gratis online training

2023: Het Jaar van je Leven

gratis online training

2023: Het Jaar van je Leven

Ontwikkel Daadkracht!

Om het Jaar van je Leven te realiseren is Daadkracht nodig. Dat is het tegenovergestelde van uitstelgedrag. Je ontdekt waarom je uitstelt en hoe je Daadkracht ontwikkelt.

Nu ligt 2023 nog als een fris en leeg blad voor je neus. Hoe zorg jij dat je aan het eind van 2023 kan terugkijken op je zegeningen in plaats van op je mislukkingen? Ik vertel het je. Tijdens dit webinar maak je kennis met het Enneagram als instrument voor 2023: Het Jaar van je Leven.

Dit is een van die kansen die je moet grijpen! Het komt maar eens per jaar voorbij. Inclusief Waanzinnig Black Friday Aanbod!

De Kans van je Leven!

In dit webinar daag ik je uit om jezelf, je leven en je ondernemerschap eens grondig te onderzoeken. Ontdek waar ontwikkeling nodig is en waarin je wil groeien. De meest waardevolle voorbereiding voor Het Jaar van je Leven.

Je ontdekt je wensen en intenties voor 2023, welke doelen hieruit voorvloeien. Hoe je deze vorm geeft in een planning en hoe je echt tot actie komt. Zodat je al jouw wensen voor 2023 verwezenlijkt. 

Dit webinar is een heel mooie voorbereiding voor de Retraite 2023: Het Jaar van je Leven. Die staat voor 13 t/m 15 januari 2023 op de agenda. Reserveer deze data vast in je agenda, want je aanwezigheid tijdens het webinar wordt beloond met een prachtig aanbod voor de retraite.

Toen ik begon met ondernemen waren mijn vragen:

R

Hoe verdien ik geld?

R

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan klanten?

Gaandeweg kwamen daar nog een paar vragen bij:

R

Hoe zorg ik dat ik in ‘s nachts slaap in plaats van leuke programma’s bedenk?

R

Hoe bewaak ik de tijd voor mijzelf, mijn lief, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn sport en alles wat ik naast mijn business wil doen?

R

Hoe combineer ik de business met het alleenstaande moederschap?

R

Kan ik nog op vakantie zonder continu de laptop open te willen klappen?

Kortom, hoe integreer ik deze business in mijn leven, en zorg ik dat het mijn leven niet beheerst?

Het was een hele zoektocht, maar ik heb het antwoord gevonden. Het was natuurlijk best fijn geweest als ik alles veel eerder had geweten. Daarom heb ik al die lessen die ik leerde én ging leven in dit waanzinnig mooie programma verwerkt. Voor jou.

Wat heb ik ontdekt? Het succes waar ik naar verlangde is oprecht zo totaal anders dan dat ik dacht. Ik sta er nog versteld van.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.
Het is heel anders dan je denkt.
En je hoeft niet harder te werken.

Toen ik begon met ondernemen waren mijn vragen:

R

Hoe verdien ik geld?

R

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan klanten?

Gaandeweg kwamen daar nog een paar vragen bij:

R

Hoe zorg ik dat ik in ‘s nachts slaap in plaats van leuke programma’s bedenk?

R

Hoe bewaak ik de tijd voor mijzelf, mijn lief, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden, mijn sport en alles wat ik naast mijn business wil doen?

R

Hoe combineer ik de business met het alleenstaande moederschap?

Kortom, hoe integreer ik deze business in mijn leven, en zorg ik dat het mijn leven niet beheerst?

Het was een hele zoektocht, maar ik heb het antwoord gevonden. Het was natuurlijk best fijn geweest als ik alles veel eerder had geweten. Daarom heb ik al die lessen die ik leerde én ging leven in dit waanzinnig mooie programma verwerkt. Voor jou.

Wat heb ik ontdekt? Het succes waar ik naar verlangde is oprecht zo totaal anders dan dat ik dacht. Ik sta er nog versteld van.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.
Het is heel anders dan je denkt.
En je hoeft niet harder te werken.

