Maak een website die klanten oplevert

7 Onmisbare Elementen

succes methode

Een website die klanten oplevert!

Veel ondernemers hebben websites zonder bezoekers. Of ze hebben überhaupt geen website. Of ze hebben een website die wel bezoekers oplevert, maar vervolgens niet converteert. Vaak is hun website een bron van frustratie, terwijl het juist waardevol gereedschap kan zijn voor je marketing en sales.

Maak een nieuwe en vliegende start met je website. Ontdek welke 7 elementen onmisbaar zijn. Laat je naam en emailadres achter, je ontvangt de tips direct in je mail. 

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring

succes methode

Dit is wat je ontdekt:

De 7 elementen die niet mogen ontbreken op je website. Ik werk ze helemaal voor je uit, zodat jij precies weet wat bezoekers en klanten oplevert.

Een bezoeker met een urgent probleem. Het is de reden dat ze je website bezoeken.

Een oplossing voor dit urgente probleem, de reden waarom ze van je kopen.

Een goede verkoop (anders dan je denkt), zodat ze langdurig je klant blijven.

Positioneer jezelf als de expert. Zonder twijfel.

Wat zeggen je fans over jou? Laat het zien!

Een serie waardevolle e-mails. De meest effectieve marketingstrategie. 

Aantrekkelijke artikelen waar je bezoeker graag op reageert, omdat ze veel waarde bevatten.

 

Over Mij

Mijn naam is Marielle van der Vlies en ik ben jouw Allerbeste Businesscoach. Toen ik eind 2012 mijn eerste website lanceerde was ik echt aan het ploeteren. Ik zocht naar de vorm waarin ik het moest gieten, naar de dienstverlening die ik erop moest zetten en naar de teksten die ik moest schrijven. Ik had geen idee. Maar ik had wel een dure website gekocht en ik voelde de druk van die investering: het moest wel klanten opleveren. 

Het lukte niet

Het lukte allemaal niet. Er was dan ook zoveel wat ik niet wist. Wat wist ik nou over websites maken, marketing bedrijven of verkopen? Er zijn heel veel ondernemers zoals ik toen was. Wat gun ik hen iemand die ze bij de hand neemt en vertelt hoe ze het moeten doen!

Gewoon doen

In de loop der jaren heb ik verschillende leraren en coaches gehad die mij veel hebben geleerd over ondernemerschap, het maken van een website en marketing. Alles wat ik leerde ben ik gaan toepassen, stap voor stap. Iedere dag weer implementeren: gewoon doen. En van al die stappen, de missers en mijn ontdekkingen leerde ik nog meer. Ik vond mijn eigen vorm. In 2014 heb ik mijn huidige website gemaakt die ik in heel korte tijd in de lucht had en die me tot op de dag van vandaag klanten oplevert.

En website die klanten oplevert

Ik gun jou ook een website die goed bezocht wordt en die je klanten oplevert. Ik gun je de ontdekking dat het delen van een waardevolle boodschap op je website eigenlijk heel eenvoudig is. En je vindt het vast ook fijn dat je daar geen maanden over hoeft te doen, maar dat het in enkele weken kan.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt het e-boek direct in je mailbox:

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring

Over Mij

Mijn naam is Marielle van der Vlies en ik ben jouw Businesscoach. Toen ik eind 2012 mijn eerste website lanceerde was ik echt aan het ploeteren. Ik zocht naar de vorm waarin ik het moest gieten, naar de dienstverlening die ik erop moest zetten en naar de teksten die ik moest schrijven. Ik had geen idee. Maar ik had wel een dure website gekocht en ik voelde de druk van die investering: het moest wel klanten opleveren.

Het lukte allemaal niet. Er was dan ook zoveel wat ik niet wist. Wat wist ik nou over websites maken, marketing bedrijven of verkopen? Er zijn heel veel ondernemers zoals ik toen was. Wat gun ik hen iemand die ze bij de hand neemt en vertelt hoe ze het moeten doen!

In de loop der jaren heb ik verschillende leraren en coaches gehad die mij veel hebben geleerd over ondernemerschap, het maken van een website en marketing. Alles wat ik leerde ben ik gaan toepassen, stap voor stap. Iedere dag weer implementeren: gewoon doen. En van al die stappen, de missers en mijn ontdekkingen leerde ik nog meer. Ik vond mijn eigen vorm. In 2014 heb ik mijn huidige website gemaakt die ik in heel korte tijd in de lucht had en die me tot op de dag van vandaag klanten oplevert.

Ik gun jou ook een website die goed bezocht wordt en die je klanten oplevert. Ik gun je de ontdekking dat het delen van een waardevolle boodschap op je website eigenlijk heel eenvoudig is. En je vindt het vast ook fijn dat je daar geen maanden over hoeft te doen, maar dat het in enkele weken kan.

Wat Lezers Over Dit E-Boek Zeggen.

‘Geweldig en onmisbaar e-boek voor ondernemers.’

Barbara Kuipers

Trainer en coach

‘Lees direct dit e-boek en implementeer de waardevolle lessen. Ik beloof je mooie resultaten!’

Merijn Kegel

Succesvol Ondernemer Webalist

‘Dit e-boek is een geweldig geschenk voor mij als ondernemer.’

Marieke Driebergen

Coach

‘En nog zeer regelmatig pak ik dit e-boek erbij om info op te zoeken. Super behulpzaam.

Kit de Haan

Meditatieleraar

‘Een afspiegeling van haar onuitputtelijke bron van ervaring en inspiratie. Ik heb er ook met mijn 30 jaar ervaring veel aan gehad.

Michel Porro

Fotograaf

Door het succesvolle pad te volgen dat Marielle bewandelt bloeit mijn praktijk als nooit te voren.’

Marie-José Capello

Coach

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring