Hoe verkoop je je product of dienst? - Succes met je Bedrijf

Hoe verkoop je je product of dienst?

1 reactie

Als je een business hebt, moet je verkopen. Daarom lees je mijn blog. Wat moet je doen om goed te verkopen? Ik geef je vier tips.

Walk your talk

Leer je klanten alleen wat jij al goed kan, omdat je daar al tienduizend uur in geoefend hebt. Omdat het je passie is en je niets liever doet dan dat. Leer hen je eigen levenslessen, die je zelf werkelijk met vallen en opstaan hebt ontdekt in je leven. Vertel hoe zij die kunnen toepassen. Maak het persoonlijk.

 • Iemand die zelf is afgevallen en een nieuwe levensstijl heeft opgebouwd is het beste voorbeeld om haar doelgroep te helpen blijvend gewicht te verliezen.
 • Iemand die er zelf stralend uitziet is de beste persoon om mensen te helpen aan een stralend uiterlijk.
 • Alleen een geslaagde ondernemer kan jou helpen aan succes met je bedrijf.

Geef alles wat je hebt

Geef alles wat je hebt aan je klanten. Waarom houden zoveel ondernemers informatie achter? Ben je bang dat je alles weg geeft? Dat anderen ermee aan de haal gaan? Wees blij als ze dat doen en op die manier jouw woord verspreiden.

Geef tonnen aan waarde. Help mensen en committeer jezelf aan het resultaat van je klant. Geef tien keer zoveel als de rest, dán val je op. Leer te geven. Want dan ga je vanzelf ontvangen. Geef gewoon wat je te geven hebt, zonder iets achter te houden. Maar doe het wel gedoseerd, zodat je klant niet overweldigd raakt. En begeleid je klant in de implementatie.

 • Ga bloggen.
 • Ga video’s maken.
 • Laat jezelf zien op Facebook en LinkedIn.
 • Deel je foto’s op Instagram.
 • Maak facebookgroepen en zorg dat je daar aanwezig bent.
 • Toon op al deze kanalen oprechte belangstelling voor je klant en geef hen wat ze nodig hebben.

Kies je business

Waar help je je klant werkelijk mee? Niemand is geïnteresseerd in een coach of trainer of therapeut of consultant of adviseur of weet ik veel wat voor dertien-in-een-dozijnnaam je eraan wil geven. Jouw doelgroep wil dat jij hen helpt om hun problemen op te lossen. Dat is de enige reden waarvoor ze bij jou komen. Wat zijn de problemen die jouw klant heeft? Zijn ze ongelukkig? Ongezond? Hebben ze slapeloze nachten van de zorgen? Geldproblemen? Hoe groter de problemen, hoe beter jij hen kan helpen. Leer hun pijn kennen en help hen vervolgens niet alleen die pijn op te lossen, maar het ook voor altijd te voorkomen.

 • Laat ze de liefde van hun leven ontmoeten.
 • Hun droombaan vinden.
 • Eeuwige roem bereiken.
 • Het leven van hun dromen leiden.

Laat ze kennismaken

Niemand gaat zomaar van je kopen. Ze moeten je eerst kennen, je leuk vinden en zeker weten dat jij degene bent die hen kan helpen bij het oplossen van hun probleem. Bied daarom altijd een kennismaking aan. Als je coach bent, is een gratis coachsessie daar de beste vorm voor. Geef die een goede naam. Reserveer bijvoorbeeld een uur en tijdens dat uur besteed je drie kwartier de tijd aan de eerstvolgende stap die jouw klant moet nemen in het oplossen van het probleem. Reserveer het laatste kwartier om te vertellen wat een mogelijk vervolg zou kunnen zijn voor je klant in het oplossen van het probleem, hoe jouw begeleiding er dan uitziet en wat de kosten zijn. Doet je klant het niet, even goede vrienden. Ze hebben in ieder geval heel veel waarde van jou gekregen.

Het is geen truc, het is echt

Ik geef je deze lessen omdat ik weet dat het werkt. Niet alleen bij mij, maar ook bij andere succesvolle ondernemers en de grote succesgoeroes. Ik weet ook dat je door blijft ploeteren en geen klanten krijgt als je dit niet doet. De keus is natuurlijk aan jou.

Dus ik ben benieuwd wat de eerste stap is die jij nu gaat zetten om je product of dienst te verkopen. Laat het weten hieronder in het reactieveld.

Hoe ik in een jaar 100 klanten kreeg

Nu heb je mijn blog helemaal gelezen, dus jij wil ook goed verkopen met een goedlopende business waar je plezier aan beleeft omdat je leuke klanten hebt en lekker verdient. Daarom mag je mijn training Hoe Ik In Een Jaar 100 Klanten Kreeg niet missen. Daarin vertel ik je dus hoe ik in een jaar 100 klanten kreeg. Dat is geen truc, het is de realiteit. En ik vertel jou precies hoe ik dat deed.

Het is een supergave training waarin je ongelofelijk veel waarde krijgt. Daarbij is het een kennismaking met mij en mijn manier van werken en de perfecte kans om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling als ondernemer.

Grijp die kans direct voordat de training vol en voorbij is. Meld je nu aan.

Ja, ik wil ook 100 klanten!

Ik kijk uit naar je reactie en wil je graag ontmoeten op de training!

Make it a HAPPY day!
Marielle

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

1 Reactie

 1. Tessa

  Bedankt voor je artikel, Marielle. Ik ga mijn ideale klant nu definieren aan de hand van jouw lijstje, zodat ik hem/haar makkelijker kan bereiken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *