Happy met je Bedrijf - Succes met je Bedrijf

Happy met je Bedrijf

Dé Community voor Ondernemers

Happy met je Bedrijf gaat over iets veel groters dan het creëren van zakelijk succes alleen.

Natuurlijk is het belangrijk dat je zaken goed lopen. Dat je winst maakt en jezelf een goed salaris kan betalen. Dat je bestand bent tegen risico’s, zoals nu de Corona. Ja, het is nodig dat je leert daar de juiste strategieën voor in te zetten. Maar winst is geen doel op zich, het is een resultaat van jouw vermogen tot happiness.

In Dit Happy met je Bedrijf Programma Ontdek Je:

De krachtigste en meest efficiënte strategie om een continue stroom aan Happy Klanten te genereren.

Dat je door zin en inhoud te geven aan je ondernemerschap je compleet apart zet van ieder ander.

Dat werken vanuit je purpose niet alleen bakken met winst oplevert, maar vooral een betere wereld creëert.

Dat je alleen heel hard kan gaan, maar samen veel verder komt. 

Dit Happy met je Bedrijf Programma Bevat Onbetaalbaar Veel. Maar Is Juist Heel Haalbaar Voor Jou.

Beste ondernemer,

Dagelijks krijg ik vragen van ondernemers: “Hoe kan ik continuïteit aanbrengen in mijn klantenstroom en mijn omzet?” “Hoe kan ik de gaten op mijn bankrekening vullen?” Natuurlijk beantwoord ik die vragen, maar wil jij daar ook antwoord op? Lees dan verder.

Mijn ervaring

In 2014 begon ik aan mijn avontuur als ondernemer. Ik had jarenlang in de commerciële dienstverlening gewerkt en ik dacht: dat kan ik. Ik had een prachtige website, was zeer gedreven, werkte hard en iedereen vond het geweldig wat ik deed. Maar het lukte niet en de klanten bleven uit. Het bracht me ongelofelijk veel frustratie en onzekerheid. 

Ik wist niet wat ik over het hoofd zag en waarom het niet lukte. Pas toen ik de geheimen van het succesvol ondernemerschap ontdekte en die ging toepassen, kreeg ik klanten en ging ik geld verdienen. Daarnaast werkte ik met een fantastische businessmodel, waardoor ik een continue stroom klanten had en mijn omzet altijd groeide en nooit daalde. 

Maar het harde werken bleef, ik voelde me nog steeds onzeker. De stemmetjes in mijn hoofd bleven zeggen dat anderen beter waren en dat ik niet goed genoeg was. Ik was beland in een ratrace van hard werken, waarbij ik het gevoel had dat ik er alleen voor stond. Op dat moment nam ik het besluit om het compleet anders te gaan doen. Toen had ik niet kunnen vermoeden hoe groot de impact daarvan was.

Je kan het niet alleen

Ik besloot mijn geld te investeren in mijn opleiding en coaching. Ik ontdekte dat er heel veel was wat ik niet wist. En dat alles beperkte mij in mijn persoonlijke én zakelijke groei. Ik had anderen nodig om hier bewust van te raken, ik had anderen nodig om mijn blinde vlekken te tonen en ik had een coach nodig die mij hielp bij het toepassen van al die voor mij onbekende stappen. Deze begeleiding heeft mij het leven van mijn dromen gegeven. Zonder dat was het nooit gelukt.

En weet je wat zo mooi is? Ik geef al die mooie lessen door aan mijn klanten. Zodat ook jij het leven van hun dromen kan leven en het weer door kan geven aan jouw klanten. Want het doorgeven van jouw waardevolle lessen heeft pas echt impact.

Ik ga je helpen!

Dat is precies de reden dat ik je uitnodig om nu lid te worden van deze Happy met je Bedrijf Tribe. Jouw happiness zit ‘m niet in je zakelijke succes, het is te vinden in je gevoel van zekerheid en je zelfvertrouwen. Maar daar moet je dan wel dagelijks je stappen in zetten en je moet ook weten wat je dan precies moet doen. Het is mijn missie om jou hiermee te helpen.

Samen werken

Er was nog een belangrijke stap die ik zette. Ik besloot samen te gaan werken met een aantal andere ondernemers. Experts die dezelfde missie hebben als ik. Die ook impact willen maken en andere ondernemers willen helpen in hun zakelijke en persoonlijke groei. Met elkaar hebben we al zo ontzettend veel mooie dingen neergezet. Het succes van de ander is jouw succes!

Samen kom je verder

Het doel van deze Happy Tribe is jou te helpen. Want je kan het gewoon niet alleen. Dit is een zeer uitdagende tijd en jij kan het je niet permitteren om alleen te blijven ploeteren. Dan kun je namelijk al dat talent van jou onvoldoende vertalen in klanten, omzet en winst. En je weet al helemaal niet hoe je daarin continuïteit kan ontwikkelen. Wij weten dat wel en hoe fijn is het als jij samen met onze hulp en gelijkgestemde ondernemers stappen kan zetten.

We moeten het echt met elkaar doen, we hebben elkaar nodig en we moeten er voor elkaar zijn. Juist nu. Samenwerken geeft veel voldoening en verbinding, dat ervaar ik dagelijks. Dat is een heerlijke energie en een prachtig fundament voor jou om je zakelijke stappen om te zetten in een succesvol bedrijf.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in onze Happy Tribe!

Marielle

“We moeten het echt met elkaar doen, we hebben elkaar nodig en we moeten er voor elkaar zijn. Juist nu. “

Wat is de waarde van Happy met je Bedrijf?

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen maatjes om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. Je hebt elkaar nodig. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten.

Online ondernemerschap is het uitgangspunt van het programma Happy met je Bedrijf. Ik heb dit programma afgelopen weken samen met mijn zakenpartners Merijn Kegel en Ron Scheerder van Webalist ontwikkeld. Webalist is expert op het gebied van online marketing en bekend met alle technische mogelijkheden. Daarnaast zijn we enkele andere zeer waardevolle samenwerkingen met topexperts opgestart en het is super dat jij daar nu ook van kan profiteren. 

Het is speciaal voor ondernemers die met hart en ziel ondernemen. Die nog steeds het beste willen voor hun klant. Die hun diensten online willen vormgeven en daarmee hun omzet willen maken.

Dit Happy met je Bedrijf Programma Bevat Onbetaalbaar Veel. Maar Is Juist Heel Haalbaar Voor Jou.

Wat is de waarde van de Happy Tribe?

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen maatjes om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. Je hebt elkaar nodig. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten.

Online ondernemerschap is het uitgangspunt van het programma Happy met je Bedrijf. Ik heb dit programma afgelopen weken samen met mijn zakenpartners Merijn Kegel en Ron Scheerder van Webalist ontwikkeld. Webalist is expert op het gebied van online marketing en bekend met alle technische mogelijkheden. Daarnaast zijn we enkele andere zeer waardevolle samenwerkingen met topexperts opgestart en het is super dat jij daar nu ook van kan profiteren. 

Het is speciaal voor ondernemers die met hart en ziel ondernemen. Die nog steeds het beste willen voor hun klant. Die hun diensten online willen vormgeven en daarmee hun omzet willen maken.

Dit Happy met je Bedrijf Programma Bevat Onbetaalbaar Veel. Maar Is Juist Heel Haalbaar Voor Jou.

Dit zijn de voordelen van Happy met je Bedrijf.

Behalve een dagelijkse dosis happiness bevat het lidmaatschap veel waardevols voor je:

Mijn online begeleiding en die van mijn samenwerkingspartners.

Je krijgt toegang tot een besloten Happy Tribe Facebookgroep. Dit is de plek waar jij jouw begeleiding en feedback kan vragen en gelijkgestemde ondernemers treft.

In de toepassing van alle inzichten die je van ons krijgt loop je tegen vragen aan. Je kan jouw vragen stellen tijdens de Happy Coaching Calls die we wekelijks live uitzenden.

Je krijgt gratis toegang tot mijn Happy Online Programma. Onderwerpen die ik hierin behandel zijn bijvoorbeeld: Happy Website, Happy Online Programma, Happy Marketing, Happy Sales, Happy Money, Happy You (het einde van je twijfel), Happy Planning, Happy Webinars.

Je kan gebruik maken van aantrekkelijke en onweerstaanbare aanbiedingen die uitsluitend beschikbaar zijn voor leden van de Happy met je Bedrijf Tribe.

En je krijgt toegang tot alle tools, tips, strategieën en formats die je nodig hebt. Plus de begeleiding bij de implementatie ervan. 

Dit Happy met je Bedrijf Programma Bevat Onbetaalbaar Veel. Maar Is Juist Heel Haalbaar Voor Jou.

Over Mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik leerde het ondernemerschap van ’s werelds beste: Tony Robbins. Van hem leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen. Daarnaast zijn het ongelofelijk waardevolle lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy me je Bedrijf Tribe.

We doen het samen

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy met je Bedrijf Tribe.