Niet hard werken

Ik kan je in ieder geval vast vertellen dat hard werken geen zegening is, net zo min als een volle agenda of afgewerkte to-dolijstjes. Want geeft het najagen van meer, meer en meer je werkelijk de groei waar je naar verlangt? Groei is wel het resultaat van Het Jaar van je Leven.

Kalmte, dát is pas een zegening. Je innerlijke dialoog tot zwijgen brengen. Jezelf vullen met liefde en blijdschap. Je eigen kwaliteiten kennen, erkennen en waarderen. Dáármee voel je je rijk en vervuld. Dát geeft innerlijke stabiliteit.

Het is de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem voor zakelijk succes en financiële groei. Wanneer je handelt vanuit deze innerlijke stabiele plek, manifesteren al je handelingen zich onmiddellijk in resultaat. En dan is iedere dag van het jaar een zegen.

Uiteraard gaat het ook over jouw ondernemerschap. Natuurlijk wil je leuke klanten hebben en geld verdienen. En natuurlijk wil je daar blij van worden en er voldoening uit halen. Want je werk vult wel een groot deel van je dag. Hoe geef je dat vorm? En hoe zorg je dat je acties altijd iets opleveren? Ik geef je praktische en direct toepasbare tips.

Dit webinar is een heel mooie voorbereiding voor de Retraite 2023: Het Jaar van je Leven. Die staat voor 13 t/m 15 januari 2023 op de agenda. Reserveer deze data vast in je agenda, want je aanwezigheid tijdens het webinar wordt beloond met een prachtig aanbod voor de retraite.

Je ontdekt:

Hoe jij een Blauwdruk maakt voor Het Jaar van je Leven. Welke wensen en intenties jij wil realiseren en hoe je de Daadkracht ontwikkelt dat ook echt vorm te geven. Ik geef je inzicht aan de hand van het Enneagram. Het Enneagram typeert 9 aangeboren karakterstructuren. Als jij weet welk karakter dominant aanwezig is in jou, dan weet je ook hoe jij Het Jaar van je Leven realiseert.

 

Zo ziet Het Jaar van je Leven eruit

Er zijn twee wegen die je bewandelt in Het Jaar van je Leven:

R

De Via Negativa: je ontdoet je van alles wat niet voor je werkt. Je beperkingen, je twijfel, je onzekerheid, je stress, je blokkades, je overvolle agenda, je prestatiedwang, je uitstelgedrag, je hang naar perfectie, je gebrek aan zelfwaardering en je oordelen. Je neemt er afscheid van, je maakt je leeg. Het echte loslaten.

En als je leeg bent, kan je je opnieuw vullen.

R

De Via Positiva: boor het goede in jou aan door je het goede voor te stellen. Wat wil je manifesteren in Het Jaar van je Leven? Bekrachtig dagelijks je wensen en intenties.

De Via Negativa heeft een vrouwelijke energie – naar binnen keren.

De Via Positiva heeft een mannelijke energie – naar buiten gaan.

De meeste mensen bewandelen alleen de Via Positiva. Dat lijkt namelijk fijn. Het geeft een goed gevoel. Maar dat neemt je werkelijke problemen niet weg. Het wordt dan de Via Dolorosa; de Lijdensweg. Dus echte verandering blijft uit en de stress blijft bestaan. Dan steven je af op een rampzalig jaar in plaats van een gezegend jaar.

Het Jaar van je Leven betekent Transformatie. Echte verandering, die blijvend is. Dan moet je beide wegen gaan. 

Het belooft een zeer waardevol evenement te worden. En het is ook nog eens gratis. Een eenmalig cadeau aan jou. Ik beloof je dat je er zeer waardevolle inzichten krijgt.

Tijdens het webinar krijg je nog een waanzinnig cadeau van mij. Namelijk een aanbod voor de Retraite 2023: Het Jaar van je Leven. Deze staat voor 13 t/m 15 januari op de agenda. Reserveer de data vast in je agenda, want deze retraite is een prachtige kans om in 3 dagen een complete blauwdruk te maken van Het Jaar van je Leven.