Online Jaarprogramma voor Ondernemers

Het Jaar van je Leven

Dit is wat je wil

Je wil graag een blij en gelukkig mens zijn. Liefde voelen voor de mensen om je heen. Een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Voldoening voelen bij je dagelijkse activiteiten. Genoeg energie hebben voor alle plannen die je wil verwezenlijken.

Je bent hier omdat je graag zakelijke successen wil realiseren. Je wil graag leuke en goed betalende klanten. Klanten die graag je diensten kopen en iets doen met dat wat jij hen leert. Klanten die echte resultaten behalen. Want de transformatie van je klanten maakt je blij.

Je wil financieel vrij zijn. Continuïteit in je inkomsten, zodat je daar zekerheid over hebt. Voldoende vet op de botten om de noodzakelijke investeringen te doen. Een goede cashflow en verschillende inkomstenstromen.

Maar het lukt niet

Je maakt je zorgen. Je bent bang en onzeker. En misschien heb je dat niet eens zo in de gaten, maar je merkt wel dat je tot niks komt. En maar plannen blijft bedenken.

Je bent juist vaak boos (of misschien wel woest). Je maakt ruzie, je wil controle over dingen. Of misschien verdoof en onderdruk je je boosheid. Doe je helemaal niks. Maar in je buik gebeurt er van alles. Het klopt niet. Het lukt niet. Het gaat niet zoals jij wil.

Of lopen de emoties hoog op? Ben je verdrietig, zitten de tranen hoog? Je voelt je niet gezien, totaal ondergewaardeerd. Je kijkt naar de successen van anderen en je voelt afgunst.

Al met al ben je helemaal niet zo blij. En zakelijk en financieel gaan de zaken ook niet zo voorspoedig op dit moment. Wat begrijpelijk is natuurlijk, want het één is een direct gevolg van het ander.

Het is tijd om deel te nemen aan Het Jaar van je Leven. Want ik vertel je precies hoe je wel een blij en gelukkig mens wordt én hoe je snel en slim je business op de rit brengt. Allebei tegelijk.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Over Marielle van der Vlies

Ik begon in 2014 met Succes met je Bedrijf. Ik had niks. Geen geld, geen klanten, geen website, geen diensten. Ik had ook geen ervaring als businesscoach of -trainer. En ik had eigenlijk ook niet echt een heel duidelijk plan. Het enige wat ik had was een sterke drijfveer. Ik wilde echt een zinvolle bijdrage leveren aan iets waarvan ik ook nog niet precies wist wat.

Behalve dat, lag mijn leven in de tijd behoorlijk overhoop. Mijn moeder was overleden.  Mijn eerste bedrijf was mislukt en ik was praktisch al mijn geld kwijt. Mijn partner was er vandoor gegaan met een ander. Ik stond in de overleefstand en had geen flauw benul hoe ik mijn leven weer een beetje op de rit moest krijgen.

Ik zette maar gewoon een eerste stap. Ik ging in gesprek met ondernemers, wat zijn je uitdagingen, wat zijn je behoeften, hoe kan ik je helpen. Al die gesprekken gaven mij zoveel informatie, dat ik op basis daarvan mijn eerste training ontwikkelde. Die zat meteen vol. Ik deed een aanbod voor mijn programma en zo had ik in korte tijd mijn eerste klanten.

Echt, het ontwikkelen van een succesvolle business is veel eenvoudiger dan je denkt. Jij kan het ook, maar je moet het doen en stoppen met zoveel nadenken. Ik had niks en deed gewoon. En er kwamen ondernemers naar mij toe die tonnen per jaar verdienen en toch mijn hulp willen hebben

Er zijn een paar dingen die vanaf dag één aan de basis hebben gelegen van mijn succes:

  • Investeren in mijzelf en in de liefde voor mijzelf. Zacht zijn voor mezelf in plaats van hard en streng. Goed voor jezelf leren zorgen, als je goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor een ander.
  • Vertrouwen houden, altijd vertrouwen houden. Want investeren in mijzelf betekent ook dat ook dat ik een klap geld heb uitgegeven aan training en coaching. Waarvan ik van tevoren niet wist hoe ik dat ging bekostigen. Het lukte altijd. Er is geld genoeg en als er vertrouwen is stroomt het veel eenvoudiger op je bankrekening.
  • Daadkrachtig zijn. Dingen doen, echte stappen zetten iedere dag weer, daardoor maak je meters. Bijstellen, verbeteren.
  • Focus op enkele marketingstrategieën die zeker weten werken. Niets anders. Zodat je niet je kostbare tijd spendeert aan zaken die niet werken en niets opleveren.

Nog steeds zijn dat de zaken waar ik mij op focus. Het zorgt voor liefde, voor plezier, voor energie, voor een wezenlijke bijdrage, voor gave klanten, voor een volle bankrekening.

Dat wat ik kan, dat kan jij ook. Maar je kan het niet alleen. Je hebt iemand nodig die snapt waarom het bij jou niet lukt en je begeleidt op jouw pad.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Het Enneagram is mijn Instrument

Ik ben Enneagram Professional, Enneagram Analyst, Enneagram Coach en -Counselor. Het Enneagram is mijn gereedschap in mijn werk. Het Enneagram geeft je inzicht in jezelf. Wie ben je en hoe functioneer je. Het Enneagram typeert daarin 9 aangeboren karakterstructuren. Wanneer jij weet met welke structuur jij geboren bent, dan geeft het Enneagram talrijke handvatten hoe jij jouw Ware Essentie leeft.

Wanneer je boos, angstig of verdrietig bent, dan staat vaak het ego aan het stuur van je leven. Dat kan soms heel functioneel zijn, maar vaker beperkt het je. Het zorgt voor stress, voor hard werken, voor uitstellen, voor perfectionisme, voor oordeel en conflict. Het Enneagram geef je inzicht hoe jij je hierin beweegt, welke blinde vlekken zorgen voor jouw vaak overleefgedrag. En als jij jouw blinde vlekken ontdekt, dan zie je ook hoe het anders en liefdevoller kan.

Het gaat om het ontwikkelen van je bewustzijn. Dat ligt echt aan de basis van zakelijk en financieel succes. Bewustzijn betekent dat je inzicht hebt in jezelf, in je triggers en in je geautomatiseerde reactiepatronen. Dit inzicht zorgt ervoor dat je handelen effectiever wordt. Dat je leiderschap leert nemen over jezelf. Dat je communicatief veel vaardiger bent. Dat je een open mind hebt. Authentiek bent, je niet meer laat leiden (lijden) door het gedrag van de ander of gebeurtenissen van buitenaf. Dat zijn allemaal high-performance kwaliteiten die aan de basis liggen van een succesvolle business.

Echt, het opbouwen van een succesvolle business is best eenvoudig. Maar als jij jouw blinde vlekken niet wegneemt, blijft het dweilen met de kraan open. Dat is het echte werk wat jij te doen hebt als ondernemer: bewustzijn ontwikkelen.

Daarnaast vertel ik je precies welke slimme en eenvoudige strategieën je toepast om je business op de rit te krijgen, een continue stroom van klanten krijgt en genoeg geld op de bankrekening hebt. Zodanig dat je ook nog tijd hebt voor jezelf.

Een waarschuwing. Het vraagt om toewijding van jou, echte aandacht. Het vraagt om echte verandering van vastgeroeste gedachten en patronen. Van de ene naar de andere coach fladderen omdat je trucs wil heeft totaal geen nut.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Ervaringen van andere deelnemers

Enkele jaren geleden ontmoette ik Marielle en kocht het boek ‘succes met je bedrijf’ van haar. Er ging voor mij, als startend ondernemer, een nieuwe wereld voor open. Alle stappen die Marielle in haar boek beschrijft hebben tot succes in mijn bedrijf geleid.

Dit jaar zette ik de volgende stap en ben een coachingstraject met Marielle aangegaan. De stappen en de inzichten die ik tot nu toe heb opgedaan zijn zo enorm waardevol. Dat had in niet voor mogelijk gehouden. Met als resultaat dat ik nog meer van waarde kan zijn voor mijn klant.

Marielle je hebt een hele fijne, open en liefdevolle manier van communiceren. Dank voor de spiegel die je af en toe voor houd en voor je steun in uitdagende momenten. Jouw boodschap heeft me geraakt en een transformatie in gang gezet. Ik ben je dankbaar.

Sharon Messemaker

Body & Mind

Van Marielle heb ik geleerd om mezelf en mijn werk op waarde te schatten. Ik was veel te bescheiden. Marielle zei: ‘Je mag in het licht gaan staan,’ maar ik wist toen nog niet hoe.

Eva Groslot

Paardencoach, Navenja

Als creatief bedrijf barsten we vaak van de ideeën en willen we teveel tegelijk. Marielle helpt ons focussen en de juiste keuzes te maken, zodat onze activiteiten winstgevend zijn.

Joska Zinkweg

Filmmaker, Zand & Zink

Marielle laat je niet zomaar je bedrijf doen groeien, ze laat je als mens groeien. Als jij ervoor gaat neemt je persoonlijke ontwikkeling een énorme vlucht.

Marie-José Capello

Loslaatcoach, Jouw Innerlijke Kracht

Iedere ondernemer kan vanaf de allereerste dag betalende klanten hebben, is het eerste dat ik van Marielle leerde. En het is echt waar. 

Joycet Reinders

Business Coach, De Onafhankelijke Ondernemer

Vrijheid is mijn belangrijkste reden om een bedrijf te beginnen. Ik heb die vrijheid gevonden door te doen wat ik wil. Want vrijheid zit in jezelf. Dat wil ik ook doorgeven aan mijn klanten.

Simona van Leeuwen

Boekhouder, Blij met je Boekhouding

Ik heb ruim 1,5 jaar begeleiding gehad van Marielle. Wat haar zo bijzonder maakt, is dat ze niet alleen op zakelijk vlak mij enorm veel geleerd heeft. Ze ziet ook de persoon, en hierdoor ben ik ook op persoonlijk gebied gegroeid. Nogmaals enorm bedankt. Stralende groet, Els van Praktijk Bloos.

Els van der Kleij

Praktijk Bloos

Bij mijn start als ondernemer had ik me geen betere coach kunnen wensen. Ik wist totaal niet wat ik moest doen en ik voelde me ‘lost’. Mariëlle gaf me de helderheid en duidelijkheid die ik nodig had. Ik ben zo onwijs dankbaar en trots dat mijn bedrijf – met haar hulp – schittert als nooit tevoren. Dat komt o.a. door een geweldig mooie les die ik van haar mocht leren: jij bent als ondernemer jouw bedrijf. Werk aan jezelf als persoon, ontwikkel zelfliefde en zelfvertrouwen en het vertaalt zich direct terug in jouw onderneming. Bedankt voor alles Mariëlle!

Marieke Driebergen

Coach

Marielle, je bent heerlijk concreet, kordaat, doortastend, duidelijk en nodigt uit om dat ook te zijn. Door jouw vragen en uitleg weet ik nu wat ik te doen heb. 

Anne Buiskool

Mediator, Samen Wijzer

Ik heb het jaarprogramma bij Marielle gevolgd. Marielle is een gedreven business coach en heeft oog en oor voor mijn vragen. Zij maakt je op pakkende en plezierige wijze bewust van wat er voor nodig is om je business op te starten. Met respect voor haar deelnemers legt Marielle de vinger op de zere plek. Ik kon daardoor weer verder, no matter what! Ik vond het heel prettig dat zij zich wist te verplaatsen in mijn business, waardoor ik haar commitment voelde. Bedankt, Marielle!

Marc de Walle

Psycholoog

Ik heb al vele trainingen gevolgd en ik had al veel kennis. Maar ik wist nog niets van de implementatie: wat is mijn volgende stap? Ik kon als ondernemer verzuipen in alles wat ik dacht te moeten doen, waardoor ik uiteindelijk niets deed. Marielle hielp me iedere dag de juiste stap te zetten.

