Christina von Dreien heeft 4 prachtige boeken geschreven!

Verslingerd geraakt

1 reactie

Boeken voor vrede

Ik ben het afgelopen jaar verslingerd geraakt aan 4 boeken, eigenlijk 5. Hoe dat zit vertel ik je zo. Die boeken liggen permanent op mijn bureau. Het gaat om de 4 boeken van Christina von Dreien. Als je ze nog niet hebt, raad ik je aan om ze alle vier tegelijk te bestellen. Ze zijn echt perfect voor deze vakantie:

Deel 1 – Tweeling als licht geboren
Deel 2 – Het visioen over het goede
Deel 3 – Bewustzijn schept vrede
Deel 4 – Alles komt goed

Verruimd bewustzijn en wijsheid

In de eerste twee delen vertelt de moeder van Christina het verhaal van Christina, een jonge vrouw van nu 20 jaar. Christina is geboren met een verruimd bewustzijn. Dat betekent dat ze dingen ziet, weet en waarneemt die wij niet waarnemen. Haar moeder beschrijft hoe Christina zich heeft ontwikkeld. Ze noemt een aantal belangrijke en heel bijzondere gebeurtenissen en wat de invloed ervan is geweest op hun levens.

Verder deelt ze veel kennis die Christina in haar jonge leven heeft opgedaan. Ze heeft namelijk een ongekende wijsheid en dat maakt haar boeken ongelooflijk mooi. Die wijsheid vertaalt ze in heel concrete adviezen over hoe je je bewustzijn kan ontwikkelen en wat de effecten ervan zijn.

Handvatten om anders te kijken

In boek 3 en 4 is Christina zelf aan het woord. Het is een weergave van de vele lezingen die ze in 2018 en 2019 heeft gegeven. In haar laatste deel roept ze je op om op een heel andere manier naar de wereld en de huidige gebeurtenissen te kijken. Ze geeft daarvoor concrete handvatten die je direct kan toepassen, wat je vertrouwen en kracht geeft.

Alle boeken zijn zeer de moeite van het lezen én het leven waard. Ik ervaar het zelf als heel bemoedigend om in deze periode zulke boodschappen te krijgen. Ik vind haar verhaal en haar boodschap oprecht wonderlijk en bewonderenswaardig.

De boeken van Christina staan boordevol belangrijke boodschappen. Ik geef er hier twee die je direct kan toepassen in je leven en je werk.

Meer dan je kan zien

Christina’s eerste boodschap is dat er veel meer in dit leven is dan alleen wat je kan waarnemen. Er is ook een wereld die je niet kan waarnemen, maar die wel bestaat. Juist dat is de wereld die zoveel invloed heeft op je gemoedstoestand. Christina roept je op om je daarvoor open te stellen, omdat je daardoor ontdekt dat het leven je zoveel meer te bieden heeft.

Innerlijke wereld

Ik heb het in mijn artikelen regelmatig over innerlijke stabiliteit. Je kan de wereld waar Christina het over heeft beschouwen als je innerlijke wereld. Inzicht in je innerlijke wereld zorgt voor bewustzijn en schept vrede: dan is alles goed. Christina geeft je daar handvatten voor. Het is duidelijk dat er in de buitenwereld een crisis aan de gang is. Maar wanneer je innerlijke wereld vredig is, heeft die buitenwereld veel minder vat op je.

Vrede is een keuze

Haar tweede boodschap is: “Vrede is geen toestand die zomaar opeens ontstaat. Vrede is een keuze die ieder individu zelf maakt en die op die manier over alle landen wordt verspreid.”

We verlangen allemaal naar vrede en we hebben daar allemaal onze verantwoordelijkheid in te nemen. En dat kan je ook zelf, door innerlijke vrede te realiseren, waardoor vrede in de buitenwereld ontstaat.

We are peace is een ‘impuls’ van Christina von Dreien. Ze behandelt dit in haar derde boek. Download de tekst: https://www.uitgeverijakasha.nl/images/flyer-christina/We-Are-Peace-2.pdf. Er is ook een Facebookpagina We Are Peace, die je kan volgen als je naar vrede in de wereld verlangt. De boeken zijn verkrijgbaar bij bol.com en natuurlijk bij je plaatselijke boekhandel.

Het vijfde boek

Hoe het met boek 5 zit? Dat is mijn eigen boek Groei met je Bedrijf. Het is een vervolg op mijn eerste boek Succes met je Bedrijf. In Succes met je Bedrijf krijg je een stappenplan voor succesvol ondernemen en in Groei met je Bedrijf krijg je de 5 GROEI-ingrediënten. 5 Universele en zeer krachtige ingrediënten die noodzakelijk zijn voor persoonlijke, zakelijke en financiële groei.

In mijn boek werk ik de 5 ingrediënten uit. Je ontdekt aan de hand van praktische voorbeelden hoe je ze kan toepassen in je leven en je werk om persoonlijk, zakelijk en financieel te groeien. Veel ondernemers denken dat groei het resultaat is van ambitieuze plannen realiseren en slimme strategieën implementeren. Maar het is precies andersom. Groei komt eerst, pas daarna kan je al jouw ambitieuze plannen moeiteloos realiseren.

Hoe dan?

Hoe je doe je dat? Hoe heb ik dat gedaan? Dat ontdek je in het boek. Het boek Groei met je Bedrijf is alleen als pdf verkrijgbaar en je kan het hier bestellen: Groei met je Bedrijf.

Je hebt het direct in je mail en je kan dus direct beginnen met lezen. Uiteraard werkt het alleen als je de inzichten ook direct toepast.

Dus de komende zomermaanden heb je genoeg te lezen. Ik wens je veel leesplezier!

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

1 Reactie

 1. Savannah Engelenberg

  Ja! Ik heb alle 5 de boeken in huis en vind ze stuk voor stuk waardevol.

  De wijsheid van Christina voelt als thuiskomen. Het resoneert met mijn innerlijk weten. Het léven vanuit bewustzijn ervaar ik als een voort-durende oefening. 

  Elk moment dat ik merk dat ik ‘in slaap’ was, kies ik ervoor om naar binnen te gaan bij mezelf. Te rade te gaan bij meZELF, mijn Hoger Zelf. Bewust te zijn van wat er in mij leeft, wat ik nodig heb. 

  De buitenwereld zie ik als de spiegel van wat in mij leeft. Confronterend, soms ronduit pijnlijk, maar tegelijk waardevol en bevrijdend. Ik ervaar het als een prachtige reis.

  Dankbare Krachtgroet,
  Savannah

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *