Business elite coaching

Ontwikkel jezelf, ontwikkel meesterschap

Wil jij het maximale uit je bedrijf halen?

Dit is een programma voor zelfstandig ondernemers die ervoor kiezen om hun volledige potentie te leren leven. Vanuit liefde en vertrouwen. Omdat je een fijn leven wil waarmee je je in balans voelt. Omdat je fijne klanten wil, van betekenis wil zijn voor hen en goede winst wil maken.

Veel ondernemers die bij mij komen zijn toe aan een nieuwe start. Ze zijn gefrustreerd: “Het lukt me maar niet om genoeg klanten te krijgen. Ik wil nu eindelijk weer verdienen wat ik verdiende in mijn baan!”. Je krijgt van mij alle tools en technieken aangereikt die nodig zijn duurzaam succes op te bouwen. 

Je vraagt je af hoe je aan meer klanten komt. Je hebt wel klanten, maar het is te weinig. Je overweegt regelmatig of je toch niet weer die baan moet zoeken.

Steeds ben je op zoek naar nieuwe manieren om klanten te krijgen. Je moet zichtbaar zijn. Je hebt een website en plaatst berichten op Facebook. Maar wat je ook probeert, het lukt niet. Je kan jezelf geen behoorlijk salaris uitbetalen.

Continu voel je de druk op je schouders, Je voelt je schuldig. Of je nu werkt, tijd aan je gezin besteedt of sport. Je zit in een ratrace van hard werken en meer willen (of moeten) verdienen.

Ik weet dat jij het kan.

Ja, jij kan echt een goedlopend bedrijf neerzetten, een mooie omzet maken en de allerleukste klanten krijgen. Maar zoiets moet je leren. Ook het ondernemerschap is een vak en het kost tijd, aandacht en energie om dit goed onder de knie te krijgen.

Als je eenmaal weet hoe het ondernemen werkt, kan je in korte tijd een goedlopend bedrijf opbouwen.

Ik leer jou ondernemen. Je krijgt alle tools, technieken en strategieën die je nodig hebt. Het is niet moeilijk, maar je moet ze kennen. Als je ze keer op keer op de juiste manier toepast, krijg jij ook succes. Stap voor stap begeleid ik je hierin.

Je leert wie je klanten zijn, hoe ze zich aanmelden bij jou, hoe ze van je kopen en hoe ze van je blijven kopen. Je leert hoe je goede omzet maakt en hoe je ervoor zorgt dat je omzet altijd groeit. Daarvoor gebruik ik strategieën die ik zelf nog dagelijks toepas in mijn eigen bedrijf.

Wat kun jij doen?

Ook jij kan als ondernemer resultaten halen waar je nooit van had durven dromen, zowel privé als zakelijk. Ook jij kan je bijdrage leveren aan het verbeteren van deze wereld. Dat vraagt van jou dat jij je drijfveren ontdekt, dat je dagelijks je beste zelf inzet en afscheid neemt van stress en onzekerheid. Daarvoor moet je leren welke strategieën en technieken nodig zijn om iedere maand meer klanten naar je toe te trekken en meer omzet te maken.

Met de business elite coaching ontdek je:

Waar je focus ligt. Zodat je jouw tijd en energie besteedt aan de dingen die je werkelijk rijkdom opleveren. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Wat je passie en drijfveren zijn. Waarom jij doet wat je doet. Dat is wat jou uniek maakt en waar je zichtbaar mee wordt. Het is niet meer nodig naar je concurrentie te kijken en jezelf te vergelijken met anderen. Je passie is je motor en zorgt ervoor dat je de juiste acties neemt.

Wie je ideale klant is. Dit is de persoon waar jij een langdurige relatie wil opbouwen. Iemand die bereid is te investeren in zichzelf, in tijd, geld en energie. Deze klanten blijven voor lange tijd je klant. Dat is veel prettiger ondernemen dan steeds weer op zoek te moeten naar nieuwe klanten.

Hoe jij producten en diensten ontwikkelt die van hoge kwaliteit zijn en waarmee je klanten werkelijk resultaten mee halen. Jouw producten en diensten zijn er op gericht je klant langdurig te ondersteunen in het oplossen van problemen en het bereiken van verlangens. 

Hoe je zichtbaar wordt en je jezelf positioneert als een professionele ondernemer. Verbinding creert met je potentiële klant. Hoe je jouw website en social media gebruikt je hierin te ondersteunen. 

Hoe je vermogen groeit. Je ontdekt welke mogelijkheden er zijn om meer geld te verdienen met geld. Hierdoor onstaat financiele vrijheid. Je krijgt grip op je geld door het goed te plannen en te beheren. Hierdoor onstaat financiële vrijheid.

Hoe je geniet van het ondernemerschap. Je leert dat je het allemaal kan bereiken, een fijn en gevuld leven en een goed lopend bedrijf. Er onstaat meer rust en balans in je leven. Je hebt genoeg tijd en energie om leuke dingen te doen met je partner en kinderen. In het weekend ben je lekker vrij en je kan op vakantie zonder continu je laptop open te willen klappen.

Jouw investering.

Je investering voor dit programma Succes met je Bedrijf Elite is 8000 euro exclusief btw, je betaalt dit vooruit.
Betaling in 6 termijnen is mogelijk.
Op deze coaching zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.