Maak een website die klanten oplevert

7 Onmisbare Elementen

Masterclass Krijg Klanten met je Website

Veel ondernemers hebben websites zonder bezoekers. Of ze hebben überhaupt geen website. Of ze hebben een website die wel bezoekers oplevert, maar vervolgens niet converteert. Vaak is hun website een bron van frustratie, terwijl het juist waardevol gereedschap kan zijn voor je marketing en sales.

Je kan een website maken die je wél bezoekers en klanten oplevert. Die wel goed converteert. Waar krachtige teksten op staan die goed gelezen worden. Dat is niet moeilijk en het hoeft ook geen maanden te duren.

Ik vertel het je allemaal tijdens deze onweerstaanbare masterclass Krijg Klanten met je Website.

succes methode

Wat krijg je in de masterclass?

 

Ik vertel hoe jij in korte tijd wél die teksten kan schrijven voor je website met een heel mooie en krachtige methode. Het schrijven hoeft geen maanden te duren, het kan in minuten.

Ik geef je templates voor de verschillende webpagina’s – zo wordt het schrijven wel heel eenvoudig. Het schrijven is dan een eenvoudige invuloefening, in plaats van dat je met een leeg blad voor je neus begint.

Welke pagina’s staan er in het menu van je website? En wat staat er op deze pagina’s? Je kan het direct toepassen op je eigen website. 

Enkele van mijn geheimen voor steeds terugkerende bezoekers. Ze zijn niet heel erg ingewikkeld, je moet het weten én toepassen. Ik vertel je hoe ik dat doe. 

Ik verklap je welke onderdelen absoluut niet mogen ontbreken op je website. Want juist deze elementen zorgen voor bezoekers en klanten.

Over Mij

Mijn naam is Marielle van der Vlies en ik ben jouw Businesscoach. Toen ik eind 2012 mijn eerste website lanceerde was ik echt aan het ploeteren. Ik zocht naar de vorm waarin ik het moest gieten, naar de dienstverlening die ik erop moest zetten en naar de teksten die ik moest schrijven. Ik had geen idee. Maar ik had wel een dure website gekocht en ik voelde de druk van die investering: het moest wel klanten opleveren. 

Het lukte niet

Het lukte allemaal niet. Er was dan ook zoveel wat ik niet wist. Wat wist ik nou over websites maken, marketing bedrijven of verkopen? Er zijn heel veel ondernemers zoals ik toen was. Wat gun ik hen iemand die ze bij de hand neemt en vertelt hoe ze het moeten doen!

Gewoon doen!

In de loop der jaren heb ik verschillende leraren en coaches gehad die mij veel hebben geleerd over ondernemerschap, het maken van een website en marketing. Alles wat ik leerde ben ik gaan toepassen, stap voor stap. Iedere dag weer implementeren: gewoon doen. En van al die stappen, de missers en mijn ontdekkingen leerde ik nog meer. Ik vond mijn eigen vorm. In 2014 heb ik mijn huidige website gemaakt die ik in heel korte tijd in de lucht had en die me tot op de dag van vandaag klanten oplevert.

Een website die klanten oplevert

Ik gun jou ook een website die goed bezocht wordt en die je klanten oplevert. Ik gun je de ontdekking dat het delen van een waardevolle boodschap op je website eigenlijk heel eenvoudig is. En je vindt het vast ook fijn dat je daar geen maanden over hoeft te doen, maar dat het in enkele weken kan.

Over Mij

Mijn naam is Marielle van der Vlies en ik ben jouw Businesscoach. Toen ik eind 2012 mijn eerste website lanceerde was ik echt aan het ploeteren. Ik zocht naar de vorm waarin ik het moest gieten, naar de dienstverlening die ik erop moest zetten en naar de teksten die ik moest schrijven. Ik had geen idee. Maar ik had wel een dure website gekocht en ik voelde de druk van die investering: het moest wel klanten opleveren. 

Het lukte allemaal niet. Er was dan ook zoveel wat ik niet wist. Wat wist ik nou over websites maken, marketing bedrijven of verkopen? Er zijn heel veel ondernemers zoals ik toen was. Wat gun ik hen iemand die ze bij de hand neemt en vertelt hoe ze het moeten doen!

In de loop der jaren heb ik verschillende leraren en coaches gehad die mij veel hebben geleerd over ondernemerschap, het maken van een website en marketing. Alles wat ik leerde ben ik gaan toepassen, stap voor stap. Iedere dag weer implementeren: gewoon doen. En van al die stappen, de missers en mijn ontdekkingen leerde ik nog meer. Ik vond mijn eigen vorm. In 2014 heb ik mijn huidige website gemaakt die ik in heel korte tijd in de lucht had en die me tot op de dag van vandaag klanten oplevert.

Ik gun jou ook een website die goed bezocht wordt en die je klanten oplevert. Ik gun je de ontdekking dat het delen van een waardevolle boodschap op je website eigenlijk heel eenvoudig is. En je vindt het vast ook fijn dat je daar geen maanden over hoeft te doen, maar dat het in enkele weken kan.

Onweerstaanbaar aanbod!

Deze masterclass bevat 2 uur ongelofelijk waardevolle en onmisbare inzichten. Als ik deze training in mijn zaal zou geven, vraag ik hier €497,- voor. Nu is al deze waardevolle content voor jou op video beschikbaar. Je kan het kijken wanneer het jou uitkomt. En het blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je hoeft slechts 47 euro te betalen! Dat is een no-brainer natuurlijk. Na je betaling kan je direct de masterclass bekijken.