Femke de Caluwé

Succes met je Stichting

Door Marielle kwam ik er achter waar mijn onzekerheden en angsten zitten. En vooral dat het goed is om in actie te komen. Ze leerde me ook welke actie dat is. Het gaf me inzichten die ik niet kende.

Louise Wellens

Mediator, Voorkom Vechtscheiding

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Dit is wat je krijgt

Goed, dat was een heel lange inleiding om Het Jaar van je Leven bij je onder de aandacht te brengen.

Hoe ziet Het Jaar van je Leven er uit? Ik heb het zo kort, krachtig en volledig mogelijk willen verwoorden. Wees je ervan bewust dat je altijd meer krijgt als jij er meer in stopt.

Je krijgt mijn coaching (twv 6000 euro)

Je kan mij jouw vragen en issues voorleggen en ik geef je mijn advies en begeleiding. Dat doe ik online door middel van video’s, via de facebookgroep of via de regelmatige Q&A’s.

Wanneer je een individueel traject afneemt, dan betaal je hier 6000 euro voor. Dan heb je mijn 1 op 1 aandacht. Omdat we in de community online met een groep werken en ik al het materiaal al voor je klaar heb staan, kan ik je het voor een veel lager bedrag aanbieden.

Gratis deelname aan de masterclasses (twv 3000 euro)

Iedere maand geef ik een masterclass en je mag gratis deelnemen. Over het Enneagram, over marketing, over verkopen, over geld, over het ontwikkelen van je dienstverlening. Over alle relevante en noodzakelijke onderwerpen. Het zijn online masterclasses die ik geef via zoom. Ik maak een opname en je kan later nog terugkijken.

Alleen mijn klanten kunnen gratis deelnemen aan deze masterclasses.

Je neemt deel aan de Start van de Week (twv 3000 euro)

Wekelijks op maandagochtend beginnen we de week met elkaar. Ik begeleid je in een superkrachtige meditatie. We bekrachtigen onze intenties en delen deze met elkaar. Het is een heel waardevolle manier om andere ondernemers te leren kennen. Elkaar te ondersteunen in de stappen die we allemaal moeten zetten in dit leven. Gelijkgestemden onder elkaar.

Je neemt deel aan de Q&A’s (twv 3000 euro)

Je stelt je vragen en ik geef je mijn antwoord. Vragen over jezelf, over je issues, de samenwerking met je team, over je klanten, over je dienstverlening, verkoop, je marketing. Waar je dan ook maar tegenaan loopt.

Deze zijn online via zoom. En ik maak een opname zodat je terug kan kijken.

Deze Q&A is alleen toegankelijk voor de leden van mijn klanten.

Je krijgt toegang tot al mijn video materiaal (twv 1200 euro)

Ik heb mijn video’s overzichtelijk ingedeeld in drie thema’s: Zakelijk Succes, Financiële Vrijheid, Bewustzijnsontwikkeling. Binnen deze thema’s heb ik een aantal modules waarin ik alle relevante onderwerpen behandel. Ik vul regelmatig aan. Je hebt altijd toegang tot de beste en meest recente opnames. Je kan de video’s kijken wanneer je wil.

Je mag al mijn formats gebruiken (twv 1200 euro)

Ik heb werkboeken, formats, templates, checklists. Je mag ze allemaal gebruiken zoveel als je wil.

Zowel de video’s als de formats zijn alleen beschikbaar voor mijn klanten. Je krijgt toegang tot een website, daar log je in et voila, daar vind je al het materiaal.

Jij bepaalt wat je doet, welke sessies je bijwoont, in welk tempo je implementeert. Mijn ervaring is wel, hoe meer je doet, hoe sneller de boel op de rit. Jij kan de video’s kijken wanneer het je uitkomt, de opnames kijken wanneer het je past. Het is een doe-het-zelf gebeuren en je kan mijn online hulp inroepen wanneer je het nodig hebt. Al het materiaal staat 24/7 tot je beschikking.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Drie thema’s

Het Jaar van je Leven is opgebouwd in drie thema’s. Binnen deze thema’s krijg je alles aangereikt om het Jaar van je Leven te realiseren.