 

Merijn
Kegel

Webalist

Meesterlijk goed in online marketing en op de hoogte van alle benodigde snufjes. Oprichter en eigenaar van Webalist en een aantal andere bedrijven.

Ron
Scheerder

Webalist

Ron weet antwoord op alle vragen die gaan over e-mailmarketing en funnels maken. En hij is Nederlands grootste reseller van Active Campaign. 

Ester
Krause

de Webconnectie

Weet als geen ander jouw kwaliteiten in het juiste op jouw website te presenteren. Expert in grafische vormgeving online.

Bastiaan
Vercouteren

Blogkracht

Oprichter en eigenaar van Blogkracht. Blogger en tekstschrijver. Leert jou hoe je elke maand duizenden bezoekers naar je site krijgt. 

WAT klanten zeggen OVER de happy tribe

Ik ben ontzettend blij met de happy tribe en het online programma. Omdat ik hierdoor juist nu in deze onzekere tijd mijn klanten, optimaal kan blijven helpen en ondersteunen. Deze kanalen bieden mij alle ins & outs en ondersteuning die ik nu nodig heb om kwaliteit te kunnen leveren!

Femke de Caluwé

Succes met je Stichting

De Happy Tribe is voor mij een mooie stimulans om in actie te komen. Er zijn gelijkgestemden waar je regelmatig contact mee hebt. Marielle en Ron geven op een fijne manier feedback en tips en het stimuleert mij heel erg om in beweging te blijven. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg enthousiast over ben!

Louise Wellens

Voorkom Vechtscheiding

Ik vind het fijn, ondersteunend en leerzaam om met andere ondernemers in een groep te zitten. Ik merk dat het mij optilt, motiveert en stimuleert om met andere top ondernemers de beste kwaliteit neer te zetten voor mijn klanten. Om echt verschil te maken. De liefdevolle aandacht voor elkaar is zeer ondersteunend. 

Kit de Haan

Kies wie je Bent

Dit is wat je krijgt

Happy met je Bedrijf

Met dit programma wordt je lid van de Happy met je Bedrijf Tribe. Jouw investering voor dit programma is 97 euro per maand. Deze prijs is exclusief btw en per maand opzegbaar. 

Je wordt lid van de Happy Tribe Facebookgroep waarin gelijkgestemde ondernemers actief zijn.

Je krijgt dagelijks tips en inspiratie van mij en van mijn zakenpartners.

Je kan dagelijks online begeleiding en feedback vragen.

Je krijgt toegang tot de tweewekelijkse Happy Coaching Calls waarin ik in live-uitzendingen coaching geef aan alle deelnemers.

Je ontvangt onmisbare happy bonussen en happy aanbiedingen. Je kan hier direct na aanmelden gebruik van maken.

Happy bonussen

met een totale waarde van meer dan 3.000 euro

Bonus 1: Gratis toegang Happy Online Programma

Je krijgt toegang tot mijn Happy met je Bedrijf Online Programma en kan daarmee alle video’s en bijbehorend lesmateriaal raadplegen op het moment dat het je schikt.

Bonus 2: Gratis deelname Happy Masterclasses

Je krijgt gratis toegang tot alle Happy Masterclasses. In deze masterclasses behandelen we alle noodzakelijke ondernemersvaardigheden. 

Bonus 3: Gratis Happy Handboek

Je ontvang het Happy Handboek. In dit handboek vindt je alle formats, tools, stappenplannen, checklists die je nodig hebt. 

Dit Happy met je Bedrijf Programma Bevat Onbetaalbaar Veel. Maar Is Juist Heel Haalbaar Voor Jou.

Over mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik leerde het ondernemerschap van ’s werelds beste: Tony Robbins. Van hem leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen. Daarnaast zijn het ongelofelijk waardevolle lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe.

Dit Happy met je Bedrijf Programma Bevat Onbetaalbaar Veel. Maar Is Juist Heel Haalbaar Voor Jou.

Jouw investering

Dit Happy met je Bedrijf Programma geeft je alles wat je nodig hebt: blijdschap, vertrouwen en zekerheid. Alle ondersteuning stellen we voor jou beschikbaar: bonussen, programma’s tegen speciale prijzen, een netwerk van andere ondernemers en een hele hoop liefde – misschien is dat nog wel het allerbelangrijkste.

Jouw investering voor dit Happy met je Bedrijf Programma is 97 euro per maand (exclusief btw).

Je profiteert direct van alle voordelen

Nadat je bent aangemeld voor het lidmaatschap, kan je direct profiteren van alle aanbiedingen en gebruik maken van alle mogelijkheden.