In korte tijd meer klanten en

verdubbeling van je omzet?

Dit is een programma voor ambitieuze ondernemers zoals jij die ervoor kiezen om aan hun bedrijf te werken. Omdat je impact wil maken en wil gaan voor geweldige klanten en een mooie omzet.

Veel mensen die bij mij komen hebben er genoeg van: “Het lukt me maar niet om genoeg klanten te krijgen. Ik wil nu eindelijk weer verdienen wat ik verdiende in mijn baan!”

Herken jij dit en ben jij ook zo’n ambitieuze ondernemer?

Je vraagt je af hoe je aan meer klanten komt. Af en toe heb je wel een klant, maar het is te weinig. Je overweegt regelmatig of je toch niet weer die baan moet zoeken.

Je voelt je voortdurend schuldig: of je nu werkt, tijd aan je gezin besteedt of sport.

Continu voel je de druk op je schouders om geld te verdienen. Steeds ben je op zoek naar nieuwe manieren om klanten te krijgen. Je hebt je website in de lucht, schrijft blogs, verstuurt mails en zet berichten op Facebook. Maar wat je ook probeert, het lukt niet. Je kan jezelf nog steeds geen behoorlijk salaris uitbetalen.

Ik weet dat jij het kan.

Ja, jij kan echt een goedlopend bedrijf neerzetten, een mooie omzet maken en de allerleukste klanten krijgen. Maar zoiets moet je leren. Een goede en verantwoordelijke baan is niet hetzelfde als een business opbouwen. Ook het ondernemerschap is een vak en het kost tijd, aandacht en energie om dit goed onder de knie te krijgen.

Als je eenmaal weet hoe het ondernemen werkt, kan je in korte tijd een goedlopend bedrijf opbouwen.

Ik leer jou ondernemen. Je krijgt alle tools, technieken en strategieën die je nodig hebt. Het is niet moeilijk, maar je moet ze kennen. Als je ze keer op keer op de juiste manier toepast, krijg jij ook succes. Stap voor stap begeleid ik je hierin.

Je leert wie je klanten zijn, hoe ze zich aanmelden bij jou, hoe ze van je kopen en hoe ze van je blijven kopen. Je leert hoe je goede omzet maakt en hoe je ervoor zorgt dat je omzet altijd groeit. Daarvoor gebruik ik strategieën die ik zelf nog dagelijks toepas in mijn eigen bedrijf.

Ik weet wat het is.

Ik weet als geen ander wat ervoor nodig is om een goedlopende business te creëren. Ik weet ook hoe moeilijk het soms is om focus houden, structuur aan te brengen en zichtbaar te blijven. Ik weet wat het je kost om klanten te krijgen en geld binnen te halen. Je moet er hard voor werken; er komt een enorme hoeveelheid werk op je af die je niet overziet. Ik weet hoe groot de druk op je schouders is en hoe enorm de impact hiervan is op je zelfvertrouwen, je plezier en je gevoel van vrijheid.

Ik begon met niets.

Zelf ben ik in 2014 begonnen met mijn huidige bedrijf. De belangrijkste ingrediënten voor mijn bedrijf zijn nog steeds mijn drijfveren, mijn passie en mijn grote kennis en ervaring. Die heb ik opgedaan in het bedrijfsleven in topposities, de vele trainingen en de coaching die ik volgde en tijdens de opbouw van mijn bedrijf. Mijn eerste bedrijf mislukte en daardoor begon ik mijn huidige bedrijf zonder geld en zonder klanten. In enkele maanden creëerde ik omzet die alleen maar bleef groeien tot op de dag van vandaag. Sindsdien haal ik resultaten waar ik nooit van had kunnen dromen.

Doorgeven.

Het ondernemerschap heeft mij veel gebracht en dat geef ik graag door. Ik wil echt een bijdrage leveren om de wereld beter te maken, liefdevoller, mooier, glansrijker en zachter. Een veilige plek voor ieder die na mij komt. Daarom inspireer ik jou graag om hetzelfde te doen. En vandaar dit prachtige coachingsprogramma.

Wat kun jij doen?

Ook jij kan als ondernemer resultaten halen waar je nooit van had durven dromen, zowel privé als zakelijk. Ook jij kan je bijdrage leveren aan het verbeteren van deze wereld. Dat vraagt van jou dat jij je drijfveren ontdekt, dat je dagelijks je beste zelf inzet en afscheid neemt van stress en onzekerheid. Daarvoor moet je leren welke strategieën en technieken nodig zijn om iedere maand meer klanten naar je toe te trekken en meer omzet te maken.

Het programma.

Dit coachingsprogramma is jouw beste investering ooit. Jij krijgt de kans om de groei te realiseren waar jij van droomt. Het is een life changing experience, het geeft je inzichten en resultaten die je niet voor mogelijk had gehouden.

In dit programma pakken we alles aan wat verbetering nodig heeft binnen jouw onderneming. Of het nu gaat om je businessmodel, je financiën, je marketing en sales of je businessprocessen en -systemen. Je gaat werken aan je persoonlijke leiderschapskwaliteiten, je vaardigheid om leiding te geven en samen te werken. Je optimaliseert wat beter kan. Je pakt alles grondig aan wat nodig is om je resultaten te verbeteren.

Dit traject bestaat uit 10 één-op-éénsessies van 2 uur in een periode van 6 maanden. Deze sessies vinden live plaats in Amsterdam. Daarnaast is altijd persoonlijk contact mogelijk via Skype, mail of Whatsapp. Ik ben bereikbaar tijdens kantooruren.

In het programma ontdek je:

Waar je focus ligt. Zodat je jouw tijd besteedt aan de dingen die je werkelijk klanten opleveren en dus geld.

Wat je passie en drijfveren zijn. Waarom jij doet wat je doet. Dat is wat jou uniek maakt en waar je zichtbaar mee wordt. Het is niet meer nodig naar je concurrentie te kijken en jezelf te vergelijken met anderen. Je drijfveren zijn ook je motor en zorgen ervoor dat jij in actie blijft.

Wie je ideale klant is. Iemand die heel graag van jou leert en koopt en net als jij ook impact wil maken. Zodat je jouw tijd en energie steekt in mensen waar jij op jouw beurt ook energie van krijgt.

Hoe jij producten en diensten ontwikkelt die klanten keer op keer van je afnemen. Zodat je klant heel lang je klant blijft en je niet al je tijd en energie in verkopen hoeft te steken.

Hoe je aantrekkelijke teksten schrijft voor op je website, je (e-)boek en je social media. Teksten, die ervoor zorgen dat jouw ideale klant zich aangesproken voelt en zich direct aanmeldt. Ik leer je ook hoe je deze teksten snel schrijft, zodat ze niet al te veel van je tijd opslokken.

Hoe je omgaat met geld. Daardoor groeit je vermogen. Je leert een financiële planning te maken. Je creëert financiële vrijheid door online producten en diensten te ontwikkelen.

Hoe je het leuk maakt en houdt. Je leert echt genieten van het ondernemen, en hoe je genoeg tijd en energie hebt om leuke dingen te doen met je partner en kinderen. In het weekend ben je lekker vrij en je kan op vakantie zonder continu je laptop open te willen klappen.

Jouw investering.

Je investering voor dit programma Succes met je Bedrijf Elite is 8.000 euro exclusief btw, je betaalt dit vooruit. Betaling in 6 termijnen is mogelijk.

Heb je interesse in deze elite coaching, zet dan direct je eerste stap en maak een afspraak voor een Gratis Coaching Sessie. Deze coaching is bedoeld om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen als ondernemer en je kennis te laten maken met je eigen potentie. Ook ontdek je wat de coaching voor jou kan betekenen en maak je kennis met mijn manier van werken.

 
Op deze coaching zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.