Zakelijke groei

In deze module staat het vak ondernemerschap centraal en ontwikkel je een high-end dienstverlening. Je krijgt alle tools en technieken aangereikt die zorgen voor continuïteit en stabiliteit in je zakelijke groei. We werken in deze module met de SUCCES-methode, zoals ook beschreven in het boek Succes met je Bedrijf. Deze methode is een eenvoudige en praktisch stappenplan die we gedurende deze module doorlopen.

De SUCCES methode omvat de enige marketing- en salesstrategie die werkt. Voor jou en voor je klanten. Je ontwikkelt deze vaardigheden door vanaf dag één contact te zoeken met je klant. Je leert hoe je klanten je fans worden en keer op je keer je waardevolle en goed geprijsde diensten kopen. Door in gesprek te zijn met je klant ontwikkel je ook je communicatieve vaardigheden.

In deze module krijg je ook alle tools en formats die nodig zijn voor het creëren van een ultieme website. Dat is een website die klanten oplevert en waar je bezoekers keer op keer terug komen. Ook leer ik je hoe je in korte tijd krachtige teksten schrijft die je doelgroep graag leest. Hiervoor gebruik ik de Snel Schrijfmethode.

Financiele Vrijheid

In deze module maak je kennis met het geldsysteem waarmee je grip hebt op je geld en je bankrekening groeit. Je ontwikkelt een ondersteunende mindset over geld en hoe je deze toepast in je bedrijf.

Je leert de juiste prijs te vragen voor je diensten. Hoe de prijs van je diensten is opgebouwd. Je krijgt inzicht in je onkosten, in je winst en in je cashflow. Je ontdekt hoeveel verkopen nodig zijn om je gestelde financiële doelen te behalen.

Je leert een dashboard te maken, waardoor je inzicht krijgt over de geldstromen en alle andere cijfers in je bedrijf. Dit inzicht is nodig om de juiste besluiten te nemen en investeringen te doen. Je leert je geld te plannen, op de juiste manier te investeren en te reserveren.

Bewustzijnsontwikkeling

In deze module ontdek je de kracht van het Enneagram. De methode waar ik mee werk. We besteden aandacht aan het bewust worden van jezelf. Wie ben je in essentie en wat zijn je onbewuste en geautomatiseerde reactiepatronen. Je blinde vlekken worden helder. je blinde vlekken zijn de oorzaak van twijfel en stress.

Werken met het Enneagram betekent het ontwikkelen van high performance eigenschappen. Deze hebben enorme impact op de kwaliteit van je persoonlijke en zakelijke leven. 

In deze module besteden we ook aandacht aan persoonlijke, zakelijke en financiële doelen. We behandelen een bewezen succesvolle planningsmethodiek om je planningsvaardigheden te verbeteren. We maken een concreet plan hoe de gestelde doelen bereikt worden. Je leert efficiënt en slim te werken.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Iedere dag is een nieuwe dag in Het Jaar van je Leven

Wil jij ondernemen vanuit liefde en vervulling? Wil je van betekenis zijn voor je klant en een bijdrage leveren aan deze samenleving? En natuurlijk vind je het ook fijn om geld te verdienen en financiële vrijheid te bereiken. Dan is Het Jaar van je Leven echt voor jou.

Het Jaar van je Leven leven betekent dat je iedere dag je beste leven leeft. Iedere dag sta je op om met plezier en energie te beginnen aan een nieuwe dag en iedere dag eindigt met dankbaarheid voor wat je hebt gedaan. Pijn uit je verleden of zorgen voor je toekomst beperken je niet, maar je leeft in het nu. Je bent in flow. Je doet de dingen die je moet doen, vanuit het vertrouwen dat je altijd de resultaten bereikt waar je naar verlangt. 

Liefdevolle relaties, zakelijk succes, financiële vrijheid: het is allemaal beschikbaar voor jou. Het is er al, je hoeft er niet continu hard voor te werken. Je hoeft niet te jagen of altijd bezig te zijn. Je hoeft niet te streven of te strijden. Je hoeft niet te controleren. Je kan gewoon zijn wie je bent en dan ontdek je vanzelf wat je te doen staat. Er is een zo veel zachtere en liefdevollere manier om je ondernemerschap vorm te geven, dan steeds maar weer die prestaties neer moeten zetten. Het kan echt, ik weet het uit ervaring en ik vind het super om je hierin te begeleiden.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Drie Supergave Cadeaus (twv 2.591 euro)!

Wanneer jij nu Het Jaar van je Leven begint krijg je drie waanzinnige cadeaus van mij. Deze cadeaus hebben een totale waarde van 2.591 euro. 

Retraite Het Jaar van je Leven

Ter waarde van 1.997,- euro

Je maakt een blauwdruk van Het Jaar van je Leven. Welke doelen wil je verwezenlijken op alle vlakken van je leven? Niet alleen zakelijk en financieel, ook persoonlijk: de relatie met je jezelf en met je geliefden, je gezondheid. Allemaal thema’s die we behandelen in Het Jaar van je Leven.

Zakelijk Succes met het Enneagram

Ter waarde van 297,- euro

Je ontdekt hoe het Enneagram je ondersteunt in je ontwikkeling als mens en als ondernemer; in je persoonlijke en je zakelijke groei. Want die twee gaan hand in hand. Je ontdekt wat je beperkt in je zakelijk succes en welke stappen je daarin kan zetten.

Enneagram Type Interview

Ter waarde van 297,- euro

Door middel van een interview analyseren we welk Enneagramtype dominant aanwezig is in jou. Ik geef je inzicht in jouw type, in de typische overtuigingen en patronen, dat zijn jouw blinde vlekken. Je ontdekt ook wat de gevolgen ervan zijn in jouw leven. En ik geef je de noodzakelijke handvatten voor groei en ontwikkeling.

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Wat ondernemers zeggen over mijn coaching

Het waren niet echt de kwaliteiten die ik als ondernemer heb die ik graag wilde ontwikkelen maar meer mijn persoonlijke balans vinden. Grenzen stellen vind ik moeilijk en dat zorgt ervoor dat ik heel vaak uitgeput en oververmoeid raak. Marielle heeft mij geleerd om niet re-actief te reageren maar vooraf duidelijk te zijn naar mijn omgeving maar zeker ook naar mijn klanten. Dit zorgt ervoor dat ik mijn energie beter kan verdelen en ook ’s avonds nog productief kan zijn. Het is niet de hoeveelheid aan uren die je werkt maar de manier waarop. Elke dag even tijd voor jezelf nemen en op zoek gaan naar ontspanning. En vooral niet een ander laten bepalen hoe je jezelf voelt was voor mij een perfect advies.

Het blijft een proces dat veel oefening vraagt maar de handvatten die ik van Mariëlle heb ontvangen helpen mij daar zeer zeker bij.

Marielle kijkt echt naar hoe jij bent als persoon en sluit haar adviezen daarop aan, het was maatwerk en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Annette Kramer

Oprichter en eigenaar Weerd Binnenhuisadvies & Styling, Eigenaar Grando Keukens Enschede

Als registeraccountant en beëdigd bewindvoerder dacht ik twee jaar geleden genoeg kennis en kunde te hebben om een eigen onderneming te starten. Maar hoe laat je toekomstige cliënten weten hoe goed je bent in je werk? Dat bleek veel lastiger dat ik had verwacht.

In mijn zoektocht naar hulp vond ik Marielle. Zij heeft me geleerd om te zorgen dat mijn perfecte cliënten mij weten te vinden. Maar zij heeft me ook geleerd niet alleen mijn kennis te gebruiken voor het ondernemen, maar nog veel belangrijker ook mijn hart in de strijd te werpen. Twee goedlopende bedrijven, een paar honderd vaste cliënten en 4 personeelsleden verder, kan ik zeggen dat ondernemer met je gevoel een van de belangrijkste lessen is die ik heb kunnen leren.

