Zoom Masterclass: Gezond Ondernemen

Gelukkig, Gezond en Onafhankelijk

Een gezonde ondernemer is een succesvolle ondernemer

Wanneer je aandacht besteedt aan een gezond lichaam en een gezonde geest, heb je meer energie, meer daadkracht en meer plezier in je leven. Wanneer je aandacht besteed aan voldoende inkomsten heb je minder stress. Het resultaat daarvan is een succesvolle business.

Gezondheid is een belangrijke sleutel tot succes.

Daarnaast is het als ondernemer noodzakelijk om extra inkomen op te bouwen. Daar moet je geen dag langer mee wachten.

Daarom deze kans. Lees deze pagina goed door, die bevat erg belangrijke informatie voor jou als je gezond wil zijn, gelukkig wil leven en financieel onafhankelijk wil zijn.

Samen kom je verder

Het is zo ongelofelijk belangrijk dat je als ondernemer energiek bent; dat je stevig staat en dat je er echt voor je klant kan zijn. Deze tijd schreeuwt daar om. Mensen zoeken naar zekerheid en gezondheid meer dan ooit. Je kan het niet alleen, je hebt elkaar nodig.

We weten niet wat ons de komende jaren te wachten staat, we weten in ieder geval wel zeker dat we met elkaar veel verder komen dan alleen. Hoe cool is het dat er een heel team voor je klaar staat.

Marielle van der Vlies 

Businesscoach

Ondernemerschap gaat over financiële vrijheid, werken met ideale klanten, liefdevolle relaties en levenslust. Veel ondernemers hebben het tegenovergestelde: geldzorgen, issues met hun klanten, stress in de relatie en gebrek aan energie.

Marielle heeft een passie voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Dat komt terug in haar businesscoaching, waarbij ze haar klanten helpt dat te bereiken waar ze naar verlangen: geluk, liefde, energie. Het resultaat daarvan is een succesvolle business en geld op de bankrekening.

In haar coaching werkt ze met het Enneagram. Het Enneagram is een eeuwenoud en beproefd model voor ontwikkeling en groei op alle vlakken van het leven. Ook werkt ze met de helende methodieken van Healing Tao. Deze versterken het zelfhelende vermogen van het lichaam. 

Erik-Alexander Richter

Erik-Alexander Richter

Klinisch Psychisch Neuro Immunoloog

Erik-Alexander Richter is Klinisch Psychisch Neuro Immunoloog en gespecialiseerd in de biochemie. Hij kan als geen ander verbanden leggen tussen ziekte aan de ene kant, maar ook stress, depressies, bewegingsarmoede, voedingsproblemen en vooral laaggradige ontstekingen aan de andere kant.

Erik- Alexander Richter is bekend van TV als voormalig presentator en medisch deskundige bij het tv programma Life is Beautiful. Hij is een inspirerende en begenadigd spreker en heeft vele artikelen in vaktijdschriften geschreven.

Daarnaast is Erik-Alexander oprichter en eigenaar van de Stichting New Health Leap. Binnen deze stichting traint hij zzp’ers hoe ze extra inkomen kunnen genereren met het gezonder maken van hun omgeving.

Yvonne Carstens

Yvonne Carstens

Schoonheidsspecialist

Yvonne werkt heel bewust alleen met natuurlijke producten, omdat deze ingrediënten voor het lichaam ‘herkenbaar” zijn en daardoor beter kunnen worden opgenomen voor een mooier resultaat. Synthetische ingrediënten beschadigen en verouderen de huid, ook al wordt er vaak iets heel anders beloofd. Bovendien kunnen deze als toxische stoffen worden opgeslagen in het lichaam.

Een mooie en stralende huid krijg je met de juiste verzorging en komt ook van binnenuit. Dus de juiste voeding en voedingssupplementen spelen een hele belangrijke rol. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen, zo van buiten luidt een oude wijze spreuk!

Daarnaast is Yvonne enthousiast aanvoerder van ons succesvolle team.

Een uitgelezen kans voor financiële vrijheid

Dit is een mooie kans om als ondernemer of zzp’er extra inkomen te verdienen en financiele vrijheid en onafhankelijk te realiseren. Het betekent een veel zorgelozer bestaan als ondernemer en daarbij loop je minder risico bij mogelijke maatregelen van de overheid.

Je krijgt een onweerstaanbaar aanbod om lid te worden van ons enthousiaste businessteam. Binnen ons team coachen en begeleiden we je in het verkopen van onze hoogwaardige voedingssupplementen. Het betreft voornamelijk Omega 3 en vitamine D/K.

Tijdens de masterclass krijg je alle informatie die je nodig hebt over de mogelijkheden en de supplementen.

Dit is wat je ontdekt

R

De visie van Erik-Alexander Richter op gezondheid en voeding, gepresenteerd aan de hand van verrassende wetenschappelijke en praktische onderzoeken;

R

Hoe jij die inzichten kan toepassen in je eigen leven en wat de effecten hiervan zijn;

R

Hoe je ze kan overdragen aan je klanten en waarom dat zo noodzakelijk is voor jou eigen zakelijk en financieel succes;

R

Welke kansen en mogelijkheden je hebt om naast je gewone inkomen extra inkomsten te verdienen. En hoe je dit direct en voor de zomer kan realiseren.

Meld je direct aan

Dit is een onmisbare masterclass voor ondernemers en zzp’ers die actief zijn op het gebied van leefstijl, gezondheid en voeding. De inzichten van Erik-Alexander zijn zeer waardevol, maar de meeste mensen kennen ze niet. 

De masterclass is speciaal voor ondernemers zoals jij, die zelf gezond willen worden, interesse hebben in gezondheid en een extra inkomen willen opbouwen – al dan niet naast hun business.

Datum: 10 juni 2022
Investering: kosteloos
Tijd: 14 – 16 uur
Locatie: Achter je Computer
Opname: Geen

Na aanmelden ontvang je de zoomlink in je mail.