die mij met liefde bijstaan in mijn werk en mijn leven. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe.

Grijp Jouw Kans!

WAT klanten zeggen OVER de happy tribe

Ik heb nu al zoveel geleerd. Ik word er super enthousiast van. Ik barst van de ideeën en ga nu aan de slag voor mijn eerste Webinar.Bedankt Marielle voor jouw waardevolle aanbod en deze super Masters en ook voor de super Master die jij bent. Petje Af! Namasté

Ingrid Kramer

Bewust in Contact

Wat een waardevolle en informatieve masterclasses. Ik bruis van de ideeen en energie. En die Q&A’s die zijn zo waardevol, die wil je gewoon nooit missen. 

Sharon Messemaker

Holistisch Masseur

aanbod

Dit Happy Tribe geeft je alles wat je nodig hebt. Alle ondersteuning stellen we voor jou beschikbaar: bonussen, programma’s tegen speciale prijzen, een netwerk van andere ondernemers en een hele hoop liefde – misschien is dat nog wel het allerbelangrijkste.

Normaal gesproken betaal je maandelijks 97 euro lidmaatschapskosten voor de Happy Tribe. Dat hoef jij echter niet betalen. Als jij gebruikt maakt van dit aanbod dan betaal je 47 euro per maand

Doe het nu. Wacht niet. De maandelijkse kosten van de aanbieding gaan nooit omhoog als je nu begint. En dat kan meteen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.