Vanesse Koelé

DGA van ZZP Belastingadviseurs en eigenaresse van BilancioBudget Bewind rayon Nieuwegein.

Toen ik instapte in het het programma van Marielle was ik nog in de ideefase van mijn bedrijf. Ik had behoefte aan een sparringpartner, iemand die met me meedacht. Dankzij de begeleiding van Marielle had ik binnen een half jaar mijn bedrijf staan (inclusief website, e-boek, producten en een serie blogs). Zij heeft mij geholpen om mijn passie te vertalen naar een groeiend bedrijf.

Voor mij was de meerwaarde dat ik zelf het wiel niet hoefde uit te vinden. Vooral voor allerlei praktische dingen. Ik leer graag van mensen die zijn waar ik wil komen. Marielle heeft zelf een succesvol bedrijf neergezet. Dat was een belangrijke reden om voor haar als business coach te kiezen. En ik vind haar manier van werken prettig en inspirerend.

Ik heb van Marielle geleerd dat mijn bedrijf een weerspiegeling van mezelf is. Dat het goed is om tijd te maken voor mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling. Om af en toe achterover te leunen en dingen te laten gebeuren. Ik verbaas me er nog steeds over wat dat voor effect heeft op de ontwikkeling van mijn bedrijf.

De opleiding Groei met je Bedrijf leert je om balans te houden tussen hard en zacht werken. Je krijgt veel praktische tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar je leert ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Dat af en toe achterover leunen goed is, dat je naar je lijf mag luisteren. En dat eigen ondernemer zijn ook moeiteloos kan, als je maar elke dag een stapje zet.

Manita Lemmens

GELUKscoach, Ontdek je Stralende Zelf

Toen ik startte met mijn bedrijf zo’n 10 jaar geleden was dat meer toeval dan een echt gepland pad. Iemand vroeg mij te helpen met een opdracht en daar mocht ik dan een factuur voor sturen. En ja, dan moet je je wel in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Zo begon ik mijn bedrijf. Niet echt heel doordacht. Later ben ik serieus gaan nadenken over wat ik precies met mijn bedrijf wilde doen. Een idee is zo geboren. Maar je bedrijf ontwikkelen tot een succes is heel iets anders. Ik volgde trainingen, cursussen, webinars, las boeken en artikelen. Deed veel kennis op. En probeerde dat steeds toe te passen in mijn bedrijf. Maar toch lukte het niet goed om te groeien. Ik had zeker klanten, maar het bleef klein.

Marielle kwam op mijn pad en zij heeft mij geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. Met name hoe ik al mijn kennis omzet in actie. En met name in het laatste, de actie, de juiste aktie, zat voor mij een aandachtspunt. Ik werkte hard, maakte plannen, volgde alle strategieën en toch liep het nog niet.

In een persoonlijk gesprek met Marielle kwam ik erachter dat ik eerst zelf nog wat te doen had, voordat ik mijn klanten goed kon helpen. Als je je niet zeker voelt of je het echt wel kan, twijfelt of je een goede prijs voor je diensten mag vragen of steeds zoekt naar veiligheid in plaats van stappen zetten en lef tonen, heb je werk te doen. Aan jezelf.

Daar kwam ik achter door te gaan werken met het Enneagram. Daardoor leer je wie je bent en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Je herkent patronen die je in je leven steeds volgt vanuit overlevering of overtuiging. En waarom je altijd tegen dezelfde uitdagingen of problemen aanloopt. Je leert er anders mee omgaan. Je bent je bewust waar je gedrag uit voortkomt, welk effect het heeft op jouw en je omgeving en wat je uitstraalt. Daar reageert je omgeving of je klant op. Zit je vol energie, hou je van jezelf, weet je dat je een expert bent, ben je zeker, heb je focus en heb je daadkracht, dan trekt dat mensen aan. Je klanten komen als vanzelf. Je leert ook of je op de goede weg zit. Doe je wel iets wat bij je past?

Ik startte mijn bedrijf als communicatieadviseur. Switchte naar tekstschrijver in de volle breedte van het woord. Maar steeds voelde het niet goed. Sinds ik met Marielle aan de slag ben, heb ik focus en inzicht. En doe ik wat ik het liefste doe: mensen helpen met het schrijven van hun non-fictie boek. Iets waarvan ik altijd zei: dat ga ik nooit doen want dat kan ik helemaal niet! Het gekke is dat waar je grootste weerstand ligt, is misschien jouw gouden kans. Want waarom heb je die weerstand?

Marielle hielp mij om helderheid te krijgen in welk type van het Enneagram ik zit en hoe ik met mijn aandachtspunten om kan gaan en ze kan ontwikkelen. Ben je er van bewust, dan kun je er naar handelen. En doe je iets anders of je doet even helemaal niets. Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel, zit ik meer in mijn gevoel dan in mijn hoofd, kijk ik op een intensere en opener manier om mij heen, heb ik meer zekerheid, loopt mijn bedrijf veel beter en heb ik meer klanten die bij mij passen. Wil je stappen zetten in jouw eigen ontwikkeling en in je bedrijf en ervaar je belemmeringen dan raad ik Marielle van harte aan.

Mirja Hennink

Tekstschrijver, Ik Ben Tekstschrijver

De reden mij bij je aan te melden was omdat ik een professioneler bedrijf wilde. Ik had een jaar gewerkt aan een website en ik had sporadisch klanten. Ik had geen strategie of marketingsysteem waar ik mee werkte. Ik werkte adhoc aan opdrachten wat er toevallig op mij af kwam. Ik voelde me gefrustreerd omdat ik niets wist hoe aan klanten te komen.

Na de start van het programma wilde ik vooral de tools leren om mijn bedrijf voor mij te laten werken, hoe ik marketing inzet en hoe ik het financieel moet inrichten. Plus dat ik de grote wens had om een Online Programma te maken.

Het grootste leerpunt dat ik heb opgedaan is dat succes in mij zit en dat ik hier contact mee wil maken dat ik alle ideeën die mij beperken moet loslaten. In het programma heb ik die ook leren loslaten en ontdekt dat rust de sleutel tot succes is. Plus dat ik mijn eigen leven een aantal zaken op de rit moest zetten om zakelijk te groeien. Ik heb mijn relaties verbeterd, persoonlijk veel over mezelf geleerd, mijn relatie met geld verbeterd en leren vertrouwen op wat ik ten diepste in mijn hart wil bijdragen aan de wereld en dit handen en voetjes gegeven in mijn onderneming.

Het is de beste keuze die je kunt maken! Althans als een ambitieuze ondernemer bent met een passie en een droom. Dan is de plek waar alles bij elkaar komt. Je hebt persoonlijke groei nodig voor succes en bedrijfsmatig moet je veel leren hoe je bedrijf in te richten. In de opleiding Groei met je Bedrijf ontwikkel je beide hand in hand.

Kit de Haan

Business Coach, Meditatieleraar, Zenmonnik, Kies wie je Bent

Wanneer je nu jouw plek reserveert krijg je er de Retraite Het Jaar van je Leven erbij cadeau!

Tijdelijke Aanbieding

Totale waarde van dit alles is 17.400 euro. Deze prijs maakt duidelijk hoe hoog de kwaliteit is van mijn dienstverlening en hoeveel waarde jij er uit haalt.

Je kan deelnemen aan Het Jaar van je Leven en je betaalt 197 euro per maand. Ex btw. De meeste van mijn klanten betalen meteen voor een heel jaar. Dat scheelt je bijna 400 euro, want dan betaal je slechts 1997 euro.

Wanneer je nu gebruikt maakt van deze aanbieding, dan krijg je van mij drie waardevolle cadeaus:

  • De Retraite Het Jaar van je Leven (twv 1.997 euro)
  • De training Zakelijk Succes met het Enneagram (twv 297 euro)
  • Een Enneagram Type Interview (twv 297 euro)

Meld je hier aan: